2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar.tsekkur ederım..ne guzle yazmıssınız..haram zıkkım olsun.yemek nasıp olmasın..

vuslatyaren
cım ya.nasıl gecmez o kadar ılaca karsın kasıntın..o zaman ılaçlar işe yaramıyormu acaba..
dogum tarıhı verdımı doktorun..kesın bır tarıhın varmı...
doktor gecmedıgını gorunce ne dıyor kasıntılar ıçın..
dogumdan hemen sonra gecıcekmı pekı..
çok gecmıs olsun canım..çok zor gercekten..
kasınınca kızarıp döküntü olyormu cıldınde..

günaydın kızlar,
bende bugün sabah rapor için gittim raporu yazacak olan kız işe gelmemiş,halbuki bana geleceğini söylemişti ama neyseki yerine başka bir arkadaş bakıyormuş o da formları bulamadı,gün içinde mutlaka hallederiz dedi,2 dakikalık bir şey zaten dedi,bilmiyorum umarım sorun çıkmaz alttaki takvime göre 32 haftayı doldurmamış görünüyorum ama doktor bugünde ultasondan baktı,benim ufaklık neredeyse 2 hafta önden gittiği için rapor yazılabilir dedi ama benim korktuğum beklediğimiz tarihten önce gelmesi yani aralık annesi olabilirim belki hatta yılbaşı bebeği olabilir doğum tarihi 29 ve 31 aralık görünüyor :) hayırlısı olsun inşallah.

adilemir geçmiş olsun canım,böyle durumlarda tek söyleyebileceğimiz cana gelen mala gelsin,inşallah yakalanır yakalanmasa bile o paranın hayrını göremez zaten çalan kişi...

şimdiden hepinize iyi bayramlar,seneye bu zamanlarda inşallah bebeklerimizin bayramlıklarını alacağız ,tatlı bir telaş yaşayacağız...

Son düzenleme:
elfella,sabeg,meyrus,loliss,asya hepinize geçmiş olsun dikkat edin kızlar.
adilemir sizede geçmiş olsun cnm cana geleceğine mala gelsin ama böyle ters durumlar hep zor zamanları bulur.Allah yardımcınız olsun.

çok çok geçmiş olsun cnm.senin kızlar seni baya zorladı Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.çektiğimiz sıkıntıları gülerek hatırlayalım.

herkeze günaydın...
hasta olanlara şifalar diliyorum.kızlar ben çok fazla dinlendiğimden şunu anladım.azcık yorulunca ağrılar başlıyo.bu yüzden kendinize dikkat edin lütfen.elinizden geldiğince yorulmamaya çalışın.

adilemir.. bukadarla geçmiş olsun.bebeğinin ve sizin sadakanız olsun.allah başka belalardan korusun.insanlar nasıl başkasının malına göz hatta el koyabiliyolar anlayamıyorum.

cnm çok geçmiş olsun.seni okadar iyi anlıyorumki.benim annem yıllarca çekti bu kaşıntıları.karaciğerinde rahatsızlık olduğu için oluyomuş.oda ursofalk diye bi ilaç kullanıyo şimdi.kaşıntıları bitti gibi.ama kadının her yeri yara oluyodu kaşımaktan.senin bide bebişler var.allah yardımcın olsun cnm.hamilelikten sonra sende bitcek ama dimi.geçenlerde öle yazmıştın.allah sabır versin,yardımcın olsun.

bu arada herkezin bayramını kutluyorum.nice bayramlara bebişlerimizle birlikte çıkmak dileğiyle.umarım hepimiz için ço güzel bi bayram olur...

çok sağol ALLAH razı olsun canım.20aralık demişlerdi daha önce ikiz olduğu için 20aralığa kadar dururlarsa çok iyiymiş.
ya ben bunun için tıp fakültesinde gastroentoloji diye bi bölüme gidiyorum kadın doğumcunun da haber var zaten.gastro.da hocanın dediği ilaca aynen devam etsin.
kızarıklık yada döküntü hiçbişey yok bu karaciğer ve safra değerlerinin yüksekliğine bağlı olduğu için.
kızımda da kaşıntı olmuştu ama 7aylıkken başlamıştı ve kızım 8aylık doğmuştu yani 1ay yaşadım.onda osmaniyede olduğumuz için böyle araştırma falan yapılmamıştı.
ama bunda 4aydan beri yaşadığımı ben bilirim bir ara düzeldi 1 aykadar.ama sanırım bünyem ilaca alıştı ondan da artık tepki vermiyor.doğumdan sonra geçecekmiş.
kızım da doğduğu gün kaşıntı bitmişti
ne bileyim ALLAHIM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de bunlar unutulur.

Evet canım hemen hemen aynı şeyleri yaşadık bi fark ben düşmedim suyumun gelmesi de sancılarda sanırım iltihabın çokluğuyla we kendimi yormamla alakalı son günlerde çok ayakta kalmış çok yorulmuştum çünkü. Eşlerimiz kısmetse bi süre sonra aynı doğumhanelerin kapısında daha da heyecanla bekleyecekler ve inşallah kucaklarında bi bebişle biticek beklemenin sonu Rabbim en hayırlı zamanda o anları yaşamayı nasip etsin hepimize.
İlaç olarak bana duocid die bi antibiyotik verdi 12 saatte bir, ama kutunun içinde 10 tane var bitince tekrar alıcakmıyım bilmiyorum araya bayramın girmesi kötü oldu benim için
200lük Progestan verdi erken doğum önlemesi için sanırım sabah akşam onun içinde baya var bitene kadar devam edicem sanırım
Pimafucin diye bi fitil verdi sadece 7gün kullanıp bırakmamı söyledi bunu söylediğine göre ötekileri de bitince bırak derdi diye düşünüyorum çünkü kullan gelince tekrar tahlil yapças dedi
Paranoldu sanırım adı suda eriyen kurtçuklardan verdi günde 3 kere iğrenç bi tadı var bu da 2-3 güne biter ama buna devam ediceğimi biliyorum daha önce de kullanmıştım
Canım ben bide turnusol kağıdını araştırdım ilkokulda fln testler için kullanılan bişiymiş internetten satışını buldum da araya bayram giriyo uzun sürer gelmesi kırtasiyelere eczanelere fln bi sorucam belki bulurum çünkü hala bazen çok akıntım geliyo su gibi renksiz kokusuz en azından kendim de anlayabilirim

vuslatyaren canım üzme kendini az kaldı zor ama herşey bebişlerimiz için bendede şeker var dediğin gibi bende yarı aç geziyorum gerçekten zor canının çektiğini yiyememek geçicek bu sıkıntılarımız inş allah tez zamanda bu sıkıntından kurtarır seni inş canım...

cancer shirim sağolun kızlar,RABBİM kimseye yaşatmasın
shirim annenle kullandığımız ilaç aynı günde 4tane ursofalk içiyorum ben de
doğumdan sonra geçecekmiş ama beni baya zorladı.
bu arada herkese günaydınlar

ALLAH acil şifalar versin,geçmiş olsun canım
turnusol kağıdını eğitim araç gereçleri satan yerlerde bulabilirsin okulların alışveriş yaptığı büyük kırtasiyelerde belki.çünkü o dediğin gibi okullarda asit bazla ilgili deneylerde kullanılan bi kağıt
turnusolla ne yapılıyo ki ben anlamadım

sağol canım inşallah hayırlısıyla sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alınca herşey biter ve rahatlarız
geçen hastanede bi bayanla karşılaştım 38 haftalık hamileymiş ilk hamileliğinde şeker çıkmış doğumdan sonra geçmiş.daha sonra 2yıl sonra bir ameliyat geçirmiş ameliyat öncesi yapılan tahlillerde yine şeker çıkmış bu 2.hamileliğiydi şimdi şeker hastasıymış.
inşallah bizim şeker sonradan kalıcı olmaz yada 3-5 yıl sonra tekrarlamaz

cnm annemde 4 tane içiyo günde .o ilaç zaten karaciğer değerlerini ayarlamak için kullanılıyo.dozunda bi ayarlama yapmadımı dr un.hani zararı yoksa belki yükseltince kaşıntıların biraz olsun rahatlar.en azından bak senin çok güzel bi nedenin var.allahım sıkıntına yardım etsin.bebişlerini sağlıkla kucağına al.ve tüm sıkıntıların doğumla birlikte gitsin.

Saol canım sana da çok geçmiş olsun
Turnusol kağıdını hastaneye gittiğimde suyumun gelip gelmediğini anlamak için pamuğun üzerine koyup gazlı beze sarıp ped gibi koyup yatırdılar beni bekledik öyle
Sonra doktorun yanında çıkardım baktı pembe kağıt mavi-yeşil tonlarına dönüyorsa gelen akıntı normal akıntı değil bebeğin suyu oluyomuş bende maviye döndü
Yani suyun gelip gelmediğini onunla anlıyolar benimde akıntım devam ettiği için evde kendim de anlarım olmadı çok gelirse hastaneye fln giderim tedbir almaya çalışırım diye almak istiyorum

ay korktum valla şimdi doktor geçer dedi ama bide baba tarafımda şeker var benim allahım inş çıkmaz...

ya benim de son 3-4 gün arada birden bi akıntı oluyo bakıyorum çamaşırım baya bi ıslanıyo da ondan sordum akıntı normal akıntıya pek benzemiyo
bayramın 2.günü gidince söyleyeceğim.
inşallah bebeklerin suyu değildir daha çok erken en azından 35 hafta olursa küveze pek gerek kalmıyormuş
inşallah sen de bulursun turnusol kağıdını etrafınızda fen ve teknoloji öğretmeni tanıdığın yada kimyacı varsa onlar nerde satıldığını daha iyi bilir.
inşallah zamanında doğar bebişlerimiz

shirim sanırım ilacın dozunu daha fazla artıramıyolar çünkü en son gidişimde hoca aynen devam etsin demişti zaten 4tane alıyorum günde.inşallah güzel sona kavuşunca unuturuz bu sıkıntıları

Bende zaten normal akıntıya benzemiyo bi haftadır arada oluyo diye anlatınca sağlık ocağında ebe şüphelenip randevumu beklemeden muhakkak doktora gitmemi söyledi Allah razı olsun

selam kızlar
arefeniz mübarek olsun:90:
geçmiş olsun diyen herrrkese çooooooooook teşekkürler
çok dikkat ediyorum aslında ama geçen hastaneye gittiğimde kaptım galiba şifayı
dişim yapılırken tansiyonum yükseldi çoook terledim
o terle de dışarıya çıkınca böle oldum işte
neyse çok şükür geçti sayılır
öksürük ve ağız burun yaraları kaldı sadece:93:
bu arada elfella,asya,vuslatyaren sizlere de çok geçmiş olsun
vuslatcım kaşıntı ne kötü bişey çok iyi anlıyorum seni
beim de bi kaç yıl önce vardı bacaklarım hep yara bere içinde şimdi
allahtan geçti sayılır
inşallah senin de doğumla birlikte geçer gider canım benim
dilek sana da çoook geçmiş olsun
haram zıkkım olsun düğüm düğüm boğazında kalsın inşallah

bu arada evimde ve sizlerle geçircem son 3gün
bayramın son günü annemlere gidiyorum kısmetse ve doğumdan sonra gelicem
en heyecanlı olan zamanda gidiyorum ama naapalım bebiş için herşeye değer........

herkese selamlar hayırlı arefeler diliyorum. bugün sanki tansiyonum düşük biraz ölçtürücem çıkınca. işe geldim öğlen maaş almaya ay ne zor geldi yol burdanda anneme gidicem dün balık günümüzdü yiyemedim gidemedik anneme içimde kaldı akşam yicem artık. dün çok yoruldum akşam kocişle anneme gidemeyince gittik avm ye bayramda giymek için elbise aradım ama hiç istediğim gibi bulamadım sadece hırka alabildim bugün tekrar bakıcam elbise inş istediğim gibi bulabilirim. girebilirmiyim bilmiyorum annemde olcaz bu akşam yarında ordayız anneanneme falan gidicez eşimin kzuene gidicez derken nezaman girerim bilmiyorum şimdiden herkese hayırlı güzel bayramlar diliyorum..hepinizi öpüyorum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…