2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar çok korktum zaten doktor ne dediyse onu yapçam bayramdı gezmekti temizlikti umrumda değil yeterki kızım beklesin vaktini sağlıklı gelsin
dilekçim ilk mi olucam bilmiyorum ama hayırlısı nasılsa öyle olsun evet canım özel hastane zaten önceki gittiklerim de özeldi ama daha küçük hastanelerdi son gittiğimiz geçen sene açıldı silivride, başka illerde istanbulda fln da var hastaneleri ama silivridekini çok beğendim eşim de baş hekimini uzaktan tanıyomuş haftaiçi uğrar görüşürüm dedi zaten adam çevrede de hastaya ve eğitime verdiği değerle tanınan titiz bi adam olarak duymuştum çok metini duydum hastanenin ama yer olarak ne benim evime ne annemin evine çok yakın değil diye düşünmemiştim bide çok lüks bi hastane olarak gözüktüğünden hep çok pahalıdır kimbilir kaç milyar isterler doğum için diye düşünüyodum
hastaneye bi girdik 5yıldızlı otel gibi lobisi kafeteryası büyük, ferah ve tertemiz çok ilgilendiler yardımcı oldular ve muayne sadece 12 TL!! Ben küçük bi özel hastaneye 62 TL veriyodum muaynesine bikaç test yaptırdığımda 90-100 TL gidiyodu testlere sadece 8 TL verdik ve doktor da yoğunluğuna rağmen herşeyi tek tek anlattı gereken tedbirleri almak için elinden geleni yaptı yardımcısı da çok şeker işimiz hallolsun çok yorulmiim diye koşturdu durdu doğumhaneye gittim tamamen ayrı ve çok büyük bi bölümdü yenidoğan ünitesini fln gördüm tertemiz heryer ve herkes güleryüzle ilgileniyo yardımcı oluyo çok içime sindi yani bakalım kısmetse son kararımız burası

Elfella, geçmiş olsun.

ben de bazen alışveriş merkezlerinde saatlerce dolanıyorum,ondan sonra yürüyemez hale geliyorum,karnıma ve kasıklarıma ağrı giriyor.bu bayram tatilini evde dinlenerek geçireceğim ama daha bebişimin hazırlıkları tamamlanmadı,bir yandan da ne olur ne olmaz diye bi an önce herşeyi hazır etmek istiyorum.

selam kızlar nasılsınız...
ben bayağ bir kayıplardaydım
kayınvalidemler bendeydi daha sonrada çok kötü hastalandım,enfeksiyon kapmışım 10 gün filan kolumu kıpırdatacak halim yoktu hep yattım....Şimdide bayram telaşı...
Herkese iyi bayramlar diliyorum.Hepinizi çok öptüm
umarım herkes iyidir herşey yolundadır......

begüm canım geçmiş olsun aklımada geldin hep arıcaktım hatta ama çekindim birazcık şimdi nasılsın iisin demi?

begüm canım geçmiş olsun aklımada geldin hep arıcaktım hatta ama çekindim birazcık şimdi nasılsın iisin demi?

sağol canım,şimdi daha iyiyim.sadece biraz göğüslerim dolu ama oda sorun değil.çok kötü olmuştum hem istifra hem isal birde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
ama allahtan bebişim iyi......istediğin zaman arayabilirsin çekinmene gerek yok canım.....

slm kızlar giremiyorum iki gündür annemdeydim abimin nişan bohçası geldi yardım ederim diye erkenden gittim ama hiçbişeycik yapamadım valla çok ağırlaştım hiçbişey yapamıyorum artık hemen belim ve karnıma sancılar giriyor. sizler nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım kolumu kaldıracak halım yok valla...

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum,yeni evime taşındım annem gelmişti dün gitti gene kocacıkla başbaşa kaldık..oda bugün nöbetçi kızım ve ben yanlız kaldık)))siz iisinizdir umarım

selam kızlar
iki gündir giremiyorum çok fena grip oldum:2:
yüzüm gözüm şişti ilaç da içermiyorum daha baya sürer galiba
siz de dikkat edin olur mu
öpmüyorum hastalık bulaşmasın

hasta olan arkadaşlar tek tek hepinize geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum kendinize çok iyi bakın kış geldikçe hastalıklarda artacak çok iyi korunup bol vitaminli gıdalar yemeliyiz.

gecmiş olsun..dıkkt et kendıne..

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum,yeni evime taşındım annem gelmişti dün gitti gene kocacıkla başbaşa kaldık..oda bugün nöbetçi kızım ve ben yanlız kaldık)))siz iisinizdir umarım
uenı evınde gule gule otur canım.hayırlı ugurlu olsun..
selam kızlar
iki gündir giremiyorum çok fena grip oldum:2:
yüzüm gözüm şişti ilaç da içermiyorum daha baya sürer galiba
siz de dikkat edin olur mu
öpmüyorum hastalık bulaşmasın

off geçmıs olsun sanada canım

kızlar bugun eşim cüzdanını çaldırdı..
canım sıkıldı..annemle bbek alısverısındeydık..bebegımıze bırseyler alıyordu annem..
eşim aradı..
kımlık ehlıyet banka kartları ve 200 tl para..
ve bırkac aydır sıkıntıdaydık zaten..arabanın bakımı.vergısı.vs.
zaten her ay rutın 250 lıra benzın harcıyor araba..
bırde cuzdan gıttı..bılseydım çok begendıgım pjamaları alırdım.ama çok pahalıydı kıyamadım...ben kıyamadım..hırsız kıydı cüzdana..

canım çoook geçmiş olsun iyi bilirim o hırsız acısını.. benim evime hırsız girip bütün altınlarımı çaldı.. bide üç ay önce komple çantam çalındı içindede 2000euro para 1 ay öncesi aldığım telefonum cüzdanım kimliklerim vardı.. tamda ertesi gün bozdurup bankaya yatırıcaktım.. ama kısmet olmadı... o yüzden cok üzme canım kendini beterin beteri var :))) cana gelceğine mala gelsin sizin canınız saolsun ...çalanada haram zıkkım olsun

ay canım benım ya...
senınde basına gelmıs...
benımde evıme ıstanbulda oturdugum zaman hjırsız gırmıstı..
ust kat olamsına ragmen..
altınlarımı almıstı..bır kısmını yanı..
ertesı gun bulamadıgı gerı kalanını bozdurup bankaya koymustuk..
ev kıramız vardı evde..1 gun sonra ev sahıbıne verıcekken onuda almıs hırsız...
tam o dagınıklıgı evı topladık..polısler evde parmak ızı alıcaz dıye heryer battı..kapkara oldu ki 15 gun sonra bız işteyken yıne gırmiş..ama parmak ızıne gore ıkıncı hırsız başka biri..
eve zor gırıyordum korkudan..eşim korkma korkunu yen dıyordu..
bır gırdımkı eve pencerelerde perdeler uçusuyor yıne..evı darman duman etmıs..camı kırarken elını kesmıs.heryerı pis kanıyla berbat etmıs..
yenı aldıgım cebımı evde unutmustum.almış...
senın yaşadıkların gıbı canım..yıne polıs geldı.parmak ızı aldı..heryer yıne kapkara oldu..
ben yorgunluktan bıttım..
bırde parmak ızınden yakalandı aylar sonra..mahlkemeye avukatı geldı,kendsı gelmemıs....ben eve gırdım bırsey almadım demiş..
ama canım benım senın maddı kaybın çok olmus..allah beterınden korusun..ne dıyelım..
cana bır sey olmasın..
sen de kendını korumak için cebınde bırseyler taşi..varmı tedbırın artık..sprey falan koy cebıne..allah korusun..

Son düzenleme:
canım yaaa... bizim allahtan evi filan dagıtmamış hiç eliyle koymuş gibi bulup altınları alıp gitmiş.. parmak izi alacagız diye polisler bizim evide kapkara yaptılar bide benim bütün yatak odam bembeyaz.. maddi kaybımız cok oldu ama pisikolojikman bi adamın benim yatak odama girip cekmecelerimi kurcalamış olması acayip zoruma gitti evimden tiksindim resmen..
hırsızdan sonra polisler bize kesin geri gelir bunlar demişlerdi esyalar için... biz hemen alarm taktırdık güvenilir bir firmaya.. şimdi içim daha rahat ama bir kere sogudum bu evden... bu kışıda atlatayım tasınıcam.. canım öyle yüksek filan farketmiyor bunlara benim evim 5. kat çelik kapıdan girmişler.. bide inanırmısın cadde üstü evim.. karsım Şok, yanım taksi duragi apt altı çiçekçi yanı eczane yani sürekli bir insan seli ama maalesef kimse kimseyi takmıyor ne komşuluk var ne birşey o yüzden hırsızlarda daha cesaretli artık.. neyse cok uzattım... tekrar sanada geçmiş olsun canım.. Olan para pula olsun.. hep dua ederim iyiki ben yokken girmiş.. ya evde olsaydım bana bişey yapsaydı?? ... haram zıkkım olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…