- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.221
kızlarrrr merhabalar....iyiyiz umarım
güldenim canımbaşın saolsun bitanem
burcucumaynı benim gibisin cnm sürekli ben bi yerlerimi kesiyorum vuruyorum geçmiş olsun cnm
denizciminşallh tüm sonuçların iyidir.ben vazgeçtim yaptırmıcam 100mglık dayanamıcam çünkü.50 mglıkta bile bayılıyordum çünkü 1 saat sağlık ocağında uazanıp kaldımm dikkat ediyorumm bakalım belki de dr um illa yaptırtır demedim ona daha yaptırmıcam diye..
merhaba kızlar nasılsınız
topiğe baktım az
baya kötü geçmiş anladığım kadarıyla
son zamanlar yaklaştıkça sıkıntılar da artıyor bir bir
kızlar şükür taşınma sorununu da atlattık sonunda taşındık ve yerleştik
annem sağolsun çok yardımcı oldu o olmasaydı 1 ayda yerleşemezdim
taşınmak çok zormuş kızlar allah taşınacaklara kolaylık versin sadece perdelerim kaldı onlar da bugün halloluyor artık oh be üstümden öyle büyük yük kalktı ki anlatamam
kızlarrrr merhabalar....iyiyiz umarım
güldenim canımbaşın saolsun bitanem
burcucumaynı benim gibisin cnm sürekli ben bi yerlerimi kesiyorum vuruyorum geçmiş olsun cnm
denizciminşallh tüm sonuçların iyidir.ben vazgeçtim yaptırmıcam 100mglık dayanamıcam çünkü.50 mglıkta bile bayılıyordum çünkü 1 saat sağlık ocağında uazanıp kaldımm dikkat ediyorumm bakalım belki de dr um illa yaptırtır demedim ona daha yaptırmıcam diye..
topiğe baktım az
taşınmak çok zormuş kızlar allah taşınacaklara kolaylık versin sadece perdelerim kaldı onlar da bugün halloluyor artık oh be üstümden öyle büyük yük kalktı ki anlatamam
bu arada hunnycim başın sağolsun
Canım ben dün akşam 6.30 da yedim akşam yemeği sonrada 8 gibi meyve yedim 12 den sonra bir şey yenilmiyor ya eşim 10 gibi falan tekrar yersin dedi ama hiç canım bir şey istemedi yemeden yattım sabah da erkenden kalktık gittik o şekerli serum maf etti midemi ama fazla sürmedi annemle gitmiştik zaman çabuk geçti
sonuçlar çıkmış anladığım kadarıyla iyi gibi
canım güle güle oturun
darısı başımıza inşallah bizde yavaştan paketleme falan yapıyoruz bu hafta sonu temizlenecek ev bir sonraki haftada taşınabiliriz
herkese günaydın.
ne zamandır giremedim,kardeşim gelmişti 29 ekim tatilinde yanıma.kaç gündür öyle rahat ettim ki,keşke ailemin yanında otursaydım ben de.gurbetlik çok kötü bir şey böyle zamanlarda:sinifsinif:
kızlar geçen gün tv de gördüm şekeri yüksek çıkan arkadaşlara duyrulur: sabahları aç karnına marul yemek şeker değerlerinin dengelenmesini sağlarmış.
biz dün ardamızın beşiğini aldık,çoooooook güsel,oda almıştık daha önce ama malum taşınma işimiz çıkınca ve yeni taşınacağımız evin bebek odasında duvardan duvara dolap olunca oda işimiz yattı,sadece beşiğini aldık,böyle uyku seti,cibinliği filan prens gibi yatacak inşallah oğlum içinde.zemuszemus
kaç gündür kasık ağrıları bende de var,ama ben kabahatimi bliyorum,hiç yatıp dinlenmiyorum,her tarafım ağrıyor.hakikaten kızlar yaa ben ezelden beri yatıp dinlendiğimi bilmem,habire birşeyler yapim istiyorum gün boyu ayaktayım.eşim de çok kızıyor ama napimm,yattıkça çiviler batıyor sanki altımasositososito
şimdi çıkayım,kardeşimi bırakacaz terminale.öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Amin canım...insan ne olursa olsun takıyor.Bu aralar birşey var ama hadi hayırlısı...dün zımpara makinasından sonra kesme makinasıda arıza yapmış...tamir ederlerken bıçağı olduğu yerden fırla Saminin koluna(((((((((( hep kolu kesik içinde bir kaç derin yarada var ama neyseki çok önemli değil ....o makinanın bıçağı normalde kol kopartır (((((((( eve gelince kolunu sargılı görünce birde sargıyı açıp yaraları görünce ben zaten ağlamaktan fenalaştım (( kesin nazara geldik kesin .((((
ne olur bize dua edin Allah sıkıntılardan biran evvel kurtarsın(
Bu arada sanada kolay gelsin canım...
Hasta arkadaşlar geçmiş olsun...
Günaydınnlar güzel anneler....
sabegcim allah nazarlardan korusun sizi.. kesin nazar var kesin...
bize de dr erken doğum ihtimalin var deyince mobilya takımımızı alalım dedik. eksik pek bişey kalmadı çantalarımızı hazırlıyoruz şimdi ayın 10 da tanemin mobilyası da gelicek size yapabilirsem göndermeye çalışacağım resmi...
kahvaltı için ekmek keserken bi güzel elimide doğradım öff şimdide nasıl sızlıyor
slm kızlar herkese günaydın ve iyi bi hafta diliyorum
maalesef ben iyi başlamadımakşam amcamın vefat haberini aldık 10 gündür yoğun bakımdaydı zaten hastaydı 10 yıldır filan hastalığı atamamıştı tam iyi oldu dioduk yine hastalanıodu en son işte yoğun bakıma aldılar ama çıkamadı
bugün cenazesi kaldırılacak... ağrılarım olduğu için eşim göndermek istemedi bende bayramdan beri görmüyodum
şimdi kayınvaldem aradı ben ahmet i ararım belki izin verir gönderir dedi eğer izin verirse gidicem
cenazeye yetişemem ama akşama duasına katılırım...
amcamın eşine ben babanne derdim oda ilk torunumsun sen derdi üzerimde hakları vardır inş giderim..
Allah herkesi yerinde dinlendirsin....
tatlım çok geçmiş olsun bu kadarla atlatmışsın aman rabbim beterinden korusunn..
hunny canım başınız sağolsun,allah kalanlara sabır versin.
burcum sana da geçmiş olsun.
ben bu sabah bir baş ağrısıyla kalktım,hala ağrıyor.şimdi bebeğimin şekerlerine başlayayım diyorum belki birşeylerle oyalandıkça geçer ağrısı da
selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum umarım herkes iyidir sabah erkenden 100 mg şeker yüklemesi için gittim yeni geldik çok açım annem sağolsun bir şeyler hazırlıyor midem bir hoş oldu inşallah sonuç çok vahim değildir işe gitmeyeceğim bugün kahvaltıdan sonra yavaş yavaş ev toplayacağız yine
kızlar doğum yapacağın hastanenin doğum fiyatlarını sordum geçen gittiğimde
normal 150
sezeryan 250
epidural sezeryan 450
epidural normal 650
bana çok uygun geldi şaşırdım hatta daha büyük rakamlar bekliyodum açıkcası
bu arada ssk lıyız alınan fark buymuş ekstra bi ücrette çıkmıyomuş sadece uyuşmazlık iğnesi olursa 30 lirada onun için alıyomuşlar
sağol canım
allah kolaylık versin aman kendini yorma
ben sadece ütü yaptım bir de yatak odamı yerleştirdim gerisini hep annem kardeşim ve eşim halletti
ama şunu anladım ki soğuk havalarda taşınmak çok zormuş eğer taşınma olacaksa yazın ya da en iyisi baharda taşınmak donduk kombide bugün açılıyor bu yüzden mecburen kardeşimde kaldık
saol canım benim teşekkür edereimm
inş sende dikkat ederek kolay geçirirsin
saol canım çok teşekkür ederimm
bu arada senin de gözünaydın hadi atlatmışsın telaşeyi
bende taşınalım diodum ama ewim küçük güsel ısınıo kışı atlatalımda inş yaza taşınıcas...
Allah herkese kolaylık versin....
Canım bizim buralarda hava güzel inşallah biz taşınacağımız zaman da sıcaklara denk gelir zaten annemlerin binaya taşıncaz öyle bir durum olsa bizde annemlerde kalırız
kızlar ben çantamı hazırlamaya başlicamda aklıma birşey takıldı 2 pijama takımı yerine 1 pijama takımı alsam bi de şöle rahat bi eşofman takımı alsam nasıl olur ben bir türlü karar wermedim yaaaa
bence eşofmanda alabilirsin,hastaneden çıkarken rahat edersin.Fakat 1 tane gecelik yetermi ki acaba...
Sonuçta belki çok kanamamız olacak bilemiyoruz....ilk çıktığında geceliği giydikten sonra kan olursa ,birde ziyarete birileri gelince kanlı gecelik olmaz.bende mesela o konuda tereddütte kaldım....Daha önceden doğum yapan arkadaşlardan biri demişti,geceliğiniz kan olabiliyor mutlaka yanınıza yedek gecelik alın,pijama almayın filan demişti.....
topiğe baktım az
belgun canım sana da çok geçmiş olsun bi türlü telaşeden kurtulup da bakamadım nete
Herkese merhaba güzel anneler ve bebişleri..hayırlı bol kazançlı güzel bir hafta diliyorum hepinize..ben daha iyiyim çok şükür.sadece bebişimi çok rahmimde hissediyorum dünden beri biraz aşağıda birde artık kafa aşağı dönüyor galiba doğum pozisyonuna geçiyormuş bu zamanlarımızda bebişler. sabah geldim hemen konuştum ik ile akşam çıkış saatlerimi esnettik sağolsunlar 4,30 - 5 gibi çıkıcam artık işten. bayramdan hemen sonrada iznim başlıyor zaten hayırlısı inş..
canım başınız sağolsun rabbim kalanlara sağlık sıhat versin inş.
2 pijama çok canım..gecelik daha önemli galiba.ben bir pijamam vardı çeyizimde..annemler zamanında doğumum için almış koymuşlardı onu kullanıcam birde gecelik takımı aldık. belki yedekte birtanedaha gecelik koyarım evdeki geceliklerden. aslında çıkışı hiç düşünmemiştim eşortman takımı mantıklı dediğin gibi çıkarken kullanmak için birde eşortman takımı alabilirsin cnm
2 gecelik şart bencede canım mantıklı çıkarkende eşortman rahat olur.
gözün aydın hayrancım taşınmışsınız. annelerr olmasa napardık bilmem rabbim başımızdan eksik etmesin benim annemde elim kolum oldu hamileliğimin başından beri kadıncağız okadar yoruluyor kıyamıyorum yapma diyorum ama o yinede bana kıyamıyor..
Canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin...Çok şükür kurtuldun....merhaba kızlar nasılsınız
topiğe baktım az
canım tekrar Allah sabır versin ve Allah dualarınızı kabul etsin...canım bence de çıkışta filan eşofman takım daha iyi olur benim ewde kullanmadığım var onu kullanırım diyorum ama bi pijama ve 2 gecelik düşünüyorum doğumdan sonra da geceliği değiştirmek gerekebilir die bulunsun yanımızda ne olur ne olmas
saol canımm teşekkür ederimm.. iyiki varsınıs...
birasdan kayınpederim almaya gelicek hem işleri varmış burda beraber dönüces belki yarın gelirim..
Herkese merhaba güzel anneler ve bebişleri..hayırlı bol kazançlı güzel bir hafta diliyorum hepinize..ben daha iyiyim çok şükür.sadece bebişimi çok rahmimde hissediyorum dünden beri biraz aşağıda birde artık kafa aşağı dönüyor galiba doğum pozisyonuna geçiyormuş bu zamanlarımızda bebişler. sabah geldim hemen konuştum ik ile akşam çıkış saatlerimi esnettik sağolsunlar 4,30 - 5 gibi çıkıcam artık işten. bayramdan hemen sonrada iznim başlıyor zaten hayırlısı inş..
canımcım beşiğini güle güle kullansın prensin..ekle resmini bizde görelim.. bak hiç durmuyorsun yerinde geçen günde dedim sana kuzum yaaa yorma kendini bende senin gibiyim iki dakka yerimde duramıyorum sonra ağrım oluyor pişman olyuorum ama çok dikkat etmemiz gerek hiçbişey bebeklerimziden önemli değil ev evlikten çıksın gerekirse napalım dikkat et lütfen kendine kuzum. işlerini kendini çok yormadan yap yavaş yavaş yapmaya çalış birkerede bitirme..
begümcümm hayırdır canım ya verilmiş sadakanız varmış allah korumuş nazar değmiş sizede bizim gibi( dikkat edin ne olur. allah birdaha böle şeler yaşatmasın çok ama çok geçmiş olsun
kuzummm erken doğum ihtimalimi çıktı sendede hayırdır neden ne sebep gösterdi doktor nedir bu başımızdaki erken doğum riskiocak anneleri olamıcaz galiba çoğumuz böle giderse. mobilyasınıda güle güle kullansın Tanem...
AH CANIM YA DİKKAT ET KENDİNE GEÇMİŞ OLSUN.
canım başınız sağolsun rabbim kalanlara sağlık sıhat versin inş.
canım baş ağrısı için viks alabilrisin eczaneden hani eskiden beri satılıyor merhemide var şeker gibi boğaz açıcısıda..merhemini başına masaj yapa yapa sürünce bir geçiyor bir geçiyor anlatamam..
canım allah kolaylık versin evi toplamaya başladınız galiba.. 100 mg inş ii çıkar cnm. benim perhiz işe yaradı şükürler olsun şeker çıkmadı son ölçtürdüğümüzde..
nekadar uygunmuş istanbulda bu fiyat çok zor ben hala öğrenmedim bakalım doktorumuz ne dicek..
2 pijama çok canım..gecelik daha önemli galiba.ben bir pijamam vardı çeyizimde..annemler zamanında doğumum için almış koymuşlardı onu kullanıcam birde gecelik takımı aldık. belki yedekte birtanedaha gecelik koyarım evdeki geceliklerden. aslında çıkışı hiç düşünmemiştim eşortman takımı mantıklı dediğin gibi çıkarken kullanmak için birde eşortman takımı alabilirsin cnm
2 gecelik şart bencede canım mantıklı çıkarkende eşortman rahat olur.
gözün aydın hayrancım taşınmışsınız. annelerr olmasa napardık bilmem rabbim başımızdan eksik etmesin benim annemde elim kolum oldu hamileliğimin başından beri kadıncağız okadar yoruluyor kıyamıyorum yapma diyorum ama o yinede bana kıyamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?