- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.661
Tesekkurler canım evet pek kimsede duymuyorum ben de daha hamile kalmadan vardı aklımızda kiz olursa diye o yüzden cok da düşünmedik adını ...çok guzel ısım..pek kımsede yok ..
kolay buldunmısmını bebegının...
deniz geçmiş olsun canım anneciğine
valla bizde öyleyiz yemek yapmıorum ne zamandır herakşam annemlerdeyiz.
slm kızlarr
zaman yaklaştıkca şikayetlerimizde artıyo bende kendimi aşırı halsiz hissediyorum artık elim ayağım tutmuyo sanki birde şu kramplar tabiki sol bacağıma sürekli kramp giriyo magnezyum kalsiyum hiç atlamıyorum düzenli kullanıyorum ama faydası yok meyvede tüketiyorum bolca anlamadım gitti bu sabah 15 dk uğraştık nerdeyse ancak düzeldi duşa girince
çok şikayet ettim sanırım hayırlısıyla bi doğursaydık ondan sonrada uykusuz gecelere devam napalım bebişler sağlıklı olsun yeter ki
doğum işine gelince bende aralık sonu gibi doğuracam sanki hakkımızda hayırlısı
sağol canım evet fizik tedavi olacakbu arada denizcim geçmiş olsun allah şifasını versin anneciğinin fizik tedavi mi olacak ?
sağol canım evet fizik tedavi olacak
bende önceki gece kramplardan uyuyamamıştım dün akşam yatmadan önce ayaklarımı yüksekte baya tuttum krampsız bir gece geçirdim sende bu akşam bir dene
benimde 24 Aralıkta doğurasım var eşimle tanıştığımız gün :))
Bizim kızımızın adı Ela olacak...
belgüncüm çok sağol canım
sanada maşallah ben hemen yoruluyorum dün çıktık çarşıya annemle felaket yoruldum bide benim prensesim aşağıda duruyor çok baskı yapıyor hep tuvaletim gelmiş gibi oluyor
bende netten hastane çantası için listelere bakıyorum ne eksiğim var diye yazıyorum bu hafta hazırlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?