- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.561
slm kızlar nasılsınız çok moralim bozuuk gerçekten.bugün kirayı vermek için ev sahibine gittik eşi vardı verdik kirayı eve geldik,daha sonra bi baktım kadın bizi aramış kira için önce 500 demişti sonra 450 ye düşürmüştü biz öle tutmuştuk.aramış biz 450 milyon verdik kirayı eksik vermişsiniz diyor.biz taşınmışz yerleşmişiz tutturmuş ben 500 dedim die taşınalım die ben ısrar etmiştm eşime şimdi ona karşı çok mahçup hisssettim kendimi eşim veririm 50 milyna ihtiyacımız mı var diyo ama ağlamaktan helak oldum
alla alla yaa ne cins ev sahipleri var böyle ya sen bozma fazla moralini canım sonuçta 50 lira fazla deil ama insanı ne diye kandırıyolarki.
slm kızlar kaç gündür giremedim bilgisayara virüs girdi ve hala olmadı.. şimdi kayınvaldemdeyim ordan girebiliyorum ama fazla değil, sizleri çok ösledimmfırsat buldukça girmeye çalışıcam...
geçmişe fazla bakamadım bi göz attım hasta olnalar var galiba Allah hepinise şifa versin arkadaşalr dikkat edin bayramda çok gesmeyinn :76:
kıslar bişi sorcam benim belim acayip ağrıo kalçalarım acıooyattığım zaman tek başıma kalkamıyorumm sizde bölemisiniss... :26:
sabit durduğum zamanda çok ağrım oluo ama gezinirken iyi onuda abartmadıkça ...
5 dk oturcam 5 dk gesincem o zaman iyi ... sizinde böylemii :26:
bu arada herkese iyibayramlar diliyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?