2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı akşamlar kızlar..
bende ugrayım dedım..
herkes ıyıdır ınşallah..
bayram yaklasıyor..ev temızlıgı yapmm lazım yavas yavas..
ve bu son 1 haftadır ınanılmaz yoruluyorum..bazen 8:30 da uyuyup kaıyorum emırle yatakta..
ve ıstahım çok acıldı bu gunlerde yıne..az az yemeye calısıyorum
emırı sabah krese bırakıyorum..eve gelıp az ış yapınca bırde yasinimi okuyunca bakıyorum oglen olmus emırın okuldan alınma vaktı gelmıs..o geldımıde yemeği,oyunu ,meyvesı, tatlısı derken bırde havalar guzel park ıstıyor 1 haaftadır.çok yoruluyorum...oturmak yokk...

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrr battaniyeye devam şimdide yaprak dökümü izliorum...eşim kötü grip oldu onla ilgileniyrm 2 gündür naz yapıo çokkk...inşallh bana geçmez grip hiç yanaşmıyorum ama!!!
bu arada baharcım hoşgeldin tatlım merak etttik yav seni:)))
öpüyorum herkesi kızlarrr görüşürüz yine

Canım bak bunlar satıyo öyle şeyler netten satışları yok ama siparişle havaleyle fln yaparlar muhtemelen bi görüş istersen
eker Malzemeleri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane
eker Malzemeleri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane
eker Malzemeleri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane burdaki kelebeğin pembesi de var ben avize ve perde için almıştım çok şeker
eker Malzemeleri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane bide bu kelebek çok sevimli geldi bana

amin cnm hamilelerin namazı 2 kat sevap yazılırmış inşllah rabbim kabul eder

ÇİTOS hoşgeldin canım ii olmanıza sevindim bebişinle fazla özlettirme kendini

bizde yemeğimizi yedik bn yine herzmanki gibi tıka basa, oturdum şimdide yaprak dökümüne bakıorum.
hoşbuldum canım bu kadar özlencemi bilseydim sık sık kaçardım dermişim sende iyisindir umarım canikom

slm kızlaarr çok sewinçliyim kocişim yarın geliyo inş ne bitmez 1 haftaydı yaa allah ıma şükürler olsunki iki gün erken geliyoor...
gözün aydın canım allah kavuştursun

hoşgeldin dilekcim sende çok yoğunsun kolay gelsin kuzum

hoşbuldum başakcım en iyisi telfon numaramı bırakayım topikte merak edince araşırızsen nasılsın canım bebişin nasıl hazırlıklar tamamlandımı artıkın

iiz tatlım ya nolsun aynı şeyler yaprak dökümüne reklam aralarında bakınıorum:80:

canım hepside cok güzeller.. bunları alıp arkasına bişiler dikmek lazım perdeyi sarsın diye ama kafam basmıyo benim böyle işlere.. anneme göstereyim bide o baksın :)

meyrus,gözünaydın canım eşin geliyomuş
çitoscum sen de hoşgeldin
shirim snin de korkacak bişey dememiş ya drun sevindim.ALLAHIM bi daha böle korkular yaşatmasın

kızlar ben de bugün tıp fak hastanesine gittim şu anda bi sorun yok ama kolestaz ve şeker risk oluşturduğu için3günde bir kontrol ve gerekirse doğuma kadar hastaneye alabiliriz dedi
inş hastaneye almaya gerek kalmaz yoksa kızım bensiz ne yapar 1-1,5 ay ben neyaparım onlarsız eşim kızım rezil olurlar

Ay inanmıyorum ya ben de kelebekli avizeden aldım daisy uyku seti aldım ve benim de dolabının ortası pembe perdeli :))

Son düzenleme:

cok geçmiş olsun canım.. inşallah kötü birşey cıkmazda hastanede kalmak zorunda olmazsın..

cok geçmiş olsun canım.. inşallah kötü birşey cıkmazda hastanede kalmak zorunda olmazsın..

teşekkürler sibushum iyi dileklerin için
bu arada ben kesin aralık annesi olcam gibi ikizler 34yada 36.haftalarda doğarmış çoğunlukla.dün dr hastaneye yatırabilirz deyince hemen alışverişe gittim bebişerin eksiklerini aldım ufak tefek kendi ihtiyaçlarım kaldı.
dua edin de hastaneye almasınlar ben ne yaparım hastanede 1 ay boyunca
GÜNAYDINLAR GÜZEL ANNELER

bu sabah topiğin açılışı ben den oldu galiba
oysa saat 2ydi hala uyuyamamıştım
bu kaşıntı olayı beni öldürdü.
ALLAHIM hayırlısıyla hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de bugünler de geçer inşallah unutulur.

sen de sağol canım RABBİM acil şifalar versin.seni çok iyi anlıyorum sıkça yaşanılan bir problem olmadığı için herkes bilmiyor teşhis de bazen zor konuyor
ben de daha önce düşük yaptığım için hamileliğimin ilk dönemlerinde progestan kullandım ama progestanı bırakmama rağmen karaciğerimde bazı değerler fırladı alt ast falan çok yükseldi.bir de safra asit düzeyi tahlili yapıldı o da olması gerekenin çok üstünde ve ben de kaşıntı had safhaya çıkınca ilaç başlandı.şu an ilaca rağmen kaşıntım yine arttı ve artık yapacak bişey yokmuş.ben de şafak sayıyorum artık sağ salim kucağıma alsaydım bebişlerimi.günde 3-4saat uykuyla geçirdiğim geceleri biliyorum ve halen de bazı geceler kaşıntıdan aynı şeyleri tekrar yaşıyorum.
İnşallah seninki ilaca gerek kalmadan çözülür de rahatlarsın
ne diyelim MEVLAM görelim neyler neylerse güzel eyler.ALLAHIM kimseleri darda sıkıntıda koymasın.hepimize sağlıklı sıhhatli O'nun yolunda yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin

tamam şekercim, güzel brişeyler bulursam mutlaka haber veririm :)

canım çook geçmiş olsun öncelikle sana, umarım hastanede kalmak zorunda kalmazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…