- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.161
lütfen kendine çok dikkat et ben bu yüzden erken doğum yapabilirim 32. haftada doktorunla görüş bu enfeksiyon beni mahvetti.... bizim için dua edin kızlar bebeğim gününde ve sağlıkla gelsin.....
Amin canım...insan ne olursa olsun takıyor.Bu aralar birşey var ama hadi hayırlısı...dün zımpara makinasından sonra kesme makinasıda arıza yapmış...tamir ederlerken bıçağı olduğu yerden fırla Saminin koluna(((((((((( hep kolu kesik içinde bir kaç derin yarada var ama neyseki çok önemli değil ....o makinanın bıçağı normalde kol kopartır (((((((( eve gelince kolunu sargılı görünce birde sargıyı açıp yaraları görünce ben zaten ağlamaktan fenalaştım (( kesin nazara geldik kesin .((((
ne olur bize dua edin Allah sıkıntılardan biran evvel kurtarsın(
Bu arada sanada kolay gelsin canım...
Hasta arkadaşlar geçmiş olsun...
günaydın kızlar,
güzel bir tatilden sonra yine geldik,iş başı yaptıkdarısı kurban bayramı tatiline inş
sabeg geçmiş olsun canım,Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi ...
benim oğlum çok hareketli maşallah ama beni geceleri uyutmuyor,ne gündüz uyuyor ne gece merak ediyorum bu çocuk nasıl böyle uykusuz kalıyor
günaydın canım,
biyerden duymuştum bebiş gece hareketli oluyorsa doğduktan sonrada hep gece uyanık oluyormuş çünkü benimkide öle
kahvaltı için ekmek keserken bi güzel elimide doğradım öff şimdide nasıl sızlıyor
kahvaltı için ekmek keserken bi güzel elimide doğradım öff şimdide nasıl sızlıyor
yandık desene özgey
of geçmiş olsun,dikkat et burcum,bende dün bebişin kıyafetlerini ütülerken ütünün buharından elimi yaktım,iz kaldı,aneston sürdüm yanığı geçti,nihayet dün bitirdim arkadaşlar ütüle ütüle bitmiyor çok yoruldum,minik minik kıyafetler birde etiketlerini kesiyorum bir taraftan,çarşafıydı yastığıydı derken bende yorgunluktan bittim ama değdi tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?