2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Bu da benim pamuk şekerimin beşiği :)) 7-8 Aylık olana kadar kullanabileceğiz. Sallanıyor ve tekerlikli istediğimiz yere taşıyabileceğiz. Bizim beşiğimizin içindeki nevresim takımımız farklı sadece. Ay dedeli ve ayıcıklı krem rengi yine...

Eklentiler

• $NİŞAN_BEŞİK2.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $NİSAN_BEŞİK1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 50
canım çok güzeller güle güle kullanın inşallah

çok şeker canım ya mışıl mışıl uyusun bebişin

kızlar şimdi yazdıklarınız okurken aklıma geldi, daha önce de söyleyen olmuştur belki ama ben yine de hatırlatayım.
göğsünüze süreceğiniz kremi sürerken dikkat edin, çok uyarmamaya çalışın göğsünüzü. çünkü fazla uyarıldığında vücuttaki bir hormonu harekete geçiriyormuş, o hormon da doğumu başlatabiliyomuş dr.um söylemişti bana.

mügecan35 beşiklerimiz aynı bende izmirden barış bebeden aldım,güle güle ve sağlıkla uyusun bebişlerimiz içinde

mügecim güle güle kullanın beşiğinizi... bende benimki ve bunun arasnda cok kararsız kalmıştım ama benim ev küçük sonra saklaması zor olur diye diğerinde karar kıldım:)

Müge güle güle kullanın canım mışıl mışıl uyusun kızın içinde

sağol canım teşekkür ederim :)

canım çok güzeller güle güle kullanın inşallah

çok şeker canım ya mışıl mışıl uyusun bebişin

denizcim teşekkürler canım :)

kızlar teşşekkür ederim

mügecim beşik çok hoş kullanışlı bişeye benziyo güsel güsel uyuyup büyüsün bebişin inş

teşekkürler şekercim :)

mügecan35 beşiklerimiz aynı bende izmirden barış bebeden aldım,güle güle ve sağlıkla uyusun bebişlerimiz içinde

çok sevindim canım, biz yorgancıoğlu'ndan aldık. bebişler sağlıkla, huzrula büyüsünler içinde İNŞALLAH...

mügecim güle güle kullanın beşiğinizi... bende benimki ve bunun arasnda cok kararsız kalmıştım ama benim ev küçük sonra saklaması zor olur diye diğerinde karar kıldım:)

canım senin aldığın beşiği de çok beğendim. iyi günlerde kullanın sizde...

cnm beşik çok tatlı maşallah güle güle kullansın kızın inş.

bunlar da bizim bebek şekerleri ve kapı süsümüz.
önce kapı süsümüz:

ve bebek şekerlerimiz,daha doğrusu şeker kullanmadım ben,daha kalıcı olsun diye lavanta kullandım,arkasına da mıknatıs yapıştırdım buzdolabı magneti gibi kullanılabilir diye,ortasına da bi tane uğur böceği kondurdum,oldu bitti

hoşgeldin aramıza.

* hastane çantamı haftaya hazırlıcam hem kendim için hemde bebeğim için ayrı iki çanta hazırlamayı düşünüyorum. bir liste hazırlıyorum aklıma geldikçe yazıyorum.

kendim için
1 pijama
1 gecelik takımım var lousa set olarak geçiyor tacı falan herşeyi var içinde.
ayrıca yedek 1 gecelik takımı daha götüreceğim.
terlik
bol çorap
çamaşır
hijyenik ped
göğüs pompası (sütüm gelmezse diye her ihtimale karşı )
göğüs kremi ve pedi
el temizleme jeli
patik
hırka yada yelek
içlik
tarak
diş fırçası diş macunu
şampuan duş kremi
vucüt kremim
makyaj malzemelerim :))
deodorant (koltuk altı)
tarak-toka
kapı süsü, şekerler ,
fotoğraf makinası ayrıca fotoğrafçımız var oda gelecek.
ve hastaneden çıkarken giymek için eşortmanlarım

bebeğim için;

2 adet hastane çıkışı
İç bodyler
bebek bezi
ıslak mendil (uni)
ağız bezleri
pişik kremi

şampuan ve bakım seti olarak sabamed almayı düşünüyorum.

bebeği taşımak için oto koltuğu alcaz hem otoda hem elde çok rahat

biberon ve emzik avent kullanıcam

çok güzel canımcım güle güle kullanın. bende bugün bir sürü model beğendim anneme yolladım linklerini bakalım karar vercez inş:)

bu arada sabahtan beri işten fırsat buldukça internette uyku seti aradım başucumdaki beşik için ama bulamadım bir türlü funnababy de buldum çok güzel ama baş ve yan yastıkları var ben öle istemiyorum benim beşiğimin zaten cibinliği ve yan yastıkları süs yastığı falan var ben ona uygun uyku seti arıyorum yani aslında yorganımız var diye uyku seti istemiyordum ama annem yorganımızın park beşiğe uygun olduğunu başucumdaki beşik için büyük geleceğini söledi uyku setlerinni yorganları hem çok kalın değil hem ufak dedi ama ben hala kararsızım birde funnbabydeki aynı takımın battaniyeli olanını beğendim acaba öle bişimi alsam. yani sadece yorganı çarşafı ve yastığı olan bir uyku seti arıyorum ama böle şık bişi günlük gibi değil mevlüttede kullanıcam çünkü zaten toplasanız başucumdaki beşiğinde 5 - 6 ay yatabilecek.. yardımcı olun kızlarrr öle bir uyku seti bulursanız bana gönderirmisiniz linkini.

canbazcıgım..çok guzel olmuslar..ellerın saglık..
bende 2-3 gun sonra yapıcam kapı susunu ve sekrlerı ınşallah..

belgüncüm.funnababynin sallanır beşik için olan uyku setlerine bak,sen 8 parçalılara bakmışsındır.sallanır beşik için olan 5 parça sadece bir tane yan koruması var,onu da kullanmazsın ya da arada değişiklik olsun diye takarsın.bak sana bi link vereyim orda var.
Funnababy Funnababy Baby Girl Sallanır Beşik Uyku Seti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…