2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben dün akşam 6.30 da yedim akşam yemeği sonrada 8 gibi meyve yedim 12 den sonra bir şey yenilmiyor ya eşim 10 gibi falan tekrar yersin dedi ama hiç canım bir şey istemedi yemeden yattım sabah da erkenden kalktık gittik o şekerli serum maf etti midemi ama fazla sürmedi annemle gitmiştik zaman çabuk geçti
sonuçlar çıkmış anladığım kadarıyla iyi gibi

canım güle güle oturun
darısı başımıza inşallah bizde yavaştan paketleme falan yapıyoruz bu hafta sonu temizlenecek ev bir sonraki haftada taşınabiliriz

saol canım benim teşekkür edereimm
inş sende dikkat ederek kolay geçirirsin

bu arada hunnycim başın sağolsun

saol canım çok teşekkür ederimm

bu arada senin de gözünaydın hadi atlatmışsın telaşeyi
bende taşınalım diodum ama ewim küçük güsel ısınıo kışı atlatalımda inş yaza taşınıcas...
Allah herkese kolaylık versin....

hadi inş canım iyidir sonuçlar...

canım güle güle oturun
darısı başımıza inşallah bizde yavaştan paketleme falan yapıyoruz bu hafta sonu temizlenecek ev bir sonraki haftada taşınabiliriz

sağol canım
allah kolaylık versin aman kendini yorma
ben sadece ütü yaptım bir de yatak odamı yerleştirdim gerisini hep annem kardeşim ve eşim halletti
ama şunu anladım ki soğuk havalarda taşınmak çok zormuş eğer taşınma olacaksa yazın ya da en iyisi baharda taşınmak donduk kombide bugün açılıyor bu yüzden mecburen kardeşimde kaldık

Herkese merhaba güzel anneler ve bebişleri..hayırlı bol kazançlı güzel bir hafta diliyorum hepinize..ben daha iyiyim çok şükür.sadece bebişimi çok rahmimde hissediyorum dünden beri biraz aşağıda birde artık kafa aşağı dönüyor galiba doğum pozisyonuna geçiyormuş bu zamanlarımızda bebişler. sabah geldim hemen konuştum ik ile akşam çıkış saatlerimi esnettik sağolsunlar 4,30 - 5 gibi çıkıcam artık işten. bayramdan hemen sonrada iznim başlıyor zaten hayırlısı inş..

canımcım beşiğini güle güle kullansın prensin..ekle resmini bizde görelim.. bak hiç durmuyorsun yerinde geçen günde dedim sana kuzum yaaa yorma kendini bende senin gibiyim iki dakka yerimde duramıyorum sonra ağrım oluyor pişman olyuorum ama çok dikkat etmemiz gerek hiçbişey bebeklerimziden önemli değil ev evlikten çıksın gerekirse napalım dikkat et lütfen kendine kuzum. işlerini kendini çok yormadan yap yavaş yavaş yapmaya çalış birkerede bitirme..

begümcümm hayırdır canım ya verilmiş sadakanız varmış allah korumuş nazar değmiş sizede bizim gibi( dikkat edin ne olur. allah birdaha böle şeler yaşatmasın çok ama çok geçmiş olsun

kuzummm erken doğum ihtimalimi çıktı sendede hayırdır neden ne sebep gösterdi doktor nedir bu başımızdaki erken doğum riski ocak anneleri olamıcaz galiba çoğumuz böle giderse. mobilyasınıda güle güle kullansın Tanem...

kahvaltı için ekmek keserken bi güzel elimide doğradım öff şimdide nasıl sızlıyor

AH CANIM YA DİKKAT ET KENDİNE GEÇMİŞ OLSUN.

canım başınız sağolsun rabbim kalanlara sağlık sıhat versin inş.

canım baş ağrısı için viks alabilrisin eczaneden hani eskiden beri satılıyor merhemide var şeker gibi boğaz açıcısıda..merhemini başına masaj yapa yapa sürünce bir geçiyor bir geçiyor anlatamam..

canım allah kolaylık versin evi toplamaya başladınız galiba.. 100 mg inş ii çıkar cnm. benim perhiz işe yaradı şükürler olsun şeker çıkmadı son ölçtürdüğümüzde..

nekadar uygunmuş istanbulda bu fiyat çok zor ben hala öğrenmedim bakalım doktorumuz ne dicek..

Canım bizim buralarda hava güzel inşallah biz taşınacağımız zaman da sıcaklara denk gelir zaten annemlerin binaya taşıncaz öyle bir durum olsa bizde annemlerde kalırız

evet canım atlattık özellikle işimin tatil olduğu zamnı tercih ettim taşınmak için
şimdi işteyim ama çok yorgunum bugün bir an önce bitse de eve gitsem
canım aklıma bebekler doğunca taşınmak geldi ama şimdi iyi ki şimdi taşınmışım dedim çünkü gerçekten bebekler olsaydı çok daha zor olurdu
ben doğru dürüst ısınamadığım için taşınmak zorunda kaldım

Canım bizim buralarda hava güzel inşallah biz taşınacağımız zaman da sıcaklara denk gelir zaten annemlerin binaya taşıncaz öyle bir durum olsa bizde annemlerde kalırız

a evet sıcak şehirde yaşamanın avantajları tabi
şimdi bizim burda hava çok güzel ama taşındığım zamn sanki gök yere inmişti bir yandan yağmur bir yandan soğuk ama bitti
denizcim bu arada sonuçların da inşallah iyidir ben de tahlil yaptırmıştım ama telefonla arayıp öğrendiğim için değerleri göremediğimden sana bir yorumda bulunamıyorum

2 pijama çok canım..gecelik daha önemli galiba.ben bir pijamam vardı çeyizimde..annemler zamanında doğumum için almış koymuşlardı onu kullanıcam birde gecelik takımı aldık. belki yedekte birtanedaha gecelik koyarım evdeki geceliklerden. aslında çıkışı hiç düşünmemiştim eşortman takımı mantıklı dediğin gibi çıkarken kullanmak için birde eşortman takımı alabilirsin cnm

2 gecelik şart bencede canım mantıklı çıkarkende eşortman rahat olur.

gözün aydın hayrancım taşınmışsınız. annelerr olmasa napardık bilmem rabbim başımızdan eksik etmesin benim annemde elim kolum oldu hamileliğimin başından beri kadıncağız okadar yoruluyor kıyamıyorum yapma diyorum ama o yinede bana kıyamıyor..

saol canım teşekkür ederim

hadi gözünaydın erkenden çıkıcaksın zaten sonra da dediğin gibi iznin başlıo bebişinle rahat rahat vakit geçirirsin inşş...

kızlar babam geldi
işlerini bitirince gidices
bende hazırlanayım
hepinisi öptüm görüşürüss

evet canım anneler ah ah annesi olmayan insanları düşündükçe gerçekten onların nasıl büyük sıkıntıları olduğunu düşünüyorum anne gerçekten büyük bir nimet

Canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin...Çok şükür kurtuldun....
canım tekrar Allah sabır versin ve Allah dualarınızı kabul etsin...

Canım çok sağol teşekkürederim.Oldu işte birşeyler ama bakalım herşey Allahtan bunlarıda yaşamamız gerekiyormuş verende Allah alanda Allah belliki bir sınavdan geçiyoruz.İnşallah en az sıkıntıyla atlatırız.
Senin adınada çok sevindim çok şükür iş hayatını düzene sokmuşsun....

o zamn şöle yapcaz 1 gecelik elde kayınwalidem saolsun ben bunun haricinde 1 pijama takımı 1 gecelik bi de eşofman takımı alıcam bu durumda anam ne zormuş bu hamilelik we alışweriş al al bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…