- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.061
günaydın kızlarr...
sabeg, guldeseker ve belgünüm daha iyiyim bugün :)) 10 kilo almışım ve ayaklarım artık bedenimi taşıyamıyor sanırım... akşamları yürüyüş iyi geliyor yarım saat kadar yürüyoruz.. ama benim dr. sanki beni sezeryana hazırlıyor gibi geldi sürekli sonun önde senin diyip duruyor. Araştırdım sonu önde olan hamileler kesin sezeryan oluyormuş şimdi başka bir dr daha gidip durumu netleştireyim diyorum kendimi normal doğuma hazırlıyordum sezeryanı düşünmüyorum ki..
gunaydın guzel anneler..
hepınıze tesekkur ederım..bende dınlenıyorum .ıstırahat edıyorum..ayakta kalmamaya çalısıyorum...
bende oncekı gunku kanamamda erken dogurcam dıye korktum..
hatta bebegın hıçbır kıyafetı yıkanmadı..hepsı paketınde..
erken dogum olsaydı oyle gıyecektı galıba..
bır hafta ıçınde bende tum kıyafetlerı yıkayıp ütülemyi düşünüyorum..
emır dun çok hastaydı bugun ıyı çok sukur..
kreste malum ..çok sık hasta olmaya başladı..yenı bebek gelınce naparız bılmıyorum..belkı 2-3 ay alırım kresten..nısan basında yenıden yollarım..hastalıklar dahada azalır tahmınım o zaman..
dikkat et kendine çok geçmiş olsun..baş ağrısı için bilgisayarda oturmamaya çalış biraz gözlerini dinlendir..
canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine kansızlık çok kötü bendede var anlıyorum seni çok halsiz oluyorum hiç bişey yapasım gelmiyor ama baş ağrısı ve mide bulantısı yapmaz diye biliyorum üşütmüş olabilirsin kendini sıcak tut ve terletmeye çalış geçer inş...
canım çok geçmiş olsun...nedir bu böyle yaaa herkeste bir ağrı,toplu kurşunmu döktürsek ne yapsak....:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız umarımmhepiniz ıyısınızdır..bende uzun zamandır sorun yasamıyordum sukur ıkıslerımle.fakat iki gün önce 100 lük şeker tahlılım yuksek cıktı 250.ve doktor dıyestısyene ve endıokrıne gonderdı.sıkı bıu dıyete soktular seker tatlı tamamen yasak tatlı krızlerım tutuyıo ama esım basımda asker gıbı göz actırmıyo sagolsun:)seker olcum cıhazıyla 1 hafta olcum yapıcam bakalım ne olucak ve 17 kılo aldım suana kadar dıyetısyen artık kılo alımını durdurmamız lazım dedı ve bu dıyetı verdı.sızın de seker sorununuz oldumu.sızce cokmu kılo almışım(((
merhabalarrrr
umarım hepiniz iyisinizdirrr
ben kaçgünlerdir sessiz takipteyim
oturmuorum pcye hiç
oğluma hırka örüorum,bayrama yetişecek:))
hediye topiğine baktım bikaç arkadaşım hariç almış herkes
ben (orayada yazdım) yarın memlekete gideceğiz kısmetse,bebeğimin kontrolü var,çoooooooookk ösledim onu,gözlerimde tütüokaydirigubbakcemile2
ancak döndükten sonra ekleyebilirim resmini hediyemin
zaten yavaş yavaş başlar herkes eklemeye o zamana kadar sanırım
hepiniz şimdiden hoşçakalın güsel annelerrrr
opuyorumnanaktan
Selam kızlar bugün pek sakinmiş sanırım topik
bende yarın istanbula annemlere gidicem ilk kez otobüslerde sürünmeden zemuszemus
kızımın bütün kıyafetlerini battaniyelerini topladım anneme götürücem son aldıklarım da orda zaten
kızımın cicileriyle 2orta boy spor çanta, bebek çantam we koca iki poşet doldu gözüm korktu valla :1shok:
bebek yumuşatıcı we deterjanı almıştım onları da götürücem annemle beraber yıkarız hepsini ütüleriz
doğum çantamı da hazırlamaya karar werdik ne olur ne olmaz yarın bide kuaföre gidicem malum temizlik için :kedi: o konuda da tedbirli olmaya başlamak lazım
kendi pijamalarımı da götürücem neler almışız bi bakalım ona göre eminönüne de gideriz belki bu hafta
uff yoruldum bugün bide kışlıkları çıkardım yazlıkları kalıplayıp kaldırdım en alt rafa eğil kalk belim sırtım koptu neyseki bitti
gunaydın guzel anneler..
hepınıze tesekkur ederım..bende dınlenıyorum .ıstırahat edıyorum..ayakta kalmamaya çalısıyorum...
emır dun çok hastaydı bugun ıyı çok sukur..
kreste malum ..çok sık hasta olmaya başladı..yenı bebek gelınce naparız bılmıyorum..belkı 2-3 ay alırım kresten..nısan basında yenıden yollarım..hastalıklar dahada azalır tahmınım o zaman..
günaydın kızlarr...
sabeg, guldeseker ve belgünüm daha iyiyim bugün :)) 10 kilo almışım ve ayaklarım artık bedenimi taşıyamıyor sanırım... akşamları yürüyüş iyi geliyor yarım saat kadar yürüyoruz.. ama benim dr. sanki beni sezeryana hazırlıyor gibi geldi sürekli sonun önde senin diyip duruyor. Araştırdım sonu önde olan hamileler kesin sezeryan oluyormuş şimdi başka bir dr daha gidip durumu netleştireyim diyorum kendimi normal doğuma hazırlıyordum sezeryanı düşünmüyorum ki..
herkese günaydın melek anneler..herkes iyidir umarım. bende dün bebeğimin dolabını sildim temizledim pırıl pırıl oldu..kıyafetlerini içine koydum ortada kalmasınlar diye. annem ve anneannem sandığımdan çıkarılacakları çıkardılar kızımın yorganı benim yorganım nevresim takımım çetik lohusa hırkalarım falan..anneannem erken doğum riskin var artık ne olur ne olmaz herşey yıkansın ütülensin öle dursun dedi. çanta bakıcaz şimdi, hastaneye götürülcekleri hazırlıcaklar ne olur ne olmaz diye erken ama düşünce ve suyumda az az gelmeye başlayınca hazır olsun dedik.annem dün gitti hafta içi gelicem yıkanacakları yıkarız ütüleriz hem seninkileri hem torunumunkileri dedi..sonra yine aldıkça yıkar ütüler yerleştiririz diye düşünmüş. bu arada dün gece eve geldik saat 2 falandı hemen yattık ama ben sabaha kadar bacak kol ağrılarından uyuyamadımkırkkere kalktım ağlıcaktım nerdeyse..magnezyumu arada içiyordum daimi içim bari artık.
canım benim..sen git bir doktora daha gözük bakalım ama doktorun durduk yere sezeryan demez herhalde hepimiz normal doğuma hazırlıyoruz inş sorunsuz bir doğum yaşarız hepimiz. ii almışsın 10 kilo bende artık yatakta dönemiyorum çoraplarımı giyerken zorlanıyorum ayakkabılarımı giyerken zorlanıyorum offf offff topaç olduk topaççççç
canım dikakt et kendine bizimde bu hafta yıkancak elimizde olan tüm kıyafetler nevresimler ütülencek ne olur ne olmaz.. emire geçmiş olsun ah cnm yaa işin zor senin hem hamilelik hem evde küçük delikanlı..allahım sabır ve kolaylıklar versin sana canım..
gunaydın guzel anneler..
elıfcıgım..gule gule gıt canım..araba aldınız galıba..yuklenmıssın çantaları...otobusle gıdılmez oyle rahat demı..hayırlı olsun canım..
hmm ayy bizimde o sorunumuz war allahtan ben aldıklarımın hepsini annemlerin orda bıraktım götür getir yapmayım die ben yılbaşında gidicem doğum için memlekete allahtan bişe çıkmazsa ama bazen korkuyorum yaa erken doğum olursa dieee sanada ii yolculuklar
geçen gün benden de süt gelmiş bir garip oldum bende o günden önce rüyamda bebeğimi emziyordum ama süt yerine su geliyordu hayrolsunkızlar bu arada iki gündür benim göğüslerim akıyo bikaç damla kıyafetimi ıslatıyo daha önce de göğüs uçlarımın arasında toz şeker parçacıkları gibi sertleşmiş beyazlıklar dökülüyodu ama akmıyodu
enteresan artık akmaya da başlayacak sanırım bildiğim kadarıyla olumsuz bişey teşkil etmiyo ama garip oldum
teşekkür ederim canım kipada ki indirimi biliyorum ama gidemedik bir türlü sizinde yeni cicikleriniz hayırlı olsunelifcım..gule gule gıt gule gule gel canım...
belgun sende yormususun kendını..
sekercat canım sende kendıne ıyı bak..ilaçların işe yramaıyormu kansızlıgında..
denızcım pjamalarını gule gule gıy canım...
bende dun kıppa daydım..bez aldım ,emzık, ve alt acma aldım can bebe..sampuan anldım..
ındırım vardı..fakat bu hafta kıppalarda lansınosh urunlerınde %30 ındırım var..ama buraya gelmemıs..
yakınlarınızda varsa eger gogus kremınızı vs.alabılırsınız..gogus kremını alıcam bende ınşallah..
elifcım..gule gule gıt gule gule gel canım...
belgun sende yormususun kendını..
sekercat canım sende kendıne ıyı bak..ilaçların işe yramaıyormu kansızlıgında..
denızcım pjamalarını gule gule gıy canım...
bende dun kıppa daydım..bez aldım ,emzık, ve alt acma aldım can bebe..sampuan anldım..
ındırım vardı..fakat bu hafta kıppalarda lansınosh urunlerınde %30 ındırım var..ama buraya gelmemıs..
yakınlarınızda varsa eger gogus kremınızı vs.alabılırsınız..gogus kremını alıcam bende ınşallah..
saol canım inşallah hepimiz hazırlıklarımızı bitirir de öyle gideriz doğuma sancı çekerken bide şunu yapsaydım bunu etseydim diye düşünmek pek hoş olmaz sanırım :sinifsinif:
neyseki bizim yol çok uzak değil arabayla 1, otobüsle 2,5 saatte gidiliyo o nedenle rahatım biraz eşlerimiz için zor olucak belki ama napalım onlarda katlanıcaklar çekirdek aileleri için kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada iki gündür benim göğüslerim akıyo bikaç damla kıyafetimi ıslatıyo daha önce de göğüs uçlarımın arasında toz şeker parçacıkları gibi sertleşmiş beyazlıklar dökülüyodu ama akmıyodu
enteresan artık akmaya da başlayacak sanırım bildiğim kadarıyla olumsuz bişey teşkil etmiyo ama garip oldum
günaydın kızlarr
dün pek giremedim bugün ve yarın da giremiycem
interneti sınırlıya geçirmiştik nerdeyse kota dolmak üzere
dün misafirim geldi temizlik hazırlık falan baya yoruldum
ayağa kalkarken sancı girdi hep:2:
misafirlerim de yemek yiyip gelmiş sinir oldum ne diye sabahın köründe haber verdiniz çaya gelmek için di mialsanaalsanasmile
neyse hasta olan herkese geçmiş olsun
yola çıkacaklar dikkat edin,hayırlı yolculuklar
seker cat canım bende de kansızlık var,şekerim de çok düşük
hamileliğin ilk döneminde çok yorgun hisseediyodum ama şimdi o kadar etkilemiyo
senin bebişin cinsiyeti ne,erkek bebekler de daha yorucu oluyomuş kansızlık
öpüyorum hepinizia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?