- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.061
hamileliğin başlarında aşırı bulantı oluyodu hamileliğe bağlı hipertiroid çıktı ilaç kullandım o normale yaklaşmıştı ki kaşıntıdan duramaz oldum hamileliğe bağlı kolestaz dediler hamileliğin sonuna kadar kullanacağım bi ilaç verdiler kullabnıyorum.
en son gittiğimde de bebeklerin iri olmasından şüphelenen dr 100mg şeker testi yaptı onda da sınırın üstünde diye dahiliyeye yolladı o da kandan farklı bi tahlil yaptırıp insülin iğnesi başlattı
ama kafam karışık yarın da fakülte hastanesine mi gitsem diyorum
bu arada ayın 4ünde dr rapor verdi 14ünde de gideceğim doğum öncesi iznini başlatacak yani doğum sonrası sadece 8haftam kalcak.sağ salim bi doğsalardı korkar oldum artık.
inş siz de hakkınızda hayırlıysa o evsahibi ile anlaşıp tutarsınız
herkese merhaba
kaç gündür yazamadım buraya,geldi mi üstüste geliyor bütün sıkıntılar.ne güzel üst katım boşaldı yorulmadan oraya taşnırım diyordum,adamın evi satacağı tuttu,kaldık yani açıkta.burdaki ev sahibimizle konuştuk bize yaza kadar müsade edin diye,şimdilik bir sorun yok gibi ama ne olacağı belli değil.bebeğime oda almak istiyorum nereye geçeceğimiz belli olmadığı için birşey alamadık,eşyaları kıyafetleri poşetlerde duruyor.sinirlerim öyle bozuk ki.
okulda avrupa projesi çıkarmak zorundaymışız bu sene,ben ingilizce öğretmeni olduğum için işler kaldı bana,projeyi bul,yurtdışından ortakları ayarla,yazışmaları yap,mali hesapları yap derken şubat ayına kadar bir sürü proje işlerimiz olacak.bebeğimin de canını sıkmayayım diyorum ama okadar can sıkıcı şeyler duyuyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım,ağla ağla öldüm bugün zatenben bebeğimin odasını düzeltmek istiyorum,kıyefetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyorum,ondan başka birşey düşünmek istemiyorum,ama yoğunluktan onu düşünmeyi bile unutuyorum artık.
herkese merhaba biz yine geldik bugün hastaneden çıktık çok şükür cuma akşamı sancım oldu gece
apar topar hastaneye gittik gerçektende sancım varmış hemen yatırdılar beni sancı kesici verdiler erken doğuma karşılık bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapıldı artık hastaneye gitmek istemiyorum psikolojim alt üst oluyor erken doğum olayı olan ne kadar çok kişi varmış rabbim hepimize sağlıkla gününde doğumlar nasip eylesin....AMİN.....
allah yardımcın olsun canım.
herkese merhaba biz yine geldik bugün hastaneden çıktık çok şükür cuma akşamı sancım oldu gece
apar topar hastaneye gittik gerçektende sancım varmış hemen yatırdılar beni sancı kesici verdiler erken doğuma karşılık bebeğim için ciğer geliştirici iğne yapıldı artık hastaneye gitmek istemiyorum psikolojim alt üst oluyor erken doğum olayı olan ne kadar çok kişi varmış rabbim hepimize sağlıkla gününde doğumlar nasip eylesin....AMİN.....
birkaç günden sonra herkesee merhaba güzel anneler ve bebişşleri..çok yoğun 4 günden sonra gelebildim sonunda. özlemişim valla
canım çok geçmiş olsunnn Rabbim tekrarını yaşatmasın inşş....
bundan sonrası inş güsel geçer Allah ım başka dertler vermesin..
gerçekten insan hastane de daha da çok hasta oluo...
hoşgeldin cnmm özlettin kendinii... nasılsınn iyisin inşş, çok yorma kendini işyerinde işler yolunda mı üzmüyolar seni dimiiiii......
canımcım hoşbulduk bende özledim sorma meğer ne alışmışız bütün gün burda konuşmaya insan kendine geliyormuş.. tam üstüne bastın cnm işyerinde beni çok üzdüler patronum iyi biri ama malesef biraaz dengesiz ve agresif benide çileden çıakrdı en sonunda perş günü çok kötü azarlandım hemde haksız yere ve suçum yokken. sonra akşam eve geldim tam ağzıma bir kaşık çorba atıyordumki araadı bu sefer başka birşeyden ama yine benle alakası olmyan ve hatam olmayan bir sebepten teli kapamamla ağlamam bir oldu. annem üzüldü eşim kıyameti kopardı çünkü öle bir bağırdıki telde ikiside şok oldu sonra cuma günü inanılmaz yoğun başladım işe gün içinde yine tel açtı patron yine bir aksaklık ama yine benle alakası yok en sonunda bir delirdim bende ona bağırdım telde. kapadım teli yüzüne. sonra düşündüm eşimde annemde üzüldüler kızdılar eşim hemen işi bırakıyorsun dedi bende yazık değilmi bunca emeğime ne kaldı doğum iznime diye düşündüm ve eşimede söledim sakinleştiğinde konuştum oda bişi diyemedi kocacım napsın. ben en azndan son 3 hafta kalana kadar çalışırım diyordum hem ben bir maaş fazla alırım hemde onları ortada bırakmam yıl sonu son ay sözleşmelerin bittiği ay aralık ayı ve bana ihtiyaçları olcak diyordum ama iki gün bana öle bağrıınca dedim değmez hiçbişi çocuğumdanda kendi piskolojimdende önemli olamaz bende naptım gittim bugünden itibaren rapor aldım aradım söledim gitmicem cumaya kadar işe belki perş giderim sonra zaten bayram bayramdan sonrada pazt salı çarş iş var perş tam 32.0 oluyoruz allahın izniyle ve doğum iznim başlıyor. doğum iznimi kullanmaya karar verdim iş yerinin de patronumunda stresine dayanamıyorum daha fazla hee ben çalışabilir raporu alırsm eminim burumdan gelecek ama çalışamaz raporumla kendi iznimi alırsam zaten bana ihtiyaçları olcak bende onlara haftanın iki yada üç günü gelirim işleri toparlarım erkendende çıkarım diye teklifte bulunmayı düşünüyorum. ok derlerse ne ala demezlersede zaten iznim başkıyor yatar yuvarlanır dinlerim evimde..işte böle canımcım bende havadisler bundan ibaret:))) sen nasılsın ne var ne yok
ayy çok sinir oldumm şimdi patronunaboşverr iznini kullan gerekirse rapor al değerini anlasınlar onlar çağırsın seni sen geleyim filan deme,
bu halinle ne zorluklar atlattın, bundan sonra ewinde dinlenerek geçir hamişliğin tadını çıkar birass :97:
Rabbim bundan sonra dert vermesin inş bundan sonrası güsel geçerrr....
buarada aptal mıyım neyim bana malum oluyo sana olucaklar
tam diyodum nerelerde bu kız işyerinde sorunlar oldu da ondan mı gelemio die
neyse bununla atlatmış ol canımm
fazla taviz verme bak sen sesini çıkarmadıkça yok yere senin üstüne geliyo
bizde aynen devam bugün 2. aşımı oldum geldim, bebeişimin kalbinin sesini duydummaşşallah çok güsel :97: herşey yolunda dedi hemşire tansiyon kilo güsel dedi
inş sonuna kadar bööle devam eder :97: darısı hepinisin başına
aynen öle canım aldım raporu oturdum aşağı:))bayramdan sonrada doğum iznimi kullancam ihtiyaçları olursa arada giderim artık maaşımıda alırım..kalbin temiz ondan sana malum olmuş canımcım ..bundan sonrasını dinlenerek tadını çıkararak geçircem inş....
gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.inş böle devam eder allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inş. ben çıkıyorum kociş koltukta uyudu kaldı çok öptüm iyi geceler herkeseeee
Herkese günaydın umarım iyisinizdir
dün akşam annem gile gittik eşim de araba boşken yaptığımız kolilerden götürelim dedi neyse ben bir paket aldım çok hafifti eşim tamam dedi bu sana yeter daha yukarı çıkma arabada bekle bende olmaz dedim tekrar bir tur daha attım eşimle o kollarını doldurdu bende iki poşet aldım içinde yatak örtüsü vardı sadece puf puf ben önden iniyordum eşimin elindeki paket duvara deymiş ses çıkardı bende eşim düştü sandım korktum dönüp bakayım derken merdivenden bir kaydım elimde poşetler olunca tutunamadım ama iyiki o puf poşetlermiş totom hiç yere gelmedi sadece bacağım ve belim ağrıdı eşim çok korktu o korkuyla kızdı bana laf dinlemiyorsun işte gelme demedim mi sana dedi bende hiç sesimi çıkarmadım çok korktum çünkü bende neyse indim arabaya oturttu beni kapıyı kitledi çıkmıyorsun bir daha dedi sonra son koliyi aldı geldi şoku atlattı soruyor bir yerinde bir şey var mı canın acıyor mu kızımız oynuyor mu falan bende bacağım ağrıdı sadece dedim sonra kızımız oynamaya başladı babasının elinide koydum onada vurdu içimiz rahatladı yatarken de sabah da kıpır kıpırdı çok şükür
ahhhh söz dinlemeyen hatunlar canm çok geçmiş olsun aman heeeeeeeeee dikkat son zamanlarda iyice sakar olduk verilmiş sadakan varmışki toton gelmemiş ama korku sana yetmiştir bir daha söz dinlersin....
bende yaşadım geçen gün eşim bana sandalyeye çıkma demişti bende mutfak sandalyesine çıktım tepeye bişiy koyuyordum sandalye bir kapandı ben arkaya doğru Allahtan kendimi öne verdim ve dolaplardan tutundum eğer öğle olsaydı ve düşseydim kesin kafam kırılırdı yada belim çok tehlikeliydi bidaha yapmıcam...
geçen kontrol için hastaneye gittim bir kadın hamile 8 aylık suyu gelmiş doktora haver verdiler canım korkudan yüzü kıpkırmızıydı hemen muane odasına aldılar naptı bilmiyorum onu öğle görünce kendimi tutmasam ve yanımda eşim olmasa ağlayacaktım çok korktum son aylar diye herhalde tamda hazırlanamamış elinde çantasıda yoktu bir poşet vardı sadece çok kötü oldum
günaydın kızlar.
bugün çok uyudum sersem gibiyim ama şimdi yatsam yine uyurum.akşam 20:30da yattım sabah 6:30da kalktım eşimi gönderdim kahvaltımı yaptım oturdum pcye.bugün pazarımız var evde sebze kalmadı gidip alışveriş yapacağım yine yorucu bir gün olacak.
hunyy senin gibi bende yolda doğurcam kesin hergün dışardayım ipi kopmuş uçurtma gibi geziyorum
Herkese günaydın umarım iyisinizdir
dün akşam annem gile gittik eşim de araba boşken yaptığımız kolilerden götürelim dedi neyse ben bir paket aldım çok hafifti eşim tamam dedi bu sana yeter daha yukarı çıkma arabada bekle bende olmaz dedim tekrar bir tur daha attım eşimle o kollarını doldurdu bende iki poşet aldım içinde yatak örtüsü vardı sadece puf puf ben önden iniyordum eşimin elindeki paket duvara deymiş ses çıkardı bende eşim düştü sandım korktum dönüp bakayım derken merdivenden bir kaydım elimde poşetler olunca tutunamadım ama iyiki o puf poşetlermiş totom hiç yere gelmedi sadece bacağım ve belim ağrıdı eşim çok korktu o korkuyla kızdı bana laf dinlemiyorsun işte gelme demedim mi sana dedi bende hiç sesimi çıkarmadım çok korktum çünkü bende neyse indim arabaya oturttu beni kapıyı kitledi çıkmıyorsun bir daha dedi sonra son koliyi aldı geldi şoku atlattı soruyor bir yerinde bir şey var mı canın acıyor mu kızımız oynuyor mu falan bende bacağım ağrıdı sadece dedim sonra kızımız oynamaya başladı babasının elinide koydum onada vurdu içimiz rahatladı yatarken de sabah da kıpır kıpırdı çok şükür
ahhhh söz dinlemeyen hatunlar canm çok geçmiş olsun aman heeeeeeeeee dikkat son zamanlarda iyice sakar olduk verilmiş sadakan varmışki toton gelmemiş ama korku sana yetmiştir bir daha söz dinlersin....
bende yaşadım geçen gün eşim bana sandalyeye çıkma demişti bende mutfak sandalyesine çıktım tepeye bişiy koyuyordum sandalye bir kapandı ben arkaya doğru Allahtan kendimi öne verdim ve dolaplardan tutundum eğer öğle olsaydı ve düşseydim kesin kafam kırılırdı yada belim çok tehlikeliydi bidaha yapmıcam...
geçen kontrol için hastaneye gittim bir kadın hamile 8 aylık suyu gelmiş doktora haver verdiler canım korkudan yüzü kıpkırmızıydı hemen muane odasına aldılar naptı bilmiyorum onu öğle görünce kendimi tutmasam ve yanımda eşim olmasa ağlayacaktım çok korktum son aylar diye herhalde tamda hazırlanamamış elinde çantasıda yoktu bir poşet vardı sadece çok kötü oldum
sağol canım sana da geçmiş olsun hayırlısıyla atlatsak 2 ayı da
bende randevuya gittiğimde kadının biri doktoruma biraz biraz suyum geliyor dedi doktor hemen alacağız o zaman doğuma dedi kadının yüzü değişti birden 2 hafta sonra gittim baktım aynı kadın göbüş yok ertesi gün hemen doğurmuş bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?