2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırdır kıyamam..dualarım sizinle inş kötü kara bulutlar gitsin tez zamanda üzerinizden..hep kocişlerle dışardan gelen etkenler etkiliyor sorun yaratıyor zaten.. Sıkıntılarınız tez zamanda geçsin inş.. üzülmemeye çalış canım bebişini düşün..

slm kızlar ,
geçmişi okudum,rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun,erken doğum riski olan arkadaşlar için üzüldüm,inşallah bebeklerimiz zamanında gelirler ve bu erken doğum korkusu bende de var o yüzden dün doğum çantamızı aldık,pjimalarımı ,geceliğimi yıkadım,ütülenecek sadece ve bebeğimin kıyafetlerini,hastane çıkışını da yıkadım ütüledim,hazırlıksız yakalanmayayım diyoruz.
ayrıca dün bebek şekeri malzemelerini de aldık,kendimiz yapmaya karar verdik bizim için zevkli olacak,yaptıktan sonra sizinle paylaşacağım,henüz erken tabii....
çok şükür eksiklerimiz bitti,sadece göğüs pompası kaldı onu da internetten alacağım,Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin....

Canım çok teşekkürederim.Geçicek inşallah....Bende inanıyorum ama insan sıkılmadan yapamıyor...

denizcim bende braunun bu3020 modeline baktım dışarıda 99 tlydi internette hızlıal.com da 65 tl acaba alsammı karar veremedim

canım netten hiç alış veriş yapmadım ama baya fiyat farkı varmış
geçen gün eşim bir model sormuş ama markasını hatırlamıyor bebeğin ateşini ölçtüğü gibi banyo suyuna yakın tuttuğunda onun ölçüsünü odaya tuttuğunda onun ölçüsünüde veriyormuş falan dedi beraber gidip bakacağız birde

anladım cnm alırsan modeli hakkında banada bilgi verirmisin?

mşllh cnm.. iice hazırsın sen..
Kızlar TaM olarak neler hazırladınız hastane ve dogum için???
[

ben 26.haftamı biitiriyorum inş.. Ama erken dogum veya hastalık ihtimaline karşı hazırlanmışm olması iyi olur aslında agır agır hazırlayabiliriz...

neler hazırlaadınız ben 30. haftamı bitirmek üzereyim ama hiçbişii hazırlamadım daha herşey poşetlerin ve kolilerin içinde duruyo sanki daha çok erkenmiş gibi geliyor

bana da öyle geliyor benaklımda olanları yazayım hazırlamak için bir tane hastane çıkışı,bez,silme bezi,yeni doğan pamuklu ıslak mendil.fazladan iç dış zıbın ve kıyafet,kışa denk geldiği için battaniye,bebek çantası ben en iyisi size bir liste vardı onu vereyim.vereliniortak

ooo. ben geç kalmışım 29.haftamdayım.biran önce başlayayım o zaman..

yohk geç kaldıgını sanmıyorum ama hazılrıklı olmamızda fayda var diye düşünüyorum..

neler hazırlaadınız ben 30. haftamı bitirmek üzereyim ama hiçbişii hazırlamadım daha herşey poşetlerin ve kolilerin içinde duruyo sanki daha çok erkenmiş gibi geliyor

cnm henüz benim hiçbişiyim yohkkk..sadece çantam peçetem falan var.. daha ne geceligim ne bebişin zıbını hiçbişi yohk.. benden ondan sordum neler koyalım diye..

doktorunmu vermişti listeyi*??ii olur valla paylaşman..bilmiyorumkismile

Bebek için,

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı ,patiği,başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3-4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu
2 tane önlük
2 tane yelek
2 adet patik
Göbek bağı
Saç fırçası
Burun temizleme aspiratörü
Biberon
Anne için,

2 adet gecelik
1 adet pijama
1 adet sabahlık
Altı kaymayan terlik
2 adet çorap
3-4 adet kilot
1-2 adet atlet
2 adet emzirme sütyeni
Hırka ya da şal
Koyu renk havlu
Hijyenik ped
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı
Göğüs ucu için krem
Göğüs pompasi
Tarak
Diş macunu-diş fırçası
Şampuan
Sabun
NOT BAZILARI GEREKSİZ OLABİLİR BİR İKİ GÜN İÇİN SİZ ONLARI ELERSİNİZ.

ben bunları netten araştırarak yazdım doktoruma bu haftaki kontrolümde soracağım birde hasta bezini her hastane vermiyormuş oonuda ona göre alacakmışız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…