2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bugün pek sakinmiş sanırım topik
bende yarın istanbula annemlere gidicem ilk kez otobüslerde sürünmeden zemuszemus
kızımın bütün kıyafetlerini battaniyelerini topladım anneme götürücem son aldıklarım da orda zaten
kızımın cicileriyle 2orta boy spor çanta, bebek çantam we koca iki poşet doldu gözüm korktu valla :1shok:
bebek yumuşatıcı we deterjanı almıştım onları da götürücem annemle beraber yıkarız hepsini ütüleriz
doğum çantamı da hazırlamaya karar werdik ne olur ne olmaz yarın bide kuaföre gidicem malum temizlik için :kedi: o konuda da tedbirli olmaya başlamak lazım
kendi pijamalarımı da götürücem neler almışız bi bakalım ona göre eminönüne de gideriz belki bu hafta
uff yoruldum bugün bide kışlıkları çıkardım yazlıkları kalıplayıp kaldırdım en alt rafa eğil kalk belim sırtım koptu neyseki bitti

gunaydın guzel anneler..
hepınıze tesekkur ederım..bende dınlenıyorum .ıstırahat edıyorum..ayakta kalmamaya çalısıyorum...
bende oncekı gunku kanamamda erken dogurcam dıye korktum..
hatta bebegın hıçbır kıyafetı yıkanmadı..hepsı paketınde..
erken dogum olsaydı oyle gıyecektı galıba..
bır hafta ıçınde bende tum kıyafetlerı yıkayıp ütülemyi düşünüyorum..

selselcım..canım geçmıs olsun..aslında burda ve bende 50 mg.mız çok yuksek çıkanlaromız oldu..ben 100 mg.mı yaptırdım..o çok sukur normal cıktı..ama 50 mg.nın yuksek çıkması bır rısktır demıstı doktorum...
sende kendıne dıkkat et canım..ıkız bebeklerın ..kılo almana bırsey dıyemıycem..ıkız hamılelıklerde dah fazla kılo alınır herhalde..normaldır yanı...
sen seker ve sekerlı seylerı yeme canım...zaten kılo alımın otomatık olarak durur..
50mg.beende yuksek dıye doktorum hamur işi ve kızartmalarıda yasakldı..
sende yememeye çalıs..onlarda sekerı yukseltıyor...

elıfcıgım..gule gule gıt canım..araba aldınız galıba..yuklenmıssın çantaları...otobusle gıdılmez oyle rahat demı..hayırlı olsun canım..

emır dun çok hastaydı bugun ıyı çok sukur..
kreste malum ..çok sık hasta olmaya başladı..yenı bebek gelınce naparız bılmıyorum..belkı 2-3 ay alırım kresten..nısan basında yenıden yollarım..hastalıklar dahada azalır tahmınım o zaman..

zapzup cugum..hayırlı yolculuklar..dogum ıçın gıdyorsun galıba..bundan sonra ıstanbuldammısın..
annen gelınce herkesler dolmus evıne..kımse buyur etmemıs kendı evıne

Son düzenleme:
günaydın kızlarr...
sabeg, guldeseker ve belgünüm daha iyiyim bugün :)) 10 kilo almışım ve ayaklarım artık bedenimi taşıyamıyor sanırım... akşamları yürüyüş iyi geliyor yarım saat kadar yürüyoruz.. ama benim dr. sanki beni sezeryana hazırlıyor gibi geldi sürekli sonun önde senin diyip duruyor. Araştırdım sonu önde olan hamileler kesin sezeryan oluyormuş şimdi başka bir dr daha gidip durumu netleştireyim diyorum kendimi normal doğuma hazırlıyordum sezeryanı düşünmüyorum ki..

herkese günaydın melek anneler..herkes iyidir umarım. bende dün bebeğimin dolabını sildim temizledim pırıl pırıl oldu..kıyafetlerini içine koydum ortada kalmasınlar diye. annem ve anneannem sandığımdan çıkarılacakları çıkardılar kızımın yorganı benim yorganım nevresim takımım çetik lohusa hırkalarım falan..anneannem erken doğum riskin var artık ne olur ne olmaz herşey yıkansın ütülensin öle dursun dedi. çanta bakıcaz şimdi, hastaneye götürülcekleri hazırlıcaklar ne olur ne olmaz diye erken ama düşünce ve suyumda az az gelmeye başlayınca hazır olsun dedik.annem dün gitti hafta içi gelicem yıkanacakları yıkarız ütüleriz hem seninkileri hem torunumunkileri dedi..sonra yine aldıkça yıkar ütüler yerleştiririz diye düşünmüş. bu arada dün gece eve geldik saat 2 falandı hemen yattık ama ben sabaha kadar bacak kol ağrılarından uyuyamadım kırkkere kalktım ağlıcaktım nerdeyse..magnezyumu arada içiyordum daimi içim bari artık.

canım benim..sen git bir doktora daha gözük bakalım ama doktorun durduk yere sezeryan demez herhalde hepimiz normal doğuma hazırlıyoruz inş sorunsuz bir doğum yaşarız hepimiz. ii almışsın 10 kilo bende artık yatakta dönemiyorum çoraplarımı giyerken zorlanıyorum ayakkabılarımı giyerken zorlanıyorum offf offff topaç olduk topaççççç

canım dikakt et kendine bizimde bu hafta yıkancak elimizde olan tüm kıyafetler nevresimler ütülencek ne olur ne olmaz.. emire geçmiş olsun ah cnm yaa işin zor senin hem hamilelik hem evde küçük delikanlı..allahım sabır ve kolaylıklar versin sana canım..

günaydın herkeseeeeeee nasılsınız bakem güzel annelerim

dikkat et kendine çok geçmiş olsun..baş ağrısı için bilgisayarda oturmamaya çalış biraz gözlerini dinlendir..

saol tatlım oturamadım canım zaten ama allaha şükür dünden sonra bugün çok iiyim

çok saol canım halsizliği geçtim artık başağrısı mahwetti beni kansızlığın en baş belirtisi baş ağrısı we baş dönmesi diye biliyorum bende hmm bi de halsizlk tabi benim başım ağrıdığı zamn midemde bulanır eşimin deyimi ile antikayım yani:kedi:

canım çok geçmiş olsun...nedir bu böyle yaaa herkeste bir ağrı,toplu kurşunmu döktürsek ne yapsak....:Saruboceq:

saol tatlım walla bilmiyorum ama ben bişe farkettim sona yaklaştıkça iice halsiz hissediyorum kendimi mesela dün yemek yemeye bile halim yoktuu

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
ruh gibiyim bugün çalışmak istemiyorum dün öğlen çıktık neyseki
bir arkadaşımla çarşıya gittik bana sabahlık ve gecelik takımı aldı sağolsun pijama da ben almıştım bende taşınır taşınmaz çantamı hazırlayacağım inşallah

tatlım geçmiş olsun bi çoğumuzda şeker sorunu war dikkat edince herşey normal gidiyo endişlenme

tatlım güle güle git ii yolculuklar

hmm ayy bizimde o sorunumuz war allahtan ben aldıklarımın hepsini annemlerin orda bıraktım götür getir yapmayım die ben yılbaşında gidicem doğum için memlekete allahtan bişe çıkmazsa ama bazen korkuyorum yaa erken doğum olursa dieee sanada ii yolculuklar

tatlım oğluşuna ve sana geçmiş olsun dikkat edin kendinize

kızlar o ayak ağrıları beni de çok zorluyo ama magnezyum we kalsiyumu içiyorum ben düzenli olarak gece saolsun eşim masaj yaptı ayaklarımın altınada öle uyumuşum artık doğru dürüst uyuyamaz oldum doğuma kadr nasıl dayancam hiç bilmiyorum

günaydın kızlar.
kardeşim geldi şimdi önce çarşıya çıkacağız sonrada eve gelip iş göreceğiz.
hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim a.s.

Dinlen canım dinlen aman yorma, üzme sakın kendini bende burda kanama, su gelme,sancılanma olaylarını okudukça panikliyorum
zaten sancılarım bi süredir war en iyisi tedbirli olup içini rahatlatmak sanırım
eşime anlattım endişelerimi, hazırlıklara başlama kararı aldık bizde bu haftaiçi annemlerle yıkar ütüleriz eşyaları çanta hazırlarız annemlerde dolaplara yerleştiririz
ilk ay orda kalıcaam için eşyaları da orda bırakırım gelirken bi çantamı alırım yanıma erken gelir de burda hastaneye gitmek zorunda kalırsak diye
bayrama kadar da bebeğin odasını düzenleme, kullanılmayan ıvır zıvırları yazlığa götürüp kutulamaya karar werdik
ben dönünce de kızımın mobilya beşiğini, gardrobunu fln sipariş weririz kısmetse bayramdan sonra annem gelir temizlik yaparız mobilyalar da anca gelir zaten
ooof of düşündükçe gözümde büyüyo nasıl bitçek o kadar iş hiç bilmiyorum
çok tembel oldum we sırtımla belimin ağrısı beni çıldırtıcak

saol canım inşallah hepimiz hazırlıklarımızı bitirir de öyle gideriz doğuma sancı çekerken bide şunu yapsaydım bunu etseydim diye düşünmek pek hoş olmaz sanırım :sinifsinif:
neyseki bizim yol çok uzak değil arabayla 1, otobüsle 2,5 saatte gidiliyo o nedenle rahatım biraz eşlerimiz için zor olucak belki ama napalım onlarda katlanıcaklar çekirdek aileleri için kaydirigubbakcemile3

elifcım..gule gule gıt gule gule gel canım...
belgun sende yormususun kendını..
sekercat canım sende kendıne ıyı bak..ilaçların işe yramaıyormu kansızlıgında..
denızcım pjamalarını gule gule gıy canım...
bende dun kıppa daydım..bez aldım ,emzık, ve alt acma aldım can bebe..sampuan anldım..
ındırım vardı..fakat bu hafta kıppalarda lansınosh urunlerınde %30 ındırım var..ama buraya gelmemıs..
yakınlarınızda varsa eger gogus kremınızı vs.alabılırsınız..gogus kremını alıcam bende ınşallah..

kızlar bu arada iki gündür benim göğüslerim akıyo bikaç damla kıyafetimi ıslatıyo daha önce de göğüs uçlarımın arasında toz şeker parçacıkları gibi sertleşmiş beyazlıklar dökülüyodu ama akmıyodu
enteresan artık akmaya da başlayacak sanırım bildiğim kadarıyla olumsuz bişey teşkil etmiyo ama garip oldum

Selam kızlar...
bu kadar ağrı sızının içinde işe gelmiş oflanır puflanırkenn kargocu geldi veee hediyem elimdeeeeeeeee...:dance: gönderen arkadaşıma kucak dolusu sevgiler..opuyorumnanaktan süper şeyler beni bugün gülümseten tek olay...eksik olan şeylerden göndermesi beni daha da mutlu etti.. notu içinde ayrıca teşekkür ederim. hem kızımı hem de beni düşünmüş canım benim.. :1hug:

evet belgünüm sana yürekten katılıyorum topaç gibiyiz artık oturunca bile kalkamıyorum, çoraplarımı eşim giydiriyor resmen hacı yatmaz gibiyiz :teselli:

geçen gün benden de süt gelmiş bir garip oldum bende o günden önce rüyamda bebeğimi emziyordum ama süt yerine su geliyordu hayrolsun
teşekkür ederim canım kipada ki indirimi biliyorum ama gidemedik bir türlü sizinde yeni cicikleriniz hayırlı olsun

günaydın kızlarr
dün pek giremedim bugün ve yarın da giremiycem
interneti sınırlıya geçirmiştik nerdeyse kota dolmak üzere
dün misafirim geldi temizlik hazırlık falan baya yoruldum
ayağa kalkarken sancı girdi hep:2:
misafirlerim de yemek yiyip gelmiş sinir oldum ne diye sabahın köründe haber verdiniz çaya gelmek için di mialsanaalsanasmile
neyse hasta olan herkese geçmiş olsun
yola çıkacaklar dikkat edin,hayırlı yolculuklar
seker cat canım bende de kansızlık var,şekerim de çok düşük
hamileliğin ilk döneminde çok yorgun hisseediyodum ama şimdi o kadar etkilemiyo
senin bebişin cinsiyeti ne,erkek bebekler de daha yorucu oluyomuş kansızlık
öpüyorum hepinizia.s.

şuana kadr yaramamış tatlım günde 1 tane içiyordum 2 ye çıkardık bakcaz bakalım bundan sonrada yükselmezsa kan werilecek sanırım cicilerinz hayırlı olsun buarada

inşallah canım yaa bizim otobüsle 6 arabayla 4 saat sürüyo ben bayramda gidip geri döncem çünkü o kadr zaman kocaccığmı yalnız bırakmak istemiyorum allahtan bişe çıkmazsa yılbaşında gitcem annemlere doğum için

canım gögüs ucu açıldığı için oluyo galiba o beyazlıklar bende de war çünkü sütümde geliyo araara ama kıyafetimi ıslatacak kadr diil bi de inanılmaz sızlıyolar

benim şekerim sınırda halsizlk we baş ağrıosı çok oluyo bende allah izin werirse kızımız olacak yaw benim bünyem biraz zayıf çok hassasım yani wücudum hamileliği kaldırmıyo galiba en baştan beri kötü bi hamilelk geçirdim çünkü inş sonu ii olur
sanada geçmiş olsun canım ben ara ara kan hapının dışında çekirdekli siyah üzüm yiyp pekmezde içiyorum ama işe yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…