2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

CNm bayıldım odana .. Maşşllh Rabbim güle güle bebişini yatırıp büyütmeyi nasip etsin orada...
Walla biz şimdilik sadec park yatag alcaz.. Senin odayı görünce acaip heveslendim odaya da :))

buda bizim park yatağımız

oyun parkınız çok güzell güle güle sağlıklı günlerde kullansın oğluşun..

rüyanın odası rüya gibi olmuş bayıldım! abartısız ve çok şık kelebekler uçuşuyor heryerde tam bizlik:) zevklerimiz çok yakınmış herşey çok güzel elif rabbim iyi sağlıklı huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inş..

cnm yatağında güzel güzel uyusun bebişin
buda bizim park yatağımız

cnm odanız güzel olmuş güzel rüyalar görsün bebeğin

Sağol canım zaten en kullanışlısı parkyatak görümcem çok heves etti karyolasını o aldı bizde gardrop alcaktık yanına annem de şifonyeri de ben aliim takım olsun dedi böyle oldu
yenidoğan bebeğe oda yapmak zaten büyüklerin hevesi küçücük bebek ne anlar odadan ilerde taşınınca inşallah kendi seçer odasını oğluşun

Shecer cat, burcum, beyficey, gülay, belgün çok sağolun beğenmenize çok sevindim
ewet belgün hertarafımızda kelebekler uçuşuyo babamız da diyodu kızımızın adını kelebek ya da pembe mi koysaydık diye

elıf
odanızı face den baktım..çok begendım..içim açıldı resmen..peembe pembeeeeeee.çok seker...

cancercım..gule gule kullan park yatagını canım ..harıka..

cancer canım park yatağınıza bayıldım,çok güzel.
eliff pembe pembe o ne güzel bir oda öyle,içim açıldı çok güzel olmuş.
allah kuzularınızı sağlıkla,huzurla uyutmayı nasip etsin inşallah içlerinde

bu da Arda paşanın odası teyzeleri bakalım beğenecek misiniz.
bizim yazın taşınma işimiz olduğu için dolabını almadım henüz,gittiğimiz evin ölçülerine göre yaptırırz sonra dedik,eşyalarını da daha ütüleyip yerleştirmedim ama kabaca odamız bu şekilde.

odada ikili çekyatım vardı,başka odada yer olmadığı için,odaya da uysun diye üzerini mavi polarla kapladım,yastıklarına da beyaz polardan yüz diktim,kenarlarına da tığla çiçek kondurdum,bence odaya uydu

ve yine benim eserim halımız.aslında halı değil,nasıl olsa taşınacağız diye düşündüğüm için kumaşcıdan gidip peluş kumaş kestirdim,kenarlarına terzide overlok çektirdim,altına da halı kaydırmazı diktim,bu da oldu halı

pazardan 20 liraya aldığım tül

Cambazcım çok güzel olmuş odanız renkler, tonlar uymuş sepetlerde çook şeker o çiçekli çekyatta oğluşunu emzirirsin rahat rahat Allah o günleri de görmeyi nasip etsin
merak ettim kaynananlar ne dedi odayı görünce beğendimi mana mı buldu yoksa hiç mi bişey demedi

cancer elif sağolun kızlar.
elifcim kaynanam sessizliğiyle meşhurdur hiçbirşey demedi odayı da görünce haliyle,güzel olmuş dedi,kapakları açıp içinde ne var diye bakmadı bile.ben göstermeye başladım işte kıyafetleri filan,bitanesini beğendi bu ayy ne güzelmiş dedi,ben de annem aldı onu dedim,ama cidden annem almıştı,ağzının içinden ''kalın kalın şey almış çocuğa'' dedi,duydum ben de.aslında incesini de sen alsaydın dicektim ama diyemedim,duymazlığa geldim.böyle işte,bişey demez arkanı dönünce ağzının içinde gevelenir durur..

canbazcım odanız guzelmıs...denıcı mı olacak arda bebek....
renk tonlarıda guzel...soft renkler

cancercım patıklerınız tulumunuz ..gule gule gıysın

ay sessiz olsa keşke benimkide gerçi arkadan söylenmeleri kaçınılmaz da bi de kendileri de bişeyler yapıp mana bulsalar anlarım da hem katkıda bulunmayıp hem de söylenince yüzsüzlük oluyo biraz
benimkide sadece perdemizi gördü daha oda gelmemişti avizeleri, kıyafetleri hiçbişeyi görmedi niye yere kadar diil diye söylendi başta dedim önüne çekyat geliyo kelebekler yerde kalır bi anlamı olmaz ozaman niye büzgüsüz dümdüz yaptırdın dedi eşim tersledi orda senin perde fiyatlarından haberin warmı biz parça tül bulup ucuza malettik içimize de sindi beğenmediysen wer diktirelim büzgülüsünü dedi
bakalım birazdan gelicekler bilhassa istiyorum ki eşimin yanında görsün odayı bakalım ne diyebilcek yalnızken görse kesin yine sinirimi zıplatçak bi kusur bulur

elifcim çok çok güzel odanız ve ciciler güle güle kullanın...
cansevcim sen de çok zevklisin ve çok becerikli cnm çok beğendim güle güle kullansın ardacık...
cancercim sizin de ciciler süper güle güle kullansın bebişin cnm:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…