- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.841
elifcim çok çok güzel odanız ve ciciler güle güle kullanın...
cansevcim sen de çok zevklisin ve çok becerikli cnm çok beğendim güle güle kullansın ardacık...
cancercim sizin de ciciler süper güle güle kullansın bebişin cnm:79::79:
sabır çek içinden canım,alırken bişeye karışmazlar alındıktan sonra en çok ses onlardan çıkar zaten.boşver,ben de seninkinin tepkisini merak ettim yaz sonra
cansevcim cok begendim odanızı:))) benim oğlum olsaydı odası denizci odası olacaktı.. eşiim gemi acentesi oldugu için beşiğini bile gemi şeklinde istiyorduk:))) ama kız olunca olmadı tabi:)))
ahh benim odamın herseyi hazır ama fotograf makinemiz kayınvalidemde her gittiğimde unutuyorum.. en kısa zamanda bende ekliyecegim dogurmadan pek özendim:)))
kızlar malum bu aralar pek giremiyorum hepinizin eklediklerine baktım tek tek alıntı yapmadım
odalarınız yataklarınız cicileriniz çok güzeller güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah
kızlarr hepinizin bebişleri çook şanslı sizler gibi anneleri olduğu için...
herşey ama herşey çok güzel...
park yatakları, cicileri.. v.s.
hepsi iyi günlerde kullansınlar...
cambazcım & elifcim odaların ikisine de bayıldım !
huzurla, sağlıkla, neşeyle büyüsün minikler :)
Cambazcım odanızı cok begendım, gule gule buyusun bebegın. Koltuk ve perde çok hoş olmuş bence.Bazen boyle pratıklıkler guzel oluyor..
cambaz çok beğendim oğluşunun odasınısende çok marifetlisin,bebeşin güle güle büyüsün odasında
cancer cnm patik ve tulumu güle güle kullan cnm
cnm pek marifetlisin güzel olmuş
dilekcim tacın çok gzel olmuş maşallahh ne becereklisin sen
beyficey sizinde ayakkabılarınız çok şekerrr canım
tesekkur ederım kızlar..
elımden geldıgınce yapıyorum ..
beyfıcey patıgınız çok şirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?