- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.541
adilemir büyük geçmiş olsun.kolay değil ama ne yapacaksın elden gelen bişey yok
alan da yiyemez inşallah boğazına dursun.haram mal nasıl içine siner ki bu insanların anlamıyorum.
ALLAHIM sizi korusun
lolişim sana da geçmiş olsun ALLAHIM acil şifalar versin
ben de 3günde bir tıp fak hastanesine gidiyorum bayramın 2.günü de gidecem inş risk görmezler risk olursa hastaneye alabiliriz dediler
bir de şu kaşıntı olayı beni öldürdü dün gece 4saat uyudum bu gece hala uykusuzum gündüz kaşın kaşın öldüm
ALLAHIM sizlere yaşatmasın çok zor bi durum
hayatımın düzeni kalmadı yaa
sağol ama ii değilim kaşıntı mahvediyo beni gözlerimin içine kadar kaşınıyorum kulağım kaşımaktan içi acıyor
bazen çaresizlikten ağlıyorum uyuyamıyorum çok zor yaa
zaten şeker diyeti yüzünden yarı aç geziyom bi de kaşıntı tuz biber oluyo
ne diyeyim RABBİM dayanma gücü versin
kızlar.tsekkur ederım..ne guzle yazmıssınız..haram zıkkım olsun.yemek nasıp olmasın..
vuslatyaren
cım ya.nasıl gecmez o kadar ılaca karsın kasıntın..o zaman ılaçlar işe yaramıyormu acaba..
dogum tarıhı verdımı doktorun..kesın bır tarıhın varmı...
doktor gecmedıgını gorunce ne dıyor kasıntılar ıçın..
dogumdan hemen sonra gecıcekmı pekı..
çok gecmıs olsun canım..çok zor gercekten..
kasınınca kızarıp döküntü olyormu cıldınde..
selam canım iyiyim hamdolsun sağol canımcım..yazdıklarını okuyunca bir kaç hafta düştüğüm zamanki yaşadıklarım aklıma geldi..aynılarını anlattın..öncelikle çok ama çok geçmiş olsun ve kızının iyi olmasına çok sevindim canım.min. 2 hafta daha dayansın prensesimiz inş.sağlığıyla sıhatiyle gelsin zamanında..ben geçen günde sölemiştim aramızda ilk senin bebişi göreceğiz galiba yada dileğin gibi geliyor..sağlıklı olsunlarda allahtan tek dileğimiz..şansa bak doktorunuda bulmuş oldun hastaneyide herşeyde bir hayır vardır derler ya buda öle olmuş..mobilyanızıda güle güle kullanın inş. tatlımcım..bende düştüğümde ntsde bakılmıştı ben hissetmediğim halde kasılmalarım gözükmüştü.ama aynı sendeki gibi doğum olacak kadar sık ve çok değildi.turnusol kağıdı ve idrar tahlili bendende istemişti.düşmenin etkisiyle az az suyum geliyordu..idrar testimdede çokf azla iltahaplanma gözüktü ve onu hala çekiyorum ne yazıkki..eşim doğumhane önünde saatlerce beklemiş ve çok korkmuştu ebemiz çok iyiydi ve eşimle şakalaşmıştı hatta neyse sana önden prova gibi oldu doğumhane önü diye:)))on gün sonra tekrar gittiğimde suyumun gelmesi kesilmişti. kasılmalar az az devam ediyor. ama kızım iyi allahıma şükür ve sende iyisin dedi doktorum. şu anda herşeyimiz normal riski atlattık sayılır bana verdiği ilaçlar faydalı olmuştu inş sanada faydalı olurda zamanında vaktiyle sağlığıyla doğar bebişin cnm..inş sende riski atlatırsın cnm..iltahaplanma azaldı bende ama tam olarak geçmedi ne yazıkki..ben yatmıştım hastanede ve fazla yürümek yorulmak iş yapmak herşey yasak..sende dikkat et cnm hele bayramda çok dikkatli ol. çok yürüme hep dinlen yatmaya çalış çok önemli..bana erken doğum önleyici kasılmalar için nidilat diye bir ilaç vermişti doktorum sana ne verdi canım?? tekrardan çok büyük gçemiş olsun..
Evet canım hemen hemen aynı şeyleri yaşadık bi fark ben düşmedim suyumun gelmesi de sancılarda sanırım iltihabın çokluğuyla we kendimi yormamla alakalı son günlerde çok ayakta kalmış çok yorulmuştum çünkü. Eşlerimiz kısmetse bi süre sonra aynı doğumhanelerin kapısında daha da heyecanla bekleyecekler ve inşallah kucaklarında bi bebişle biticek beklemenin sonuRabbim en hayırlı zamanda o anları yaşamayı nasip etsin hepimize.
İlaç olarak bana duocid die bi antibiyotik verdi 12 saatte bir, ama kutunun içinde 10 tane var bitince tekrar alıcakmıyım bilmiyorum araya bayramın girmesi kötü oldu benim için
200lük Progestan verdi erken doğum önlemesi için sanırım sabah akşam onun içinde baya var bitene kadar devam edicem sanırım
Pimafucin diye bi fitil verdi sadece 7gün kullanıp bırakmamı söyledi bunu söylediğine göre ötekileri de bitince bırak derdi diye düşünüyorum çünkü kullan gelince tekrar tahlil yapças dedi
Paranoldu sanırım adı suda eriyen kurtçuklardan verdi günde 3 kere iğrenç bi tadı var bu da 2-3 güne biter ama buna devam ediceğimi biliyorum daha önce de kullanmıştım
Canım ben bide turnusol kağıdını araştırdım ilkokulda fln testler için kullanılan bişiymiş internetten satışını buldum da araya bayram giriyo uzun sürer gelmesi kırtasiyelere eczanelere fln bi sorucam belki bulurum çünkü hala bazen çok akıntım geliyo su gibi renksiz kokusuz en azından kendim de anlayabilirim
vuslatyaren canım üzme kendini az kaldı zor ama herşey bebişlerimiz için bendede şeker var dediğin gibi bende yarı aç geziyorumgerçekten zor canının çektiğini yiyememek geçicek bu sıkıntılarımız inş allah tez zamanda bu sıkıntından kurtarır seni inş canım...
cancer shirim sağolun kızlar,RABBİM kimseye yaşatmasın
shirim annenle kullandığımız ilaç aynı günde 4tane ursofalk içiyorum ben de
doğumdan sonra geçecekmiş ama beni baya zorladı.
bu arada herkese günaydınlar
ALLAH acil şifalar versin,geçmiş olsun canım
turnusol kağıdını eğitim araç gereçleri satan yerlerde bulabilirsin okulların alışveriş yaptığı büyük kırtasiyelerde belki.çünkü o dediğin gibi okullarda asit bazla ilgili deneylerde kullanılan bi kağıt
turnusolla ne yapılıyo ki ben anlamadım
sağol canım inşallah hayırlısıyla sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alınca herşey biter ve rahatlarız
geçen hastanede bi bayanla karşılaştım 38 haftalık hamileymiş ilk hamileliğinde şeker çıkmış doğumdan sonra geçmiş.daha sonra 2yıl sonra bir ameliyat geçirmiş ameliyat öncesi yapılan tahlillerde yine şeker çıkmış bu 2.hamileliğiydi şimdi şeker hastasıymış.
inşallah bizim şeker sonradan kalıcı olmaz yada 3-5 yıl sonra tekrarlamaz
Saol canım sana da çok geçmiş olsun
Turnusol kağıdını hastaneye gittiğimde suyumun gelip gelmediğini anlamak için pamuğun üzerine koyup gazlı beze sarıp ped gibi koyup yatırdılar beni bekledik öyle
Sonra doktorun yanında çıkardım baktı pembe kağıt mavi-yeşil tonlarına dönüyorsa gelen akıntı normal akıntı değil bebeğin suyu oluyomuş bende maviye döndü
Yani suyun gelip gelmediğini onunla anlıyolar benimde akıntım devam ettiği için evde kendim de anlarım olmadı çok gelirse hastaneye fln giderim tedbir almaya çalışırım diye almak istiyorum
ya benim de son 3-4 gün arada birden bi akıntı oluyo bakıyorum çamaşırım baya bi ıslanıyo da ondan sordum akıntı normal akıntıya pek benzemiyo
bayramın 2.günü gidince söyleyeceğim.
inşallah bebeklerin suyu değildir daha çok erken en azından 35 hafta olursa küveze pek gerek kalmıyormuş
inşallah sen de bulursun turnusol kağıdını etrafınızda fen ve teknoloji öğretmeni tanıdığın yada kimyacı varsa onlar nerde satıldığını daha iyi bilir.
inşallah zamanında doğar bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?