2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrr saat 12 de kalktım sandım ama saatler çekildi 1 saat fazla uyuduk ama 11 de kalkmışım sempatiksalakcinni
neyse şimdi bişiiler yedim. hemen geldim buraya delikafadulden
kardeşimgil gece gittiler eşmde araba pazarına gitti bende ewde takılıom işte -tatlicadiarzu-
hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsunnn :Saruboceq:
cici alan arkadaşlar iyigünlerde giydirin bayanssulusmile kullanınn
bakıyorum da çantalar hazırlanmaya başlanmışş hihoyyyt bana kalsa hemen hazırlamak istiyorum ağrılar oldukça korkuyorum eyvahedigeldismile inş bebişlerimis zamanında gelir :CüvCüv:

beni merak edip geçmiş olsun diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederimm :asigim: opuyorumnanaktan

sanırım bu kasılmalar ağrılar normall kafamçokkarıştı

yürüyüşüm bilem değişti delikafadulden ya sanırım ben zayıf olduğum için göbişim ağırlık yapınca ondan da kaynaklanıo u ağrılar ve topallamalar
bende kalsiyum ilacını içemiyorum :1no2: miğdemi bulandırıo ama bundan sonra içmeye çalışıcammm guclubacismile

gelincik canım inş bebişin acele etmes de vaktinde gelirr sağlıklı bi şekilde.....

Son düzenleme:
ben geçmişi okuyamamıştım hunny senin neyin vardı rahatsız mısın?

saol canım ya bende başta çok korktum kasıklarım ve belim 4-5 gündür acayip ağarıyo ama doktora gittiğimde sordum normal olabilir dedi bebişimin gayet sağlıklı olduğunu öğrenince rahatladım...
yani hepimisde olan ağrılar ama bünyem zayıf olduğu için biras fazla etkileniyorum galiba...

gece yattığım yerden kalkamıyorum sabahları çok zor kalkıyorum bırak kalkmayı dönemiyorum bacağımı bile hareket ettiremiyorum çok ağrım oluyo ama gün içinde gezindikçe hafiflio...
hele geceleri wc ye kalkmak ölüm gibiii zar zor gidip geliyorumm....
bide erken doğum olaylarını duyup okudukça etkilenio insan daha bebişimin kıyafetleri yıkanmadı çantam hazır değil ewim boya olacak eksiklerimis var düşündükçe deliriyorum resmen nasıl hazırlnıcam ya erken gelirse die ama etraftakiler sakin olur herşey düşünme diolar... demekki ben abartıyorum diorum.. bende koyverdim gitti... takmıycam artık inş bebişlerimizde zamanında gelir bi süpriz yapmazlar bize
gün içinde iyiyim ya ona şükrediyorum demekki normal bu ağrılar sancılar da diyorumm...

sen nasılsın canım yolunda dimi herşey şikayetlerin nasıl azaldı dimi?? aman canım kendine dikkat et bide havalrda soğudu bende bide iltihapda var kasıklarıma oda ağrı yapıo
aman kızlar koruyun kendinisi üşütmeyin sakınnn...

bende iyiyim cnm saol.biraz ev işi gördüm sonrada attım kendimi bilgisayarın başına

ben yarın temislik yapıcam bugün kendime izin verdim
yatıyorum kalkıyorum birasda buraya takılıyorum yemeğimde var
aman yormakendini fazla zaten bedenimis en ufak şeyde yoruluo

ben yarın temislik yapıcam bugün kendime izin verdim
yatıyorum kalkıyorum birasda buraya takılıyorum yemeğimde var
aman yormakendini fazla zaten bedenimis en ufak şeyde yoruluo

ay saatlerde alındı vakit geçmek bilmiyor.yemeğim yok daha sadece çorbam var yanına ne yapsam diye düşünüyorum:44:

mrb kızlar bende girememştim bayagıdan beri
eşim izinli olunca giremedim.
geçmişi okuyamadım ama
erken doğum yapan arkadaşlarmı
varmı aramızda
??*
hasta arkadaşlara geçmiş olsunnn

Amin canım...insan ne olursa olsun takıyor.Bu aralar birşey var ama hadi hayırlısı...dün zımpara makinasından sonra kesme makinasıda arıza yapmış...tamir ederlerken bıçağı olduğu yerden fırla Saminin koluna (((((((((( hep kolu kesik içinde bir kaç derin yarada var ama neyseki çok önemli değil ....o makinanın bıçağı normalde kol kopartır (((((((( eve gelince kolunu sargılı görünce birde sargıyı açıp yaraları görünce ben zaten ağlamaktan fenalaştım (( kesin nazara geldik kesin .((((

ne olur bize dua edin Allah sıkıntılardan biran evvel kurtarsın (

Bu arada sanada kolay gelsin canım...
Hasta arkadaşlar geçmiş olsun...

mrb kızlar bende girememştim bayagıdan beri
eşim izinli olunca giremedim.
geçmişi okuyamadım ama
erken doğum yapan arkadaşlarmı
varmı aramızda
??*
hasta arkadaşlara geçmiş olsunnn

slm tatlım hoşgeldin erken doğum yapan aralık annelerinde war benim bildiğm kadarı ile bizim grupta erken doğum yok ama erken doğum riski çok olan war bende korkmaya başladım umarım bebeğim gününden önce gelmez ben memlekete 37. haftamda gidicem çünküüü

tatlım çok geçmiş olsun cidden de nedir bu sizin üzerinizdeki kara bulutlar ALLAH ım tez zamanda sıkıntılardan kurtarır inş eşinin werilmiş sadakası warmış ciddi bişe yok allahtan sen nasılsn dünden beri

Anlamadım gitti canım yaaaa..Bu aralar herşey üstüste geldi.Bizde neye uğradığımıza şaşırdık...O kadar çokta sadaka veririz ki herhalde onların yüzü suyu hürmetine kolu sağlan kaldı.YOksa gerçekten çok keskin makinanın bıçağı...derileri tabanları kesiyor işte sen düşün (((

ah canıım çok geçmiş olsun neler olmuş öyle allah korumuş inş.bian önce iyileşir..

ah canım benim yaa çok geçmiş olsunnn Allah ım beterinden korusunn..
hakkaten verilmiş sadakanıs varmış..

iyi akşamlar anneler nasılsınız 3 gündür evde yoktum bende 29 ekimde kızları gezmeye sinemaya götürdün cumarteside dr kontrolü vardı bebeğimi gördüm çok tatlılaşmış (yerim ben onu) bir türlü fotoğraını vermedi bize hep yüzünü kapattı zorla bir foto aldık dr amcası çok zorlandı durumu iyiymiş ama sancılarım var olunca yarın nst ye gireceğim bakalım ne çıkacak

geçmiş olsun cnm sıkınılardan kurtulursun inşllh

ah canıım çok geçmiş olsun neler olmuş öyle allah korumuş inş.bian önce iyileşir..
sağol canım çok teşekkürederim.Allah herkesi korusun....
ah canım benim yaa çok geçmiş olsunnn Allah ım beterinden korusunn..
hakkaten verilmiş sadakanıs varmış..
sorma canım,bu aralar çok fazla şey atlattık.kanda aktı artık (( umarım biter.olan kocamın koluna oldu ((
canım geçmiş olsun,yarın sonuçlarını yaz merakta bırakma....bebeğinede maşallah....
geçmiş olsun cnm sıkınılardan kurtulursun inşllh

Amin canım,çok teşekkürederim...

begümm canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.verilmiş sadakanız varmış demmekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…