- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.261
kızlar çok korkuyorum 2-3 saat kadar önce sağ göğsümden birden kan geldi.atletimi iki tane bozuk para kadar kirletti.dr umu aradım ancak ulaşamadım.netten araştırdım teşhis konana kadar kanser dir diye düşünülür diyo.benim o göğsümde zaten kistim vardı.4 sene önce fark etmiştim onkolojide araştırmışlardı temiz çıkmıştı.şimdi çok kötüyüm.saat 5 i bekliyorum dr um muayanehanesine gelirde rarım diye.ama aklım başımdan gitti.gerçi bebekle ilgili olmadığı için rahatım ama onu annesizde bırakmak istemem.of saat 5 olmadı bi türlü
benimki hep 11,5 10,6 nabızda 75le 80 arası çıkıyor seninkide çok yüksek sayılmaz ama tabii dktruna sor yinedemerhaba annişler bebekler hızla büyüyorlar maşallah hepsine sağlıkla zamanında gelsinler inş.
benim size bir sorum olcaktı , sık sık tansiyon ölçümü yapıyormusunuz?Yediklerime çok dikkat ediyorum tuzsuz yiyorum ama tansiyonum 12/8 biraz kaçırsam 13 e yükseliyor ve nabzımda 112 lere çıkıyor,, normalde 10/6 tansiyonla gezdiğim için bana yüksek geliyor yarın kontrolümüz var doktorumada soracam ama sizde durumlar nasıl merak ettim ...
merhaba annişler bebekler hızla büyüyorlar maşallah hepsine sağlıkla zamanında gelsinler inş.
benim size bir sorum olcaktı , sık sık tansiyon ölçümü yapıyormusunuz?Yediklerime çok dikkat ediyorum tuzsuz yiyorum ama tansiyonum 12/8 biraz kaçırsam 13 e yükseliyor ve nabzımda 112 lere çıkıyor,, normalde 10/6 tansiyonla gezdiğim için bana yüksek geliyor yarın kontrolümüz var doktorumada soracam ama sizde durumlar nasıl merak ettim ...
kızlar drla konuştum.şimdilik önemli değil ancak tekrarlarsa yoğun bi şekilde genel cerraha görün dedi.
merhaba annişler bebekler hızla büyüyorlar maşallah hepsine sağlıkla zamanında gelsinler inş.
herkese slm biz geldik oğluşumla
ne var yok kızlar umarım hepiciniz iyisinizdir epeydir yoktum burayada gelemedim kimse doğurmadı dimi
deniz belgün ahsen yokluğumu farkedip beni sormuşunuz biz iyiyiz oğluşla sağolun kızlargeçen hafta kocikim izmire gitti mal almak için benide yanında götürdü ordan geleli kendime gelemedim yol çarptı galiba beni kaç gündür uykuyla bozdum kafamı sürekli uyuyorum işede gelmiyorum artık ev kuşu oldum onundamı rahatlığı oldu bilmiyorum miskin oldum çıktım iyicene:76:
bizde cuma günü gidecez oğluşumu görmeye çok özledim onu
herkes kontrolüne gitmiş gelmiş maşallah kuzucuklarınıza sağ salim gelsinler inşallah:87::81:
kızlar çok korkuyorum 2-3 saat kadar önce sağ göğsümden birden kan geldi.atletimi iki tane bozuk para kadar kirletti.dr umu aradım ancak ulaşamadım.netten araştırdım teşhis konana kadar kanser dir diye düşünülür diyo.benim o göğsümde zaten kistim vardı.4 sene önce fark etmiştim onkolojide araştırmışlardı temiz çıkmıştı.şimdi çok kötüyüm.saat 5 i bekliyorum dr um muayanehanesine gelirde rarım diye.ama aklım başımdan gitti.gerçi bebekle ilgili olmadığı için rahatım ama onu annesizde bırakmak istemem.of saat 5 olmadı bi türlü
selam kızlar...
sihirim hemen aklına kötü seyler getirme iyi düşün canım.. bizide habersiz bırakma..
doktorum dün bana sezeryan olacaksan (ilk başlarda öyle istiyordum) aralığın ikinci haftası alırız bebişi demişti ama normal doguma karar verdim artık bakalım bekliyecegiz..
Selam kızlar...
sihirim çok geçmiş olsun...allah korusun dikkat et kendine..
hoşbuldum canımçitos hoşgeldin bu arada
kıs valla doğurdun sandıknerelerdeydinn bi gittin özlettin kendini
uhan cım sende hoşgeldin cnm...
sağolasın canımşekercim, seni hepimiz merak ettik ya, nerelerdesin sen :)) iyi olmana ve erken doğum yapmamana sevindim :))
aklına kötü şeyler getirme...Allah'ın izniyle birşey çıkmayacak...
sibelcim, demek normal doğum :))) inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebişine kavuşursun. bu arada avizeniz geldi mi? biz takdırdık odamıza o kadar güzel durdu ki, her gören bayılıyor :))
benim 10/7 genelde. bir kere 12/8 çıkmıştı...
hoşgeldin canıımmm :)
herkese slm biz geldik oğluşumla
ne var yok kızlar umarım hepiciniz iyisinizdir epeydir yoktum burayada gelemedim kimse doğurmadı dimi
deniz belgün ahsen yokluğumu farkedip beni sormuşunuz biz iyiyiz oğluşla sağolun kızlargeçen hafta kocikim izmire gitti mal almak için benide yanında götürdü ordan geleli kendime gelemedim yol çarptı galiba beni kaç gündür uykuyla bozdum kafamı sürekli uyuyorum işede gelmiyorum artık ev kuşu oldum onundamı rahatlığı oldu bilmiyorum miskin oldum çıktım iyicene:76:
bizde cuma günü gidecez oğluşumu görmeye çok özledim onu
herkes kontrolüne gitmiş gelmiş maşallah kuzucuklarınıza sağ salim gelsinler inşallah:87::81:
ben aralık sonuna kadar çalışcam sanırım bakalım yapabilecekmiyim ama bayram sonrası 1 hafta iznim var onu kullanacağım hem eve biraz düzen veririm hemde ufak tefek işlerimi hallederim aralık başında yeni eleman gelecek yerime ona öğretmeye başlayacağım ve ocağın ilk haftası işi bırakacağım ben bebeğimi çok seviyorum işimide seviyorum ona iyi bir gelecek sağlamak için işimi kimseye kaptırmamam lazım zaten böle rahat işi hiç biyerde bulamam
ben hep ilk hikayeyi senden bekliyorum bakalım öğlemi olacak ama tabi sağ salim gününü doldursun sağlıcakla gelsin prenses bide yılbaşı geliyormuş
Selam kızlar...
sihirim çok geçmiş olsun...allah korusun dikkat et kendine..
mügecim avize coktan geldi taktırdım bende:)) bayıldım valla.. sanki biz uyku setinidemi aynı aldık senle?? funnababynin web sitesinden?
yemeğim piştiiii ohh mis gibi koktu gidim namazımı kılayım geliyorum
güle güle kullanın şekercim sizde :)) funnababy'nin daisy modeli mi şekercim uyku seti? ben linens'ten uyku seti almıştım ama sonra funnababy daisy modelinin de nevresim takımını aldım :))).
hoşbuldum canım benimmkızzzz nerelerdesin senn yaaa valla doğurdun sandık hehehe:))neyse iyi olmana sevindim canımcım hoşgeldinnnn
ben yerime bakacak kıza öğrettim işi o yüzden şimdi rahatım:)) bende hep aralığın 20sine kadar çalışcam diyordum ama yaşadığım stres gerginlik ne yazıkkii buna müsade etmeyecek bunu anladım. yoksa benimde işim çok rahat ve işimi seviyorum sadece hamilelikle birlikte patronumun asabiyetini kaldıramıyorum çocuğum çok etkileniyor ki doktorumda aynısını söledi. birde ikili testimden itibaren okadar çok sıkıntı yaşadım ki artık son iki ayımı rahat geçirmek istiyorum pozitif olmak istiyorum..inş sen ocağın ilk haftasına kadar dayanırsın canım.
geçmiş olsun hemen telaşa kapılma istersen inş kötü bişi çıkmaz
ben eelifesten bekliyorum ilk hikayeyi:)))))
ben sık sık ölçmüyorum tansiyonumu normal tansiyonum 10/6 herzaman böledir 12yi hayatım boyunca hiç görmedim daha. sende normalde 10/6 ile geziyorsan yüksek gelebilir 12ler.
hoşgeldin kuzucummmmm
hoşbuldum canım benimmahh ahh hayırlısıyla zaman geçsede ben doğurdum kızlar buda oğluşum diye müjdeyi versem size sabırsızlıkla bekliyom o günü allah kabul etsin namazını canım ayaktamı kılıyorsun oturarakmı ben ayakta kılamıyorum artık göbüşüm ağır geliyor kalkarken nineler gibi sandalyede kılıyorum allahım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?