2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben kendi üzerimdeki ile doğuma girmiştim

Ben annemdeyim ama kocişimi çok özledim.Bayramda gelecek inşallah burada geçiricez.Sonra dönücem ama.Dayanamıyorum geceleri ağlayasım geliyor hep.Doğumu annemin yanında yapmaktan vazgeçmek üzereyim neredeyse
Yemek yapma derdi görümce derdi bilmem ne yok ama eşimde olmayınca hiç birşey gözüm görmüyor.Bebeğimiz bile arıyor babasını

hımm aslında bende epidural normal doğum istiyorum daha doktorumla konuşmadım ama yavaş yavaş beni korku sardıı

canım gözün aydın kocaman olmuş bebişin evet erkek de olabilir belki canım o zamn yeniden isim düşünmeye başlarsınız artık

ay canım sen de alemsin he şimdi de kocam diye tutturdun

hımm aslında bende epidural normal doğum istiyorum daha doktorumla konuşmadım ama yavaş yavaş beni korku sardıı

Ben doktoruma sordum dediki daha çok erken.İlerde bebeğin belki daha çok kilo alır.Normalden kilolu olur falan.Onu daha ileriki zamanda alttan muayene ederek belirleriz hangi yöntem daha uygun ,daha çok erken dedi.

Son düzenleme:

ah canıımm allah yardımcın olsunn zor valla ben 4 gün ayrı kaldım 1 yıl gibi geldi
ama napalım küçük meleklerimiz için katlanmak zorundayız üzme kendini doğumda annenin yanında ne kadar rahat edeceğini düşün ya evinde olsaydın sinirden bi hal olurdun görümcen ve kaynanan yüzünden..

bu arada gözün aydın bebişin iyimiş maşallah

Hayrancım varya gözleri boncuk boncuk doldu ayy onu öyle görünce mahfoldum.Bi de benim ailemde problem çıkardılar bizdelerken.Eşime yeni geline kaynana eziyeti yapar gibi eziyet yaptılar sustu alttan aldı falan.Bi de ben gelmeden önce nasıl iyiydi nasıl iyi hep böyle yapıyor.Ayrılınca perişan oluyorum.:2:

Çok teşekkürler ya evet çok haklısın görümcemi mi sepetlemekle uğraşcam bide

sezeryan olmamın sebebi bunu kendim istiyorum canım.kendimde normal doğum yapacak cesareti göremiyorum ve kendimde bir sağlıkçı olup doğum yaptırdığım için normal doğum yapmak istemedim eşim ve doktorumda bunu anlayışla karşıladı...epidural sezeryan olucam...herşeyin hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre bi doğum nasip etsin inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Hayrancım sende taşınmışsın .Yeni evin hayırlı olsun.
Hunny başın sağolsun tatlım.Allah sevdiklerimizden ayırmasın.Uzun hayırlı ömürler versin evlatlarımıza eşlerimize bize de.Eşimden de ayrı kalınca başına birşey gelecek diye aklım çıkıyor.
Sabeg allah korumuş eşini. Çok nazara geliyoruz herhalde ya .Benimde eşim tehlike atlatıp duruyor.Allah hayırlısıyla sevdiklerimizi koruyup bize bağışlasın.
Geçmişi tam okuyamadım.Kusura bakmayın kızlar.Hepinizi çok seviyorum .Kendinize iyi bakın.Ben bu hafta babanemde falanda kalıcam malum internet yok evlerinde.Cep telefonu da internete giriyor ama siteyi açamıyor birtürlü.Girebilirsem cepten girmeye çalışıyorum hep .Sizleri takip etmeye devam edicem :71

Son düzenleme:

Amin canım Allah hayırlı işinde uzman insaflı doktorlarla karşılaştırsın.Benim gittiğim hastanede doktorum gece doğuma gelmiyor.Bütün doktorlar öyleymiş.Gece nöbetinde kim varsa o yapıyormuş ameliyatı.Korkuyorum inşallah kolay bir doğum olur.

tatlım seni çok ii anlıyorum bende geçen bayram eşimden 10 gün önce gittim memlekete gittiğim gün ağlamaya başladım ben geri gelicm die bendede başladı ben gidersm doğum için kocacğım ne yapacak onu düşünüyorum kara kara

Son düzenleme:
amanınn kocasını özleyenler mızmızlık yapmayın bakayım ben ayda anca 2 hafta görüyorum kocamı.. iş için sürekli baska sehirde.. baslarda cok mızmızlık yaptım sürekli bende gittim ama artık göbiş büyüdükçe zor oluyor ve ben annemde kalıyorum.. Annemde kalmak güzel tabi bütün ilgi bende ama zap zup seninde dediğin gibi koçiş olmayınca insanın gözü bişey görmüyor... bakalım cuma günü geliyo bir kere daha gidicek sonra ve son ay gitmicek artık .........

demek herkesin söylediği kadar varmışım çook utandım şimdi.benim eşim eczacı arada nöbetleri oluyor onda bile çok zorlanıyorum mızmızlanıyorum.Allah sizlere yardım etsin gerçekten zor bir durum.

SİRİNEMM ; bende 28 yaşındayım,benimde ilk bebiş...ne yapalım boşver. ancak zaten :) yaa insan hamileyken 2.yi düşünemiyorrrr.sonra fikrimi değiştiricem biliyorum ama zor işmiş bu hamilellik olayı.

tatlım bizde 3 ay eşimle ayrı kaldık 15 günde sadece 1 gün görebiliyodum kocacğımı en son baktık olmuyo taşıdık ewi eşimin çalıştığı yere şuan ii sayılırım bi de çalışma saatleri daha kısa olsaydı sabah 10da gidiyo geldiği saat gece 1den sonra işte belli olmuyo 2 de oluyo 5te geldiğide oluyo sadece sabah kahwaltıda bi de uyurken beraberiz kocacığımla ama buna şükür sonuçta hergün görebiliyorum onu öperek uğurluyorm işine

demek herkesin söylediği kadar varmışım çook utandım şimdi.benim eşim eczacı arada nöbetleri oluyor onda bile çok zorlanıyorum mızmızlanıyorum.Allah sizlere yardım etsin gerçekten zor bir durum.

ne gıcık oluyo demi o nöbetler benim eşim ilk ewlendğimzde eczacı kalfasıydı we nöbetleri hep sabaha kadr oluyodu bende sinir oluyodum yanına gidip onunla durum istiyordum yinede şükretmek lazım o zamn gidebiliyodum şimdi mesaiye kalıyo gitme imkanımda yok çok sinir bozucu yani :26:

hoşgeldin diyen bütün anneciklere teşekkür ederim!!!!! :))))
2-3 gün bakamadım bayaaa bir muhabbet dönmüş. yaşlar,başa gelen sıkıntılar,doğum...
önceliklere sıkıntı yaşayanların,hastaların Allah yardımcısı olsun.
bende 28 yaşındayım. herkesin yaşını pek okuyamadım ama..,

ben 31.haftamdayım.cuma kontrolümüz var.bebişimi göreceğim için çok heyecanlıyım :))))) onu çok özledim. bu arada benim karnımda sürekli sertleşmeler oluyor.buda nefesimi almamı zorlaştırıyor ve belimi ağrıtıyor o anda.sizde böyle bir şey yaşıyormusunuz sıkça? bayaaa baskı yapmaya başladı.bakalım kaç kilo olmuşuz. birde geceleri ellerim şişiyor elimi bükemiyorum.ama gündüz geçiyorrr. uyku da ayrı dert.siz nasıl rahat ediyorsunuz???

tatlım öncelikle hoşgeldin bende 29. haftama girdim we sertleşmeler bendede başladı zaten sinüzit nedeni ile burun tıkanıklığı yaşıyodum bi de hamileliğin getirmiş oldğu bi nefes sıkıntısı mewcut oldu bilmiyorum son haftaya kadr ne yapacağım benim şişlk gibi bir problemim olmadı henüz ama hamileliğim başından beri uyku problemim wardı artık daha kötü bi de geceleri eşim uykusunda sarılıyo falan o beni dha çok rahatsz ediyo nefes alamıyorum sanki zaten uykusuzlk yeterince geriyo başka birşey çekemiyorum yaniiii:26:

selam kızlar,

benim kocişimde işte 12 de gelicek bnde annemdeyim şimdi.

bnde kendime hastane için 2 pijama 1 gecelik götürmeyi düşünüyorum ama hastaneden çıkışta eşofman daha iyi olur bncede bi takımda eşofman götürürüm.

hmm doğum olarakta bn hep öncedende diodum epidural normal istiyorum inşallah bi problem çıkmazda istediğim gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…