- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.721
kızlar..eşim tutturmuş ıkı gundur göbek adı mirza koycam dıyor.sen adını ne ısım koyarsan koy dıyor...ben sevmedım hiç bu ismi...benım aklımda hep ediz var..
mirza ediz..ben begenmedm hiç mirza yı...
bütün gün temizlik yaptım bugün ve ilk defa bu kadar sırtım agrıyor.. off korkmaya başladım yaa
aman canım ya çok yüklenmeseydin kendine yavaş yavaş yapsaydın yat dinlen iice.
valla bnmde yapılcak büyük bi temizlik ama bayramdan sonra yaptırıcam halılarımı falan yıkatıcam.
dinleniyorum ama sırtım felaket.. ben halıları yıkattım dip temel temizliğide yaptırdım gecen hafta ama ev inanılmaz toz içindeydi.. bi başlayınca insan yapıcak bir sürü iş buluyo kendine.. şimdilik bi perdelerim bide koltuk kılıflarım cıkıp yıkanıcak.. onlarıda koçişe saklıyorum artık.
ayy canım benimkilerde krem ama dalgalı biraz kiri çok belli etmiyor ama ben yinede yıkattıktan sonra kıyamadım hala sermedim.. malum eşim filanda burda degildi ben bekar evi gibi yasıyorum.. gerci yarın geliyor kesin serer halıları...bana kalsa bende doguma yakın sermeyi tercih ederim..temiz temiz olsun diye
ben hamileliğin başında burda duyulmuş 2 farklı dra gidiyodum sonra baktım ikisi aynı anda olmuyo kim ne demişti karıştırıyorum.
sonra birisini seçip ona devam ettim o dra kardeşim de gitmişti onun da ikizleri oldu 3hafta erken olmalarına rağmen de hiç küvezde falan kalmadılar.
ben en son dra gidişimde bebeklerin iriliğinden şüphelenip 100mg şeker testi yapmıştı ve eğer şeker çıkarsa yüksek riskli gebelik gurubuna girersin demişti ve hamileleiğe bağlı şeker de çıktı malesef şu an diyet artı insülin kullanıyorum.bir de günde 4ilaca rağmen karaciğerimin bazı değerleri olması gerekenden 4-5 kat fazla.
sanırım bunların hepsini düşünerek son anda bi risk oluşursa sorumluluk almayıp fakülteye sevk edecek
ben de haftaya gideyim bakalım fakülte ne diyecek diyorum
bize yeni geldik hastaneden prensesimiz gayet iyi maşallah
suyumuzda normalmiş
1707 gram olmuş kızımız doğum için şuanda normal doğum dedi her şeyin yolunda dedi çok şükür
haftaya perşembe tekrar gidip rapor alacağım
Mügecim çok sevindim sizin içinde maşallah kızına
selam kızlarrr bizde bugün doktordan geldikk:)kızım yumuk yumuk yine maşallah.1848 gr olmuşşş maşallah kızıma.şekerimde çok güzel seyredio Allaha şükür.hastaneden çıkıp bir alışveriş yaptık bir alışveriş yaptık bi görseniz.ananesinin üstüne geçiricez kızımı:)hemen hemen herşeyini o aldı saolsun.bizim annelerimiz başka oluo zaten!:)
Canm maşallah prensese... Herşey yolundaymış ne güzel.. Allah sonun akadar böyle yapsın inş...
Mügecimm çooooooooook sevindim.. Çok şükür bk sonuçlar iyi artık..Rahat bi hamilelik geçir inş artık... Bebişinde sen de huzur içinde mutlu sonu bekleyiinnn
deniz ve müge ikiniz içinde coook sevindim maşallah bebişlerinize:)))))))))))
breath sizinde cicişleriniz hayırlı olsun..
bütün gün temizlik yaptım bugün ve ilk defa bu kadar sırtım agrıyor.. off korkmaya başladım yaa
dinleniyorum ama sırtım felaket.. ben halıları yıkattım dip temel temizliğide yaptırdım gecen hafta ama ev inanılmaz toz içindeydi.. bi başlayınca insan yapıcak bir sürü iş buluyo kendine.. şimdilik bi perdelerim bide koltuk kılıflarım cıkıp yıkanıcak.. onlarıda koçişe saklıyorum artık.
offf bendede herşey çıktı çok şükür şeker çıkmadı çok korktum aşırı tatlı tüketimim vardı ama bende de başka sorunlar baş gösteriyor şimdide riskim fazla ufak bir yorulmadı bebek aşağı baskı yapıyor doktorda heran açılma olabilir korkusunu söyledi bu hafta erken doğuma karşı ciğer geliştirici iğneye başlıcaz rabbim hakkımızda hayırlısını versin birde bebeğimin suyu biraz fazla çıktı doktor çok öenmli değil dedi ama şimdi burda okudum bazı anomalilerde sıvı fazlalığı görülürmüş tedirgin etti beni bugün doktora gidicem doğum öncesi son raporumu almak için ozaman ultrasonada alıcak zaten her hafta giriyorum artık böbreklerden dolayı birde rahim yoluna bakıyor sürekli hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur inş....
vuslat cım benı gectın sorunlar konusunda ınsallah ıyı olur hersey az kaldı sık dısını buarada cok cok gecmıs olsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?