2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben kızımda 5 ay çektim bulantıyı çubuk kraker bile ekşimiş bozulnuş gibi geliyodu sadece ekmek yiyip saatlerce kusuyodum çok zor gerçekten kız hamileliği ağır olurmuş diyolar gerçektende öle oldu serumlar falan dayanması çok zor allah sabır versin tostta bayağı iyi geliyo ama ilaçlar falan hiç fayda etmez

kızlar çıkıyorum ben hormon testlerimin sonucunu almaya gitcem hastaneye bu yağmurdaakannehir hadi kalın sağlıcakla.bebişlere iyi bakın haaaaŞeniz

bnmde kahwerengi olarak gelio kırmızı diill.dün çoktu bugun okdr yok. hiç belli olmuo.sen progestan alıomusun....inş cnm eskisidr.bnmde 14 ünde beklemek zor.
cinsel ilişki yok dedi sanada değilmi

progestan vermıyorum bılerekd dedi, bebek sağlıksızsa eger kurtajdan baska bır yol kalmıyor kurtaj olmanı ıstemıyorum dedı.hem adetlerın duzenlı 3 gun öne gelır benım her ay. o yuzden de gerek yok yok dedı. sadece dınlen tuvalet harıç yerınden kalkma cinsel ilişki ve stres/endişe kesinlikle yok dedı. ben yatamıyorum illa gezınıyorum. hemen artıyor farkedıyorum. oturarak geçırıyorum yada. bugun kadın geldı temızlıge kendımı ona yardım ederken ılla bı işin ucundan tutarken buluyorum...

sağol lolisscim ben dubaideyim..ay canım ıspanak çekiyo ne zmandır gezmediğim cafour kalmadı burda yok yok..yolla lolisscim gercı bu mevsimde türkiyede de bulunur mu bilmem..ama yoğurtlu filan iyi giderdi...cokacimcoook

Son düzenleme:
kızlar siz adete göre mi yoksa ultrasondaki haftaya göre mi gebelik hesaplıyosunuz acaba?
benim adet tarihimle ultrason birbirini tutmuyo

8.hafta gelişiminin anne karnına ekilmesinin 6.cı haftasıdırbaş popo mesafesi yaklaşık 14-20mm,yani iri bir fasulye tanesi kadardır gözkapakları kulak kepçesi oluşmaktadır ve burun ucu görülebilir.kol ve bacaklar uzamıştır ve kollar dirsekten bükülmüş durarak görülür el ve ayak parmakları avuç ve ayaklardan yumurlar halinde çıkıntılar yapar.anne rahim gebelikten önce annenin yumruğu kadar iken şimdi bir portakal büuüklüğüne ulaşmıştır kasıkta karının alt kısımlarında gerilmekte ve büyümekte olan rahim zaman zaman kasılma sonucu kramp tarzında ağrılar olabilir ağrılar gittikçe sıklaşır ve kanama olursa doktorunuza başvurmalısınız öneriler yavaş yavaş alçak topuklu ayakkabılar altı destekli sütyenler giymeye başlayabilirsiniz sırt boyun ve omuz egzersizleri artan yükleri taşımanıza yardımcı olacaktır not gebelerde bazen ileri derecede tükrük salgılanması artmıştır genellikle sorun oluşturmasada bazen bulantılara neden olabilir

anlamadm ya.bebek sağlıksızsa progestan içen kürtajmı oluomuş,allh korusun öle bişey olsa sen kürtaj olmucakmısın neden peki

çok saçma sağlıksız bi bebekse düşer demiştir ama yinede önkem amaçlı progestan vermesi lazım progestanla çok kişi düşük yapmaktan kurtuldu

arkadaşlar hepinize tünaydın. ben aranıza yeni katıldım çünkü yeni yeni kalkmaya başladım benimde ağır geçio 5+3 de başladı bulantılarım serumlarla kendime gelebildim şimdi 4-5 kraker yedim ööle kalktım kahvaltı nedir unuttum zaten. akşamlarıda meyve ve tost yiyiyorumm başka türlü bulantım geçmio. Allah herkese kolaylık versin en kısa zamanda bulantılarımız geçerde sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırıs inşş :Saruboceq:
:CüvCüv:

geçmiş olsun cnm,,bursada hangi hastane we doktora gidiosun cnm

bende ilk öğrendiğimde aspirin kullanmamı söylemişti doktorum kontrole gittik progestan verdi. onları kullandım. çünkü benim daha önce 5 ile 7 hafta arası 2 düşüğüm olmuştu. yani bunları önlem amaçlı verdi daha sonra bulantılarım başlayınca hiçbirini içemedim yani içtiğimi çıkartıyodum . zaten sonra doktorumda kesti bunlarda bulantıyı arttırır dedi ve bıraktım şimdi Allah a şükür iyiyim gerçi bulantılarım hala var. 12. haftaya kadar çekices. hiçbişey iyi gelmio sadece kendimiz kontrol edibiiris. oda az az ve sık yiyerek.

geçmiş olsun cnm,,bursada hangi hastane we doktora gidiosun cnm

cnm ben gülin okan a gidiyorum. ama kusmam arttığında sormadan zübeyde hanıma gittim acilden giriş yaptık hemen yatış verdiler. 2 gün hastanede kaldım. ama şimdi kendimi kontrol edebiliyorum yanibaşa çıkmasını öğrenices a.s çıkarınca rahatlıyacaksam çıkartıyorum ve sonra yiyiyorum ama bastırabilirsem yiyip kalkıyorm. bişekilde geçio günler.
sen kime gidiyosun cnm ??

bnde konurda semih serbest e gidiorum cnm.memnunum doktrm,bursnn neresindensn.yakınmıyız acepkaydirigubbakcemile3

Slm kızlar
Bugün benim kontrolüm vardı.Kalp atışlarını dinledik eşimle. Herşey yolunda çok şükür. Migren için paresetemol içerikli ağrı kesici alabilirsin dedi. Ama ben yinede çok daralmadıkça kullanmayı düşünmüyorum. Benim migrem çok bulnatın olupta çıkarmamak için kendimi zorladığımda hortluyor. O yüzden rahat olabileceğim ortamdam yani evimden bir süre ayrılmayı düşünmüyorum.
Bu arada ilk haftalardaki gösterdiğim hassasiyeti gösteremiyorum. Ne süt içebiliyorum ne ceviz yiyebiliyorum, ne yumurta nede balık . Hemen midem bulanıyor. Hatta şimdi yazarken bile bulantım arttı.

kızlar siz adete göre mi yoksa ultrasondaki haftaya göre mi gebelik hesaplıyosunuz acaba?
benim adet tarihimle ultrason birbirini tutmuyo
canım ben adet tarihine göre hesaplıyordum
geçen hafta doktora gittim,ultrasonda hesapladığım tarihten
geri çıktı 1 hafta

canım hoşgeldin
Amin canım
bende sürekli çubuk atıştırıyorum

mrb ben kilo almadım 3 3.5 kilo kadar verdim bulantıdan bişey yiyemiom ki sein iştahın iiyse ondan almış olabilirsin kızkardeşimin ikizleri olmuştu o toplamda 17kg almıştı

bebeğin açısından herşeyin yolunda olmasına sevindim.darısı kalp atışlarını duymayı bekleyen diğer anne adaylarımızın başına.ben süt hiç içemiyorum zaten oldum olası süt ve süt ürünleriyle aram yoktur.nasıl olur bilmiyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…