2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok üzgünüm kocacığımı şimdi gonderdım yurt dışına..doguma yakın gelıcek inşş.tabi bebeişler surprız yapıp zamanından önce gelmezlerse...bu zor donemlerı onsuz gcırmek cok zor olucak.annemın evınde kalıyorum ama bu halde ınsan kendı evını istiyo((

Allah kavuştursun canım

İnşallah zamanında olur dogum cnm..Allah kavuştursun..

allah tez zamanda kavuştursun canım.

herkese merhaba...bayramın son günüde bitti:)))yorucu ama güzel bir bayram oldu..hepinizi özlemişim..kimsecikler varmı acabaaa

bende bir uğrayayım dedim belgüncüm bugün ikimizde de uyku yok anlaşılan ..nasılsın canım.. geçmişi okudum da ağrın varmış nasıl oldun şimdi??

bende bir uğrayayım dedim belgüncüm bugün ikimizde de uyku yok anlaşılan ..nasılsın canım.. geçmişi okudum da ağrın varmış nasıl oldun şimdi??

kuzum valla uyku tutmadı ama yatıcam az sonra ağrım yok şu anda allaha şükür canım..gayet iyiyim hamdolsun..sen nasılsın yiğenim nasıl

Günaydın kizlar bazıları gece kuşu ben de sabah kuşu :)) Artik alıştık kizimla hep bu saatte uyanmaya uyutmuyor beni son günlerde hareketleri iyice arttı bazen canım yakiyo hatta karnımın sekli değişiyor bı anda :) Olsun ama Kizim sağlıklı olsun da ben herseye katlanmaya raziyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…