- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.121
bana da öyle geliyor benaklımda olanları yazayım hazırlamak için bir tane hastane çıkışı,bez,silme bezi,yeni doğan pamuklu ıslak mendil.fazladan iç dış zıbın ve kıyafet,kışa denk geldiği için battaniye,bebek çantası ben en iyisi size bir liste vardı onu vereyim.vereliniortak
Bebek için,
2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı ,patiği,başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3-4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu
2 tane önlük
2 tane yelek
2 adet patik
Göbek bağı
Saç fırçası
Burun temizleme aspiratörü
Biberon
Anne için,
2 adet gecelik
1 adet pijama
1 adet sabahlık
Altı kaymayan terlik
2 adet çorap
3-4 adet kilot
1-2 adet atlet
2 adet emzirme sütyeni
Hırka ya da şal
Koyu renk havlu
Hijyenik ped
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı
Göğüs ucu için krem
Göğüs pompasi
Tarak
Diş macunu-diş fırçası
Şampuan
Sabun
NOT BAZILARI GEREKSİZ OLABİLİR BİR İKİ GÜN İÇİN SİZ ONLARI ELERSİNİZ.
Bebek için,
2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı ,patiği,başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3-4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu
2 tane önlük
2 tane yelek
2 adet patik
Göbek bağı
Saç fırçası
Burun temizleme aspiratörü
Biberon
Anne için,
2 adet gecelik
1 adet pijama
1 adet sabahlık
Altı kaymayan terlik
2 adet çorap
3-4 adet kilot
1-2 adet atlet
2 adet emzirme sütyeni
Hırka ya da şal
Koyu renk havlu
Hijyenik ped
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı
Göğüs ucu için krem
Göğüs pompasi
Tarak
Diş macunu-diş fırçası
Şampuan
Sabun
NOT BAZILARI GEREKSİZ OLABİLİR BİR İKİ GÜN İÇİN SİZ ONLARI ELERSİNİZ.
bende tatili fırsat bilip alınan herşeyin etiketlerini kesip yıkadım yarında ütü ve çantayı yerleştirme işini yapacam inşaallah vaktim olursa tabi..
kızlarr kimseler yokmuuu
iyiyim canım yaa kimsecikler yok:) sıkıldım evde yaa
günaydın kızlar yine gözümü hastanede açtım idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış...çok canımı yakıyo bir türlü kurtulamadım şundan...siz nasılsınız bebişleriniz nasıl...
gunaydın guzel annelerrrr kımsecıkler uyanmamıs dahakaydirigubbakcemile3
herkese günaydın.
ne zamandır giremedim,kardeşim gelmişti 29 ekim tatilinde yanıma.kaç gündür öyle rahat ettim ki,keşke ailemin yanında otursaydım ben de.gurbetlik çok kötü bir şey böyle zamanlarda:sinifsinif:
kızlar geçen gün tv de gördüm şekeri yüksek çıkan arkadaşlara duyrulur: sabahları aç karnına marul yemek şeker değerlerinin dengelenmesini sağlarmış.
biz dün ardamızın beşiğini aldık,çoooooook güsel,oda almıştık daha önce ama malum taşınma işimiz çıkınca ve yeni taşınacağımız evin bebek odasında duvardan duvara dolap olunca oda işimiz yattı,sadece beşiğini aldık,böyle uyku seti,cibinliği filan prens gibi yatacak inşallah oğlum içinde.zemuszemus
kaç gündür kasık ağrıları bende de var,ama ben kabahatimi bliyorum,hiç yatıp dinlenmiyorum,her tarafım ağrıyor.hakikaten kızlar yaa ben ezelden beri yatıp dinlendiğimi bilmem,habire birşeyler yapim istiyorum gün boyu ayaktayım.eşim de çok kızıyor ama napimm,yattıkça çiviler batıyor sanki altımasositososito
şimdi çıkayım,kardeşimi bırakacaz terminale.öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
günaydın kızlar yine gözümü hastanede açtım idrar yolu enfeksiyonum tavan yapmış...çok canımı yakıyo bir türlü kurtulamadım şundan...siz nasılsınız bebişleriniz nasıl...
lütfen kendine çok dikkat et ben bu yüzden erken doğum yapabilirim 32. haftada doktorunla görüş bu enfeksiyon beni mahvetti.... bizim için dua edin kızlar bebeğim gününde ve sağlıkla gelsin.....
geçmiş olsun sana da canım allah acil şifalar versin.inşallah sen de hepimizde zamanında doğum yapar sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?