2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selammm.
benim reglime 1 gün var.şuan test alıp yapsam dogru sonuc alabilirmiyim.yoksa sabah ilk idrarlamı yapmak lazım

bende reglime ikigün vardı akşam yapmıştım ve çıktı sonuç pozitif.günüm geçmemişti yani.çıkabılır..sabah ıdrarıyla gerek diye bişey yok..her vakit çıkabilir...

serumun etkısı gectımı canım bende berbat durumdayım bugun dun gercekten cok kotuyum

damdan düşmüşün halinden damdan düşen anlar derler ya seni anlıyorum canım.valla serumun etkisi çok kısa sürdü neden anlamadım ama inşallah biraz hafifler yoksa dayanacak gibi değil ibrahim saraçoğlu yada ahmet marankinin sflarına bakcam acaba bunun bitkisel tedavisi yok muCADIARZU

canım malesef bıtkısel tedavılerı hamılelere onermıyorlar bu kotu bı haber bılıyorum ama ben arastırmıstım

17 kiloya razıyım 30 lara çıkmayayımda.kız kardeşinde çok yiyomuydu benim gibibilmiyorumkismile

o ilk ay hafif bulantısı olmuştu haşlanmış pataes yemiş 3kg almış dr da yeme patates kilo yapar demiş.normaldi ya yediği çok değildi ama onda düşük ve erken doğum tehlikesi olduğu için hep yattı ama son zamanlarda onu gördükçe bana daral geliyodu çok ağırlaşmıştı karnı çatlamıştı zor ya ikiz hamilelik. ALLAHIM yardımcımız olsun

bende reglime ikigün vardı akşam yapmıştım ve çıktı sonuç pozitif.günüm geçmemişti yani.çıkabılır..sabah ıdrarıyla gerek diye bişey yok..her vakit çıkabilir...

sagolun arkadaşlarr
gidip test alcam şimdii.
benim 1 kızım var .bu ay belirtilerimden şüphelendim.kac gündür acabamı diyip kafamı meşgul ediyorum.yarına kadar bekleyemicem sanırım.umarım hamile degilimdir.kızım daha emiyor cünkü.hamileysemde hayırlısı olsunn.
herkese hayırlı dogumlar diliyorummm.saglıkla alın bebişlerinizi kucagınıza inş.

evet canım genital kaşıntı son bir kaç gündür iyice yoğunlaştı
kasık ağrılarımda hamileliğimin başından beri oluyo ara ara ama keskin ağrılar
doktor önemli değil demişti ama endişeleniyor insan birşeymi olacak diye

canım benimde 5 haftanın içindeyken alttan belli oldu
kalbide atıyo dedi :bbo:
ama en mantıklısı 6.haftanın içindeyken gitmek
ama dinlettirmedi,anlamadım kızlar siz dinlediniz mi?

çok geçmiş olsun canım benim
bulantılarımız inşallah hemen geçer

canım seninkiler iki tane mi kaydirigubbakcemile5
ay maşallah,canım bilemiyorum ki belki çok normaldir
keşke bana da zorla yedirmese
bi tanenin kavgasını yapıyoruz habire

o zaman zorlanarak da olsa katlanmaktan başka çaremiz yok demek ki ama inşallah bir an önce atlatırız benim korkum 12.haftadan sonra da devam ederseeyvahedigeldismile

genelde gecıyormus bence gecer ya gecmesını umud edıyorum teyzemın kızı bızdende kotuydu musluktan akan su mıdesını bulandıryordu düşünün ama 12 haftadasn sonra gectı oda benı boyle tessellı edıyor ne yapsın

o zaman zorlanarak da olsa katlanmaktan başka çaremiz yok demek ki ama inşallah bir an önce atlatırız benim korkum 12.haftadan sonra da devam ederseeyvahedigeldismile
oda var tabi ben hep 12 haftaya odaklandım
hatta daha 6 hafta var diye fenalık geçiriyorum
inşallah 12.haftaya kalamdan geçer
yoksa yandık
benim bir arkadaşında 3 aydan sonra başlamış
hamilelik reflüsü((

agzım burnum yemenı ıle kapalı mutfaga gırıp buzdolabını acabılıyorum halımı dusunun kızlar
canım ozaman sende benim gibi yemek yapamıyorsun(
eşim açlıktan zayıflayacak yazık(
habire yoğurtlu makarna yiyorum

canım bide hamileliğin son ayında bulantı olurmuş
doğrumu(

anlamadm ya.bebek sağlıksızsa progestan içen kürtajmı oluomuş,allh korusun öle bişey olsa sen kürtaj olmucakmısın neden peki

yok canım benım daha önce bı gebelıgım oldu ama 8. haftada öldü içimde. o zaman progesan almıstım. kanamam vardı kahverengı akıntım degıl. düşmedi tabı kurtaj olmak zorunda kaldım. 7 ay önceydı..

insan neslinin sağlıklı olabilmesi için başlayan gebelıklerın %35'i sonlanıyomuş. daha 6. haftadayım. Kanamam olmadıgı için progestan vermek istemedi. ikinciye kurtaj olmiim diye. sağlıksızsa yine, düşecekse düşsün diyoruz. yatarak atlatabılrsın diyo doktorum. yattıgın halde düşerse bil ki sağlıksız bızde nedenini arastırırz demişti. ağrım sızım olursa farklı bı yöntem ızlerız demıstı. benım durumum bıraz farklı o yüzden. ama dayanamadım ayın 20'sini bekleyemicem. saat 4'e randevu aldım. tekrar gidicem kalbı hala atıyormu :)) 4 gun önce gıtmıstık içime bı kurt düştü yinede :)) sabah kötü bi ruya gördum..

doğrumu(

reflusu olanlar son ıkı ay zorlanıyormus sanırım canım arkadasım yenı dogum yaptı oturarak uyuyordum dedı yatamıyormus reflu yuzundenumarım onuda yasamayız bende yok ama bu bıle canıma yettı 20 gundur yatıyorum böle hayalet gıbı

doğrumu(

benim ilk hamileliğimde yani kızım da 12haftalığa kadar bulantı olmdu bi daha olmadı yalnız son bi hafta acayip mide ekşimesi olmuştu.bir de6.aydan sonra kaşıntı başlamıştı haftada 1 şişe kolonya bitiriyodum ama kaşıntı sanırım nadiren olan bişey herkeste olmuyo

kızlar ya maşallah 2 gün girmedim nete döktürmüşsünüz
yani gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniza.s.
bulantısı olan çok arkadaşımız var hepinize geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…