- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.921
Belgüncüm, hastanede bir örnek giyeceğiz desene :)) Aynı geceliğin kırmızından ve pijama takımının da pembesinden aldım bende :)) Gecelik terlikleri ile de takım olunca ayrı terlik almaya da gerek almadı :) güle güle giyelim arkadaşım :))
mügecim gerçektenmi !:) lohusa takımımız aynıydı biliyorum pembesini almıştım hatta bende ama bunu bilmiyordum hay allahım olsun zevklerimiz yakın demekki:))))))) hemde ikimizin geceliğide kırmızı:)) aslında pembe beyaz bir gecelik almıştık hastane için valizede koyduk hatta sonra çok ince geldi bize herkesde aynı şeyi söledi hatta ona uygun terlik taç almıştık... o gün gezerken annem dedi gel bak ne göstercem bir baktım bu gecelik hemde dedik ince değil bendeki kadar.. modelide çok hoşuma gitti kırmızı tacta almış annem çok şeker ona uygunduda hem diye kırmızısını almaya karar verdik. terlikleride dediğin gibi cabası oldu:)))üstelik kırmızısıda çok tatlı bir kırmızı.. hatta dedimki anneme ben bunu galiba internette gezinirken görmüştüm... ben pijama takımını almadım pijama takımım var doğum için almıştık daha önce zaten kahve krem tonlarında. bencede güle güle giyelim arkadaşım anarız birbirimizi
bende iki tane pijama takımı almıştım zaten kendime hastane için. bu kırmızı geceliği eşim görüp beğenmiş. en son doktor kontrolümüzden sonra "hadi gidip alalım" dedi sağolsun :)) benim de tacım da hazır kırmızııı :)) giydikçe seni hatırlayacağım bende arkadaşım :)))
kızlar hepinize çokkkk teşekkür ederimm
elma şekeri ellerine sağlık cnm çok güzel olmuş şekerler sepette çok güzel....
beycifey valla canım istedi cnm ne güzel çikolata onlar...
Başak,elma şekeri, beyficey hepinizin cicileri çok güzel iyi günlerde kullanmak, dağıtmak nasip olur inşallah
başakcım adlıkların çok güzel,güzel günlerde kullanın.
elmaşekeri ve beycifey şekerler çikolatalar harika içlerinden birer tane çırpasım geldi:76:
dilekkk yine konuşturmuşsun canım kapı süsü çok güzelolmuş
başak,elmaşekeri ve beyficey kızlar cicilerinizde şekerlerinizde çokk güzeller
teşekkürler kızlar doğumuma bekliyorum hepinize dağıtırımelma şekeri çok güzel sepetinde şekerlerde..ellerine sağlık. ,
beyficey çikolatalar çok tatlııı :) herkese ayrı güzel düşünmüşsün afiyetle yesinler.
cnm güle güle giy takımını çok güzeller bende beyenmiştim bunlarıbizde bugün ciciler aldık yine hem bana hem kızıma..bu geceliğin de kırmızısını aldık hastanede giyeceğim tacımlada çok uydu. diğer aldıklarımın fotolarını bulamadım ama geceliği bulmuşken eklim dedim.
[/URL] Uploaded with ImageS[/IMG]
teşekkür ederim cnmtesekkur ederım canımmm
beyfıcey çıkolatalar harıka..
belgun çok guzel..gule gule gıy canım..
taşıma çantamız
[url=http://urlal.com/dqqf]
cnm gel ye afiyet olun bende kendimi zor tutuyorum. yoksa hepsini ben yiyeceğimbeyficey senin çikolatalarıda şimdi gördümm
çok güzel görünüyolarr
kalpli kutudakilerin hepsini yiyebilirim
bende bugün gidip bakacam inş.
annem geceliği nekadara aldığınızı soruyor canım. biz baya sıkı pazarlığa oturdukta o gün çok inatçıydı aldığımız kişi:))))))) bu arada kızının odasına bakarken farkettim kapı süsümüzde aynı galibaaa mügeeeeee emzik şeklindemi seninkide bir tek ortadaki bebeği farklı bir iki detay falan ama emzik şeklinde çekip koyarım bende fotosunu bakarsın:)) hay allahım ya
annem geceliği nekadara aldığınızı soruyor canım. biz baya sıkı pazarlığa oturdukta o gün çok inatçıydı aldığımız kişi:))))))) bu arada kızının odasına bakarken farkettim kapı süsümüzde aynı galibaaa mügeeeeee emzik şeklindemi seninkide bir tek ortadaki bebeği farklı bir iki detay falan ama emzik şeklinde çekip koyarım bende fotosunu bakarsın:)) hay allahım ya
bu hafta gidip şeker ve kapı süsü alacaktım güya doktor yat dedi çocukta aceleci çıkınca kaldı. keşke daha önce alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?