- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.521
selam kızlar
iki gündir giremiyorum çok fena grip oldum:2:
yüzüm gözüm şişti ilaç da içermiyorum daha baya sürer galiba
siz de dikkat edin olur mu
öpmüyorum hastalık bulaşmasın
kızlar bugun eşim cüzdanını çaldırdı..
canım sıkıldı..annemle bbek alısverısındeydık..bebegımıze bırseyler alıyordu annem..
eşim aradı..
kımlık ehlıyet banka kartları ve 200 tl para..
ve bırkac aydır sıkıntıdaydık zaten..arabanın bakımı.vergısı.vs.
zaten her ay rutın 250 lıra benzın harcıyor araba..
bırde cuzdan gıttı..bılseydım çok begendıgım pjamaları alırdım.ama çok pahalıydı kıyamadım...ben kıyamadım..hırsız kıydı cüzdana..[/QUOT
geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin üzme sen kendini kolay değil ama ne yapıcan...
Selam kızlar giremedim iki gündür belgün iyi olmana sevindim canım bizde cuma günü sabahtan gittik hastaneye bayram öncesi diye sanırım çok yoğundu doktora anlattım akıntı ve ağrı şikayetlerimi ultrasondan baktık kızım iyiymiş kilosu boyu fln yerinde doğum pozisyonu almış ve çok aşağıda duruyodu. Doktor sancı şikayetim için nst, akıntı için de idrar tahlili ve turnusol kağıdı istedi çok ilgilendi sağolsun doğumhanede ebe de çok ilgiliydi nstye bağlandım sancı o anda ben hissetmesemde varmış ama doğum getirecek kadar şiddetli ve sık değilmiş az az suyum geliyomuş yatıp dinlenmemi çok ayakta kalmamamı söyledi en son da idrar tahlilime baktı ve kara kara düşündü seni yatırmamız lazım dedi aşırı miktarda iltihap çıkmış biraz daha gelmeseydin çok kötü olabilirdi dedi ben yatmak istemedim evde dinlenirim ne gerekiyosa yaparım fln dedim önümüz bayram diye kabul etti ama ilaçlarını çok düzenli kullanıcaksın dinleniceksin ayakta kalmak yok fln dedi erken doğum önleyici, iltihap sökücü, antibiyotik bide ne olduğunu anlamadığım bi hap daha verdi bayramdan sonra tekrar gidicem bebeği 2 hafta tutarsak sonra %90 küveze gerek kalmaz bu sürede çok dikkat edicez dedi tekrar geldiğinde sonuçlar düzelmezse kaçışın yok ona göre dedi eşimden de bi dünya fırça yedim kendine dikkat etmiyosun üşütüyosun hamile değilmişsin gibi geziyosun yürüyosun diye doktor da şuan yürümek de yok riski atlatırsak az az yürüyüş vericem dedi
nasıl korktuk anlatamam ilk kez doğumhaneye girdim ilk kez nstye bağlandım eşim kapıda bekledi hep onun da ödü kopmuş ama hastaneyi de doktoru da çok beğendik imkanlara ve hastaneye göre fiyatları da çok uygun geldi artık bu doktora gitmeye karar werdik herşeyde bi hayır vardır diye avutuyorum kendimi belki bu vesileyle doktorumu ve hastanemi bulmuşumdur
Bide gözümüz korktu artık vaktimiz yok deyip bebek odamızı da sipariş ettik aylardır istediğim mobilya kısmet olmadı hemen başka bi markadan takım beğenip siparişi verdik
selam kızlar nasılsınız...
ben bayağ bir kayıplardaydım
kayınvalidemler bendeydi daha sonrada çok kötü hastalandım,enfeksiyon kapmışım 10 gün filan kolumu kıpırdatacak halim yoktu hep yattım....Şimdide bayram telaşı...
Herkese iyi bayramlar diliyorum.Hepinizi çok öptüm
umarım herkes iyidir herşey yolundadır......
selam kızlar
iki gündir giremiyorum çok fena grip oldum:2:
yüzüm gözüm şişti ilaç da içermiyorum daha baya sürer galiba
siz de dikkat edin olur mu
öpmüyorum hastalık bulaşmasın
slm kızlar uzun zamandır giremiyordum,yeni evime taşındım annem gelmişti dün gitti gene kocacıkla başbaşa kaldık..oda bugün nöbetçi kızım ve ben yanlız kaldık)))siz iisinizdir umarım
kızlar bugun eşim cüzdanını çaldırdı..
canım sıkıldı..annemle bbek alısverısındeydık..bebegımıze bırseyler alıyordu annem..
eşim aradı..
kımlık ehlıyet banka kartları ve 200 tl para..
ve bırkac aydır sıkıntıdaydık zaten..arabanın bakımı.vergısı.vs.
zaten her ay rutın 250 lıra benzın harcıyor araba..
bırde cuzdan gıttı..bılseydım çok begendıgım pjamaları alırdım.ama çok pahalıydı kıyamadım...ben kıyamadım..hırsız kıydı cüzdana..
kaç gündür tadilattı temizlikti derken yorgunluktan sıfırı tükettim.ama kasılmalarım,sancılarım var.sağ kasığımda özellikle daha çok.öyle canım sıkkın ki ağlıyorum deminden beri.oğlumla eşim azıcık uzanmamı fırsat bilip evi mutfağı darmadağın bırakmışlar.zaten çok halsizim yorgunum sürekli bi huzursuzluk var karnımda.nasıl toplasam bilemiyorum.sinirlerim bozuldu ya(
ooo belgünüm hoşgeldin
canımcım sende hoşgeldin nasılsın..bende tam çıkyordum kociş söleniyor( iyisindir inş..
ADİLEMİR canım geçmiş olsun pis hırsız zehir zıkkım olsun inşallah.
kızlar hasta olanlar geçmiş olsun hpinize bu arada.
sağol ama ii değilim kaşıntı mahvediyo beni gözlerimin içine kadar kaşınıyorum kulağım kaşımaktan içi acıyor
bazen çaresizlikten ağlıyorum uyuyamıyorum çok zor yaa
zaten şeker diyeti yüzünden yarı aç geziyom bi de kaşıntı tuz biber oluyo
ne diyeyim RABBİM dayanma gücü versin
(( ne olcak senin bu kaşıntılar böle canım yaaa nasıl üzülüyorum bir bilsen duacınım allahım tez zamanda atlat şu kaşıntıları inş..kaşına kaşına doğurcan en sonunda valla işin çok zor canımcım. rabbim sana sabırlar versin şifalar versin inş..
ben çıkıyorum kızlarrr yatim çok yorgunum ve uykum var..kendinize iyi bakın çok öpüyorum
hoşgeldin sen de uyuyamayanlardan mısın?
ben çıkıyorum kızlarrr yatim çok yorgunum ve uykum var..kendinize iyi bakın çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?