- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.621
canım bende çok çektim uykusuzluğu ağrıyı çalışınca da zor oluyorduof kızlar...bedede ykusuzluk var.
bu akşm erkenden ytmayı dusunuyorum artık...
pazartesı yada salı kontrolumuz var bızım..
denızcım..ne guzel tatıl yaramı sanda..uyu canım..bızede bulassa uyku bıraz..
teşekkür ederim canım benim izin süresiz izin oldu amayeni evinizde güle güle oturun denizcim.ne güzel izne ayrılmışsın,ben bayramdan sonra 3 hafta daha çalışacağım,nasıl gidip geleceğim hiç bilemiyorum...
canım inşallah aceleci davranmaz bebişin şekerinde gebelik şekeridir inşallah kalıcı değildir bende çok korkmuştum 50 yüksek çıkınca 100 normal çıktı ama ben yinede dikkat ediyorum yediklerimeinş canım bebeğimin ciğer gelişimi için iğne yaptılar bayramda 32. haftaya girdik
doktorum aradı varmı bi sıkıntı diye hastaneye yolladı açlık şekerim yüksek çıktı 106 çıktı bunun üzerine 100 gr şeker yüklemesi yapıldı sonuç iyi ama açlık şekerimin 95 in altında olması gerekliymiş 2 gündür kafama takıyorum bu şekeri acaba şeker hastasımıyım diye(( annem babam şeker hastasıda ((
canım bende çok çektim uykusuzluğu ağrıyı çalışınca da zor oluyordu
inşallah herkesin uyku problemi biran önce geçer bari son zamanlarımızda uyuyalım dimi
teşekkür ederim canım benim izin süresiz izin oldu ama
bebişimi kendim büyütmek istiyorum bu arada evdeyken staj başlatma sınavına hazırlanacağım kazanırsam inşallah tekrar başlarım işe
canım inşallah aceleci davranmaz bebişin şekerinde gebelik şekeridir inşallah kalıcı değildir bende çok korkmuştum 50 yüksek çıkınca 100 normal çıktı ama ben yinede dikkat ediyorum yediklerime
hayırlı olsun ıznın canım..ne zaman ayrıldın ızıne..canım bende çok çektim uykusuzluğu ağrıyı çalışınca da zor oluyordu
inşallah herkesin uyku problemi biran önce geçer bari son zamanlarımızda uyuyalım dimi
teşekkür ederim canım benim izin süresiz izin oldu ama
bebişimi kendim büyütmek istiyorum bu arada evdeyken staj başlatma sınavına hazırlanacağım kazanırsam inşallah tekrar başlarım işe
canım inşallah aceleci davranmaz bebişin şekerinde gebelik şekeridir inşallah kalıcı değildir bende çok korkmuştum 50 yüksek çıkınca 100 normal çıktı ama ben yinede dikkat ediyorum yediklerime
izne ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun peki canım
hayırlı olsun ıznın canım..ne zaman ayrıldın ızıne..
gulaycım nasılsın..beegın nasıl..
Nelere dikkat ediyosun denizcim mesela??
hamur işi yemiyorum kepek ekmeği yiyorum 8. aydayız 7 kg aldım şimdiye kadar
nar yiyorum bayadır şekere iyi geliyormuş bayramda çok az tatlı şeker yedim artık canımda istemiyor eskisi gibi
az az yiyorum meyve ve suya ağırlık verdim kalsiyum alamıyorum ama bugünlerde taşınma yerleşme derken süt kalsiyum magnezyum hep unuttum o yüzden kaç gecedir kramp giriyor bacaklarıma yoksa uyanacağım yok zaten
sağol canım bayramdan önce perşembe başladı ama ben cuma günü cumartesi de yarım gün çalıştım geri dönmeyeceğim için iş bırakmak istemedim.hayırlı olsun ıznın canım..ne zaman ayrıldın ızıne..
tekrar işe başlayacaklar için en mantıklısı bu zaten çabuk geçer inşallah senin içinde benim öyle olduya aslında 32. haftamda yani 2 hafta sora ayrılabiliyoru.. Ama son 3 haftaya kadar calışıyım da sonraya eklensin izinlerim istiyorum.. O yüzden daha var anlıyacagın ..
nar mı?? Nar erken doguma sebep luyo zararlı diye duymuştumm.. kestim ben de yüzden..
ay hiç duymadım ben bir güzel yiyorum vallahi araştırayım bende
en bi dergide okuuştum ama nette olumsuz diye net bişey göremedm şimdi sen deyince baktım da...doktora sormak lazım aslnda..
bende baktım kesin bişi yazmıyor fazla tüketilmemeli diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?