2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm merhaba bende yedi haftalik hamileyim cok felaket kasintim basladi on gun once son bes durde idrarim cok koyu ve goz beyazlarimda sararma var gebelik kolestazina bagli sarilik olabilir diye dusunuyirum bugun gittim kan ve idrar vetdim senin ne zaman baslamisti cok korkuyorum benim dr lar bek bilmiyo heralde bu hastaligi ama netten okudum moralim bozuldu bebek riske giriyomus bide zaten tup benimki bi fikir verirmisin cnm?

canım üzülme sakın bizde bu yaz ağustos ayında kayınvalidemini sözü üzerine 140 bin lira borçlanıp ev aldık.bize para verecekti. sonra kıskandı ve sözünden vazgeçti bizi yarı yolda o kadar borçla bıraktı. yetmedi onlara ait evden çıkartıldık düğünümüzde bizim için yapılan tüm masrafları istediler.tabi ev için yapılan tüm masraflar ve 3 aylık ödenen para havaya gitti. yani 20 bin lira zararla ramazanda işe giderken ve karnımda bebeğimle acımadan bizi sokağa bıraktılar. eşimle nerdeyse ayrılma durumuna geldik. daha 1 aydır huzurumuz yerinde diyebilirim. ama bugün bebişimin odasını yerleştirdik. çok zor günlerdi. her gün ağladım 3 ay boyunca.
demek istediğim byle geçici şeylere canını sıkma. ben şimdi yaşadığım o günlerin bebeğimi kötü etkilememesi için dua ediyorum. hala da kayınvalidem bizi rahat bırakmıyor ve bizi huzursuz etmeye çalışıyor. ha birde bizim evimizi satın aldı ve şimdi dayadı döşedi oturuyor. bu kadar işkenceden sonra birde kapının önüne koyduğu torununu görmek için bizi hiç rahat bırakmıyor..

allah dermansız dert vermesin. ben bile düzeliyorum artık.
hiç birşey bebeğinden daha kıymetli değil ben kendi üzülmeme değil oğlumun karnımda yaşadıklarına üzülüyorum.

herkese merhaba biz yine geldik bugün hastaneden çıktık çok şükür cuma akşamı sancım oldu gece
apar topar hastaneye gittik gerçektende sancım varmış hemen yatırdılar beni sancı kesici verdiler erken doğuma karşılık bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapıldı artık hastaneye gitmek istemiyorum psikolojim alt üst oluyor erken doğum olayı olan ne kadar çok kişi varmış rabbim hepimize sağlıkla gününde doğumlar nasip eylesin....AMİN.....

birkaç günden sonra herkesee merhaba güzel anneler ve bebişşleri..çok yoğun 4 günden sonra gelebildim sonunda. özlemişim valla

allah yardımcın olsun canım.

canım çok geçmiş olsunnn Rabbim tekrarını yaşatmasın inşş....
bundan sonrası inş güsel geçer Allah ım başka dertler vermesin..
gerçekten insan hastane de daha da çok hasta oluo...

birkaç günden sonra herkesee merhaba güzel anneler ve bebişşleri..çok yoğun 4 günden sonra gelebildim sonunda. özlemişim valla

hoşgeldin cnmm özlettin kendinii... nasılsınn iyisin inşş, çok yorma kendini işyerinde işler yolunda mı üzmüyolar seni dimiiiii......

canımcım hoşbulduk bende özledim sorma meğer ne alışmışız bütün gün burda konuşmaya insan kendine geliyormuş.. tam üstüne bastın cnm işyerinde beni çok üzdüler patronum iyi biri ama malesef biraaz dengesiz ve agresif benide çileden çıakrdı en sonunda perş günü çok kötü azarlandım hemde haksız yere ve suçum yokken. sonra akşam eve geldim tam ağzıma bir kaşık çorba atıyordumki araadı bu sefer başka birşeyden ama yine benle alakası olmyan ve hatam olmayan bir sebepten teli kapamamla ağlamam bir oldu. annem üzüldü eşim kıyameti kopardı çünkü öle bir bağırdıki telde ikiside şok oldu sonra cuma günü inanılmaz yoğun başladım işe gün içinde yine tel açtı patron yine bir aksaklık ama yine benle alakası yok en sonunda bir delirdim bende ona bağırdım telde. kapadım teli yüzüne. sonra düşündüm eşimde annemde üzüldüler kızdılar eşim hemen işi bırakıyorsun dedi bende yazık değilmi bunca emeğime ne kaldı doğum iznime diye düşündüm ve eşimede söledim sakinleştiğinde konuştum oda bişi diyemedi kocacım napsın. ben en azndan son 3 hafta kalana kadar çalışırım diyordum hem ben bir maaş fazla alırım hemde onları ortada bırakmam yıl sonu son ay sözleşmelerin bittiği ay aralık ayı ve bana ihtiyaçları olcak diyordum ama iki gün bana öle bağrıınca dedim değmez hiçbişi çocuğumdanda kendi piskolojimdende önemli olamaz bende naptım gittim bugünden itibaren rapor aldım aradım söledim gitmicem cumaya kadar işe belki perş giderim sonra zaten bayram bayramdan sonrada pazt salı çarş iş var perş tam 32.0 oluyoruz allahın izniyle ve doğum iznim başlıyor. doğum iznimi kullanmaya karar verdim iş yerinin de patronumunda stresine dayanamıyorum daha fazla hee ben çalışabilir raporu alırsm eminim burumdan gelecek ama çalışamaz raporumla kendi iznimi alırsam zaten bana ihtiyaçları olcak bende onlara haftanın iki yada üç günü gelirim işleri toparlarım erkendende çıkarım diye teklifte bulunmayı düşünüyorum. ok derlerse ne ala demezlersede zaten iznim başkıyor yatar yuvarlanır dinlerim evimde..işte böle canımcım bende havadisler bundan ibaret:))) sen nasılsın ne var ne yok

ayy çok sinir oldumm şimdi patronuna boşverr iznini kullan gerekirse rapor al değerini anlasınlar onlar çağırsın seni sen geleyim filan deme,
bu halinle ne zorluklar atlattın, bundan sonra ewinde dinlenerek geçir hamişliğin tadını çıkar birass :97:
Rabbim bundan sonra dert vermesin inş bundan sonrası güsel geçerrr....
buarada aptal mıyım neyim bana malum oluyo sana olucaklar
tam diyodum nerelerde bu kız işyerinde sorunlar oldu da ondan mı gelemio die
neyse bununla atlatmış ol canımm
fazla taviz verme bak sen sesini çıkarmadıkça yok yere senin üstüne geliyo

bizde aynen devam bugün 2. aşımı oldum geldim, bebeişimin kalbinin sesini duydum maşşallah çok güsel :97: herşey yolunda dedi hemşire tansiyon kilo güsel dedi
inş sonuna kadar bööle devam eder :97: darısı hepinisin başına

aynen öle canım aldım raporu oturdum aşağı:))bayramdan sonrada doğum iznimi kullancam ihtiyaçları olursa arada giderim artık maaşımıda alırım..kalbin temiz ondan sana malum olmuş canımcım ..bundan sonrasını dinlenerek tadını çıkararak geçircem inş....

gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.inş böle devam eder allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inş. ben çıkıyorum kociş koltukta uyudu kaldı çok öptüm iyi geceler herkeseeee

iyigeceler canım Allah rahatlık versin benimki de gitti yattı çok tan uyumuştur zaten daha tv ye bakarken uyudu kaldırdım yatırdım yerine
bende rengarenk e bakıodum çok güsel bi program ece erken in yeni programı :126: bi yandan da burayı takip ediyorumm :87:
bende yatsam olucak uykum geldi ama kolum da aşıdan dolayı ağrıo üstüne yatamamm nasıl yatcam onu düşünüomm şimdidenn :18:
herkese iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr hepinisi öpüyorumm Allah rahatlık versin.....

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
bugün çok uyudum sersem gibiyim ama şimdi yatsam yine uyurum.akşam 20:30da yattım sabah 6:30da kalktım eşimi gönderdim kahvaltımı yaptım oturdum pcye.bugün pazarımız var evde sebze kalmadı gidip alışveriş yapacağım yine yorucu bir gün olacak.
hunyy senin gibi bende yolda doğurcam kesin hergün dışardayım ipi kopmuş uçurtma gibi geziyorum

günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım belgun bu arada patronunun yaptığına pes diyorum bişey diyemiyorum ne gıcık adammış hiç kasma bence al iznini onlar senin peşinden koşsunlar...

herkese kolay gelsin...

Herkese günaydın umarım iyisinizdir
dün akşam annem gile gittik eşim de araba boşken yaptığımız kolilerden götürelim dedi neyse ben bir paket aldım çok hafifti eşim tamam dedi bu sana yeter daha yukarı çıkma arabada bekle bende olmaz dedim tekrar bir tur daha attım eşimle o kollarını doldurdu bende iki poşet aldım içinde yatak örtüsü vardı sadece puf puf ben önden iniyordum eşimin elindeki paket duvara deymiş ses çıkardı bende eşim düştü sandım korktum dönüp bakayım derken merdivenden bir kaydım elimde poşetler olunca tutunamadım ama iyiki o puf poşetlermiş totom hiç yere gelmedi sadece bacağım ve belim ağrıdı eşim çok korktu o korkuyla kızdı bana laf dinlemiyorsun işte gelme demedim mi sana dedi bende hiç sesimi çıkarmadım çok korktum çünkü bende neyse indim arabaya oturttu beni kapıyı kitledi çıkmıyorsun bir daha dedi sonra son koliyi aldı geldi şoku atlattı soruyor bir yerinde bir şey var mı canın acıyor mu kızımız oynuyor mu falan bende bacağım ağrıdı sadece dedim sonra kızımız oynamaya başladı babasının elinide koydum onada vurdu içimiz rahatladı yatarken de sabah da kıpır kıpırdı çok şükür

ahhhh söz dinlemeyen hatunlar canm çok geçmiş olsun aman heeeeeeeeee dikkat son zamanlarda iyice sakar olduk verilmiş sadakan varmışki toton gelmemiş ama korku sana yetmiştir bir daha söz dinlersin....

bende yaşadım geçen gün eşim bana sandalyeye çıkma demişti bende mutfak sandalyesine çıktım tepeye bişiy koyuyordum sandalye bir kapandı ben arkaya doğru Allahtan kendimi öne verdim ve dolaplardan tutundum eğer öğle olsaydı ve düşseydim kesin kafam kırılırdı yada belim çok tehlikeliydi bidaha yapmıcam...

geçen kontrol için hastaneye gittim bir kadın hamile 8 aylık suyu gelmiş doktora haver verdiler canım korkudan yüzü kıpkırmızıydı hemen muane odasına aldılar naptı bilmiyorum onu öğle görünce kendimi tutmasam ve yanımda eşim olmasa ağlayacaktım çok korktum son aylar diye herhalde tamda hazırlanamamış elinde çantasıda yoktu bir poşet vardı sadece çok kötü oldum

sağol canım sana da geçmiş olsun hayırlısıyla atlatsak 2 ayı da
bende randevuya gittiğimde kadının biri doktoruma biraz biraz suyum geliyor dedi doktor hemen alacağız o zaman doğuma dedi kadının yüzü değişti birden 2 hafta sonra gittim baktım aynı kadın göbüş yok ertesi gün hemen doğurmuş bebişi

herkeze günaydın kızlar...

canım çok çok geçmiş olsun üzme kendini az kaldı zaten olumlu düşün herzaman herşey o minicik meleğin için dikkat et kendine...

çook geçmiş olsunn
inşallah bidaha doğuma kadar tekrarlamaz sancıların

günaydın güsel annelerrrr

sorma hergün bişii oluo dışarı çıkıyorum
ama bugün şimdilik bişii yok bişii çıkmassa kendimi boşlukta hissedicemm :76:
anam benim oğlan belime sarılıo galiba yanlara kayıyooo
bende geceleri bölük bölük uyuyorum, sabaha karşı dalıyorum
önceleri gece uyurdum sabah 7 de ayakta olurdum
uyku düzenim şimdiden bozuldu
aman bebişler gelince zaten bozulacaktı şimdiden bozuk düzene alışıyorum

canım benim yaaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allah korumuşş...
bundan sonra daha dikkatli olmamıs lazım ani hareketlerde dengemis değişio
sende biras sööz dinle kızım yaa Allah beterinden korusunn
çok şükür ikinisde iyisinisss

canım sende yani çıkılırmı o sandalyelere hemen kapanıo ben normalde bile cesaret edemiyorum onlara çıkmaya aman Allah korumuş
bu kadarla geçmiş olsun canımm, Rabbim bidaha yaşatmasın...

ayy Allah ım herkesin yardımcısı olsunnn
bende en çok ondan korkuyorum kontrole gidip doğuma alınırsam die :18:
Rabbim inş hazırlıklar tamamlandıktan sonra vaktinde nasip eder hepimise.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…