2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler yok sanırımmm......

bende oğlumun giysilerini ütülüyorum, bı yandan da nevresımlerını attım yıkanıyooorr,,,,çok ıi var çooookkk.

15 Aralıkta izne ayrılıyorum kızlar,,ıstıyorumkı ızınlıyken bol bol dınlenıp,yatayım kiii bebegımm zamanından önce doğmasın.

sizin hazırlıklar ne durumdaa...ayy az kaldı yaa,ezan okunuyor bu mubarek ezanların hurmetıne sağlıkla doğsun melekleımız...amin

günaydın kızlar nasılsınnız bebişler nasıl...uyku düzenim çok kötü gece çok rahatsız yatıyorum.sabah 5buçuk 6 tıda uyanıyorum ve acaip bi ağırlık var üstümde

kolAy gelsin canım ama fazla yorma kendini yavaş yavaş yap.

bu arada izinde bol bol yat dinlen sonra çok arıcaz bu günleri
günaydın kızlar nasılsınnız bebişler nasıl...uyku düzenim çok kötü gece çok rahatsız yatıyorum.sabah 5buçuk 6 tıda uyanıyorum ve acaip bi ağırlık var üstümde

ahh ahh aynı dert bndede var okadar dengesizleştiki uyku düzeni falan kalmadı gece 1 buçukta falan yatıorum 6 da saat kurmuşum gibi ayaktayım tekrar yattığımda her saat başı uyanıorum

günaydın kızlar.bayramda geldi geçti sayılı gün işte.doğumada az kaldı Allah izin verirse.Rabbim hepimize evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar,

nasılsınız akalım bayram bitti yorgunlukta biter inşallah artık uyku haram oldu bana sabaha kadar dönüyorum yatak batıyor resmen

ben 4günde bir tam uyuyorum,,,onun dısında 3-4saat uyuyorsam uyuyorum zorlaaaaaaaaa,ya mıdem yanıyor ya uyku tutmuyor,bıde gozumden uyku akıyorr yınede uyuyamıyorummm
çok sınır bozucuu

merhaba kızlar,site ne kadar sinir bozucu olmuş.girebilmek için epey uğraştım.umarım herkes iyidir.kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.

merhaba kızlar bayramın birinci gününden beri giremiyorum umarım herkes iidir inş site o kadar kötü olmuşki geçmişi bile okuyamadım sinirden...

selam kızlar... bende de yemeklerden sonra mide yanması ve nefes alamama gibi sorunlar başgösterdi...bebeğim iyi hareketli maşallah ama bu benim nefes alamama durumu ne olacak bilmiyorum.her yemekten sonra renny içiyorum ve az yemeye başladım..belgünüm senin iyi olmana sevindim canım...

herkese merhaba
bende de yeni eve taşındığımızdan beri hep bir uyku hali var tatil yaradı sanırım iş stresinden de kurtuldum ondan mı ne maşallah güzel uyuyorum ama dün gece bir sol bir sağ bacağıma sırayla kramp girdi durdu belli aralıklarla oda olmasa yine iyi uyuyacaktım ama artık sabahları acısını çıkarıyorum işe gitme derdim yok eşim için kalkıyorum onu gönderiyorum işe sonra tekrar yatağa uyumasam bile kalkmıyorum yataktan dinleniyorum uykusuz günlerimin acısını çıkarıyorum
bugün de annemle çarşıya çıktık kızıma bornoz takımı,sebamed şampuan ve pişik önleyici krem, fırça, tarak, şapka, eldiven, çorap, saç bandı aldım baya gezdik yorulmuşum kızımın halı ve dolaplarını getirmelerini söyledim mağazaya çarşamba günü gelecekmiş bende cicişlerimizi yıkamaya başlayacağım artık hazır dursun zamanımız azalıyor

bende oğlumun kıyafetlerini yıkamaya başladım yavaş yavaş.çantamızı hazırlayıp doğumu beklemek kalıyor hayırlısıyla

of kızlar...bedede ykusuzluk var.
bu akşm erkenden ytmayı dusunuyorum artık...
pazartesı yada salı kontrolumuz var bızım..
denızcım..ne guzel tatıl yaramı sanda..uyu canım..bızede bulassa uyku bıraz..

aslında yazmıstım ama sılınmıs mesajım..
bayramın 1.gunu bende cuzdanımı düşürdum..eşime kızarken ben de yaşadım aynı seyı..
ertesı gun zabıta amırlıgıne bırakmıslar..
içindekı paraları almıslar tabii.bırakmamıslar..
ama oglumun kımlıgı..benım kımlıgım ve evın anahtarı gerı geldı çok sukur..
allah beterınden korusn..
sımdı dısarı çıkınca gırıp cıktıgım yerlerden sonra çantamı kontrol edıyorum ıkıde bıı...

herkese merhaba herkeste uyku sorunu var bende ise aşırı uyku hali ne olacaksa bu halim bu arada erken doğum riskim var herşeyimi hazırladım 32. haftamızada girdik artık her an bekliyorum bebikimi bu arada açlık kan şekerimde az yüksek çıktı kafama çok takıyorum pazartesi doktorum diyet verebilirim dedi ((

canım.erken dogum rıskın hıç geçmedı galıba..
ıdrar yollarındakı enfeksıyon geçtımı pekı..

evet canım o geçti çok şükür ama hastaneye yatırdılar damardan antibiotik verdiler sancım çıkmıştı doğum sancısı ( şimdide bekliyorum artık ne zaman gelmek isterse beyfendi :))) geçsede tekrarlıyor sonradan

ay canım ya..
dha erken tabii.32.haftadasın demii..
inşallah dah bekler senın oglun..
ilk doguran sen mı olucaksın yoksa...
ınşallah bekler tam tarıhını...

yeni evinizde güle güle oturun denizcim.ne güzel izne ayrılmışsın,ben bayramdan sonra 3 hafta daha çalışacağım,nasıl gidip geleceğim hiç bilemiyorum...

inş canım bebeğimin ciğer gelişimi için iğne yaptılar bayramda 32. haftaya girdik
doktorum aradı varmı bi sıkıntı diye hastaneye yolladı açlık şekerim yüksek çıktı 106 çıktı bunun üzerine 100 gr şeker yüklemesi yapıldı sonuç iyi ama açlık şekerimin 95 in altında olması gerekliymiş 2 gündür kafama takıyorum bu şekeri acaba şeker hastasımıyım diye (( annem babam şeker hastasıda ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…