- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.641
canım çok güzeller güle güle kullanın inşallahsheker_cat güle güle kullanın canım aldıklarınızı...
bende uzuuuuuuuuuuuuuuuuun süredir aradığım çantayı ve beşiği buldum sonunda:))))
Lassig / Classic Shoulder Bag - E-Bebek.com Bebe�niz ve Sizin için Her�y!
resim ekleyemedim link koyuyorum... bn çantanın siyahını aldım birde tabi daha uygun fiyata aldım...
Daisy Be�k Seti - Cross | Funnababy
buda beşiğimiz.. park yatak alacaktık aslında ama bu beşiği görünce vazgeçtim.. çok hafif bişe ordan oraya sürüyebilirim evde ve katlanmasıda kolay... cok sevdimm
Bu da benim pamuk şekerimin beşiği :)) 7-8 Aylık olana kadar kullanabileceğiz. Sallanıyor ve tekerlikli istediğimiz yere taşıyabileceğiz. Bizim beşiğimizin içindeki nevresim takımımız farklı sadece. Ay dedeli ve ayıcıklı krem rengi yine...
Bu da benim pamuk şekerimin beşiği :)) 7-8 Aylık olana kadar kullanabileceğiz. Sallanıyor ve tekerlikli istediğimiz yere taşıyabileceğiz. Bizim beşiğimizin içindeki nevresim takımımız farklı sadece. Ay dedeli ve ayıcıklı krem rengi yine...
Müge güle güle kullanın canım mışıl mışıl uyusun kızın içinde
canım çok güzeller güle güle kullanın inşallah
çok şeker canım ya mışıl mışıl uyusun bebişin
kızlar teşşekkür ederim
mügecim beşik çok hoş kullanışlı bişeye benziyo güsel güsel uyuyup büyüsün bebişin inş
mügecan35 beşiklerimiz aynı bende izmirden barış bebeden aldım,güle güle ve sağlıkla uyusun bebişlerimiz içinde
mügecim güle güle kullanın beşiğinizi... bende benimki ve bunun arasnda cok kararsız kalmıştım ama benim ev küçük sonra saklaması zor olur diye diğerinde karar kıldım:)
merhaba arkadaşlar,
ben yeni üye oldum ama uzun zamandir sayfayi takip ediyordum...
bende ocakta dogum yapacagim...şuan 33+1 haftaligim,oglum olacak Allahin izniyle...
kiyafet olarak tüm eksiklerimi tamamladim...sadece banyo küveti,bakim ürünleri kaldi..bu konuda bazi sorularım olacak,önerileriniz olursa cok memnun olurum
* öncelikle hastane cantaniza neler koyacaksiniz
* şampuan ve diger ürünlerde hangi markayi onerirsiniz
* ilk aylarda bebeginizi taşimak için ne kullanacaksiniz bu konuda cok kararsizim
* biberon ve emzik markasi ne olmali..yada sonrami almak daha mantiklidir
şimdiden çok teşekkür ederim...
sevgiler...:)
merhaba arkadaşlar,
ben yeni üye oldum ama uzun zamandir sayfayi takip ediyordum...
bende ocakta dogum yapacagim...şuan 33+1 haftaligim,oglum olacak Allahin izniyle...
kiyafet olarak tüm eksiklerimi tamamladim...sadece banyo küveti,bakim ürünleri kaldi..bu konuda bazi sorularım olacak,önerileriniz olursa cok memnun olurum
* öncelikle hastane cantaniza neler koyacaksiniz
* şampuan ve diger ürünlerde hangi markayi onerirsiniz
* ilk aylarda bebeginizi taşimak için ne kullanacaksiniz bu konuda cok kararsizim
* biberon ve emzik markasi ne olmali..yada sonrami almak daha mantiklidir
şimdiden çok teşekkür ederim...
sevgiler...:)
bu arada sabahtan beri işten fırsat buldukça internette uyku seti aradım başucumdaki beşik için ama bulamadım bir türlü funnababy de buldum çok güzel ama baş ve yan yastıkları var ben öle istemiyorum benim beşiğimin zaten cibinliği ve yan yastıkları süs yastığı falan var ben ona uygun uyku seti arıyorum yani aslında yorganımız var diye uyku seti istemiyordum ama annem yorganımızın park beşiğe uygun olduğunu başucumdaki beşik için büyük geleceğini söledi uyku setlerinni yorganları hem çok kalın değil hem ufak dedi ama ben hala kararsızım birde funnbabydeki aynı takımın battaniyeli olanını beğendim acaba öle bişimi alsam. yani sadece yorganı çarşafı ve yastığı olan bir uyku seti arıyorum ama böle şık bişi günlük gibi değil mevlüttede kullanıcam çünkü zaten toplasanız başucumdaki beşiğinde 5 - 6 ay yatabilecek.. yardımcı olun kızlarrr öle bir uyku seti bulursanız bana gönderirmisiniz linkini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?