2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

teşekkür ederim başakcım,az maliyetli güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz işte,beğenmene sevindim

sabır çek içinden canım,alırken bişeye karışmazlar alındıktan sonra en çok ses onlardan çıkar zaten.boşver,ben de seninkinin tepkisini merak ettim yaz sonra

bol bol sabır çekiyorum zaten yapıcak başka hiçbişey yok geldiler eşimle bende hazırlanmıştım dışarı çıkıcaktık eşimle odanın kapısı kapalıydı kapı süsünü gördü amanda süsü de varmış kızımın fln dedi bende sesimi çıkarmadım sonra da bakiim bari kızımın odasına dedi girdi şöyle bi bakındı artık herşey hazır kendide gelsin çabucak dedi gülümseyerek çıktı ama güzel olmuş şöyle olmuş fln hiçbi yorum yapmadı biz gittik sonra o ewde kaldı muhtemelen girip bakmış incelemiştir aaa ben bunları yazarken eşime sordu mobilyanın taksitini bu ay ben vericem dedi para koydu sehpaya bu beğendim mi demek oluyo acaba

cansevcim cok begendim odanızı:))) benim oğlum olsaydı odası denizci odası olacaktı.. eşiim gemi acentesi oldugu için beşiğini bile gemi şeklinde istiyorduk:))) ama kız olunca olmadı tabi:)))

ahh benim odamın herseyi hazır ama fotograf makinemiz kayınvalidemde her gittiğimde unutuyorum.. en kısa zamanda bende ekliyecegim dogurmadan pek özendim:)))

kızlar malum bu aralar pek giremiyorum hepinizin eklediklerine baktım tek tek alıntı yapmadım
odalarınız yataklarınız cicileriniz çok güzeller güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah

kızlarr hepinizin bebişleri çook şanslı sizler gibi anneleri olduğu için...
herşey ama herşey çok güzel...
park yatakları, cicileri.. v.s.
hepsi iyi günlerde kullansınlar...
cambazcım & elifcim odaların ikisine de bayıldım !
huzurla, sağlıkla, neşeyle büyüsün minikler :)

kızlar malum bu aralar pek giremiyorum hepinizin eklediklerine baktım tek tek alıntı yapmadım
odalarınız yataklarınız cicileriniz çok güzeller güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah

Cambazcım odanızı cok begendım, gule gule buyusun bebegın. Koltuk ve perde çok hoş olmuş bence.Bazen boyle pratıklıkler guzel oluyor..

hepinize çook teşekkür ederim kızlar,beğenmenize çok sevindim

Dilek başta anlayamadım alla allaa niye koymuşki diye baya bi bön bön baktım uyku sersemi sonradan çözdüm
benim tacım da buna da benziyo mutlu günlerde, kucağımızda bebişlerimizle takalım inşallah

cambazcım yeni gördüm odanızı çok güzel olmuş
herşeyide iyi uydurmuşsun ellerine sağlık
mışıl mışıl uyusun ardacık içinde

cancer sizde güle güle kullanın cicilerinizi ayakkabılar ve tumum çok şeker

ay bian önce doğsalarda başlasak kullanmaya

Eklentiler

• $Fotoğraf-0116.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 73
tesekkur ederım kızlar..
elımden geldıgınce yapıyorum ..
beyfıcey patıgınız çok şirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…