- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.201
evet canım ya bende şaşırdım gayet güzel ve temiz bi hastane hemdesaol canımm
ooo canım fiyatlar çok uygunn
ben devlet hastanesi düşünüyorum
ama bi fikrim yok orda da epidural normal yapıyolarmı acaba die
eğer yapıolarsa bende ööle düşünüyorum iş bi aksilik olmasda normal olur..
bel ve sırt ağrıları kasık ağrıları dayanılmaz bir hal aldı. azaltmak için yapacak birşey yok mu.
bel ve sırt ağrıları kasık ağrıları dayanılmaz bir hal aldı. azaltmak için yapacak birşey yok mu.
selam kızlarrr
güldencimm canım başın sağolsun. allah geride kalanlara sabır versin..mekanı cennet olsun canım...
Çok sağol canım.Sorma,bir daha Samiye bir daha asla kızmayacam para dağıtıyor diye.....begümm canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.verilmiş sadakanız varmış demmekki.
Sağol canım,evet bencede kesin nazar,bende öyle düşünüyorum...begümcümmm çok geçmiş olsun cnm inşallh herşey düzelir bitanem...nazar var kesin üstünüzde sizin bana öle gelio çok inanırım ben nazara...
Sağol canım,bende istiyorum kurşun döktürmek ama kime döktürücem ki....canımmmmmmm kıyamam ben sana çook gecmiş olsun.. bi kursun filan döktürün ya nazar var galiba sizde.. yeterince kötü birşey olmuş zaten ama beterin beteri var daha kötüsü olmadıgı için dua et canım. bir an önce gecer umarım kötü zamanlar.. dikkat edin karı-koca birbirinize.. birşeye ihtiyacın olursa hiç çekinme ara canım
Sağol canım,sanada kolay gelsin..günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve bebişleri
hepinize iyi haftalar diliyorum sabeg canım çok geçmiş olsun ve şimdi yorucu bir hafta başlıyor.
Sağol canım,Allah sanada kolaylık versin telaşın biraz erken başladı.Günaydınnlar güzel anneler....
sabegcim allah nazarlardan korusun sizi.. kesin nazar var kesin...
bize de dr erken doğum ihtimalin var deyince mobilya takımımızı alalım dedik. eksik pek bişey kalmadı çantalarımızı hazırlıyoruz şimdi ayın 10 da tanemin mobilyası da gelicek size yapabilirsem göndermeye çalışacağım resmi...
Sağol canım çok teşekkürederim.Bebişinede maşallah....günaydın kızlar,
güzel bir tatilden sonra yine geldik,iş başı yaptıkdarısı kurban bayramı tatiline inş
sabeg geçmiş olsun canım,Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi ...
benim oğlum çok hareketli maşallah ama beni geceleri uyutmuyor,ne gündüz uyuyor ne gece merak ediyorum bu çocuk nasıl böyle uykusuz kalıyor
Canım çok geçmiş olsun...Ne bu böyle yaaa... herkes hasta ,herkeste bir sorunkahvaltı için ekmek keserken bi güzel elimide doğradım öff şimdide nasıl sızlıyor
Canım çok sağol,Seninde başın sağolsun.Allah sabır versin.....slm kızlar herkese günaydın ve iyi bi hafta diliyorum
maalesef ben iyi başlamadımakşam amcamın vefat haberini aldık 10 gündür yoğun bakımdaydı zaten hastaydı 10 yıldır filan hastalığı atamamıştı tam iyi oldu dioduk yine hastalanıodu en son işte yoğun bakıma aldılar ama çıkamadı
bugün cenazesi kaldırılacak... ağrılarım olduğu için eşim göndermek istemedi bende bayramdan beri görmüyodum
şimdi kayınvaldem aradı ben ahmet i ararım belki izin verir gönderir dedi eğer izin verirse gidicem
cenazeye yetişemem ama akşama duasına katılırım...
amcamın eşine ben babanne derdim oda ilk torunumsun sen derdi üzerimde hakları vardır inş giderim..
Allah herkesi yerinde dinlendirsin....
tatlım çok geçmiş olsun bu kadarla atlatmışsın aman rabbim beterinden korusunn..
Çok sevindim canım.umarım kan sonuçlarında iyi çıkar....nst iyi çıktı hareketleri düzenli imiş içim rahatladı kan sonucunu öğleden sonra alacağım
cnm başın saolsun
Canım çok geçmiş olsun,umarım bu sefer değerlerin normal çıkar....selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum umarım herkes iyidir sabah erkenden 100 mg şeker yüklemesi için gittim yeni geldik çok açım annem sağolsun bir şeyler hazırlıyor midem bir hoş oldu inşallah sonuç çok vahim değildir işe gitmeyeceğim bugün kahvaltıdan sonra yavaş yavaş ev toplayacağız yine
Sabeg çok geçmiş olsun canım gerçekten verilmiş sadakanız varmış Allah der bela göstermesin bir daha inşallah
Hunny canım sizinde başınız sağolsun Allah rağmet eylesin
Burcum sanada geçmiş olsun canım
kızlar ben çantamı hazırlamaya başlicamda aklıma birşey takıldı 2 pijama takımı yerine 1 pijama takımı alsam bi de şöle rahat bi eşofman takımı alsam nasıl olur ben bir türlü karar wermedim yaaaa
günaydın kızlar blzde ellf annem ben zafer plazada keyıf yapıyorusss
kızlar ben çantamı hazırlamaya başlicamda aklıma birşey takıldı 2 pijama takımı yerine 1 pijama takımı alsam bi de şöle rahat bi eşofman takımı alsam nasıl olur ben bir türlü karar wermedim yaaaa
Canım ben bir gecelik takımı bide pijama takımı almayı düşünüyorum.Fakat eğer sezeryan olursan pijamayla zorlanabilirsin.Ne kadar normal doğum düşünsek bile bilemeyiz....
Canım ben bir gecelik takımı bide pijama takımı almayı düşünüyorum.Fakat eğer sezeryan olursan pijamayla zorlanabilirsin.Ne kadar normal doğum düşünsek bile bilemeyiz....
ben pijama almadım gecelik aldım sonda falan takılır belki ne olur ne olmaz die.1 de eşofman takımı alıcam hem hastaneden çıkarkende rahatlık olur die.
tatlım k.walidem bi gecelik almış o yüzden ben gecelik almicam işte kararsızım bakcam artık ama ben bi pijama takımı bi de eşofman takımı alsam daha ii olur sanırsam gecelik war zaten demi
Canım çok sağol,Seninde başın sağolsun.Allah sabır versin.....
bence eşofmanda alabilirsin,hastaneden çıkarken rahat edersin.Fakat 1 tane gecelik yetermi ki acaba...
Sonuçta belki çok kanamamız olacak bilemiyoruz....ilk çıktığında geceliği giydikten sonra kan olursa ,birde ziyarete birileri gelince kanlı gecelik olmaz.bende mesela o konuda tereddütte kaldım....Daha önceden doğum yapan arkadaşlardan biri demişti,geceliğiniz kan olabiliyor mutlaka yanınıza yedek gecelik alın,pijama almayın filan demişti.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?