2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ya bende şaşırdım gayet güzel ve temiz bi hastane hemde
iskenderum küçük bi yer ancak bu fiyatları kaldırır ondan böyle sanırım
epidural burdaki devlet hastanesindede varmış komşum orda yapmış epidural sezeryanla doğumunu inş. senişn ordada vardır..
benim hem burda kimsem yok hem dr um o hastanede devlet hastanelerindeki muameleden korkuyorum açıkcası fiyatlarıda güzelmiş zaten iyi oldu böyle olduğu..

Allah tek nefeste kurtarsın kolay doğumlar nasip etsin hepimize inş

bel ve sırt ağrıları kasık ağrıları dayanılmaz bir hal aldı. azaltmak için yapacak birşey yok mu.

canım aynı dert bende de var doktorum kalsiyum verdi ve günde en az 2 bardak süt içmelisin dedi.
sende süt içmeyi dene belki iyi gelebilir...
geçmiş olsun cnmm
inş atlatıcas...

süt mutlaka içiyorum hergün magnezyum da ama pek bi değişiklik yok gibi .neyseki az kaldı doğuma bir de geceleri deliksiz uyuyabilsek

kızlar nette şeker sonucuna baktım da en son alınan hariç diğerleri açıklanmış sizce nasıl

100 gr Seker Yükleme 0.dakika 70 mg/dl <110
100 gr Seker Yükleme 1saat 146 mg/dl <180
100 gr Seker Yükleme 2saat 118 mg/dl <155

begümm canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.verilmiş sadakanız varmış demmekki.
Çok sağol canım.Sorma,bir daha Samiye bir daha asla kızmayacam para dağıtıyor diye.....
kapısına gelen ekmek parası ister o 20 tl verir.Hep kızardım ne bu kadar para dağıtıyorsun diye ama şimdi belkide o verdikleri korudu onu ......
begümcümmm çok geçmiş olsun cnm inşallh herşey düzelir bitanem...nazar var kesin üstünüzde sizin bana öle gelio çok inanırım ben nazara...
Sağol canım,evet bencede kesin nazar,bende öyle düşünüyorum...
Sağol canım,bende istiyorum kurşun döktürmek ama kime döktürücem ki....
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve bebişleri

hepinize iyi haftalar diliyorum sabeg canım çok geçmiş olsun ve şimdi yorucu bir hafta başlıyor.
Sağol canım,sanada kolay gelsin..
Sağol canım,Allah sanada kolaylık versin telaşın biraz erken başladı.
Sağol canım çok teşekkürederim.Bebişinede maşallah....
kahvaltı için ekmek keserken bi güzel elimide doğradım öff şimdide nasıl sızlıyor
Canım çok geçmiş olsun...Ne bu böyle yaaa... herkes hasta ,herkeste bir sorun
Canım çok sağol,Seninde başın sağolsun.Allah sabır versin.....
nst iyi çıktı hareketleri düzenli imiş içim rahatladı kan sonucunu öğleden sonra alacağım

cnm başın saolsun
Çok sevindim canım.umarım kan sonuçlarında iyi çıkar....
Canım çok geçmiş olsun,umarım bu sefer değerlerin normal çıkar....

Sağol canım çok teşekkürederim....Amin Allah bir daha hiç birimize dert bela hastalık vermesin....

kızlar ben çantamı hazırlamaya başlicamda aklıma birşey takıldı 2 pijama takımı yerine 1 pijama takımı alsam bi de şöle rahat bi eşofman takımı alsam nasıl olur ben bir türlü karar wermedim yaaaa

Canım ben bir gecelik takımı bide pijama takımı almayı düşünüyorum.Fakat eğer sezeryan olursan pijamayla zorlanabilirsin.Ne kadar normal doğum düşünsek bile bilemeyiz....

ben pijama almadım gecelik aldım sonda falan takılır belki ne olur ne olmaz die.1 de eşofman takımı alıcam hem hastaneden çıkarkende rahatlık olur die.

Canım ben bir gecelik takımı bide pijama takımı almayı düşünüyorum.Fakat eğer sezeryan olursan pijamayla zorlanabilirsin.Ne kadar normal doğum düşünsek bile bilemeyiz....

tatlım k.walidem bi gecelik almış o yüzden ben gecelik almicam işte kararsızım bakcam artık ama ben bi pijama takımı bi de eşofman takımı alsam daha ii olur sanırsam gecelik war zaten demi

ben pijama almadım gecelik aldım sonda falan takılır belki ne olur ne olmaz die.1 de eşofman takımı alıcam hem hastaneden çıkarkende rahatlık olur die.

bende öle düşündüm aslında hastaneden çıkarken daha ii olur gibi geldi eşofman fikrinizi almak istedim o yüzden aslında

tatlım k.walidem bi gecelik almış o yüzden ben gecelik almicam işte kararsızım bakcam artık ama ben bi pijama takımı bi de eşofman takımı alsam daha ii olur sanırsam gecelik war zaten demi

bence eşofmanda alabilirsin,hastaneden çıkarken rahat edersin.Fakat 1 tane gecelik yetermi ki acaba...
Sonuçta belki çok kanamamız olacak bilemiyoruz....ilk çıktığında geceliği giydikten sonra kan olursa ,birde ziyarete birileri gelince kanlı gecelik olmaz.bende mesela o konuda tereddütte kaldım....Daha önceden doğum yapan arkadaşlardan biri demişti,geceliğiniz kan olabiliyor mutlaka yanınıza yedek gecelik alın,pijama almayın filan demişti.....

canım bence de çıkışta filan eşofman takım daha iyi olur benim ewde kullanmadığım var onu kullanırım diyorum ama bi pijama ve 2 gecelik düşünüyorum doğumdan sonra da geceliği değiştirmek gerekebilir die bulunsun yanımızda ne olur ne olmas

Canım çok sağol,Seninde başın sağolsun.Allah sabır versin.....

saol canımm teşekkür ederimm.. iyiki varsınıs...

birasdan kayınpederim almaya gelicek hem işleri varmış burda beraber dönüces belki yarın gelirim..

bende senin gibi düşünüyorum çok kanamam olursa die 2 gecelik almayı düşünüyorum
pijama 1 tane yeterli.
aksi bi durum olmadıkça bunlar yeter de gerek bile kalmas belki de...
çıkış içinde eşofman koyucam yanıma

kızlarrrr merhabalar....iyiyiz umarım
güldenim canımbaşın saolsun bitanem
burcucumaynı benim gibisin cnm sürekli ben bi yerlerimi kesiyorum vuruyorum geçmiş olsun cnm
denizciminşallh tüm sonuçların iyidir.ben vazgeçtim yaptırmıcam 100mglık dayanamıcam çünkü.50 mglıkta bile bayılıyordum çünkü 1 saat sağlık ocağında uazanıp kaldımm dikkat ediyorumm bakalım belki de dr um illa yaptırtır demedim ona daha yaptırmıcam diye..

merhaba kızlar nasılsınız
topiğe baktım az
baya kötü geçmiş anladığım kadarıyla
son zamanlar yaklaştıkça sıkıntılar da artıyor bir bir
kızlar şükür taşınma sorununu da atlattık sonunda taşındık ve yerleştik
annem sağolsun çok yardımcı oldu o olmasaydı 1 ayda yerleşemezdim
taşınmak çok zormuş kızlar allah taşınacaklara kolaylık versin sadece perdelerim kaldı onlar da bugün halloluyor artık oh be üstümden öyle büyük yük kalktı ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…