2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Bunu biliyorum canım ya krem renginden bizde de var iki tane gercekten cok rahat su an üstünde oturuyorum hatta:)) Ben beyaz renk bi koltuk istiyorum hem bunları alırsam yerleri boş kalkdan oturma odamın sekli de bozulsun istemiyorum ....

Aslında mobilyayı aldığımız yerde bi koltuk beğendim ama 500 lira dediler o kadar da vermek istemiyorum açıkcası zaten odası için bi sürü masraf ettik salon koltuklarımı da degistiricem zaten bi sürü harcama olucak . Az önce ıkea katalogundan bi koltuk beğendim esime de gösterdim gidip bakalım da rahatsa onu alırız artık ....

Son düzenleme:
green pearl ben daha bebek arabamı almadım,zaten hemen de almicam.ama maclaren tecno xl almaya karar verdim,türkiyede çok pahalı 1000-1500 arası,ama eşim nisan ayında amerikaya gidicek gelirken o alıcak ordan.orda fiyatı türk parasıyla 400-500 arası çünkü.

manolya ben ayrıyeten emzirme koltuğu almadım,zaten yer de kalmadı odada.ama bu sitede sanırım aralık annelirnin birisinin bebek odasında bikoltuk gördüm çook hoşuma gitti,pembe tek tarafı yok,şık bişeydi.

kızlar fırsat bulupta cicilerimzin fotolarını çekememiştm bayramda anneme sölemiştm saolsun çekip yolladı bende sizlerle paylaşim dedim bunlar annemdeki eşyalarımz geriside kayınwalidemde

bu anneciğim yaptığı battaniyemiz

bu peluş battaniyemiz

bu bornozumuz

bu hawlumuz

canım hepsi birbirinden güzel özellikle örgülere bayıldımmm güle güle kullansın bebişin inş..

BU ARADA MANOLYACIM BEN EMZİRME KOLTUĞU ALMADIM ZATEN EVLENİRKEN YATAK ODAMA ÇOK ŞIK BİR KOLTUK ALMIŞTIM KADİFE MOR ÜSTÜ ASKILIK ŞEKLİNDE. ONU KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇOK RAHAT ÇÜNKÜ. çok net değil foto ama gözüküyor tatlım idare et
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

emzirme koltuğı olarak ben ayrıca bi koltuk almadım zaten oturma odamda beyaz mobilyadan şilteleri oturma odamın desenlerinde kremli morlu sallanan bi koltuğum var ve çok rahat bilgisayar masasını onun yerine geçirip koltuğu da bebek odasına alıcam, şiltelerini de perdelerime ve mobilyama uygun pembe kılıf diktiricem takım gibi olur zaten bebek odası takımım da beyaz. kısmetse ana kız sallana sallana keyif yaparız Allah o günleri de görmeyi nasip etsin hepimize...
Koltuğun kılıfı farklı resmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…