2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

beycifey,güldeşeker kızlar teşekkür ederim,odamızı beğenmenize çok sevindim
dilek taç süper olmuş,vallahi kıskandım,ben de kırmızısı var ama bir tane de mavi mi yapsam dedim,güle güle kullan canım
beycifey patikleriniz çok güzel,güzel günlerde kullansın oğluşun

teşekkür ederim kızlar babamız seçti birde taraftar patiği almak istiyor bir doğsunda

yap canım..mavıde yap bır tanee...
banada kayınvaldem murdüm pjama almıs..evde gıyersın dedı.."mürdüm taç yap""dedi bana..siparıs verdı hatun.
çok uşenıyorum artık...:26:

beyfıcey..sızın oglan dogustan fanatık olucak..

teşekkür ederim cnm

evet babası başladı fanatik taraftar yapmaya ayakkabı kıyafet derken bir bakmışız cocuk fanatik olmuş

ImageShack Album - 36 images

İşte benim pamuk kızımın odası... bazı eksiklerimiz var ama şimdilik bu halinin resimlerini ekledim. halımızı daha seçemedik maalesef...

Merhaba mügecan öncelikle odaya bayıldım..Güle Güle kullansın bebişin inşş.
Bişey sormak istiyorum sana.Aynayı nereden ve ne kadara aldınız?
Odanın boyası tam istediğim renk.Hangi marka ve model söylersen çok memnun olurum.Teşekkürler şimdiden..

cansevcimmm odanız çok güzel olmuş maşallah nazar değmesin sağlıklı güzel günlerde büyümeyi nasip etsin allahım.. koltuklarda uyumlu olmuş yerdeki sepete bayıldım şekerler herşey herşey çok güzel..

dilekçim tacın çok güzelll

Dileek eline sağlık canım bu da çok güzel olmuş oyuncak fikri de çok hoş iyi değerlendirmişsin
Dış kapıya da koymak benim hiç aklıma gelmemişti apartmanda tanıdık da olmadığından hiç düşünmedim öyle bişey

dilekcim maşallh çok beceriklisin kayınvalden gurur duysun valla bole becerikli geline sahip olduğu için...ben bu yaptığını daha çok beğendim cnm ellerine sağlık

kızlar bende dış kapıya hoşgeldin bebek yazısını asacağım hastaneden gelince ya da gitmeden önce :)

bende o yazıyı hastane odasına asıcam kısmetse kapısüsümü hastaneye götürmek istemiyorum eğer dönerken aklımıza gelirse belki hastaneden alırız o yazıyı sış kapıya asabiliriz apartmana gelen tanıdıklar hangi kapı olduğunu anlar en azından bakalım duruma göre mantıklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…