- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.281
evet canım daisy modelini aldım cook begendim:)))))) şimdi ona uygun perde süsü arıyorum aklında bulunsun canım bi yerlerde dikkatini çekerse kelebekli bişeler ....(benim mobilyam camlı içinde perdeleri var ortasına büzgülü takmak için perde süsü ariyorum ama nerde bulacagımı bilmiyorumm)
slm kızlaarr çok sewinçliyim kocişim yarın geliyo inşne bitmez 1 haftaydı yaa allah ıma şükürler olsunki iki gün erken geliyoor...
amin cnm hamilelerin namazı 2 kat sevap yazılırmış inşllah rabbim kabul ederinş o günleride göreceğiz canım.. sağol canım oturarak kılıyorum ama bugün farkettim ki artık oturarakta zorlanıyorum eşime söledim yemek yerken sandalyede kıl artık dedi. allahım hertürlü kabul etsin inş..
hoşbuldum canım bu kadar özlencemi bilseydim sık sık kaçardım dermişimÇİTOS hoşgeldin canım ii olmanıza sevindim bebişinle fazla özlettirme kendini
bizde yemeğimizi yedik bn yine herzmanki gibi tıka basa, oturdum şimdide yaprak dökümüne bakıorum.
gözün aydın canım allah kavuştursunslm kızlaarr çok sewinçliyim kocişim yarın geliyo inşne bitmez 1 haftaydı yaa allah ıma şükürler olsunki iki gün erken geliyoor...
hoşgeldin dilekcim sende çok yoğunsun kolay gelsin kuzumıyı akşamlar kızlar..
bende ugrayım dedım..
herkes ıyıdır ınşallah..
bayram yaklasıyor..ev temızlıgı yapmm lazım yavas yavas..
ve bu son 1 haftadır ınanılmaz yoruluyorum..bazen 8:30 da uyuyup kaıyorum emırle yatakta..
ve ıstahım çok acıldı bu gunlerde yıne..az az yemeye calısıyorum
emırı sabah krese bırakıyorum..eve gelıp az ış yapınca bırde yasinimi okuyunca bakıyorum oglen olmus emırın okuldan alınma vaktı gelmıs..o geldımıde yemeği,oyunu ,meyvesı, tatlısı derken bırde havalar guzel park ıstıyor 1 haaftadır.çok yoruluyorum...oturmak yokk...
hoşbuldum başakcımmerhaba kızlarrrr battaniyeye devam şimdide yaprak dökümü izliorum...eşim kötü grip oldu onla ilgileniyrm 2 gündür naz yapıo çokkk...inşallh bana geçmez grip hiç yanaşmıyorum ama!!!
bu arada baharcım hoşgeldin tatlım merak etttik yav seni:)))
öpüyorum herkesi kızlarrr görüşürüz yine
amin cnm hamilelerin namazı 2 kat sevap yazılırmış inşllah rabbim kabul eder
hoşbuldum canım bu kadar özlencemi bilseydim sık sık kaçardım dermişimsende iyisindir umarım canikom
gözün aydın canım allah kavuştursun
hoşgeldin dilekcim sende çok yoğunsun kolay gelsin kuzum
hoşbuldum başakcımen iyisi telfon numaramı bırakayım topikte merak edince araşırız sen nasılsın canım bebişin nasıl hazırlıklar tamamlandımı artıkın
meyrus canım özürr atlamışım kocişin geliomuş hadi gözün aydın
Canım bak bunlar satıyo öyle şeyler netten satışları yok ama siparişle havaleyle fln yaparlar muhtemelen bi görüş istersen
eker Malzemeleri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane
eker Malzemeleri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane
eker Malzemeleri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane burdaki kelebeğin pembesi de var ben avize ve perde için almıştım çok şeker
eker Malzemeleri / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane bide bu kelebek çok sevimli geldi bana
evet canım daisy modelini aldım cook begendim:)))))) şimdi ona uygun perde süsü arıyorum aklında bulunsun canım bi yerlerde dikkatini çekerse kelebekli bişeler ....(benim mobilyam camlı içinde perdeleri var ortasına büzgülü takmak için perde süsü ariyorum ama nerde bulacagımı bilmiyorumm)
Ay inanmıyorum ya ben de kelebekli avizeden aldım daisy uyku seti aldım ve benim de dolabının ortası pembe perdeli :))
meyrus,gözünaydın canım eşin geliyomuş
çitoscum sen de hoşgeldin
shirim snin de korkacak bişey dememiş ya drun sevindim.ALLAHIM bi daha böle korkular yaşatmasın
kızlar ben de bugün tıp fak hastanesine gittim şu anda bi sorun yok ama kolestaz ve şeker risk oluşturduğu için3günde bir kontrol ve gerekirse doğuma kadar hastaneye alabiliriz dedi
inş hastaneye almaya gerek kalmaz yoksa kızım bensiz ne yapar 1-1,5 ay ben neyaparım onlarsız eşim kızım rezil olurlar
cok geçmiş olsun canım.. inşallah kötü birşey cıkmazda hastanede kalmak zorunda olmazsın..
cnm cok sagol rahatlattın benı. cunku bakıyorum bu durumu yasayan cok az ınsan var,doktorların bıle bı kısmı bılmıyo bunun ne oldugunu. dun bende gastroda kolestaz teshısı aldım. doktor kolestazı kullndıgım progesterona bagladı ılacı bırak doner dedı bakallım. ılacı bıraktım. ama bana bu olestaz ıcın herhgı bı ılac vermedıler acaba gebelıgın daha erken bı donemınde oldugum ıcın olabılırmı bılmıoyorm.Allahım dermansız dert vermesın ne zormuus..2 gundur dr dr gezıyorum. masallh ne guzel sen yolun cogunu bıtırmıssın. Rabbım saglıkla kucgna almak nasıp etsın..
sende varmıydı dısardan progesteron alımı. gercı benım tup bebek, dusmesın dıye verdıler ama..........
bu sabah topiğin açılışı ben den oldu galiba
oysa saat 2ydi hala uyuyamamıştım
bu kaşıntı olayı beni öldürdü.
ALLAHIM hayırlısıyla hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de bugünler de geçer inşallah unutulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?