- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.641
haftada 2 3 tane yiyorumdur ama aklıma gelirse ya da üşenmezsem :))) fazla değil bencesen ne kadar tüketiyosun meseala?*
sağol canım teşekkür ederim bebişim yeni ve temiz eve gelecek inşallahiiakşamlar kılzar,
DENİZ cim hayırlı olsun canım yeni evin ohh yerleştin mis gibi tertemizdir şimdi keyfini çıkar bol bol
DİLEK cim sizede geçmişolsun canım nedir bu hepsi üstüste geldi sizin ama allah beterinden korusun.bu arada faceden senin oğlanın resimlere baktım maşallah yaa tam ıssırmalık valla kedi canavarı:))
ay ben buraya yazarkende bir taraftan nar yiyorummm :))))
ya çok merak ediyorum acaba bizim listede olup da doğum yapmış olan varmı çoğu buraya yazmıyor çünkü
Rabbim bize de kolay dogumlar nasip etsin inş..115 kişi var listede buraya devamlı yazanda 30 kişi anca vardır sanırım.kasım bitmek üzere bakalım bizim ilk bebeğimiz kim olucak.
aralık takilerin çoğu başlamış bile doğurmaya.
sağol canım ..allah beterınden korusun..buna şükür..iiakşamlar kılzar,
DENİZ cim hayırlı olsun canım yeni evin ohh yerleştin mis gibi tertemizdir şimdi keyfini çıkar bol bol
DİLEK cim sizede geçmişolsun canım nedir bu hepsi üstüste geldi sizin ama allah beterinden korusun.bu arada faceden senin oğlanın resimlere baktım maşallah yaa tam ıssırmalık valla kedi canavarı:))
arastır canım..ben soyle baktım..son 3 ayda 1 ara ogun arttırmak gerekıyormus..son 3 ay beslenme onemlı dıyor...
mesela gunde 4 kuru ıncır ve 1 bardak süt fazladan ıçmelıymısiz...
senın bbegın ısmı ne olucak canımm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?