2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
iki gündir giremiyorum çok fena grip oldum:2:
yüzüm gözüm şişti ilaç da içermiyorum daha baya sürer galiba
siz de dikkat edin olur mu
öpmüyorum hastalık bulaşmasın

canım çok çok geçmiş olsun malum kış geldi hastalık zamanı bizler daha çok dikkat etmemiz lazım...

selam canım iyiyim hamdolsun sağol canımcım..yazdıklarını okuyunca bir kaç hafta düştüğüm zamanki yaşadıklarım aklıma geldi..aynılarını anlattın..öncelikle çok ama çok geçmiş olsun ve kızının iyi olmasına çok sevindim canım.min. 2 hafta daha dayansın prensesimiz inş.sağlığıyla sıhatiyle gelsin zamanında..ben geçen günde sölemiştim aramızda ilk senin bebişi göreceğiz galiba yada dileğin gibi geliyor..sağlıklı olsunlarda allahtan tek dileğimiz..şansa bak doktorunuda bulmuş oldun hastaneyide herşeyde bir hayır vardır derler ya buda öle olmuş..mobilyanızıda güle güle kullanın inş. tatlımcım..bende düştüğümde ntsde bakılmıştı ben hissetmediğim halde kasılmalarım gözükmüştü.ama aynı sendeki gibi doğum olacak kadar sık ve çok değildi.turnusol kağıdı ve idrar tahlili bendende istemişti.düşmenin etkisiyle az az suyum geliyordu..idrar testimdede çokf azla iltahaplanma gözüktü ve onu hala çekiyorum ne yazıkki..eşim doğumhane önünde saatlerce beklemiş ve çok korkmuştu ebemiz çok iyiydi ve eşimle şakalaşmıştı hatta neyse sana önden prova gibi oldu doğumhane önü diye:)))on gün sonra tekrar gittiğimde suyumun gelmesi kesilmişti. kasılmalar az az devam ediyor. ama kızım iyi allahıma şükür ve sende iyisin dedi doktorum. şu anda herşeyimiz normal riski atlattık sayılır bana verdiği ilaçlar faydalı olmuştu inş sanada faydalı olurda zamanında vaktiyle sağlığıyla doğar bebişin cnm..inş sende riski atlatırsın cnm..iltahaplanma azaldı bende ama tam olarak geçmedi ne yazıkki..ben yatmıştım hastanede ve fazla yürümek yorulmak iş yapmak herşey yasak..sende dikkat et cnm hele bayramda çok dikkatli ol. çok yürüme hep dinlen yatmaya çalış çok önemli..bana erken doğum önleyici kasılmalar için nidilat diye bir ilaç vermişti doktorum sana ne verdi canım?? tekrardan çok büyük gçemiş olsun..

çok geçmiş olsun cnm bu ne böle nazarlandık hepimiz hastalık üstüne hastalık ( dikkat et kendine..iyi bayramlar şimdiden..

selam kızlar
iki gündir giremiyorum çok fena grip oldum:2:
yüzüm gözüm şişti ilaç da içermiyorum daha baya sürer galiba
siz de dikkat edin olur mu
öpmüyorum hastalık bulaşmasın

ah cnm sanada çok geçmiş olsun valla nazarlandık biz yaaaa herkes dökülüyor dikakt et kendine çok çok hele bayramda çokd ikakt et..bol limon sık kaynat iç canım çok iyi geliyor..

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum,yeni evime taşındım annem gelmişti dün gitti gene kocacıkla başbaşa kaldık..oda bugün nöbetçi kızım ve ben yanlız kaldık)))siz iisinizdir umarım

selam gözün aydın yeni evin hayırlı olsun inş..güzle günlerde oturun..

çok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm..harcayamasın inş çalan kişii kursağında kalsın inş...mala gelsin cana geleceğine deriz hep ama işte zor durumda sıkışık oluncada kötü oluyor.. olsun yinede allahından bulsun cana gelmemiş şükürler olsun ..

ayy kızlarrr aralık annelerinden 2 kişi daha doğum yapmış.. biri 26+6 diğeri 34+3 haftalıkken doğum yapmış.. ikisininde durumu iyiymiş ama biri yavrum allahım şifasını versin inş küvezdeymiş..aslında 26+6 olan eylülde doğum yapmış ancak yazabilmiş. ayy 4 bebiş doğmuş aralık annelerinde kızlarrr heyecanlanıyorum böle gördükçe.. bir annede bebeğini kaybetmiş gebelik zehirlenmesi yazmışlar sezeryanla alınmışş rabibm sabır versin çok zor allahım bize sağlıkla sıhatle vakitli doğumlar nasip etsin inş..

Son düzenleme:
kaç gündür tadilattı temizlikti derken yorgunluktan sıfırı tükettim.ama kasılmalarım,sancılarım var.sağ kasığımda özellikle daha çok.öyle canım sıkkın ki ağlıyorum deminden beri.oğlumla eşim azıcık uzanmamı fırsat bilip evi mutfağı darmadağın bırakmışlar.zaten çok halsizim yorgunum sürekli bi huzursuzluk var karnımda.nasıl toplasam bilemiyorum.sinirlerim bozuldu ya(

Adilemir cok gecmis olsun canım benim de iki yıl önce hırsız girmişti evime altınlarımızı esimin bilgissayarini falan almıştı Allah yemeyi kısmet etmesin inşallah cok üzüldük biz de... O evde de cok duramadık esimin nobetleri oluyodu gece hasta geldiginde ben de gidiyodum onunla hic yalniz kalamiyordum sonra 1 ayın icinde şimdiki evimize taşındık burda güvenlik falan var artık rahatladık cok sukur Allah bı daha göstermesin ...

adilemir büyük geçmiş olsun.kolay değil ama ne yapacaksın elden gelen bişey yok
alan da yiyemez inşallah boğazına dursun.haram mal nasıl içine siner ki bu insanların anlamıyorum.
ALLAHIM sizi korusun

lolişim sana da geçmiş olsun ALLAHIM acil şifalar versin

ben de 3günde bir tıp fak hastanesine gidiyorum bayramın 2.günü de gidecem inş risk görmezler risk olursa hastaneye alabiliriz dediler
bir de şu kaşıntı olayı beni öldürdü dün gece 4saat uyudum bu gece hala uykusuzum gündüz kaşın kaşın öldüm
ALLAHIM sizlere yaşatmasın çok zor bi durum
hayatımın düzeni kalmadı yaa

selam kendini çok yormasaydın keşke bu zamanlar en hassas zamanlarımız biliyorsun..dikkat et dinlenmeye çalış bu aralar hassasız bende en ufacık bir şeyde ağlıyorum üç gündür..oğlun küçüktür ama eşinin aslında biraz anlayışlı olması ve sana yardımcı olması gerekiyorken dağıtıyormuuu ne ayıp..konuş eşinle biraz sana yardımcı olsun canım. en azından dağıtmasın..sancılarına dikakt et yorgunluktandır. dinlen yatmaya çalış dediğim gibi. çok geçmiş olsun..

canımcım sende hoşgeldin nasılsın..bende tam çıkyordum kociş söleniyor( iyisindir inş..

sağol ama ii değilim kaşıntı mahvediyo beni gözlerimin içine kadar kaşınıyorum kulağım kaşımaktan içi acıyor
bazen çaresizlikten ağlıyorum uyuyamıyorum çok zor yaa
zaten şeker diyeti yüzünden yarı aç geziyom bi de kaşıntı tuz biber oluyo
ne diyeyim RABBİM dayanma gücü versin

(( ne olcak senin bu kaşıntılar böle canım yaaa nasıl üzülüyorum bir bilsen duacınım allahım tez zamanda atlat şu kaşıntıları inş..kaşına kaşına doğurcan en sonunda valla işin çok zor canımcım. rabbim sana sabırlar versin şifalar versin inş..

ben çıkıyorum kızlarrr yatim çok yorgunum ve uykum var..kendinize iyi bakın çok öpüyorum

ALLAH razı olsun
diyorum ya öyle zor bi durum ki bir yerin ağrısa sızlasa ilaç içersin geçer yada en azından hafifler yara falan olsa kremi olur sürersin
ama bu bambaşka bişıey günde 4 hap içiyorum bu kaşıntı için ama bana mısın demiyor
artık ciddi ciddi hergün şafak sayıyorum
ALLAHIM kimseyi darda sıkıntıda koymasın hasta olan zor durumda olan herkese acil şifa versin
bize de sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…