- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.621
sheker_cat güle güle kullanın canım aldıklarınızı...
bende uzuuuuuuuuuuuuuuuuun süredir aradığım çantayı ve beşiği buldum sonunda:))))
Lassig / Classic Shoulder Bag - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
resim ekleyemedim link koyuyorum... bn çantanın siyahını aldım birde tabi daha uygun fiyata aldım...
Daisy BeÅŸik Seti - Cross | Funnababy
buda beşiğimiz.. park yatak alacaktık aslında ama bu beşiği görünce vazgeçtim.. çok hafif bişe ordan oraya sürüyebilirim evde ve katlanmasıda kolay... cok sevdimm
teşekkür ederm
tatlım beşik çok şekermiş
ama ben çantaya bayıldım siyahı olması dha ii tabi benimde düşüncemde öle bişe war bulurm inş
güle güle kullanın inş.
merhaba arkadaşlar,
ben yeni üye oldum ama uzun zamandir sayfayi takip ediyordum...
bende ocakta dogum yapacagim...şuan 33+1 haftaligim,oglum olacak Allahin izniyle...
kiyafet olarak tüm eksiklerimi tamamladim...sadece banyo küveti,bakim ürünleri kaldi..bu konuda bazi sorularım olacak,önerileriniz olursa cok memnun olurum
* öncelikle hastane cantaniza neler koyacaksiniz
* şampuan ve diger ürünlerde hangi markayi onerirsiniz
* ilk aylarda bebeginizi taşimak için ne kullanacaksiniz bu konuda cok kararsizim
* biberon ve emzik markasi ne olmali..yada sonrami almak daha mantiklidir
şimdiden çok teşekkür ederim...
sevgiler...:)
merhaba arkadaşlar,
bende ocakta dogum yapacagim...şuan 33+1 haftaligim,oglum olacak Allahin izniyle...
kiyafet olarak tüm eksiklerimi tamamladim...sadece banyo küveti,bakim ürünleri kaldi..bu konuda bazi sorularım olacak,önerileriniz olursa cok memnun olurum
* ilk aylarda bebeginizi taşimak için ne kullanacaksiniz bu konuda cok kararsizim
merhaba arkadaşlar,
Teşekkür ederim Belguncum cok değişik güzel bi koltukmus...Elfella senin koltuğuna bayıldım canım ya cok hoşuma gitti nerden buldun onu Oyle ?Biz h. sonu cok dolaştık ama begenemedim sonra da aklıma geldi annemin depoda kullansaydı bi koltuk takımı vardı onun teklisi küçük ve cok sevimli onu kaplatmak geldi aklıma babam yarın götürücek koltukcuya ben de kumaşını secicem güzel olur inşallah ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?