2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım aklına kötü şey getirme hemen inş. korkulacak bir durum değildir.

benimki hep 11,5 10,6 nabızda 75le 80 arası çıkıyor seninkide çok yüksek sayılmaz ama tabii dktruna sor yinede

benimde genelde hep 12/8.. doktorumda maşallah genç kız tansiyonu deyip dalga geciyoo

kızlar drla konuştum.şimdilik önemli değil ancak tekrarlarsa yoğun bi şekilde genel cerraha görün dedi.

sevindim canım inşş doktorununda dediği gibi ciddi bişi değildir...tabi ihmal etme sakın herşeyden doktorunu haberdar et... bu kadarla geçmiş olsun canım ..inş rabbim tekrarını yaşatmas....

canım benim her gittiğimde ölçüyolar, 10/6 çıkıo ben de gayet iyiyim...
ama ben tuzu hiç kesemiyorum,, yoksa düşüyo...
doktorunla gçrüş belki yediklerinle alakalıdır ve liste filan verirr... Allah yardımcın olsun cnmm... çok çok geçmiş olsun....

çitos hoşgeldin bu arada
kıs valla doğurdun sandık nerelerdeydinn bi gittin özlettin kendini
uhan cım sende hoşgeldin cnm...

şekercim, seni hepimiz merak ettik ya, nerelerdesin sen :)) iyi olmana ve erken doğum yapmamana sevindim :))

aklına kötü şeyler getirme...Allah'ın izniyle birşey çıkmayacak...

sibelcim, demek normal doğum :))) inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebişine kavuşursun. bu arada avizeniz geldi mi? biz takdırdık odamıza o kadar güzel durdu ki, her gören bayılıyor :))

benim 10/7 genelde. bir kere 12/8 çıkmıştı...

Selam kızlar...
sihirim çok geçmiş olsun...allah korusun dikkat et kendine..

hoşgeldin canıımmm :)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.inşallah tekrarlamaz dr a gitmekten bıktım artık.bide genel cerrahım eksik yani.neyse rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldırsın inşallah.şu 3 saat içinde neler geldi aklıma neler.bebeğimi erken almaya kalkarlarsa diye bile düşündüm.rabbim hepimize bebeklerimize eşlerimize çoooooook çooook sağlık versin en önemlisi bu.

bide tansiyonla ilgili gebelikte küçük olanın 9 un üstüne çıkması pek iyi değilmiş diye duymuştum.ama ne kadar doğru bilmiyorum.benim 10-6 veya 11-7 çıkıyo genelde

çitos hoşgeldin bu arada
kıs valla doğurdun sandık nerelerdeydinn bi gittin özlettin kendini
uhan cım sende hoşgeldin cnm...
hoşbuldum canımbende çok özledim sizi bundan sonra sık sık gelicem merak etmeyin doğurana kadar burdayım inşallah

sağolasın canımyok yok henüz doğurmadım öyle bişi olsa habersiz koymam sizi merak etmeyin

mügecim avize coktan geldi taktırdım bende:)) bayıldım valla.. sanki biz uyku setinidemi aynı aldık senle?? funnababynin web sitesinden?

kızzzz nerelerdesin senn yaaa valla doğurdun sandık hehehe:))neyse iyi olmana sevindim canımcım hoşgeldinnnn

ben yerime bakacak kıza öğrettim işi o yüzden şimdi rahatım:)) bende hep aralığın 20sine kadar çalışcam diyordum ama yaşadığım stres gerginlik ne yazıkkii buna müsade etmeyecek bunu anladım. yoksa benimde işim çok rahat ve işimi seviyorum sadece hamilelikle birlikte patronumun asabiyetini kaldıramıyorum çocuğum çok etkileniyor ki doktorumda aynısını söledi. birde ikili testimden itibaren okadar çok sıkıntı yaşadım ki artık son iki ayımı rahat geçirmek istiyorum pozitif olmak istiyorum..inş sen ocağın ilk haftasına kadar dayanırsın canım.

geçmiş olsun hemen telaşa kapılma istersen inş kötü bişi çıkmaz

ben hep ilk hikayeyi senden bekliyorum bakalım öğlemi olacak ama tabi sağ salim gününü doldursun sağlıcakla gelsin prenses bide yılbaşı geliyormuş

ben eelifesten bekliyorum ilk hikayeyi:)))))

ben sık sık ölçmüyorum tansiyonumu normal tansiyonum 10/6 herzaman böledir 12yi hayatım boyunca hiç görmedim daha. sende normalde 10/6 ile geziyorsan yüksek gelebilir 12ler.

Selam kızlar...
sihirim çok geçmiş olsun...allah korusun dikkat et kendine..

hoşgeldin kuzucummmmm

mügecim avize coktan geldi taktırdım bende:)) bayıldım valla.. sanki biz uyku setinidemi aynı aldık senle?? funnababynin web sitesinden?

güle güle kullanın şekercim sizde :)) funnababy'nin daisy modeli mi şekercim uyku seti? ben linens'ten uyku seti almıştım ama sonra funnababy daisy modelinin de nevresim takımını aldım :)))

yemeğim piştiiii ohh mis gibi koktu gidim namazımı kılayım geliyorum

oohh afiyet olsun & Allah kabul etsin canım, bizim için de dua et...

şimdi eşim aradı maçı izleyip gelicekmiş bende geç yemiştim zaten iyi denk geldi...
bugün oğluşuma mavi yelek başladımmmm
arkası yarı oldu ama hiç doğru dürüst oturup yapamadımm..
bitince eklicemm hatta bütün giysilerini çekip eklemeyi düşünüyorum bayramdan sonra çünkü kimisi annemlerde bayram dönüşü getiricem onlarıda
neyse kızlar ben yeleğe geçiyorumm görüşürüss.....

güle güle kullanın şekercim sizde :)) funnababy'nin daisy modeli mi şekercim uyku seti? ben linens'ten uyku seti almıştım ama sonra funnababy daisy modelinin de nevresim takımını aldım :))).

evet canım daisy modelini aldım cook begendim:)))))) şimdi ona uygun perde süsü arıyorum aklında bulunsun canım bi yerlerde dikkatini çekerse kelebekli bişeler ....(benim mobilyam camlı içinde perdeleri var ortasına büzgülü takmak için perde süsü ariyorum ama nerde bulacagımı bilmiyorumm)

hoşbuldum canım benimmahh ahh hayırlısıyla zaman geçsede ben doğurdum kızlar buda oğluşum diye müjdeyi versem size sabırsızlıkla bekliyom o günü allah kabul etsin namazını canım ayaktamı kılıyorsun oturarakmı ben ayakta kılamıyorum artık göbüşüm ağır geliyor kalkarkennineler gibi sandalyede kılıyorumallahım kabul etsin

inş o günleride göreceğiz canım.. sağol canım oturarak kılıyorum ama bugün farkettim ki artık oturarakta zorlanıyorum eşime söledim yemek yerken sandalyede kıl artık dedi. allahım hertürlü kabul etsin inş..

ÇİTOS hoşgeldin canım ii olmanıza sevindim bebişinle fazla özlettirme kendini

bizde yemeğimizi yedik bn yine herzmanki gibi tıka basa, oturdum şimdide yaprak dökümüne bakıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…