2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok kalabalıkmışı yaf senin liste

bende bunların hepsini çantama almayı düşünmüyorum eleyeceklerim ve ekleyeceklerim muhakkak olacaktır bu size bir yol gösterir. diye düşündüm..:)

çok saol cnm valla ii oldu bu liste bunların hepsini tedarik ettim fakat hepsi paketlerinde duruyo

bende tatili fırsat bilip alınan herşeyin etiketlerini kesip yıkadım yarında ütü ve çantayı yerleştirme işini yapacam inşaallah vaktim olursa tabi..

merhaba kızlarr.. takipteyim ama bayadır yazamadım.. göçebe gibi yasıyorum bi annemde bi kendi evimdeyim..herkezde hersey yolundadır inşallah cok gecmişi okuyamadım... begümcüm kara bulutlardan bahsetmişsin tatlım bir an önce feraha cıkarsınız inşallah.. bebişini düşün üzme kendini hiçbişey için.

ayy birde hazırlıklardan bahsetmişsiniz kızlar bende henüz hiçbirsey hazırlamadım.. kıyafetler kayınvalidemde coğu saolsun yıkayyıp ütüleyip getircek.. mobilyamız ayın 13. de gelicek yavas yavas odayı yerleştirirken hastane cantamızıda hazırlarız artık.. ben cok fazla sey koymayı düşünmüyorum malum en fazla iki gece kalıyoruz .. olurda cok acil bişeyler lazım olursa sehirdişinda dogum yapmıyoruz ya kociş gider alır gelir:)))

herkese günaydın.
ne zamandır giremedim,kardeşim gelmişti 29 ekim tatilinde yanıma.kaç gündür öyle rahat ettim ki,keşke ailemin yanında otursaydım ben de.gurbetlik çok kötü bir şey böyle zamanlarda:sinifsinif:
kızlar geçen gün tv de gördüm şekeri yüksek çıkan arkadaşlara duyrulur: sabahları aç karnına marul yemek şeker değerlerinin dengelenmesini sağlarmış.
biz dün ardamızın beşiğini aldık,çoooooook güsel,oda almıştık daha önce ama malum taşınma işimiz çıkınca ve yeni taşınacağımız evin bebek odasında duvardan duvara dolap olunca oda işimiz yattı,sadece beşiğini aldık,böyle uyku seti,cibinliği filan prens gibi yatacak inşallah oğlum içinde.zemuszemus
kaç gündür kasık ağrıları bende de var,ama ben kabahatimi bliyorum,hiç yatıp dinlenmiyorum,her tarafım ağrıyor.hakikaten kızlar yaa ben ezelden beri yatıp dinlendiğimi bilmem,habire birşeyler yapim istiyorum gün boyu ayaktayım.eşim de çok kızıyor ama napimm,yattıkça çiviler batıyor sanki altımasositososito
şimdi çıkayım,kardeşimi bırakacaz terminale.öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

günaydın kızlar yine gözümü hastanede açtım idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış...çok canımı yakıyo bir türlü kurtulamadım şundan...siz nasılsınız bebişleriniz nasıl...

günaydın kızlar yine gözümü hastanede açtım idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış...çok canımı yakıyo bir türlü kurtulamadım şundan...siz nasılsınız bebişleriniz nasıl...

ayy geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin idrar yolu enf çok zor oluyo benim de sık sık başıma geldiğinden biliorm

gunaydın guzel annelerrrr kımsecıkler uyanmamıs dahakaydirigubbakcemile3

günaydın tatlım ben 7den beri ayaktayım bendn başka kimseler yoktu ben geldiğimde

tatlım beşiğiniz hayırlı olsun güsel güsel sağlıkla uyuyup büyüsün ardanız inş. bende senin gibi hiç duramıyorum sonrada belimin ağrısından yatıp kalkamıyorum ama napim işte

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et olur mu kolay kolay geçmez enfeksion ayaklarını üşütme çamaşırınıda sık sık değiştir we bol bol su tüket
ben we kızım iiyiz teyzesi umarım dier anneler ve melekleride çok iidir

lütfen kendine çok dikkat et ben bu yüzden erken doğum yapabilirim 32. haftada doktorunla görüş bu enfeksiyon beni mahvetti.... bizim için dua edin kızlar bebeğim gününde ve sağlıkla gelsin.....

lütfen kendine çok dikkat et ben bu yüzden erken doğum yapabilirim 32. haftada doktorunla görüş bu enfeksiyon beni mahvetti.... bizim için dua edin kızlar bebeğim gününde ve sağlıkla gelsin.....

geçmiş olsun sana da canım ALLAH acil şifalar versin.inşallah sen de hepimizde zamanında doğum yapar sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

geçmiş olsun sana da canım allah acil şifalar versin.inşallah sen de hepimizde zamanında doğum yapar sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

inş canım şimdi okadar çok korkuyorumki herşeyden karnımda ufak bi ağrı olsa acaba geliyormu diye tedirginim ne kadar zor şeylermiş çevremdekilerin umrunda bile değil eşim bile bana kızıyor çok üstüne düşüyorsun diye ama ne yapabilirim ne düşüncelerim vardı şuan nelerle boğuşuyorum allahım bilir o yüzden kendinize çok dikkat edin temizlik yapan arkadaşlar lütfen yormayın kendinizi şimdi hiç bişey yapmamaya gayret gösteriyorum bende önceden bişey olmaz diyordum ama oluyormuş ne olur dikkatli olun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…