- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.101
herkese merhabalar...
Kızlar bu aralar anlamadım gitti başımızda bir kara bulut dolanıyor.kaç gündür geçer dedim ama bir türlü geçmedi....aile içi olmasa bile gelişen olaylar bizi çok etkiliyor.artık dün kocişimle resmen oturup ağladık.neden bu kadar sıkıntılı şeyler üstsüte yaşıyoruz diye....
Sürekli hastalık,sürekli kötü haber,bizim kocamla aramızda hiç bir sorun olmamasına rağmen dışardan gelen şeyler bizi çok üzdü.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.bu kara bulutlar üstümüzden gitsin......
kızlar ateş ölçer aldınızmı ve hangi marka
biz araştırıyoruz canım ama braun düşünüyoruz
canım hayırdır kıyamam..dualarım sizinle inş kötü kara bulutlar gitsin tez zamanda üzerinizden..hep kocişlerle dışardan gelen etkenler etkiliyor sorun yaratıyor zaten.. Sıkıntılarınız tez zamanda geçsin inş.. üzülmemeye çalış canım bebişini düşün..
denizcim bende braunun bu3020 modeline baktım dışarıda 99 tlydi internette hızlıal.com da 65 tl acaba alsammı karar veremedim
canım netten hiç alış veriş yapmadım ama baya fiyat farkı varmış
geçen gün eşim bir model sormuş ama markasını hatırlamıyor bebeğin ateşini ölçtüğü gibi banyo suyuna yakın tuttuğunda onun ölçüsünü odaya tuttuğunda onun ölçüsünüde veriyormuş falan dedi beraber gidip bakacağız birde
slm kızlar ,
geçmişi okudum,rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun,erken doğum riski olan arkadaşlar için üzüldüm,inşallah bebeklerimiz zamanında gelirler ve bu erken doğum korkusu bende de var o yüzden dün doğum çantamızı aldık,pjimalarımı ,geceliğimi yıkadım,ütülenecek sadece ve bebeğimin kıyafetlerini,hastane çıkışını da yıkadım ütüledim,hazırlıksız yakalanmayayım diyoruz.
ayrıca dün bebek şekeri malzemelerini de aldık,kendimiz yapmaya karar verdik bizim için zevkli olacak,yaptıktan sonra sizinle paylaşacağım,henüz erken tabii....
çok şükür eksiklerimiz bitti,sadece göğüs pompası kaldı onu da internetten alacağım,Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin....
kaçıncı haftadasınız bende bugün bebişin kıyafetlerini yıkadım ama hazırlamadım daha..
ben 26.haftamı biitiriyorum inş.. Ama erken dogum veya hastalık ihtimaline karşı hazırlanmışm olması iyi olur aslında agır agır hazırlayabiliriz...
ooo. ben geç kalmışım 29.haftamdayım.biran önce başlayayım o zaman..
neler hazırlaadınız ben 30. haftamı bitirmek üzereyim ama hiçbişii hazırlamadım daha herşey poşetlerin ve kolilerin içinde duruyo sanki daha çok erkenmiş gibi geliyor
bana da öyle geliyor benaklımda olanları yazayım hazırlamak için bir tane hastane çıkışı,bez,silme bezi,yeni doğan pamuklu ıslak mendil.fazladan iç dış zıbın ve kıyafet,kışa denk geldiği için battaniye,bebek çantası ben en iyisi size bir liste vardı onu vereyim.vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?