2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Gule gule kullanın canım cıcılerınızı,gecelıgın cok guzel Dagıde vıtrınde görmüştüm.Yılbaşında kırmızı gıymek lazım dıyorsun yanıı , bebişinin pembe tulumuda cok hoş. bende ruyamda tulum alıyordum oğluma bıtane yenıdoğan bı tanede 9 ay var.Orta bedenı yok yanı. onumu alsam dıgerınımı dıye dusunuyordum

canım çok teşekkür ederim.ben de geceliğimi relax mode den aldım.bari o kırmızı olsun dedim taca uysun çünkü herşeyim pembe çok severim....
valla rüyalarımızda bile bebeklerimize bişiler almakla boğuşuyoruz ama çok eğlenceli:86::86:

ıyı dusunmussun canım renk uyumunu. benımde uymuyor sen soyleyınce farkettım tacım kırmızı gecelıklerım açık pembe-gri ve pembe ,çok alakasız

elma şekeri dönencemiz aynı fotoları eşime gösterdim de o kurmuştu bizimkini üstteki uyarının yazdığı beyaz yeri tam oturttuktan sonra o çiçek gibi şeyi geçirmeyi denesin dişlere yanlış geçirmişler diyo çiçek şeklindeki mavi parçayı geri çıkarıp beyaz yeri düzleyip tekrar geçirmeyi deneyin isterseniz bizimki gayet sağlam duruyo

çok tesekkur edrım kızlar..begenmenıze sevındım..
ben ılk yaptıgım kapı susunu sokak kapısına takmayı dusunmustum.."kayınvalıden yatak odana takalım ,sen sokak kapısı ıçın yenısını yaparsın "dedı..
gecen yaz annemın apartmanında kı komsusu ,dogumdan gelınce kapısını süslemişti..
1 ay kadar durdu..evde bebek oldugu bellı oluyordu..gelıp gecerken de çok hoşuma gıyordu...
başakcıgım..kapı susunde gecelık pjamanda ve bebek tulumunda çok seker..

elma sekerı canım...senınde donencen de guzelmıs..çok fazdalı bırsey.iyi ki almıssın..gule gule kullanın..

beceriklisin cnm güzel olmuş bende kendim yapmayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak

kapı süsün çok cici güle güle kullan
perdemizz...

şeker sepetimiz...

geceliğim...

pijamalarım...ve tacım:)

bu da kızıma son aldığım kadife tulum
cicileriniz ve aldıkların çok güzel cnm

ben hep resım eklerken bu sorunu yasıyorum nerede hata yapıyorum kıı

dönencen güzelmiş cnm bebeğin bakıp bakıp oynar sesiyle mışıl mışıl uyur inşllh.

Elfellacım,, tekrar uğraştımm,beyaz yerı oturtup vıdesını sıkıyorum cok sıkmayın dıye yazmıslar kurulum kagıdında. öne doğru eğiliyor yıne. Ama kaç kere uğraştım bı bılsen becerıksız mıyım neyım En son vidanın çiçeğini ters çevirdim,beyaz yerıde tam oturttum daha ıyı oldu çektimm bide düşermi diyee düşmüyorr.. Artık böyle idare edecezz bebegım uzanmaya başladığında sökerim zaten. Çok tesekkur ederım yardımın ıcın.

perdemizz...

şeker sepetimiz...

geceliğim...

pijamalarım...ve tacım:)

bu da kızıma son aldığım kadife tulum

ben hep resım eklerken bu sorunu yasıyorum nerede hata yapıyorum kıı

Kızlarr bunlarda şekerlerimiz, ben yaptım..

Buda şeker arabası, sonradan da odasında kullanırım diye dusunerek aldım.

buda bebeğimin kıyafetlerini koyduğum hurcumuz, hastane çantasına hurçla koyayım dıye dusundum,dayanamadım bunuda süsledimm

hepsi çok güzel kızlar,iyi ve sağlıklı günlerde olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…