- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.301
vuslatyaren sende 30 haftalık hamilesin aynıyız senle senin ikiz olduğu için belki daha erken doğurursun ama benimde sezeryan doktorum on gün önce alabiliriz dedi.hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.
benim muhtemelen 20aralık falan olur gibi
yani dr o zamana kadar durursa çok ii diyor tam 37hafta oluyo o zaman
inş hepimiz sorunsuz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
benim de sezeryan diyo ama ben farklı dra da gidip danuşsam diyorum
görümcem ikizi normal doğum yapmıştı
günaydınn.
hunny ve müge oh taşınma işi bitmiş,ne güzel darısı başıma.bayramdan sonra ben de inşallah yeni evimde olucam.
bugün doktorumu aradım,bayram için memlekete gitmek istiyorum sorun olur mu diye,maalesef izin vermedi5 saatin üzerinde yolculuklarda ben mesuliyet kabul etmem dedi,risk almaya gerek yok dedi.yani 9 gün boyunca eve tıkılıp kalıcaz yapcak birşey yok
yapılabilir tabi niye yapılmasın önceden sezeryanlamı yapıyorlarmış sanki....şimdi tek çocuğu bile normal doğuran yok ya annelerin korkusu sabırsızlığı yada doktorların kasap zihniyeti yüzdedoksan beş sezeryan doğuma sebeb oluyor.ha bebeğin ve annenin hayatı risk altındaysa mutlaka olmalı o ayrı.bilimin nimetlerinden de faydalanmak tehlikeye atmamak lazım.benim muhtemelen 20aralık falan olur gibi
yani dr o zamana kadar durursa çok ii diyor tam 37hafta oluyo o zaman
inş hepimiz sorunsuz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
benim de sezeryan diyo ama ben farklı dra da gidip danuşsam diyorum
görümcem ikizi normal doğum yapmıştı
benimkiler de 36. haftadan önce doğmasınlar da
erken doğumdan korkuyorum ben de bu arada daha hiç birşeyleri hazır değil
Hepinize günaydınlar.Hasta ve keyifsiz olan herkese allah şifa versin.Benimde sinüslerim iltihaplandı iyice.Boğazım davul gibi.Ballı süt yaptım ılık ılık içicem.Arada ateşim çıkıyor.Böyle olunca eşime olan hasretim artıyor.Hastayken insana annesinden çok düşüyor canım benim.Öyle işte
Mügecim yeni evin hayırlı olsun.Bol bol dinlenmeye çalış bari.
günaydınn.
hunny ve müge oh taşınma işi bitmiş,ne güzel darısı başıma.bayramdan sonra ben de inşallah yeni evimde olucam.
bugün doktorumu aradım,bayram için memlekete gitmek istiyorum sorun olur mu diye,maalesef izin vermedi5 saatin üzerinde yolculuklarda ben mesuliyet kabul etmem dedi,risk almaya gerek yok dedi.yani 9 gün boyunca eve tıkılıp kalıcaz yapcak birşey yok
günaydınn.
yapılabilir tabi niye yapılmasın önceden sezeryanlamı yapıyorlarmış sanki....şimdi tek çocuğu bile normal doğuran yok ya annelerin korkusu sabırsızlığı yada doktorların kasap zihniyeti yüzdedoksan beş sezeryan doğuma sebeb oluyor.ha bebeğin ve annenin hayatı risk altındaysa mutlaka olmalı o ayrı.bilimin nimetlerinden de faydalanmak tehlikeye atmamak lazım.
canım bende çok korkuyorum psikolojik herhalde.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum neden erken doğum olsun ortada şimdilik bir sebeb yok.geçen hafta rüyalarıma giriyordu ama bu hafta rahatım...
anladım canım ay ikizde normal doğum çok zordur herhaldehayrancım genelde drlar riske atmamak için sanırım normal doğumu tercih etmiyolar
görümcem italyadaydı sezeryana göre hazırlamış kendini ama dr normal olur herşey normal demiş ve normal doğum yapmış
belgün geçmiş olsun canım A LLAH şifa versin
canım eğer bebeklerin sağlık problemi olmazsa sıkıntı olmaz benim arkadaşım 26 günlük bebeğiyle ortalarda geziyordualın bendende okadar,arkadaşlar aynı sorun bendede var 3 aylıkken tatıl ıcın geldıgım ulkemden 8 aylık oldum hala donemedım evıme barkıma tam gecen ay esımle donucekken esımın ısı dolayısıyla 1 ay daha kalmak zorunda kaldık bende butun takıplerım burda oldu ıkız gebelık oldugu ıcın esımle dogumun burda olmasına karar verdık burdada evım var ama esım haftaya kursu bıtıcek ve yurt dısına donucek ben onsuz nasıl yapıcam dusunuyorum annemde kalırım muhtemelen ama onun yanında evımde olmak ıstıyorum.bıde doguma gelemezse dıye endıselerım var umarım hakkımızda hayırlısı olur hepimizin..bıde dogumdan ıkı yada üç hafta sonra donmeyı dusunuyoruz yurt dısına ama bebekler kucuk olucak bı sorun olurmu acaba..
Canım inşallah en kısazamanda kavuşursunuz.hakikaten insan eşinden ayrılınca hayat duruyor....bu arada maşallah bebişin sağlıklıymış....
Canım ben kendi doktoruma normal istiyorum dedim.oda bana bilimden neden faydalanmıyorsun dedi.boşuna bu kadar acıları yaşamaya gerek yok.zaten normal doğuracaksın ama acı hisstmeyeceksin diyor.şey gibi düşün dedi önceden mektup vardı şimdi mail,arasındaki fark bu kadar fazla dedi...
Amin canım cümlemizin...
canım çok şükür eşinde kavuşuyorsun :)) gözün aydın...
bende bazen nefes almakta zorlanıyorum.neden oluyorki acaba....
herkese kocaman günaydınnnn... herkes iyidir umarım..ben dün gece 11de yatmama rağmen sabaha kadar kol ve bacak ağrılarımdan hiç uyuyamadım romatizma gibiydi öle ağrıdıki koparmak sitedim bacaklarımıda kollarımıda(( bengay sürdük yetmedi ovduk yetmedi suyun altıına tuttuk yetmedi sabaha kadar uyku uyuyamadım çok uykusuzdum sabah 4 falandı yattım galiba 7,30 kalktım işe geldim üfff sizdede oluyormu böle ağrılar bacaklarda kollarda eklem yerlerim ağrıdı..sabah ecaneden ilk iş minoset aldım yine ağrırsa böle bu gece içicem mecbur çünkü dayanılmaz.. çok işim varrrrr ama nerden başlasam bilemiyorumm akşama çok yakın bir dostumun doğum günü oda hamiş 3,5 aylık tazecik ona süpriz yapacağız orda olcam bir an önce akşam olsada çıksam diye bekliyorum.
bu arada mügecim gözün aydın tatlım..hayırlısıyla sağlıklı huzurlu günlerde oturun yeni evinizde inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?