2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Cambaz ellerine sağlık canım mutlu mutlu şekerlerimizi dağıtmak, kapılarımızı süslemek nasip olur inşallah hepimize
belgün benim de aklımda olsun bi bakınırım renk olarak beyaz mı düşünüyosun sen pembe fln mı?

cansevcim çok güzel olmuş canım ellerine sağlık daha ben alamadım yetişmezse hazır alıcam artık

sağolun kızlar.citosum valla aslında kendim yaptım ama hazır almadığıma da pişman oldum açıkçası,tamam kendi el emeğin filan ama daha pahalıya geliyor böyle.gittigidiyorda birsürü çeşitleri var,ordan bakmak lazım aslında.

kızlar aldıklarınızzzzz çok güsel hepsiii bayıldımmm...
canselcim ellerine sağlık senin de harika olmuş şekerler:)))kapı süsü de çok güsel.....

mügecim beşiğe bayıldım,çok güzel canım.güzel güzel uyusun kuzucuk içinde inşallah:))

amiiin canımmm çok teşekkürler... bu arada tombiş bebişine de maşallah canım :))

canım ellerine sağlık, süper olmuş hepsi... iyi günlerde, huzurla, sağlıkla, mutlulukla dağıt & kullan inşallah :)

mugecıgım senın besıgınde çok guzelmıs..

teşekkür ederim canım sağol...

mugecim senin beşikte çok şeker çok seviyorum ben bu beşikleri
melekler gibi uyusun kızın içinde

amiiiin şekercim, teşekkürler...

MÜGE beşiğiniz çok ama çok tatlı mışıl mışıl uyusunda büyüsün prenses kızın.

CAMBAZ sizinde kapı süsünüz ve şekerleriniz çok güzel.

cnm sağol sen güzel şeler buluyorsun gerçekten çok sevinirim bende dışarda bakıcam bugün.. beyaz düşünüyorum cnm çünkü yan yastıklarım süs yastığım cibinliğim beyaz kenarları gümüş

sağol kuzum bakıyorum hemen

kızlar bişey sorcam..
biberonlarınızı nasıl aldınız ve ne önerirsiniz?
ben chicco aldım 2 tane..
küçük ve büyük..
ama kauçuk aldım..ama renginden midem bulandı
acaba silikonla değiştirsemmi?
hangisi daha iyidir?

canım bana silikon tavsiye etmişlerdi hep.. ben aventin yeni doğan biberonunu aldım.

kıslar şu çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız?en ufağından yani....5 tane var yetermi alayımmı daha?
bir de pijama takımı 4 tane yeterli olurmu sizce?

cambaz hepside çok güzel olmuş bebek şekerine bayıldım ellerine sağlık bende lavanta istiyorum daha kalıcı olacağını düşündüm

cnm bbek için ayrıca ince bir battaniye bulunması iyi olur

ben kauçuk hiç kullanmadım silikonları öneriyorlar kızlara silikon aldım şimdi oğlan için daha almadım doğsun sonra alacağım
kıslar şu çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız?en ufağından yani....5 tane var yetermi alayımmı daha?
bir de pijama takımı 4 tane yeterli olurmu sizce?

badyler yeterli cnm pijama takımını bebek içinmi kendin içinmi anlayamadım kendine ise çok gibi geldi bana ben bir gecelik bir pijama takımı alacağım belki yedek bir pijama takımı daha koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…