- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.281
selam kızlar,
benim kocişimde işte 12 de gelicek bnde annemdeyim şimdi.
bnde kendime hastane için 2 pijama 1 gecelik götürmeyi düşünüyorum ama hastaneden çıkışta eşofman daha iyi olur bncede bi takımda eşofman götürürüm.
hmm doğum olarakta bn hep öncedende diodum epidural normal istiyorum inşallah bi problem çıkmazda istediğim gibi olur.
yaaa evet,burun tıkanıklığı bende de oluyor(( nefesimi hep sesli alıyorum,çok sinirrr,bir de burnumun içi kupkuru hep.
belgünüm ya dr bana eşi (sonu) önde diyor bu erken doğum ihtimaline sebep oluyormuş..
o zamn şöle yapcaz 1 gecelik elde kayınwalidem saolsun ben bunun haricinde 1 pijama takımı 1 gecelik bi de eşofman takımı alıcam bu durumda anam ne zormuş bu hamilelik we alışweriş al al bitmiyo
Canım inşallah en kısazamanda kavuşursunuz.hakikaten insan eşinden ayrılınca hayat duruyor....bu arada maşallah bebişin sağlıklıymış....Kızlar selaaammmGünlerdir cepten girmeye çalışıyorum ama giremedim.Bugün kardeşimin bilgisayarından anca girebildim.Annemlere geldim.Evde çok yorulmuştum son günlerde ya buraya gelince nezle oldum.Bademciklerim çok acıyor.Eşimle çok zor vedalaştık zaten ağladı çok.Bende ağladım.Artık telefonla hopörlörü açıyorum öyle konuşuyor kızımızla.Dünya kadar gelişme oldu ya.Bugün doktora gittim.Sonunda benimde magnezyum ilacım oldu. Çok sağlıklıymış ama poposunu döndüğü için pek göremedik.Babasına resmini gösteremiycem kızımın.Telefonla atarsın diyordu ama.Bi tek tepeden kafası görünüyor.Ben gördüm bacaklarını falan ama.Kaç santim olduğunu heyecandan unuttum.33 ya da 36 civarındaydı.1kilo 34 gr'mış.Ay kızlar bi de doktor demez mi erkeğe benziyor diye Ama siz 15 haftalıkken kız demiştiniz dedim.Kız da olabilir.Poposu dönük olduğu için göremiyorum tam ama hazırlıklı olun dedi.Sağlıklı olsunda yeterki dedim.Haftaya çarşamba kontrolüm var.Yoksa beklemeyecektim bayrama kadar geri dönmeyi düşünüyordum.Eşimi çok özledim yaa He bi de sonunda bana da açlık tokluk kan şekeri tahliliyle idrar tahlili verdi.Bir ara gidip yaptırcam kontrolden önce.Şimdilik bu kadar gelişmeler.Girebilmeye çalışıcam sıksık.
Canım ben kendi doktoruma normal istiyorum dedim.oda bana bilimden neden faydalanmıyorsun dedi.boşuna bu kadar acıları yaşamaya gerek yok.zaten normal doğuracaksın ama acı hisstmeyeceksin diyor.şey gibi düşün dedi önceden mektup vardı şimdi mail,arasındaki fark bu kadar fazla dedi...hımm aslında bende epidural normal doğum istiyorum daha doktorumla konuşmadım ama yavaş yavaş beni korku sardıı
Amin canım cümlemizin...sezeryan olmamın sebebi bunu kendim istiyorum canım.kendimde normal doğum yapacak cesareti göremiyorum ve kendimde bir sağlıkçı olup doğum yaptırdığım için normal doğum yapmak istemedim eşim ve doktorumda bunu anlayışla karşıladı...epidural sezeryan olucam...herşeyin hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre bi doğum nasip etsin inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
canım çok şükür eşinde kavuşuyorsun :)) gözün aydın...amanınn kocasını özleyenler mızmızlık yapmayın bakayımben ayda anca 2 hafta görüyorum kocamı.. iş için sürekli baska sehirde.. baslarda cok mızmızlık yaptım sürekli bende gittim ama artık göbiş büyüdükçe zor oluyor ve ben annemde kalıyorum.. Annemde kalmak güzel tabi bütün ilgi bende ama zap zup seninde dediğin gibi koçiş olmayınca insanın gözü bişey görmüyor... bakalım cuma günü geliyo bir kere daha gidicek sonra ve son ay gitmicek artık .........
hoşgeldin diyen bütün anneciklere teşekkür ederim!!!!! :))))
2-3 gün bakamadım bayaaa bir muhabbet dönmüş. yaşlar,başa gelen sıkıntılar,doğum...
önceliklere sıkıntı yaşayanların,hastaların Allah yardımcısı olsun.
bende 28 yaşındayım. herkesin yaşını pek okuyamadım ama..,
ben 31.haftamdayım.cuma kontrolümüz var.bebişimi göreceğim için çok heyecanlıyım :))))) onu çok özledim. bu arada benim karnımda sürekli sertleşmeler oluyor.buda nefesimi almamı zorlaştırıyor ve belimi ağrıtıyor o anda.sizde böyle bir şey yaşıyormusunuz sıkça? bayaaa baskı yapmaya başladı.bakalım kaç kilo olmuşuz. birde geceleri ellerim şişiyor elimi bükemiyorum.ama gündüz geçiyorrr. uyku da ayrı dert.siz nasıl rahat ediyorsunuz???
canım benim tabi ki de adam üzülür seni ve bebeğini uzun zaman göremeyecek ama görümce derdinden de kurtuldun bir yandan o hengamede gelip gidecekler sana yardım da etmeyecekler boşver eşin gelir özleyince görür seni bazen ayrılıklar iyi oluyo benim de eşim askerdeyken kıymetimi çok anladı ayrılık faydalı olduHayrancım varya gözleri boncuk boncuk doldu ayy onu öyle görünce mahfoldum.Bi de benim ailemde problem çıkardılar bizdelerken.Eşime yeni geline kaynana eziyeti yapar gibi eziyet yaptılar sustu alttan aldı falan.Bi de ben gelmeden önce nasıl iyiydi nasıl iyi hep böyle yapıyor.Ayrılınca perişan oluyorum.:2:
canım hayırlı olsun yeni evin ben de taşındım yerleştim de sonundaGünaydııın Kızlaar;
Birkaç gündür pek uğrayamıyorum. Evimizi taşıdık sonunda ! Ama kendimi pek kollayamadım sanırım. Dün çok kötüydüm. Karnım taş gibi sertleşti, kasıklarıma sanki iğneler batıyor gibiydi... Hani üşütürsünüz, gaz sancısı çekersiniz ya onun gibi...Zor oturup kalkıyordum resmen. Annemler ve eşimde panik oldular tabi. Bende korktum ama kimseye çaktırmıyorum :) Sabaha kadar hiç uyumadım. Canım kocam ya, o da uyumadı benimle... 5 dakikada bir "iyi misin" diye sordu durdu... Ayaklarıma sıcak su falan koyduk da biraz rahatladım. Aman kızlar, kendinize çok dikkat edin. Sakın üşütmeyin...
Geçmişi pek okuyamadım. Umarım tüm annişler iyidir.
Öpüyorum hepinizi kocaman
günaydınlar hepinize
hunnycim başınsağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun amcanın
hayrancım taşınmışsınız hayırlı olsun güle güle oturun inş yeni evinizde
mügecim siz de taşınmışsınız sizin de hayırlı olsun güle güle oturun inş.amann kendine dikkat et son zamanlardayız ALLAH aksi bi durum yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?