- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.581
Ya kizlar bu sitenin durumu nedir boyle ya bilen var mı ben geçici diye düşündüm ama duzeldigi yok valla ... Bu arada herkese gunaydinlar ..
çok üzgünüm kocacığımı şimdi gonderdım yurt dışına..doguma yakın gelıcek inşş.tabi bebeişler surprız yapıp zamanından önce gelmezlerse...bu zor donemlerı onsuz gcırmek cok zor olucak.annemın evınde kalıyorum ama bu halde ınsan kendı evını istiyo((
Allah kavuştursun canım
çok üzgünüm kocacığımı şimdi gonderdım yurt dışına..doguma yakın gelıcek inşş.tabi bebeişler surprız yapıp zamanından önce gelmezlerse...bu zor donemlerı onsuz gcırmek cok zor olucak.annemın evınde kalıyorum ama bu halde ınsan kendı evını istiyo((
bende bir uğrayayım dedim belgüncüm bugün ikimizde de uyku yok anlaşılan ..nasılsın canım.. geçmişi okudum da ağrın varmış nasıl oldun şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?