2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

begümcümmm çok geçmiş olsun cnm inşallh herşey düzelir bitanem...nazar var kesin üstünüzde sizin bana öle gelio çok inanırım ben nazara...

lütfen kendine çok dikkat et ben bu yüzden erken doğum yapabilirim 32. haftada doktorunla görüş bu enfeksiyon beni mahvetti.... bizim için dua edin kızlar bebeğim gününde ve sağlıkla gelsin.....

ediyorum ama bu idrar yolu enfeksiyonu yakamı bir türlü bırakmadı bugün doktorum banada aynı şeyi söyledi cnm.inşallah zamanını bekler bebişlerimiz...hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelsin

canımmmmmmm kıyamam ben sana çook gecmiş olsun.. bi kursun filan döktürün ya nazar var galiba sizde.. yeterince kötü birşey olmuş zaten ama beterin beteri var daha kötüsü olmadıgı için dua et canım. bir an önce gecer umarım kötü zamanlar.. dikkat edin karı-koca birbirinize.. birşeye ihtiyacın olursa hiç çekinme ara canım

günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve bebişleri

hepinize iyi haftalar diliyorum sabeg canım çok geçmiş olsun ve şimdi yorucu bir hafta başlıyor.

Günaydınnlar güzel anneler....
sabegcim allah nazarlardan korusun sizi.. kesin nazar var kesin...
bize de dr erken doğum ihtimalin var deyince mobilya takımımızı alalım dedik. eksik pek bişey kalmadı çantalarımızı hazırlıyoruz şimdi ayın 10 da tanemin mobilyası da gelicek size yapabilirsem göndermeye çalışacağım resmi...

günaydın kızlar,
güzel bir tatilden sonra yine geldik,iş başı yaptık darısı kurban bayramı tatiline inş
sabeg geçmiş olsun canım,Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi ...
benim oğlum çok hareketli maşallah ama beni geceleri uyutmuyor,ne gündüz uyuyor ne gece merak ediyorum bu çocuk nasıl böyle uykusuz kalıyor

günaydın canım,

biyerden duymuştum bebiş gece hareketli oluyorsa doğduktan sonrada hep gece uyanık oluyormuş çünkü benimkide öle

günnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyddddddddddıııııııınnnnnnn
umarım güzel we huzurlu birgün bizleri bekliyodur nasılsınız bakalım

günaydın canım,

biyerden duymuştum bebiş gece hareketli oluyorsa doğduktan sonrada hep gece uyanık oluyormuş çünkü benimkide öle

yandık desene özgey

kahvaltı için ekmek keserken bi güzel elimide doğradım öff şimdide nasıl sızlıyor

of geçmiş olsun,dikkat et burcum,bende dün bebişin kıyafetlerini ütülerken ütünün buharından elimi yaktım,iz kaldı,aneston sürdüm yanığı geçti,nihayet dün bitirdim arkadaşlar ütüle ütüle bitmiyor çok yoruldum,minik minik kıyafetler birde etiketlerini kesiyorum bir taraftan,çarşafıydı yastığıydı derken bende yorgunluktan bittim ama değdi tabii

slm kızlar herkese günaydın ve iyi bi hafta diliyorum
maalesef ben iyi başlamadım akşam amcamın vefat haberini aldık 10 gündür yoğun bakımdaydı zaten hastaydı 10 yıldır filan hastalığı atamamıştı tam iyi oldu dioduk yine hastalanıodu en son işte yoğun bakıma aldılar ama çıkamadı
bugün cenazesi kaldırılacak... ağrılarım olduğu için eşim göndermek istemedi bende bayramdan beri görmüyodum
şimdi kayınvaldem aradı ben ahmet i ararım belki izin verir gönderir dedi eğer izin verirse gidicem
cenazeye yetişemem ama akşama duasına katılırım...
amcamın eşine ben babanne derdim oda ilk torunumsun sen derdi üzerimde hakları vardır inş giderim..
Allah herkesi yerinde dinlendirsin....

kahvaltı için ekmek keserken bi güzel elimide doğradım öff şimdide nasıl sızlıyor

tatlım çok geçmiş olsun bu kadarla atlatmışsın aman rabbim beterinden korusunn..

sorma canım akşam bende çayı demlerken bi güzel elimi de yıkadım ama hayret bişii olmadı sadece anlık yandı sonrasında bişii kalmadı
gitmişken ananeme kendimi okutayım bari. hem topik adına da okusun atalım şu nazarı üstümüsden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…