2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol canımm ya sanada geçmiş olsun.

ohhh bu arada yıkama ,ütüleme işini bitirmişin sen ne güzel darısı bnm başıma
canımm çok geçmiş olsun bu aralar bir kaza bir bela anneler kendinize dikkat edin
saol özgecim valla nedir bu kazalar,belalar,hastalıklar allah hepimizi korusun.

saol canımcımm

çok üzüldüm amcana canım allah rahmet eylesin başın sağolsun.allah geride kalanlara uzun ömür versin.

kahvaltı için ekmek keserken bi güzel elimide doğradım öff şimdide nasıl sızlıyor

tatlım dikkat et kendine geçen benimde elimde borcam kırıldı günlrce sızladı iyileşmdi yarası bir türlü

tatlım başın saolsun rabbim geride kalanlarına uzun ömürler wersin inş mekanı cennet olsun

hunny canım başınız sağolsun,allah kalanlara sabır versin.
burcum sana da geçmiş olsun.
ben bu sabah bir baş ağrısıyla kalktım,hala ağrıyor.şimdi bebeğimin şekerlerine başlayayım diyorum belki birşeylerle oyalandıkça geçer ağrısı da

hunnycim başınız sağolsun,mekanı cennet olsun,Allah geride kalanlara sabır versin inş....

evet annanen hem seni hem bizi bir okusun,nazarlardan falan kurtulalım artık...

evet bitirdim çok şükür,darısı sizlerin başına,erken doğum riskinden korktuğum için erken bitirdim,çok şükür şimdilik öyle bir risk söylenmedi hafta sonu kontrolüm var inşallah zamanında gelir bebeklerimiz...

nst iyi çıktı hareketleri düzenli imiş içim rahatladı kan sonucunu öğleden sonra alacağım

cnm başın saolsun

canım allah sabır versin..mekanı cennet olsun...

selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum umarım herkes iyidir sabah erkenden 100 mg şeker yüklemesi için gittim yeni geldik çok açım annem sağolsun bir şeyler hazırlıyor midem bir hoş oldu inşallah sonuç çok vahim değildir işe gitmeyeceğim bugün kahvaltıdan sonra yavaş yavaş ev toplayacağız yine

hunny

başın sağ olsun Allah gittiği yerde utandırmasın geride kalanlara sabır uzun ömür versin canım

saol canımm..

saool canımm teşekkür ederim sana da geçmiş olsunn...

saol canım aminnnn....
inş bebişlerimisde vaktinde gelir...

nst iyi çıktı hareketleri düzenli imiş içim rahatladı kan sonucunu öğleden sonra alacağım

cnm başın saolsun

saol canımm...
gözünaydın seninde inş hep güsel haberlerle gelirsin....

canım allah sabır versin..mekanı cennet olsun...

saol canımcım aminnnn....

iyi haberlerini bekliyorus cnm... kolay gelsin buarada....

Sabeg çok geçmiş olsun canım gerçekten verilmiş sadakanız varmış Allah der bela göstermesin bir daha inşallah

Hunny canım sizinde başınız sağolsun Allah rağmet eylesin

Burcum sanada geçmiş olsun canım

kızlar doğum yapacağın hastanenin doğum fiyatlarını sordum geçen gittiğimde

normal 150
sezeryan 250
epidural sezeryan 450
epidural normal 650

bana çok uygun geldi şaşırdım hatta daha büyük rakamlar bekliyodum açıkcası
bu arada ssk lıyız alınan fark buymuş ekstra bi ücrette çıkmıyomuş sadece uyuşmazlık iğnesi olursa 30 lirada onun için alıyomuşlar

Son düzenleme:
günaydın melek anneler biraz geç oldu ama daha 1 saat öce uyandım eşim evdeydi bayağadır topiği takip edemiyorum umarım herkes iyidir kızlar...

deniz1958;15989318[COLOR="Magenta" .!.:
Hunny[/COLOR] canım sizinde başınız sağolsun Allah rağmet eylesin

saol canımm

ooo canım fiyatlar çok uygunn
ben devlet hastanesi düşünüyorum
ama bi fikrim yok orda da epidural normal yapıyolarmı acaba die
eğer yapıolarsa bende ööle düşünüyorum iş bi aksilik olmasda normal olur..

hoşgeldin cnmmm
saol canım aminnnnn.....

geçmiş olsun diyen arkadaşlarım teşekkürler hepinize.

cambaz canım sanada geçmiş olsun bndede çok oluo baş ağrısı ama uykusuzluktan sanırım.

deniz senin sonuçlarda güzel çıkar inşallah bnde çarşamba yaptırcam büyük ihtimal 100lük şekeri bi yaptıramadım gtti 100lüğü bnde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…