2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam geçmişi pek okuyamadım ama sanırım rahatsız olan arkadaşlar var hepsine geçmiş olsun fırsat bulunca okuyacağım

dün evimizi taşıdık ufaktan yerleşiyorum mutfağı yerleştirdik zaten önemli olanda orasıydı bugün hiç bir iş yapmadım daha sabah anneme kahvaltıya çıktık sonra eşim çıktığımız evde klima ve şohben kalmıştı onlar için gitti bizde annemle pazara gittik geldik biraz dinlendik markete gittik birazdan da bize geçeceğiz yerleşme işine devam edeceğiz hiç acele etmiyorum anneme yakın olunca içim rahat kaynanam falan da dün bizdeydi gece yarısına kadar babamlar montaj işlerini falan yaptılar annem perdelerimi yıkayıp getirdi onlar asıldı yatağımız kuruldu yemek elbise dolabımın montajı kaldı oda kurulunca zaten büyük iş bitmiş olacak bayramdan sonra da kızımın odasıyla ilgileneceğim inşallah

bir daha ne zaman girerim bilmiyorum evde henüz net yok hepinizi çok öpüyoruz iyi bayramlar diliyoruz

slm kızlar nasılsınız çok moralim bozuuk gerçekten.bugün kirayı vermek için ev sahibine gittik eşi vardı verdik kirayı eve geldik,daha sonra bi baktım kadın bizi aramış kira için önce 500 demişti sonra 450 ye düşürmüştü biz öle tutmuştuk.aramış biz 450 milyon verdik kirayı eksik vermişsiniz diyor.biz taşınmışz yerleşmişiz tutturmuş ben 500 dedim die taşınalım die ben ısrar etmiştm eşime şimdi ona karşı çok mahçup hisssettim kendimi eşim veririm 50 milyna ihtiyacımız mı var diyo ama ağlamaktan helak oldum

alla alla yaa ne cins ev sahipleri var böyle ya sen bozma fazla moralini canım sonuçta 50 lira fazla deil ama insanı ne diye kandırıyolarki.

alla alla yaa ne cins ev sahipleri var böyle ya sen bozma fazla moralini canım sonuçta 50 lira fazla deil ama insanı ne diye kandırıyolarki.

gerçekten şaşkına döndüm bu durum karşısında hiç böle insanlarla karşılaşmamıştım ve görseniz insanları buranın en zengin ailelerinden.insanları anlamak gerçekten imkansız...çok üzüldüm gerçekten

Selam kızlar eşimi bekliyorum kayınvaldemlere gitmek için beni almaya gelicek çok yoruldum bugün ütü yap bavul hazırla epilasyonla uğraş çanta hazırla hiçbişey unutmamak için ordan oraya koştur... zaten sırf ilaçlarım we göbek-göğüs kremlerim koca bi poşet dolduruyo artık eğilmekte çok zorluyo kızım iyice aşağıda banyomu yaptım gitmeye hazırım artık dinlenebilirim
bayramda bidaha giremem muhtemelen hepinizin bayramı mübarek olsun hayırlı, mutlu bayramlar... Bayram sonrasında halen doğurmamış olarak evime dönmeyi diliyorum. Görüşmek üzre...

slm kızlar herkes bı telaş ıcınde yola cıkıcak arkadaslara ıyı yolculuklar hasta olanlara cok gecmıs olsun herkese ıyı bayramlar dılıyorum bırdahakı bayrama karnımızda olan bebişlerlmlzln kucagımızda olmasını dilıyırum.hepınızı optuuum

slm kızlar kaç gündür giremedim bilgisayara virüs girdi ve hala olmadı.. şimdi kayınvaldemdeyim ordan girebiliyorum ama fazla değil, sizleri çok ösledimm fırsat buldukça girmeye çalışıcam...

geçmişe fazla bakamadım bi göz attım hasta olnalar var galiba Allah hepinise şifa versin arkadaşalr dikkat edin bayramda çok gesmeyinn :76:

kıslar bişi sorcam benim belim acayip ağrıo kalçalarım acıoo yattığım zaman tek başıma kalkamıyorumm sizde bölemisiniss... :26:
sabit durduğum zamanda çok ağrım oluo ama gezinirken iyi onuda abartmadıkça ...
5 dk oturcam 5 dk gesincem o zaman iyi ... sizinde böylemii :26:

bu arada herkese iyibayramlar diliyorumm...

cnm sanada iyi bayramlar.aynı dert bendede var.yan yattıgım için kalçalarım çok acıo resmen üstünden bişi gecmiş gibibel agrısı zaten var.dayanıcaz artık az kaldı.hamileliğim boyunca özlem duydugum tek şey yüzüstü yatmak oldu:)resmen aglıcaktım bi ara.

Benim de belim de ağrı oluyo hele biraz yorulduysam bacağıma vuruyo ağrısı sabahları da solvtarafima yattığım için o taraftan kalçamda bı ağrı oluyo cok ara ara ellerimde parmaklarım sisiyo ayaklarımda yok ama olmaz da inşallah...

ıyı bayramlar...
allah daha nice bayramlar nasıp etsın hepımıze evlatlarımızla ınşallah..

merhaba kızlar,hepinizin kurban bayramını kutluyorum.seneye yavrularımızla birlikte kutlarız,onlara bayramlıklar alırız inşallah.iyi bayramlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…