- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.261
aa bak burayı düşünmemiştim hiç ben hep doğumdan sonra kısmını düşünmüştüm bitanede gecelik alayım ozaman
canım sen tecrubelisin normal doğuma giderken üzerine ne giydiriyolar kendi geceliğin mi oluyo yoksa şu ameliyata girerken giydirilenlerden mi giydiriyolar
geçen bayram da ben evdeydim eşim de çalışıyodu
hiiiç bişey almamiştım üzülmüdüğümden
amaaa bu bayram annemlere gidicez ben doğuma kadar orda kalcam
bi daha git gel yapmayım diyorum
hem amcamın da sözü var bayram sonrasında
Canım ben normalde normal doğum istiyordum.fakat son zamanlarda doktorumla konuşunca epidural normal doğuma karar verdim.Şİmdilikte bunun için hiç bir sorun gözükmüyor ama bakalım 35. haftayı görmeden kesin birşey söyleyemeyiz dedi.....
cnm ben kendi üzerimdeki ile doğuma girmiştim
canım gözün aydın kocaman olmuş bebişin evet erkek de olabilir belki canım o zamn yeniden isim düşünmeye başlarsınız artıkKızlar selaaammmGünlerdir cepten girmeye çalışıyorum ama giremedim.Bugün kardeşimin bilgisayarından anca girebildim.Annemlere geldim.Evde çok yorulmuştum son günlerde ya buraya gelince nezle oldum.Bademciklerim çok acıyor.Eşimle çok zor vedalaştık zaten ağladı çok.Bende ağladım.Artık telefonla hopörlörü açıyorum öyle konuşuyor kızımızla.Dünya kadar gelişme oldu ya.Bugün doktora gittim.Sonunda benimde magnezyum ilacım oldu. Çok sağlıklıymış ama poposunu döndüğü için pek göremedik.Babasına resmini gösteremiycem kızımın.Telefonla atarsın diyordu ama.Bi tek tepeden kafası görünüyor.Ben gördüm bacaklarını falan ama.Kaç santim olduğunu heyecandan unuttum.33 ya da 36 civarındaydı.1kilo 34 gr'mış.Ay kızlar bi de doktor demez mi erkeğe benziyor diye Ama siz 15 haftalıkken kız demiştiniz dedim.Kız da olabilir.Poposu dönük olduğu için göremiyorum tam ama hazırlıklı olun dedi.Sağlıklı olsunda yeterki dedim.Haftaya çarşamba kontrolüm var.Yoksa beklemeyecektim bayrama kadar geri dönmeyi düşünüyordum.Eşimi çok özledim yaa He bi de sonunda bana da açlık tokluk kan şekeri tahliliyle idrar tahlili verdi.Bir ara gidip yaptırcam kontrolden önce.Şimdilik bu kadar gelişmeler.Girebilmeye çalışıcam sıksık.
Ben annemdeyim ama kocişimi çok özledim.Bayramda gelecek inşallah burada geçiricez.Sonra dönücem ama.Dayanamıyorum geceleri ağlayasım geliyor hep.Doğumu annemin yanında yapmaktan vazgeçmek üzereyim neredeyse
Yemek yapma derdi görümce derdi bilmem ne yok ama eşimde olmayınca hiç birşey gözüm görmüyor.Bebeğimiz bile arıyor babasını
hımm aslında bende epidural normal doğum istiyorum daha doktorumla konuşmadım ama yavaş yavaş beni korku sardıı
Ben annemdeyim ama kocişimi çok özledim.Bayramda gelecek inşallah burada geçiricez.Sonra dönücem ama.Dayanamıyorum geceleri ağlayasım geliyor hep.Doğumu annemin yanında yapmaktan vazgeçmek üzereyim neredeyse
Yemek yapma derdi görümce derdi bilmem ne yok ama eşimde olmayınca hiç birşey gözüm görmüyor.Bebeğimiz bile arıyor babasını
ah canıımm allah yardımcın olsunn zor valla ben 4 gün ayrı kaldım 1 yıl gibi geldi
ama napalım küçük meleklerimiz için katlanmak zorundayız üzme kendini doğumda annenin yanında ne kadar rahat edeceğini düşün ya evinde olsaydın sinirden bi hal olurdun görümcen ve kaynanan yüzünden..
bu arada gözün aydın bebişin iyimiş maşallah
sezeryan olmamın sebebi bunu kendim istiyorum canım.kendimde normal doğum yapacak cesareti göremiyorum ve kendimde bir sağlıkçı olup doğum yaptırdığım için normal doğum yapmak istemedim eşim ve doktorumda bunu anlayışla karşıladı...epidural sezeryan olucam...herşeyin hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre bi doğum nasip etsin inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
amanınn kocasını özleyenler mızmızlık yapmayın bakayımben ayda anca 2 hafta görüyorum kocamı.. iş için sürekli baska sehirde.. baslarda cok mızmızlık yaptım sürekli bende gittim ama artık göbiş büyüdükçe zor oluyor ve ben annemde kalıyorum.. Annemde kalmak güzel tabi bütün ilgi bende ama zap zup seninde dediğin gibi koçiş olmayınca insanın gözü bişey görmüyor... bakalım cuma günü geliyo bir kere daha gidicek sonra ve son ay gitmicek artık .........
demek herkesin söylediği kadar varmışım çook utandım şimdi.benim eşim eczacı arada nöbetleri oluyor onda bile çok zorlanıyorum mızmızlanıyorum.Allah sizlere yardım etsin gerçekten zor bir durum.
hoşgeldin diyen bütün anneciklere teşekkür ederim!!!!! :))))
2-3 gün bakamadım bayaaa bir muhabbet dönmüş. yaşlar,başa gelen sıkıntılar,doğum...
önceliklere sıkıntı yaşayanların,hastaların Allah yardımcısı olsun.
bende 28 yaşındayım. herkesin yaşını pek okuyamadım ama..,
ben 31.haftamdayım.cuma kontrolümüz var.bebişimi göreceğim için çok heyecanlıyım :))))) onu çok özledim. bu arada benim karnımda sürekli sertleşmeler oluyor.buda nefesimi almamı zorlaştırıyor ve belimi ağrıtıyor o anda.sizde böyle bir şey yaşıyormusunuz sıkça? bayaaa baskı yapmaya başladı.bakalım kaç kilo olmuşuz. birde geceleri ellerim şişiyor elimi bükemiyorum.ama gündüz geçiyorrr. uyku da ayrı dert.siz nasıl rahat ediyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?