• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

bebiiş çoook beğendim canım cicileri
yelekler bi harika ellerine sağlık
en kısa zamanda bekliyorum tariflerini:hulya:

bunlar da benim son aldıklarım:
bu pijamam,önden fermuarlı,spor bişey:

bu da hastanede giymek için aldığım diğer pijamam bu biraz daha süslü,

bu da mavi pijamamın sabahlığı,aslında çok sabahlık gibi değil hırka gibi daha çok benim de hoşuma gitti,3lü takımdı bu

bunu da hastaneden sonra eve gelince giymek için aldım,bizim ev çook sıcak olduğu için ince birşey aldım

diğer aldıklarım da bunlar
alt açma bezi,lansinoh göğüs kremi,chicco göğüs pedi,burun aspiratörü,banyo yaparken oynaması için oyuncakları(bu hediye geldi) ve aventin yeni doğan seti

bu hastane çıkışımız,hepsini açmadım 20 parçalık bir set:

hastane çıkışının modelini ve rengini anlayın diye sadece bir parçasını açtım kızlar:

alt açma bezi,lansinoh göğüs kremi,chicco göğüs pedi,burun aspiratörü,banyo yaparken oynaması için oyuncakları(bu hediye geldi) ve aventin yeni doğan seti

hastane çıkışının modelini ve rengini anlayın diye sadece bir parçasını açtım kızlar:

çok ciciler güle güle kullansın bebiş ve sen tabi ki:nazar:

bebişh bu arada senin kıyafetlerine ve ördüklerine bayıldım:nazar:

bunlarda güzelmiş canım aventin yeni doğan setini bnde alıcam.

Cambaz ana oğul güle güle kullanın canım iki pijama da çok cici ama sabahlıklı olan ayrı bi güzel
bi de özellikle hastane çıkışınıza bayıldım 20li set bende alıcam bitane nekadara aldın markası fln ne?
bide göğüs kremi aldım bende geçen hafta son ay sürmeye başlamayı düşünüyorum yeni doğum yapan tanıdıklarım war hepsi pişman sürmediklerine çok yara oluyomuş

bebiş ve cambazz aldıklarınız ve örgüler hepside çok güzel güzel günlerde kulanırsınız inşllh. fazla yazamıyorum bu aralar ama takipteyim

kızlar hepinize çook teşekkür ederim,daha iyileri sizin olsunopuyorumnanaktan
elfella canım hastane çıkışını idil baby den aldım,90liraya indirim vardı.bi tanesi böyle fazla parçalı olsun bi tane de yedek daha az parçalı birşey alıcam daha uygun fiyata tabi.beğenmene sevindimopuyorumnanaktan

kızlar hepinize çook teşekkür ederim,daha iyileri sizin olsunopuyorumnanaktan
elfella canım hastane çıkışını idil baby den aldım,90liraya indirim vardı.bi tanesi böyle fazla parçalı olsun bi tane de yedek daha az parçalı birşey alıcam daha uygun fiyata tabi.beğenmene sevindimopuyorumnanaktan

kaliteli bişiy olduğu belli zaten canım güle güle giydir bebişine bende öyle yapıcam bi tane 15 parçalı war kardeşim cinsiyet öğrendiğimizde hediye etmişti bide 20 parçalı kendi zewkime göre alıcam çarşıya gidince iyi markaların zaten 80-120 arası değişiyo sanırım fiyatları

bunlar da benim son aldıklarım:
bu pijamam,önden fermuarlı,spor bişey:

bu da hastanede giymek için aldığım diğer pijamam bu biraz daha süslü,

bu da mavi pijamamın sabahlığı,aslında çok sabahlık gibi değil hırka gibi daha çok benim de hoşuma gitti,3lü takımdı bu

bunu da hastaneden sonra eve gelince giymek için aldım,bizim ev çook sıcak olduğu için ince birşey aldım

bitanemmm hepsi de çok güsellll güle güle kullannn.bebeğinde güle güle giysin çok güsel takımmmopuyorumnanaktan

çoook teşekkür ederim kızlar hepinizeeopuyorumnanaktan
beyenmenize o kadaa çok sevindim ki bilemezsinizzzkaydirigubbakcemile5
allah'ım her isteyene nasip etsin yhaa
misafir odamın her tarafı bebeğimin hazırlıklarıyla dolu,hiç ellemiorum bozmuorum,sadece sevdikçe kontrol ettikçe yerleri deişio o kadar..
çok ama çok güsel bir duygu..ve bu duyguyu yaşadığımız kadar,aynı şeyleri aynı anda hissedebildiğimiz,mutluluğumuzu paylaşabildiğimiz için de çok şanslıyız yaa..inşallah doğumlaımızdan sonrada hep görüşrüz:Saruboceq::nazar:

bebişimmm nbrr cnm yaaa nezamnadır görüşemioss yazman çok güsel olmuşş ellerine sağlıkk

Back
X