- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.821
ImageShack Album - 26 images
bu da Rüyamızın odası dün nihayet bitti yerleştirme işleri
parkyatağı da yatakodama koyduk ilk zaman ben kendimi toparlayana kadar orda yatırırım diye düşünüyorum kaynanamlarda lohusa yatağı gösterme adeti olduğundan ben yatakta dekor olmak durumundayım bari kızım da yakınımda olsun dedim kendi düzenimize geçince odasında uyur ben ve kardeşim yanına gideriz iki çekyat var zaten odada
ImageShack Album - 26 images
parkyatağı da yatakodama koyduk ilk zaman ben kendimi toparlayana kadar orda yatırırım diye düşünüyorum kaynanamlarda lohusa yatağı gösterme adeti olduğundan ben yatakta dekor olmak durumundayım bari kızım da yakınımda olsun dedim kendi düzenimize geçince odasında uyur ben ve kardeşim yanına gideriz iki çekyat var zaten odada
cnm odanız güzel olmuş güzel rüyalar görsün bebeğinImageShack Album - 26 images
elfella Rüya bebeğin odası çok şeker olmuş güle güle uyusun,büyüsün tatlı kızın
bizim evimiz sobalı olduğu için oda yapamadık park yatakla idare edeceğiz ama seneye doğalgazlı bir eve çıkarsak bende istiyorum ayrı bir odası olmasını
Cambazcım çok güzel olmuş odanız renkler, tonlar uymuş sepetlerde çook şeker o çiçekli çekyatta oğluşunu emzirirsin rahat rahat Allah o günleri de görmeyi nasip etsin
merak ettim kaynananlar ne dedi odayı görünce beğendimi mana mı buldu yoksa hiç mi bişey demedi
cancer elif sağolun kızlar.
elifcim kaynanam sessizliğiyle meşhurdur hiçbirşey demedi odayı da görünce haliyle,güzel olmuş dedi,kapakları açıp içinde ne var diye bakmadı bile.ben göstermeye başladım işte kıyafetleri filan,bitanesini beğendi bu ayy ne güzelmiş dedi,ben de annem aldı onu dedim,ama cidden annem almıştı,ağzının içinden ''kalın kalın şey almış çocuğa'' dedi,duydum ben de.aslında incesini de sen alsaydın dicektim ama diyemedim,duymazlığa geldim.böyle işte,bişey demez arkanı dönünce ağzının içinde gevelenir durur..
canbazcım odanız guzelmıs...denıcı mı olacak arda bebek....
renk tonlarıda guzel...soft renkler
sağol dilekcim,aslında gemi motifli hiç düşünmemiştik ama sonra hoşumuza gitti
ay sessiz olsa keşke benimkide gerçi arkadan söylenmeleri kaçınılmaz da bi de kendileri de bişeyler yapıp mana bulsalar anlarım da hem katkıda bulunmayıp hem de söylenince yüzsüzlük oluyo biraz
benimkide sadece perdemizi gördü daha oda gelmemişti avizeleri, kıyafetleri hiçbişeyi görmedi niye yere kadar diil diye söylendi başta dedim önüne çekyat geliyo kelebekler yerde kalır bi anlamı olmaz ozaman niye büzgüsüz dümdüz yaptırdın dedi eşim tersledi orda senin perde fiyatlarından haberin warmı biz parça tül bulup ucuza malettik içimize de sindi beğenmediysen wer diktirelim büzgülüsünü dedi
bakalım birazdan gelicekler bilhassa istiyorum ki eşimin yanında görsün odayı bakalım ne diyebilcek yalnızken görse kesin yine sinirimi zıplatçak bi kusur bulur
sabır çek içinden canım,alırken bişeye karışmazlar alındıktan sonra en çok ses onlardan çıkar zaten.boşver,ben de seninkinin tepkisini merak ettim yaz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?