- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.021
hayırlı olsun hamileliğiniz ben 6. haftamda alttan ultrason ile duydum 6-7 haftalarda duyuluyor genelde
selammm.
benim reglime 1 gün var.şuan test alıp yapsam dogru sonuc alabilirmiyim.yoksa sabah ilk idrarlamı yapmak lazım
serumun etkısı gectımı canım bende berbat durumdayım bugun dun gercekten cok kotuyum
mrb ben kilo almadım 3 3.5 kilo kadar verdim bulantıdan bişey yiyemiom ki sein iştahın iiyse ondan almış olabilirsin kızkardeşimin ikizleri olmuştu o toplamda 17kg almıştı
damdan düşmüşün halinden damdan düşen anlar derler ya seni anlıyorum canım.valla serumun etkisi çok kısa sürdü neden anlamadım ama inşallah biraz hafifler yoksa dayanacak gibi değil ibrahim saraçoğlu yada ahmet marankinin sflarına bakcam acaba bunun bitkisel tedavisi yok muCADIARZU
17 kiloya razıyım 30 lara çıkmayayımda.kız kardeşinde çok yiyomuydu benim gibibilmiyorumkismile
regl gününün geçmesini beklesen daha iyi olur idrara geç düşebiliyor herkes de farklı sonuçlar var ben 3 gün kala yaptığımda çıkmadı mesela günü geçtikten sonra bile zor görünüyordu ikinci çizgi
bende reglime ikigün vardı akşam yapmıştım ve çıktı sonuç pozitif.günüm geçmemişti yani.çıkabılır..sabah ıdrarıyla gerek diye bişey yok..her vakit çıkabilir...
hayırlı olsun canım bebeğin.umarım sağlıkla kucağına alırsın.kasıklarındaki ağrı rahim genişlediğinden yada vücudunu üşütmüşsen ondan kaynaklı olabilir.dikkat et kendine.kaşıntıdan kastın nedir genital kaşıntıyı diyorsan eğer benim yaşadığım bir sıkıntı.gerçi bu aralar çok sık değil ama doktorum bana fitil ve kaşıntı giderici krem verdi.bebeğe hiç bir zararı olmadığını rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi.kaydirigubbakcemile5
canım benimde 5 haftanın içindeyken alttan belli oldumerhabalar herkese ben şubat 2011 annesi olucam inş 5 haftalık hamileyim henüz hamileliğimi idrar testi ve adet olmamamla öğrendim.Öncelikle hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.1 ay da olsa siz benden tecrübelisiniz o yüzden birkaç sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim. Doktora sizce ne zaman gitmeliyim. Ben gittiğimde direk kalp atışlarını duymak istiyorum.Kalp atışları hangi haftada duyulmaya başlanıyor.İlk denememde hamile kaldığım için döllenmenin 16-18 Mayıs tarihleri arasında olduğunu biliyorum.Bana önerileriniz var mı?
çok geçmiş olsun canım benimkızlar ben çok kötüyüm sabahtan beri 3defa çıkardım ne yiyeceğimi şaşırdım rapor aldım bu hafta evdeyim ama okul daha 30unda bitecek ne yapcam ben cmt akşam serum takılmıştı sadece 24saat etki etti pazar akşam ve gece yine başladım kusmaya ne yapcam şaşırdım yaaamafoldumben
canım seninkiler iki tane mi kaydirigubbakcemile5benimkide yememem için uğraşıyo canım çatlayacaksın yeter diyo anlamıyo beni midem bulanıyo dıyorum yemem lazım diyorum hadi canım seninki psikolojik diyo beni sinir ediyooalsanaalsanasmile keşke bende az yesem cok takıyorum ya çok kilo alıcam:2::2:
canım malesef bıtkısel tedavılerı hamılelere onermıyorlar bu kotu bı haber bılıyorum ama ben arastırmıstım
o zaman zorlanarak da olsa katlanmaktan başka çaremiz yok demek ki ama inşallah bir an önce atlatırız benim korkum 12.haftadan sonra da devam ederseeyvahedigeldismile
oda var tabi ben hep 12 haftaya odaklandımo zaman zorlanarak da olsa katlanmaktan başka çaremiz yok demek ki ama inşallah bir an önce atlatırız benim korkum 12.haftadan sonra da devam ederseeyvahedigeldismile
canım ozaman sende benim gibi yemek yapamıyorsunagzım burnum yemenı ıle kapalı mutfaga gırıp buzdolabını acabılıyorum halımı dusunun kızlar
canım bide hamileliğin son ayında bulantı olurmuşgenelde gecıyormus bence gecer ya gecmesını umud edıyorum teyzemın kızı bızdende kotuydu musluktan akan su mıdesını bulandıryordu düşünün ama 12 haftadasn sonra gectı oda benı boyle tessellı edıyor ne yapsın
anlamadm ya.bebek sağlıksızsa progestan içen kürtajmı oluomuş,allh korusun öle bişey olsa sen kürtaj olmucakmısın neden peki
canım bide hamileliğin son ayında bulantı olurmuş
doğrumu(
canım bide hamileliğin son ayında bulantı olurmuş
doğrumu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?