2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm tatlım hoşgeldin ewet herkese mantıklı geldi hastanedn çıkarken eşofman pijama zaten ince olur kışın yapıcaz zaten hastaneler sıcak ama dışarı öle diil hem ben görüntü olarakta pijamayla dışarı çıkmak istemiyorum her ne kadar otopark hastnin altındada olsa olsun yani azcık süslü olunca

yaaa evet,burun tıkanıklığı bende de oluyor (( nefesimi hep sesli alıyorum,çok sinirrr,bir de burnumun içi kupkuru hep.

inan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bazen ağlamak istiyorum bu yüzden çünkü yatağ yattığımda önce nefesim kesiliyo düzenleyene kadr akla karayı seçiyorum

belgünüm ya dr bana eşi (sonu) önde diyor bu erken doğum ihtimaline sebep oluyormuş..

yaaa inş vaktinde sağlığıla doğar cnm üzüldüm şimdi bak dikkat et kendine kuzucum..

o zamn şöle yapcaz 1 gecelik elde kayınwalidem saolsun ben bunun haricinde 1 pijama takımı 1 gecelik bi de eşofman takımı alıcam bu durumda anam ne zormuş bu hamilelik we alışweriş al al bitmiyo

2 gecelik bir eşortman yeter bence cnm pijama alma derim boşuna varsa götürürsün yoksa masraf yapma bence

Canım inşallah en kısazamanda kavuşursunuz.hakikaten insan eşinden ayrılınca hayat duruyor....bu arada maşallah bebişin sağlıklıymış....
hımm aslında bende epidural normal doğum istiyorum daha doktorumla konuşmadım ama yavaş yavaş beni korku sardıı
Canım ben kendi doktoruma normal istiyorum dedim.oda bana bilimden neden faydalanmıyorsun dedi.boşuna bu kadar acıları yaşamaya gerek yok.zaten normal doğuracaksın ama acı hisstmeyeceksin diyor.şey gibi düşün dedi önceden mektup vardı şimdi mail,arasındaki fark bu kadar fazla dedi...
Amin canım cümlemizin...
canım çok şükür eşinde kavuşuyorsun :)) gözün aydın...

bende bazen nefes almakta zorlanıyorum.neden oluyorki acaba....

Selam kızlar birkaç güdür yazamadım hiç.Umarım bi olumsuzluk yoktur kimsede...Ben dün gece rüyamda kızımı gördüm 28 haftalık doğum yapmışım ay yazık ya çok küçüktü daha bebeğim diyorum sonra annem kucağıma veriyo kızım bi türlü memeyi bulamıyo aranıyo falan ben de göğsümü tutup yaklaştırmaya çalışınca bi anda göğsümden süt fışkırıp kızımın yüzüne gidiyo bi anda kızım kıkırdamaya başlıyo gülerken nasıl da tatlı yavrum benim ya :))

merhaba annişler umarım keyifler yerindedir.. Bende bugün ciğer geliştirici iğnemin 2 dozunu oldum yarın 2 doz daha olacam . doktorum erken doğum akarşı yaptıralım dedi önlem amaçlı , artık kontrollerim 15 günde bir olacak bebişimi daha sık görecem inş.vaktinde sağlıcakla gelir bebeklerimiz inş..

günaydın kızlar.
2 gündür giremedim foruma muhabbet almış başını gitmiş yine.
bugün arkadaşıma gideceğim biraz dedikodu yapalım
iyi bakın kendinize ve bebişlere

Günaydııın Kızlaar;

Birkaç gündür pek uğrayamıyorum. Evimizi taşıdık sonunda ! Ama kendimi pek kollayamadım sanırım. Dün çok kötüydüm. Karnım taş gibi sertleşti, kasıklarıma sanki iğneler batıyor gibiydi... Hani üşütürsünüz, gaz sancısı çekersiniz ya onun gibi...Zor oturup kalkıyordum resmen. Annemler ve eşimde panik oldular tabi. Bende korktum ama kimseye çaktırmıyorum :) Sabaha kadar hiç uyumadım. Canım kocam ya, o da uyumadı benimle... 5 dakikada bir "iyi misin" diye sordu durdu... Ayaklarıma sıcak su falan koyduk da biraz rahatladım. Aman kızlar, kendinize çok dikkat edin. Sakın üşütmeyin...

Geçmişi pek okuyamadım. Umarım tüm annişler iyidir.

Öpüyorum hepinizi kocaman

günaydııııııııııınnnnnnnnnnn herkese

vallahi bu gün çok enerjiğim çünkü dün işten eve gittim inanmazsınız bir yattım hiç kalkmadan uyudum sabah kalktım off ya çok kötüydüm bu gün enerji full sanırım biraz halsizlik olsada uyku yok en azından birazdan işlerime bir gömülcem öğlene kadar bitiririm herhal arkadaşlar rahatsız olanlara çoook geçmiş olsun mügecim kendine dikkat et zaten son aylar zorlu bide soğuk algınlığı seni maf eder.

gerçi bende evde aynı tşörtlerle dolaşıyorum dikkat etmeden ama Allah korusun hepimizi bebişlerimizi şimdilik herkesi öpüyorum by

günaydınnnn

akşan erken yattım ama hala uykum var gözlerim kapnıyor resmen kan sonucu tam sınırda çıktı biraz daha yükseltmeye çalışacağım sezeryanda daha çok kan kaybı oluyor çünkü herkeze iyi günler diliyorum.

herkese günaydın
2 gündür ne güzel evimdeydim bugün pazartesi gibi geliyor gelmek istemedim işe
zaman çabuk geçse de çıksam diyorum baya sıkıldım gelir gelmez bir sürü iş çıktı başıma

günaydınlar hepinize
hunnycim başınsağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun amcanın
hayrancım taşınmışsınız hayırlı olsun güle güle oturun inş yeni evinizde
mügecim siz de taşınmışsınız sizin de hayırlı olsun güle güle oturun inş.amann kendine dikkat et son zamanlardayız ALLAH aksi bi durum yaşatmasın

Günaydın kizlar hasta olanlara gecmis olsun benim de karnımda zaman zaman sertleşme oluyo bı anda tas gibi oluveriyo korkuyorum ben de bu hafta gidince sorucam doktoruma...

canım benim tabi ki de adam üzülür seni ve bebeğini uzun zaman göremeyecek ama görümce derdinden de kurtuldun bir yandan o hengamede gelip gidecekler sana yardım da etmeyecekler boşver eşin gelir özleyince görür seni bazen ayrılıklar iyi oluyo benim de eşim askerdeyken kıymetimi çok anladı ayrılık faydalı oldu

canım hayırlı olsun yeni evin ben de taşındım yerleştim de sonunda

sağol canım evet taşındım zor oldu ama güzel oldu

herkeze günaydın nasılsınız

hunny canım başın sağolsun amcanı kaybetmişsin mekanı cennet olsun.

taşınan kızlar yeni evinizde güle güle oturun.bebişler gelmeden değişiklik iyi olur ferah ferah oturursunuz.ama dikkatli olun yormayın kendinizi.

rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun.kışın hamile olmanında dezavantajı bu hemen kapıyoruz ilaçda kullanamayınca iyileşme süreci zor oluyor.

fıstık annelerim günaydın nasılsınız umarım iisinizdr bende inanılmaz bi üşengeçlk war sormayın gitsin bi de dünden beri reflüm azdı mahwetti beni offfff

vuslatyaren sende 30 haftalık hamilesin aynıyız senle senin ikiz olduğu için belki daha erken doğurursun ama benimde sezeryan doktorum on gün önce alabiliriz dedi.hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…