2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sabeg canım hayırdır noldu
ben giremedim de nete uzun zamndan beri kötü haber yoktur inşallah

Canım zaten bir kaç gündür sürekli hastalık haberleri alıyorduk.Onu yanı sıra dış etken olan ailelerden sorunlar çok yaşadık ve en son eşimin iş yerinde sürekli sorun çıktı.Makinalar arızalandı,en son bıçak makinası arıza yapınca pazar akşamı eşim iş yerine gitti makinayı tamir ettirmek için,makinayı tamir ederlerken makinanın bıçağı olduğu yerden fırla eşimin koluna ,kolunda kesik ve yarıklar var hep ama Allahtan çok derin değil normalde o makinanın bıçağı kol kopartır.tabiki bunlar olunca maddi olarakta bizi zorluyor.makina arızalanınca üretim azalıyor v.s ama maddiyat hiç önemli değil,beni en çok yıkan eşimin kolu oldu (

o zamn şöle yapcaz 1 gecelik elde kayınwalidem saolsun ben bunun haricinde 1 pijama takımı 1 gecelik bi de eşofman takımı alıcam bu durumda anam ne zormuş bu hamilelik we alışweriş al al bitmiyo

canım bence hiç pijama alma,yazık o kadar masrafada 2 gecelik 1 eşofman al yeter....

kızlar ben gecelik almayı düşünmüyorum 2 pijama takımı aldım hastane için 1 tanesinin sabahlığıda var
ben normaldede gecelik kullanamıyorum hem üşüyorum hem sabah uyanınca kafamda buluyorum geceliği bana göre pijama daha uygun ama kullanabilenler için gecelik iyi olabilir
hastaneden çıkmak içinde 1 eşofman götürmeyi düşünüyorum yanımda

selma kızlaarr
hunny canım allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah amcan
sabeg sana da geçmiş olsun canım benim

bugün bayram için elbise baktık ama hhiiiç bişey bulamadık
doğru düzgün yrgunluk yanımıza kar kaldı

Canım eğer sezeryan olursan pijamayla rahat edebilirmisin?
ben normal doğum istiyorum Allah nasip ederse ama olduda birşeyler ters gitti sezeryan oldum,gecelikle rahat edemem diye düşündüm ama bilemiyorum...

Sağol canım teşekkürederim.Bayram geliyor dimi yaaa...hakikaten ne giyeceğiz

evet canım yaa
lcw hoş elbiseler vardı ama esnek değildi ee malum göbüş büyüyo rahat giyebilcem bişey bulamadım maalesef
pazar günü tekrar çıkıp bakıcaz bakalım inş bulurum bişeyler

sezeryan işinide düşünüyorum aslında ama daha önce 2 ameliyat geçirdim ben 2 sindede pijama giymiştim biri belimden hadi o arkada kalıyodu ama diğeri karnımdan apandist olmuştum bayada büyük bi kesiğim vardı sorun yaşamadım zaten ilk günler hep kapalı bandajlı oluyo yaranın üzeri inşallah bundada sorun yaşamam

evet canım yaa
lcw hoş elbiseler vardı ama esnek değildi ee malum göbüş büyüyo rahat giyebilcem bişey bulamadım maalesef
pazar günü tekrar çıkıp bakıcaz bakalım inş bulurum bişeyler

hoş ben bayram yaşıyamıyacağım.Benim bütün ailem İstanbulda,eşimin ailesi bandırmada,manisada,akhisarda,yolculuk yapmak benim için artık çok mümkün değil,insanın sırtı kopacakmış gibi ağrıyor fazla yol gidince,yinede insan heves ediyor :)

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah korumuş eşini

evet bende öyle malesef herkes trabzonda dr kesinlikle gidemezsin dedi
zaten uçaklarda almıyolar 35 haftamın içinde oluyorum ozaman
arabaylada çok uzak nasıl geçecek bu bayram bilmiyorum doğrusu
tam 9 günde tatil var

selam kızlar sabahtan beri doktordaydık kontrol için gitmiştik.buara doktorum sezeryanla doğum yapacağımı ve tarihinde aralık 21 gibi olacağını söyledi:)) birden çok heycnlandım çok az kaldı sanki...devlet hastanesinde doğum yapıcam eşimde burada doktor olduğu için böle olmasına karar verdik.sizler nasılsınız??

ben normal doğumda da sezeryandada önce doğum sonrası gecelik daha sonra pijama giydim gecelik kontrollerde daha iyi gibi oluyor

aa bak burayı düşünmemiştim hiç ben hep doğumdan sonra kısmını düşünmüştüm bitanede gecelik alayım ozaman
canım sen tecrubelisin normal doğuma giderken üzerine ne giydiriyolar kendi geceliğin mi oluyo yoksa şu ameliyata girerken giydirilenlerden mi giydiriyolar

Son düzenleme:

neden sezeryan canım bu konu hakkında bişi söylemedi mi dr un

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah korumuş eşini
Sağol canım teşekkürederim...
tam 9 günde tatil var
Evet benim kaynım hava yollarında kabin amiri şimdiden bile yenge almam seni uçağa inan hiç iyi değil dedi.Artık tatilde eşin sana sen eşine bakarsın:) çıkıp dolaşırsınız.Olsun karı koca birbirinizin tadına varırsınız.Acaba benim kociş bu bayram çalışırmı

Canım hayırlısı olsun.Sezeryanı senmi tercih ettin yoksa normal doğum için bir engel mi var

secilcim doktorun neye göre sezeryan dedi bide arkadaşlar hangi tür doğum yapacağınıza karar verdiniz mii

Canım ben normalde normal doğum istiyordum.fakat son zamanlarda doktorumla konuşunca epidural normal doğuma karar verdim.Şİmdilikte bunun için hiç bir sorun gözükmüyor ama bakalım 35. haftayı görmeden kesin birşey söyleyemeyiz dedi.....

tam 9 günde tatil var

geçen bayram da ben evdeydim eşim de çalışıyodu
hiiiç bişey almamiştım üzülmüdüğümden
amaaa bu bayram annemlere gidicez ben doğuma kadar orda kalcam
bi daha git gel yapmayım diyorum
hem amcamın da sözü var bayram sonrasında

Kızlar selaaammm Günlerdir cepten girmeye çalışıyorum ama giremedim.Bugün kardeşimin bilgisayarından anca girebildim.Annemlere geldim.Evde çok yorulmuştum son günlerde ya buraya gelince nezle oldum.Bademciklerim çok acıyor.Eşimle çok zor vedalaştık zaten ağladı çok.Bende ağladım.Artık telefonla hopörlörü açıyorum öyle konuşuyor kızımızla.Dünya kadar gelişme oldu ya.Bugün doktora gittim.Sonunda benimde magnezyum ilacım oldu. Çok sağlıklıymış ama poposunu döndüğü için pek göremedik.Babasına resmini gösteremiycem kızımın.Telefonla atarsın diyordu ama.Bi tek tepeden kafası görünüyor.Ben gördüm bacaklarını falan ama.Kaç santim olduğunu heyecandan unuttum.33 ya da 36 civarındaydı.1kilo 34 gr'mış.Ay kızlar bi de doktor demez mi erkeğe benziyor diye Ama siz 15 haftalıkken kız demiştiniz dedim.Kız da olabilir.Poposu dönük olduğu için göremiyorum tam ama hazırlıklı olun dedi.Sağlıklı olsunda yeterki dedim.Haftaya çarşamba kontrolüm var.Yoksa beklemeyecektim bayrama kadar geri dönmeyi düşünüyordum.Eşimi çok özledim yaa He bi de sonunda bana da açlık tokluk kan şekeri tahliliyle idrar tahlili verdi.Bir ara gidip yaptırcam kontrolden önce.Şimdilik bu kadar gelişmeler.Girebilmeye çalışıcam sıksık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…