- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.981
bnmde kahwerengi olarak gelio kırmızı diill.dün çoktu bugun okdr yok. hiç belli olmuo.sen progestan alıomusun....inş cnm eskisidr.bnmde 14 ünde beklemek zor.
cinsel ilişki yok dedi sanada değilmi
selam kızlaaarrrkaydirigubbakcemile3 dirim selsel sirine tuğçe hepinize çooooooooooook geçmiş olsun.sesel sen nerdesin canım yaaa çok üzüldüm senin için eğer canının çok istediği bişey olursa yaz ben sana gönderirim sen 3 canlısııın
kızlar çıkıyorum ben hormon testlerimin sonucunu almaya gitcem hastaneye bu yağmurdaakannehir hadi kalın sağlıcakla.bebişlere iyi bakın haaaaŞeniz
kızlar siz adete göre mi yoksa ultrasondaki haftaya göre mi gebelik hesaplıyosunuz acaba?
benim adet tarihimle ultrason birbirini tutmuyo
progestan vermıyorum bılerekd dedi, bebek sağlıksızsa eger kurtajdan baska bır yol kalmıyor kurtaj olmanı ıstemıyorum dedı.hem adetlerın duzenlı 3 gun öne gelır benım her ay. o yuzden de gerek yok yok dedı. sadece dınlen tuvalet harıç yerınden kalkma cinsel ilişki ve stres/endişe kesinlikle yok dedı. ben yatamıyorum illa gezınıyorum. hemen artıyor farkedıyorum. oturarak geçırıyorum yada. bugun kadın geldı temızlıge kendımı ona yardım ederken ılla bı işin ucundan tutarken buluyorum...
çok saçma sağlıksız bi bebekse düşer demiştir ama yinede önkem amaçlı progestan vermesi lazım progestanla çok kişi düşük yapmaktan kurtuldu
arkadaşlar hepinize tünaydın. ben aranıza yeni katıldım çünkü yeni yeni kalkmaya başladım benimde ağır geçio 5+3 de başladı bulantılarım serumlarla kendime gelebildim şimdi 4-5 kraker yedim ööle kalktım kahvaltı nedir unuttum zaten. akşamlarıda meyve ve tost yiyiyorumm başka türlü bulantım geçmio. Allah herkese kolaylık versin en kısa zamanda bulantılarımız geçerde sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırıs inşş :Saruboceq:
:CüvCüv:
geçmiş olsun cnm,,bursada hangi hastane we doktora gidiosun cnm
cnm ben gülin okan a gidiyorum. ama kusmam arttığında sormadan zübeyde hanıma gittim acilden giriş yaptık hemen yatış verdiler. 2 gün hastanede kaldım. ama şimdi kendimi kontrol edebiliyorum yanibaşa çıkmasını öğrenices a.s çıkarınca rahatlıyacaksam çıkartıyorum ve sonra yiyiyorum ama bastırabilirsem yiyip kalkıyorm. bişekilde geçio günler.
sen kime gidiyosun cnm ??
canım ben adet tarihine göre hesaplıyordumkızlar siz adete göre mi yoksa ultrasondaki haftaya göre mi gebelik hesaplıyosunuz acaba?
benim adet tarihimle ultrason birbirini tutmuyo
canım hoşgeldinarkadaşlar hepinize tünaydın. ben aranıza yeni katıldım çünkü yeni yeni kalkmaya başladım benimde ağır geçio 5+3 de başladı bulantılarım serumlarla kendime gelebildim şimdi 4-5 kraker yedim ööle kalktım kahvaltı nedir unuttum zaten. akşamlarıda meyve ve tost yiyiyorumm başka türlü bulantım geçmio. Allah herkese kolaylık versin en kısa zamanda bulantılarımız geçerde sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırıs inşş :Saruboceq:
:CüvCüv:
arkadaşlar ben 3 kilo aldım şuana kadar çok ya acaba ikiz diye mi böyle ve benim göbişimde belirmeye başladı sizin nasıl.vuslat sen kaç kilo aldın şuana kadar?ikiz diyemi yoksa çok yiyorum diye anlamadımmafoldumben
Slm kızlar
Bugün benim kontrolüm vardı.Kalp atışlarını dinledik eşimle. Herşey yolunda çok şükür. Migren için paresetemol içerikli ağrı kesici alabilirsin dedi. Ama ben yinede çok daralmadıkça kullanmayı düşünmüyorum. Benim migrem çok bulnatın olupta çıkarmamak için kendimi zorladığımda hortluyor. O yüzden rahat olabileceğim ortamdam yani evimden bir süre ayrılmayı düşünmüyorum.
Bu arada ilk haftalardaki gösterdiğim hassasiyeti gösteremiyorum. Ne süt içebiliyorum ne ceviz yiyebiliyorum, ne yumurta nede balık . Hemen midem bulanıyor. Hatta şimdi yazarken bile bulantım arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?