- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #2.041
yok canım benım daha önce bı gebelıgım oldu ama 8. haftada öldü içimde. o zaman progesan almıstım. kanamam vardı kahverengı akıntım degıl. düşmedi tabı kurtaj olmak zorunda kaldım. 7 ay önceydı..
insan neslinin sağlıklı olabilmesi için başlayan gebelıklerın %35'i sonlanıyomuş. daha 6. haftadayım. Kanamam olmadıgı için progestan vermek istemedi. ikinciye kurtaj olmiim diye. sağlıksızsa yine, düşecekse düşsün diyoruz. yatarak atlatabılrsın diyo doktorum. yattıgın halde düşerse bil ki sağlıksız bızde nedenini arastırırz demişti. ağrım sızım olursa farklı bı yöntem ızlerız demıstı. benım durumum bıraz farklı o yüzden. ama dayanamadım ayın 20'sini bekleyemicem. saat 4'e randevu aldım. tekrar gidicem kalbı hala atıyormu :)) 4 gun önce gıtmıstık içime bı kurt düştü yinede :)) sabah kötü bi ruya gördum..
yok canım benım daha önce bı gebelıgım oldu ama 8. haftada öldü içimde. o zaman progesan almıstım. kanamam vardı kahverengı akıntım degıl. düşmedi tabı kurtaj olmak zorunda kaldım. 7 ay önceydı..
insan neslinin sağlıklı olabilmesi için başlayan gebelıklerın %35'i sonlanıyomuş. daha 6. haftadayım. Kanamam olmadıgı için progestan vermek istemedi. ikinciye kurtaj olmiim diye. sağlıksızsa yine, düşecekse düşsün diyoruz. yatarak atlatabılrsın diyo doktorum. yattıgın halde düşerse bil ki sağlıksız bızde nedenini arastırırz demişti. ağrım sızım olursa farklı bı yöntem ızlerız demıstı. benım durumum bıraz farklı o yüzden. ama dayanamadım ayın 20'sini bekleyemicem. saat 4'e randevu aldım. tekrar gidicem kalbı hala atıyormu :)) 4 gun önce gıtmıstık içime bı kurt düştü yinede :)) sabah kötü bi ruya gördum..
canım ya kendiliğinden düşse bile yine içinde kalan parçalar için kürtaj yapıyorlar Allah kimsenin başına vermesin ben anestezi almadan oldum o 10 dakika bana 1 saat gibi geldi
kendimi o şekilde düşünemiyorumreflusu olanlar son ıkı ay zorlanıyormus sanırım canım arkadasım yenı dogum yaptı oturarak uyuyordum dedı yatamıyormus reflu yuzundenumarım onuda yasamayız bende yok ama bu bıle canıma yettı 20 gundur yatıyorum böle hayalet gıbı
canım hayra yoryok canım benım daha önce bı gebelıgım oldu ama 8. haftada öldü içimde. o zaman progesan almıstım. kanamam vardı kahverengı akıntım degıl. düşmedi tabı kurtaj olmak zorunda kaldım. 7 ay önceydı..
evet mide ekşimesi şeklinde oluyor benimde bulantımbenim ilk hamileliğimde yani kızım da 12haftalığa kadar bulantı olmdu bi daha olmadı yalnız son bi hafta acayip mide ekşimesi olmuştu.bir de6.aydan sonra kaşıntı başlamıştı haftada 1 şişe kolonya bitiriyodum ama kaşıntı sanırım nadiren olan bişey herkeste olmuyo
canım hoşgeldinkızlar ya maşallah 2 gün girmedim nete döktürmüşsünüz
yani gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniza.s.
bulantısı olan çok arkadaşımız var hepinize geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer arkadaşlar
bende ilk hamileliğimde haftasonuna denk geldiği için anestezi olmadan kürtaj oldum.bağırmaktan bayılacaktım nerdeyse.bir ara yeter içimde kalsın öleceğim diye bağırdığımı biliyorum çok zor :sinifsinif:
kendimi o şekilde düşünemiyorum
Allah yardımcımız olsun inşallah bidaha tekrar etmez
canım hayra yor
inşallah bi sıkıntı olmaz
güzel haberlerini alırız seninde
evet mide ekşimesi şeklinde oluyor benimde bulantım
acı su geliyor bide boğazım yanıyor
canım ne güzel ikinciyi yapıyorsun
ilki normal mi sezeryan mıydı?
canım hoşgeldin
bnde konurda semih serbest e gidiorum cnm.memnunum doktrm,bursnn neresindensn.yakınmıyız acepkaydirigubbakcemile3
kızlar hala bulantım var çıkardım ama yine var, bişey yiyemedim sabahdan beri sadece 4-5- tane çizi krakerinş en kısa zamanda biterrrrr
bende ilk hamileliğimde haftasonuna denk geldiği için anestezi olmadan kürtaj oldum.bağırmaktan bayılacaktım nerdeyse.bir ara yeter içimde kalsın öleceğim diye bağırdığımı biliyorum çok zor :sinifsinif:
senı cok ıyı anlıyorum canım ayrana ekmek dogra bol tuzla dene ıyı gelıyor
kızlar merhaba herkesde mide bulantısı hatsafhada anlaşılan.allah hepinize kolaylık versin,ben çabuk atlattım sanki kaç gündür iyiyim çok çok şükür.
kızlar ben çok heveslendim bebişime battaniye öresim var erken mi ki daha?
saol cnmm denemediğim şey kalmadı
doktor yumurta balık süt gibi gıdalardan tüketmem gerektiğini söyledi ama ben folik asit bile içemiyorum sadece krakerbakalım akşama patetes haşlamsını deniycemm inş iyi gelir, ayran da içemiyorum :sinifsinif: :2:
cnm ben kent meydanına yakın oturuyorum kemerçeşme de. sen nerelerdesin ??
ya ocak annelerinde Antalya da benden başka kimse yok muuu
canım sende mi ikiz bekliyorsun:)dirimcim ilki normal doğumdu ama bu ikiz olacağı için riske atmayıp sezeryan yapabilirler bakalım hayırlısı
inşallah canım geçerkızlar hala bulantım var çıkardım ama yine var, bişey yiyemedim sabahdan beri sadece 4-5- tane çizi krakerinş en kısa zamanda biterrrrr
canım hamilelikte daha hassas oluyoruzmerhaba kızlar... Bugün bende hiç iyi hissetimiyorum henuz çıkarmadım ama miğdem fena.. Yorgunum .. (hiçbirsey yapmadıgım halde) .... sürekli ağlamak istiyorum bu hamilelik bende bunalım yaptı galiba.. eşim şehirdisinda onun yanına gideyim diyorum ama doktorda 12 haftan dolsun öyle seyehat et dedi... Gerci ben o söylemeden 3 aydır habire gidip geliyorum Antalyaya ama dur nefes al dedi arada kaldım.. çok canım sıkılıyor((
canım folik asiti ihmal etme sakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?