- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.481
ve aldıklarımız:
ilk olarak yan yatış yastığı,oda stickerları,humana tea,askımız ve banyo filemiz
battaniyemiz
bakım ürünlerimiz,önce sebamedinkileri almıştım,sonra çantaya ihtiyacım oldu baktım çok pahalı bakım çantaları chiccoda da indirim vardı çantalı sette,nasılsa lazım olacak hep diyip bunu da aldım,yanında da termometremiz,meme kabı,dişlik ve tırnak makası setimiz
dönencemiz
kıyafetlerimiz ve çoraplarımız
uyku tulumu şeklinde battaniyemiz bu da,içi penye ben çok beğendim
oyuncaklarımız
oyuncak sepetimiz
ateş ölçer ve bebefonumuz
mycey emzirme önlüğü
ve kendime aldığım lohusa tacım,çorabım ve hamile terliğim ben bu terlikleri hastanede de giymeyi düşünüyorum
ve aldıklarımız:
ilk olarak yan yatış yastığı,oda stickerları,humana tea,askımız ve banyo filemiz
battaniyemiz
bakım ürünlerimiz,önce sebamedinkileri almıştım,sonra çantaya ihtiyacım oldu baktım çok pahalı bakım çantaları chiccoda da indirim vardı çantalı sette,nasılsa lazım olacak hep diyip bunu da aldım,yanında da termometremiz,meme kabı,dişlik ve tırnak makası setimiz
dönencemiz
kıyafetlerimiz ve çoraplarımız
uyku tulumu şeklinde battaniyemiz bu da,içi penye ben çok beğendim
oyuncaklarımız
oyuncak sepetimiz
ateş ölçer ve bebefonumuz
mycey emzirme önlüğü
ve kendime aldığım lohusa tacım,çorabım ve hamile terliğim ben bu terlikleri hastanede de giymeyi düşünüyorum
kızlar hastane için aldığım gecelik
herkesin aldığı çok güzel,beycifey geceliğin çok güzel canım.
bizim eksik hiçbir şeyimiz kalmadı artık,ev poşet dolu.bir tek bezi kaldı alınacak.hafta sonu tüm eksik kalanları aldık,dünya masraf yaptık geldik,bir ara yavaş yavaş çekerim fotolarını buraya koyarım.
aldıklarına bayıldım güle güle kullan ve kullansın
slm.öncelikle bebeğein sağlıkla mutlu günlerde kullansın hepsini.uyku tulumu şeklindedi battaniyeye ve oyuncak sepetine bayıldım.nerden aldın acaba.
benim bebeğim de inşallah 13 ocak gibi doğacak..ama ben daha alışveriş yapmadımçok mu geç kaldım ki kızlar...??????? annem izin vermedi önce almama daha erken dedi durdu..gerçi bebeğimizin cinsiyeti hala kesin olarak belli değil.%60 kız gibi dediler bende 27 kasımdaki kontrolüüz bekliyorum artık ondan sonra herbişeyimizi alırız inşallah..hepimizin bebeği sağlıklaa gelsin inşallah..
cnm benim bedenim aynı sadece karnım büyüyor kendim kilo almıyorum şimdi rahat oluyor.doğumdan sonra da rahat giyebilirimay ne güzel ogeceliğe girebileceksen..
ben baya büyük beden alcam herhalde...
benim bebeğim de inşallah 13 ocak gibi doğacak..ama ben daha alışveriş yapmadımçok mu geç kaldım ki kızlar...??????? annem izin vermedi önce almama daha erken dedi durdu..gerçi bebeğimizin cinsiyeti hala kesin olarak belli değil.%60 kız gibi dediler bende 27 kasımdaki kontrolüüz bekliyorum artık ondan sonra herbişeyimizi alırız inşallah..hepimizin bebeği sağlıklaa gelsin inşallah..
belguncum hepsi maşşallah çok güsellerrrzeynep prensesimis iyi günlerde kullansınn mis kokulu olsunn...
Allah ım o günleride göstersin inşş :97:
ayy cicileri gördükçe sabırsızlanıyorumm
kelebek oldu mu zaten iş bitmiştir :103:
güle güle kullanın canım inşallah
ah canımcımmm amin inşşş bende böle herkes ekledikçe gördükçe sabırsızlanıyorum..
canım sağol bak bu arada kelebek demişken bizim bu kelebek tutkumuz varda annem ve kızımın teyzesi dediğim kanka var işte o kelebekleri yapıştıran ikiside bana sen çok seviyorsun ama aslında kelebek ii değil dediler moralimi bozdular neden dedim kelebeklerin ömrü kısa olur dedilercanımı sıktılar hıh heryerimiz batıl inanç olmuş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?