- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.501
eliff
bebişin kaç kılo olmus canım..boyu kaç olmus...
boyunu sormayı unuttum panikten ama kilosu 2550 gr dedi haftasıyla uyumluymuş
selam kızlar nasılsınız...
ben bayağ bir kayıplardaydım
kayınvalidemler bendeydi daha sonrada çok kötü hastalandım,enfeksiyon kapmışım 10 gün filan kolumu kıpırdatacak halim yoktu hep yattım....Şimdide bayram telaşı...
Herkese iyi bayramlar diliyorum.Hepinizi çok öptüm
umarım herkes iyidir herşey yolundadır......
begüm canım geçmiş olsun aklımada geldin hep arıcaktım hatta ama çekindim birazcık şimdi nasılsın iisin demi?
boyunu sormayı unuttum panikten ama kilosu 2550 gr dedi haftasıyla uyumluymuş
gecmiş olsun..dıkkt et kendıne..selam kızlar nasılsınız...
ben bayağ bir kayıplardaydım
kayınvalidemler bendeydi daha sonrada çok kötü hastalandım,enfeksiyon kapmışım 10 gün filan kolumu kıpırdatacak halim yoktu hep yattım....Şimdide bayram telaşı...
Herkese iyi bayramlar diliyorum.Hepinizi çok öptüm
umarım herkes iyidir herşey yolundadır......
uenı evınde gule gule otur canım.hayırlı ugurlu olsun..slm kızlar uzun zamandır giremiyordum,yeni evime taşındım annem gelmişti dün gitti gene kocacıkla başbaşa kaldık..oda bugün nöbetçi kızım ve ben yanlız kaldık)))siz iisinizdir umarım
selam kızlar
iki gündir giremiyorum çok fena grip oldum:2:
yüzüm gözüm şişti ilaç da içermiyorum daha baya sürer galiba
siz de dikkat edin olur mu
öpmüyorum hastalık bulaşmasın
kızlar bugun eşim cüzdanını çaldırdı..
canım sıkıldı..annemle bbek alısverısındeydık..bebegımıze bırseyler alıyordu annem..
eşim aradı..
kımlık ehlıyet banka kartları ve 200 tl para..
ve bırkac aydır sıkıntıdaydık zaten..arabanın bakımı.vergısı.vs.
zaten her ay rutın 250 lıra benzın harcıyor araba..
bırde cuzdan gıttı..bılseydım çok begendıgım pjamaları alırdım.ama çok pahalıydı kıyamadım...ben kıyamadım..hırsız kıydı cüzdana..
canım çoook geçmiş olsun iyi bilirim o hırsız acısını.. benim evime hırsız girip bütün altınlarımı çaldı.. bide üç ay önce komple çantam çalındı içindede 2000euro para 1 ay öncesi aldığım telefonum cüzdanım kimliklerim vardı.. tamda ertesi gün bozdurup bankaya yatırıcaktım.. ama kısmet olmadı... o yüzden cok üzme canım kendini beterin beteri var :))) cana gelceğine mala gelsin sizin canınız saolsun ...çalanada haram zıkkım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?