2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

sheker_cat güle güle kullanın canım aldıklarınızı...

bende uzuuuuuuuuuuuuuuuuun süredir aradığım çantayı ve beşiği buldum sonunda:))))

Lassig / Classic Shoulder Bag - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
resim ekleyemedim link koyuyorum... bn çantanın siyahını aldım birde tabi daha uygun fiyata aldım...

Daisy Beşik Seti - Cross | Funnababy

buda beşiğimiz.. park yatak alacaktık aslında ama bu beşiği görünce vazgeçtim.. çok hafif bişe ordan oraya sürüyebilirim evde ve katlanmasıda kolay... cok sevdimm

teşekkür ederm
tatlım beşik çok şekermiş
ama ben çantaya bayıldım siyahı olması dha ii tabi benimde düşüncemde öle bişe war bulurm inş
güle güle kullanın inş.

teşekkür ederm
tatlım beşik çok şekermiş
ama ben çantaya bayıldım siyahı olması dha ii tabi benimde düşüncemde öle bişe war bulurm inş
güle güle kullanın inş.

teşekkür ederim canım.. çantada özellikle siyahını arıyordum.. içerisindeki gözler ıvır zıvırlar hepsi daha sonradan çıkıyor.. bebiş büyüyünce normal çanta olarakta kullanırım diye düşündüm:))

çok şekerleeeerrrr :) güle güle kullanın...

merhaba arkadaşlar,
ben yeni üye oldum ama uzun zamandir sayfayi takip ediyordum...
bende ocakta dogum yapacagim...şuan 33+1 haftaligim,oglum olacak Allahin izniyle...
kiyafet olarak tüm eksiklerimi tamamladim...sadece banyo küveti,bakim ürünleri kaldi..bu konuda bazi sorularım olacak,önerileriniz olursa cok memnun olurum
* öncelikle hastane cantaniza neler koyacaksiniz
* şampuan ve diger ürünlerde hangi markayi onerirsiniz
* ilk aylarda bebeginizi taşimak için ne kullanacaksiniz bu konuda cok kararsizim
* biberon ve emzik markasi ne olmali..yada sonrami almak daha mantiklidir

şimdiden çok teşekkür ederim...
sevgiler...:)

Canım bu tarz şeyler için geçen senenin ocak annelerinin bize önerilerde bulunduğu topiğimizi belki okumak istersin linki aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...rubeli-2010-ocak-annelerinden-tavsiyeler.html

*Şampuan ve bakım ürünleri olarak sebamed aldım, sadece pişik kremi almadım belki gideceğimiz doktorun bir önerisi olur diye düşünerek
*Taşımak için başta portbebe de alırım diye düşünüyodum ama araba alınca nasılsa oto koltuğu mecburi heryere onunla götürücez portbebe almaya gerek yok dedim we almadım
*Emzik olarak Philips avent silikon aldım bpa içermeyen bi marka olmasına dikkat etmek lazım sanırım. Biberon almadım, annemler ilk zaman emmekte zorlansa bile kaşıkla besleriz biberona alıştırmayalım emsin dediler ama böyle bir takıntın yoksa da Nuby, DrBrowns, Philips Avent genelde en çok tercih edilen markalar.

hoşgeldın kuzeyyıldızı,Allah sağlıkla oğlunu kucagına almayı nasıp etsin. ben doğum yapaagım hastanenın egıtımıne gıttım,,onların verdıgı cevaplar doğrultusunda sana yazacagım tabı yınede tercıh senın canım ,bunlar sadece önerı

şampuan olarak sebamed tavsıye ettıler onlar hastanede saç banyosu ısteyen aılelerde onu kullanıyorlarmıs,allerjı ıhtımalı daha dusuk dıye.bırde pişik kremı değil pişik öncesi kullanın dedıler cunku pişik kremını bebek pişik olunca doktor uygun olanını verıyormus.pişik olmadan bebege pişik kremı surmeyın dedıler.

biberon ve emzık olarak ben Avent aldım .bırcok kısı tavsıye ettı zaten.cunku bebeklerın avent emzıgı daha kolay aldıklarını Joker magazasında calısann görevlı bayan soyledı. 2tanesını 19 TLye aldım. bıberonuda aventın kucuk olanını aldım onlarında agız kısmı genısmıs ve temızlıgı mutfak sungerı ıle de yapılabılıyormus ayrıca fırca almak gerekmıyormus.Bıberonuda 14 TLye aldım.Bıberonu ben plastık aldım ama BPA ıcermemesıne dıkkat et cunku bu madde sıcakta erıyormus ve zarar verıyormus o nedenlede cam bıberonun daha saglıklı oldugu soylenıyor. Bana Bpa ıcermıyorsa sorun yok dedıler ben plastık aldım.

bebegı tasımak ıcın bısey almadım,, arkadaşlarımız ana kucaklarını bıze verecek onu kullnaagız, zaten bebeği mecbur kalmadıkca cıkarmam cunku kısın doğacakları ıcın aşıya felan cıkarırım yeter.

bebeklere pudra kullanmayın cıltlerını tahrıs eder onun yerıne mısır nısastası kullanın dıye bır yazı okumustum cocuk doktoru yazmıstı. Cihangir Ertekin, kıtabın adı da bebek bakımı ve beslenmesı tavsıye ederım cok guzel bılgıler var

hastane cantasında senın için;

gecelık,pijama,terlik,çorap,hırka veya battanıye(dogum sonrası vucut ısısı dustugunden daha cok usunuyormus),terlık,çamaşır ,emzırme sutyenı,sabahlık, gogus kremı(lansınoh markayı tavsıye uzerıne aldım hatta doguma 2 hafta kullanmaya basla dedıler), hijyenık ped,hasaneden cıkarken gıyecegın kıyafetlerın,makyaj malzemesı ,tarak,dış fırcası ve macunu gıbı kısısel bakım urunlerı,havlu,

bebegın ıcın; bebek bezı, hastane cıkıs kıyafetlerı(ben zıbın,alt ve ust gıysı ,eldiven,şapka aldım),battanıye,tarak ,tırnak makası, agız sılme mendılı,şampuan,vucut losyanı veya yagı(bunlarda da gerek olmadıkca kullanmayın ama ılk banyosundan sonra bebegın cıldı kuruyorsa surun dedıler),fotograf makınası,pil,varsa bebek şekerlerin,oda susulerın,

aklıma bunlar geldı canım umarım faydalı olur,

kuzeyyıldızı hoşgeldin aramıza.
hemen hemen hepimiz aynı şeyleri almışız,ben de bakım ürünlerini sebamed aldım.biberon,emzik hemen lazım olmaz ama ben yine de aventin yenidoğan setini aldım.bir de kızkardeşimden edindiğim bilgiye göre emzik kullanacak olanların mutlaka fizyolojik başlıklı olanları tercih etmeleri gerekiyormuş.kardeşim dişhekimi de,çocukların diş ve diş etleri için fizyolojik başlıklı emzik ve biberon daha iyi olurmuş.dr brown markalı biberonlar hem gaz önleyici hem de fizyolojik başlıklıymış sanırım.
taşımak için de ben portbebe almadım,çocuk en fazla 1 ay kullanabiliyormuş onu.ana kucağı aldık oyüzden,hem oto koltuğu olarak da kullanırız diye.
hastane çantam için de henüz hiçbirşey düşünmedim,ben de araştırmalardayım:))

Teşekkür ederim Belguncum cok değişik güzel bi koltukmus...Elfella senin koltuğuna bayıldım canım ya cok hoşuma gitti nerden buldun onu Oyle ?Biz h. sonu cok dolaştık ama begenemedim sonra da aklıma geldi annemin depoda kullansaydı bi koltuk takımı vardı onun teklisi küçük ve cok sevimli onu kaplatmak geldi aklıma babam yarın götürücek koltukcuya ben de kumaşını secicem güzel olur inşallah ....

kızlar ben beişlerin eşyalarını aldım bir tek kendi eşyalarım kaldı alınacak onları da u hafta sonu alırız artık

sheeker cat ve sibushcum güle güle kullanın cicilerinizi :) hepsi çook güzel... sibelcim beşiğe de bayıldım :)

***Hastane için 2 çanta hazırlayacağız. Biri benim eşyalarım diğeri bebişin eşyaları için. Kendim için 1 adet gecelik, 1 adet pijama takımı, terlik, çorap, bol bol iç çamaşırı, hijyenik ped, şampuan, duş jeli, yüz yıkama jeli, diş fırçası, diş macunu, makyaj malzemeleri :)), toka, tarak, deodorant, göğüs pompası (sütüm hemen gelmezse diye...) alacağım.
Kızım için de, hastane çıkışı seti, yedek 2 adet tulum, iç body'ler, bebek bezi, 30 ml'lik biberon (su vermek için. doktorlar su vermeyin diyorlar ama ben vereceğim!!!) ağız mendillerinden, pişik kremi, mustela'nın susuz temizleyicisi ve yüz temizleme mendilllerinden, uni baby ıslak pamuk alacağım.
Tabii hastaneye gelen misafirlere dağıtılacak çikolata ve hediyelikler, kapı süslerimiz vs. de var.
***Şampuan, temizleyici, pişik kremi v.s. hepsini MUSTELA marka aldım ben.
***İlk aylarda bebeği taşımak için puset kullanacağım. Arabasıyla takım alıyoruz.
***Ben AVENT'in BPA'sız biberonlarından aldım. Bir de CHICCO'nun cam biberonunu aldım 2 tane. Biri 30 ml'lik su, rezene çayı v.s. vermek için. Emzik olarak da AVENT ve CHICCO aldım yine...

maskoda mood mobilya diye biyerden almıştım oturma odası koltuklarımla beraber onlara uygun şekilde kaplatmıştım rengi o resimdeki gibi değil yani şimdi de bebek odama ve perdeme uyucak şekilde kaplatıcam kısmetse
MUUT KOLTUK - Masko Mobilya Kenti Amerikan Style Koltuk. Kuma� Koltuk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…