2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım beım..kendıne sıtres yapma..muhtemelen hamılelık sekerıdır..
ama aılede ırsı sekr var olabılır..
inşallah degıltır ..
dogumdan sonra doktorun yıne senı tahlıl ıcın cagırır canım..inşallah yoktur sekerın falan...
ılk bekmıyd canım senın..be senın ıkıncı bebegın dıye hatırlıyorum..yanlısmıyım acaba..

ilk bebeğim nasip olursa zaten bir daha da düşünmüyorum benden beteride vardırda nekadar sıkıntı varsa çektim rabbim beterinden korusun...AMİN......

Rahatsız arkadaşlaa geçmiş olsun öncelikle.. Uyku sorunu bende de var ne yazık ki.. Gece en cok saat başı uyanıyrum.. eşim diyo noldu?Aslında tam bişiyim yohk ama böle bi huzrsuzluk.. vücut agrısı..karın agrısı.. diyorum yohk bişey.. sabah tam uyanmam gerekn zamanlarda acaip uyku oluyo bu seferde.. hadi tatile iyiydi de pzt okul acılınca ne yapcam bilmiyorumm

of kızlar...bedede ykusuzluk var.
bu akşm erkenden ytmayı dusunuyorum artık...
pazartesı yada salı kontrolumuz var bızım..
denızcım..ne guzel tatıl yaramı sanda..uyu canım..bızede bulassa uyku bıraz..
canım bende çok çektim uykusuzluğu ağrıyı çalışınca da zor oluyordu
inşallah herkesin uyku problemi biran önce geçer bari son zamanlarımızda uyuyalım dimi
yeni evinizde güle güle oturun denizcim.ne güzel izne ayrılmışsın,ben bayramdan sonra 3 hafta daha çalışacağım,nasıl gidip geleceğim hiç bilemiyorum...
teşekkür ederim canım benim izin süresiz izin oldu ama
bebişimi kendim büyütmek istiyorum bu arada evdeyken staj başlatma sınavına hazırlanacağım kazanırsam inşallah tekrar başlarım işe
canım inşallah aceleci davranmaz bebişin şekerinde gebelik şekeridir inşallah kalıcı değildir bende çok korkmuştum 50 yüksek çıkınca 100 normal çıktı ama ben yinede dikkat ediyorum yediklerime

Nelere dikkat ediyosun denizcim mesela??

canım benım..allah bterınden korusun tabii.
bende bır tane ıstıyordum...çunku oglumu cok zorluklarla buyuttum..
8 ay hıç uyumadım desem dogrudur..
avz avaz aglardı..kendıd uyumazdı.benıde uyutmazdı..
gaz da vardı tabii..
uykusuzluk bende sureklı hastlık yapt.bunyem uykısuzluktan zyıf düşüyordu..
bırd hsta hasta ogluma yıne kendım bakıyordum kolumu kaldıramazken..çunku aılem uzaktı..
sonra bırde depresyona gırdımmı..2 yıl surdu neredeyse...
2 yıl deprsyon ılacı kullandım.ustelık ılaç kullanırken kazayla hamıle kalmısm..kurtaj oldum...offf...çok zor bır 3 yıldı...
hepsı gerıde kaldı..
şimdı aılelerımıze çok yakın otuuryoruz..
herkes etrafımda..
yanii .asla ıkıncıyı ıstemedım..ama hersey unutuldu tabıı yıne..ınşallah bu bebgım kolay beek olur..hepımızn bebeklerı uyur buyur ınşallah..
buyuk konusmmak lazımmıs..bende ıkıncıyı beklıyorum bır heves..

hayırlı olsun ıznın canım..ne zaman ayrıldın ızıne..

gulaycım nasılsın..beegın nasıl..

Son düzenleme:
Nelere dikkat ediyosun denizcim mesela??

hamur işi yemiyorum kepek ekmeği yiyorum 8. aydayız 7 kg aldım şimdiye kadar
nar yiyorum bayadır şekere iyi geliyormuş bayramda çok az tatlı şeker yedim artık canımda istemiyor eskisi gibi
az az yiyorum meyve ve suya ağırlık verdim kalsiyum alamıyorum ama bugünlerde taşınma yerleşme derken süt kalsiyum magnezyum hep unuttum o yüzden kaç gecedir kramp giriyor bacaklarıma yoksa uyanacağım yok zaten

nar mı?? Nar erken doguma sebep luyo zararlı diye duymuştumm.. kestim ben de yüzden..

canım ıyıyız bızde..
bızım kontrolumuzde pazartesı veya salı..ben randevu almadım dha..22 si veya 23 konrtole gel demıstı...
hep ıyıyız canım..
ben kacıyorum..oglanın uyku vaktı gecıyor...
belkı onlauyurum bıraz bende...bugun mısafırım vardı akşama kadar...
öptum hepnızı...

hayırlı olsun ıznın canım..ne zaman ayrıldın ızıne..
sağol canım bayramdan önce perşembe başladı ama ben cuma günü cumartesi de yarım gün çalıştım geri dönmeyeceğim için iş bırakmak istemedim.
ya aslında 32. haftamda yani 2 hafta sora ayrılabiliyoru.. Ama son 3 haftaya kadar calışıyım da sonraya eklensin izinlerim istiyorum.. O yüzden daha var anlıyacagın ..
tekrar işe başlayacaklar için en mantıklısı bu zaten çabuk geçer inşallah senin içinde benim öyle oldu

iiakşamlar kılzar,

DENİZ cim hayırlı olsun canım yeni evin ohh yerleştin mis gibi tertemizdir şimdi keyfini çıkar bol bol

DİLEK cim sizede geçmişolsun canım nedir bu hepsi üstüste geldi sizin ama allah beterinden korusun.bu arada faceden senin oğlanın resimlere baktım maşallah yaa tam ıssırmalık valla kedi canavarı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…