- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.601
kolAy gelsin canım ama fazla yorma kendini yavaş yavaş yap.kimsecikler yok sanırımmm......
bende oğlumun giysilerini ütülüyorum, bı yandan da nevresımlerını attım yıkanıyooorr,,,,çok ıi var çooookkk.
15 Aralıkta izne ayrılıyorum kızlar,,ıstıyorumkı ızınlıyken bol bol dınlenıp,yatayım kiii bebegımm zamanından önce doğmasın.
sizin hazırlıklar ne durumdaa...ayy az kaldı yaa,ezan okunuyor bu mubarek ezanların hurmetıne sağlıkla doğsun melekleımız...amin
günaydın kızlar nasılsınnız bebişler nasıl...uyku düzenim çok kötü gece çok rahatsız yatıyorum.sabah 5buçuk 6 tıda uyanıyorum ve acaip bi ağırlık var üstümde
herkese merhaba
bende de yeni eve taşındığımızdan beri hep bir uyku hali var tatil yaradı sanırım iş stresinden de kurtuldum ondan mı ne maşallah güzel uyuyorum ama dün gece bir sol bir sağ bacağıma sırayla kramp girdi durdu belli aralıklarla oda olmasa yine iyi uyuyacaktım ama artık sabahları acısını çıkarıyorum işe gitme derdim yok eşim için kalkıyorum onu gönderiyorum işe sonra tekrar yatağa uyumasam bile kalkmıyorum yataktan dinleniyorum uykusuz günlerimin acısını çıkarıyorum
bugün de annemle çarşıya çıktık kızıma bornoz takımı,sebamed şampuan ve pişik önleyici krem, fırça, tarak, şapka, eldiven, çorap, saç bandı aldım baya gezdik yorulmuşum kızımın halı ve dolaplarını getirmelerini söyledim mağazaya çarşamba günü gelecekmiş bende cicişlerimizi yıkamaya başlayacağım artık hazır dursun zamanımız azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?