- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.081
Geçmiş olsun canım limon ye bol bolslm annişler... Nasıl gidiyo bebişli hayat bakimm kaydirigubbakcemile2
Ben iice grip oldum, gzümde akıyo.. İki gün önce doktora gittim sizin hastaanmaya hakkınız yok dedi sempatiksalakcinni Öyle c vitamini tüketiyorum ama banamısın demiyooo kaydirigubbakcemile napcammm bennn??? mafoldumben
günaydın kızlar herkese biraz geç oldu ama daha yeni kalkabildim bütün gece uyuyamadım...sabah eşim nöbete gidiyordu kahvaltı bile hazrlıyamadım aç gitti kuzum ya....siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben ne zamandır uyuyamıyorum alıştım gitti ağrılara bile alıştım
ben de her sabah aç karna 4-5kaşık pekmez içiyorum canımkafamçokkarıştıinşallah canım yaa bizim otobüsle 6 arabayla 4 saat sürüyo ben bayramda gidip geri döncem çünkü o kadr zaman kocaccığmı yalnız bırakmak istemiyorum allahtan bişe çıkmazsa yılbaşında gitcem annemlere doğum için
canım gögüs ucu açıldığı için oluyo galiba o beyazlıklar bende de war çünkü sütümde geliyo araara ama kıyafetimi ıslatacak kadr diil bi de inanılmaz sızlıyolar
benim şekerim sınırda halsizlk we baş ağrıosı çok oluyo bende allah izin werirse kızımız olacak yaw benim bünyem biraz zayıf çok hassasım yani wücudum hamileliği kaldırmıyo galiba en baştan beri kötü bi hamilelk geçirdim çünkü inş sonu ii olur
sanada geçmiş olsun canım ben ara ara kan hapının dışında çekirdekli siyah üzüm yiyp pekmezde içiyorum ama işe yaramıyo
günaydın kızlar herkese biraz geç oldu ama daha yeni kalkabildim bütün gece uyuyamadım...sabah eşim nöbete gidiyordu kahvaltı bile hazrlıyamadım aç gitti kuzum ya....siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun canım limon ye bol bol
ben ne zamandır uyuyamıyorum alıştım gitti ağrılara bile alıştım
kasıklarım çok ağrıyo sanki her an doğum yapacakmışım gibi aynı ağrılar sendede varmı deniz?
BEn de bu gece öleydim cnm ya.. Korkumdan sabahı zor ettimm hem kasıklarım agrıo hem bebek iice aşaıda gibi gelio.. Çok korktumm..kafamçokkarıştı
kasıklarım çok ağrıyo sanki heran doğum yapacakmışım gibi aynı ağrılar sendede varmı deniz?
geçmiş olsun canım yaa dikkat eta.s.
yok canım bende öyle benim genelde akşamları yatarken şeyim ağrıyor zor kalkıyorum ama öncesine göre baya azaldı ilaçları düzenli kullansam geçecek belkide bugünlerde iyiyim çok şükür dün çok yürüdüm o yüzden akşam biraz belim ağrıdı ama çok kötü bir ağrıda değildi
tek telaşım biran önce taşınıp eşyalarımızı hazırlamak ondan sonra içim rahat bekleyeceğim tabi bide şu şeker problemi var pazartesi 100mg yüklemem var hayırlısı
geçmiş olsun cm..agrın için magnezyummu vermşti doktor???
ben de her sabah aç karna 4-5kaşık pekmez içiyorum canımkafamçokkarıştı
bende normalde de vardı maalesef aliştim artık heraldeguclubacismile
ben de 2 haftadır falan en çok4 saat uyuyorum
ne yana dönsem kuzum sıkışmış gibi kıpır kıpr hiiç rahat durmuyo
ama alıştım
hatta biarz fazla uyuduğum günlerde sersem gibi oluyorum
bebişli günlere hazırlık yapıyoruz galibakaydirigubbakcemile3
yok canım bende öyle benim genelde akşamları yatarken şeyim ağrıyor zor kalkıyorum ama öncesine göre baya azaldı ilaçları düzenli kullansam geçecek belkide bugünlerde iyiyim çok şükür dün çok yürüdüm o yüzden akşam biraz belim ağrıdı ama çok kötü bir ağrıda değildi
tek telaşım biran önce taşınıp eşyalarımızı hazırlamak ondan sonra içim rahat bekleyeceğim tabi bide şu şeker problemi var pazartesi 100mg yüklemem var hayırlısı
Herkese merhabalar...
Kızlar bu aralar anlamadım gitti başımızda bir kara bulut dolanıyor.Kaç gündür geçer dedim ama bir türlü geçmedi....Aile içi olmasa bile gelişen olaylar bizi çok etkiliyor.Artık dün kocişimle resmen oturup ağladık.neden bu kadar sıkıntılı şeyler üstsüte yaşıyoruz diye....
Sürekli hastalık,sürekli kötü haber,Bizim kocamla aramızda hiç bir sorun olmamasına rağmen dışardan gelen şeyler bizi çok üzdü.Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.Bu kara bulutlar üstümüzden gitsin......
tatlım oluyyo öle şeyler bi çok kişiye kendinizi yıpratmayın olur mu yarın unutursunz bile geçer hepsi unutulur sıkıntılar allahım yeter ki can sağlığı wersin herkese dualarımız hep sizinle kendinize ii bakın sıkmayın tatlı canınızı pozitif düşünün hep öptm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?