2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın anneler sımdıden uykular haram oldu bize saga donuyırum tekme sola donuyorum hıckırık kızım kıpır kıpır hıc uyutmuyo zaten yan yatmaktan ellerım kollarım uyusuyo enteresan herkesın ayakları sıser benım sabahları ellerım sıs artık yuzumde sısmeye baslafı galıba burnum aynada gozume kocaman gelıyo.uykusuz geceler sımdıden basladı yanı .tatılde bıttı evde yanlız kalıcaz yıne =( dısarı cıkınca yol yururken bıle zorlanıyorum hızlı yurutcekmısım gıbı gelıyo ama bırden nefesım kesılıverıyo cok sıkayet ettım dımı ama az kaldı hayırlısı ıle bı alsak bebıslerımzı

canım artık nefes nefese kalman çok normal..kendıne fazla yuklenme..
uykusuzlukö malesef bendede var..
uyumaya calıstıkça olmuyor...
dogumdan sonra bebeklerımız uyursa bızde uyuycaz..o zaman bu gunlerıde cok arayacagız...

ben çok merak edıyorum bebegımı..nasıl bırsey.kıme benzıyor ..

canım bende cok merak edıyorum ama hergun degısıyorlarmıs son gordugumde ben babasıona benzetmıstım ama bakalım dogınca kıme benzıyecegını goruces artık

slm kızlar,nasılsınız?
uzun bir tatilin ardından yarın yine iş başı ama ben yarın gitmiyorum,rapor işim yarına kaldı,muhtemelen aralığın 3.haftasında izne çıkıyorum,evde olmak uyku düzenimi bozdu,gece 1.30 da yattığımda oğlumda hala hala kıpır kıpırdı,sabahları geç kalktım o da benimle aynı anda uyandı bebek şekerlerimiz hazır,sadece hoşgeldin alperen yazıp zımbalamak kaldı haftaya da şu valizimi hazırlasam iyi olacak sanki aralıkta doğum yapacakmışım gibi hissediyorum çünkü oğlum 2 hafta önden gidiyor ne yapacağı belli olmaz

herkese merhaba biz geldik...
annem yarın hastaneye yatacak boyun fıtığı var biran önce tedavi olayımda torunuma güzel güzel bakayım diyor ne kadar sürer bilmiyoruz inşallah o yokken doğurmam ne güzel her sabah buraya çıkıyorum kahvaltıya iyi alıştım ama yarın annem olmayacak baya sıkılacağım bu süreçte

slm kızlarr
zaman yaklaştıkca şikayetlerimizde artıyo bende kendimi aşırı halsiz hissediyorum artık elim ayağım tutmuyo sanki birde şu kramplar tabiki sol bacağıma sürekli kramp giriyo magnezyum kalsiyum hiç atlamıyorum düzenli kullanıyorum ama faydası yok meyvede tüketiyorum bolca anlamadım gitti bu sabah 15 dk uğraştık nerdeyse ancak düzeldi duşa girince
çok şikayet ettim sanırım hayırlısıyla bi doğursaydık ondan sonrada uykusuz gecelere devam napalım bebişler sağlıklı olsun yeter ki
doğum işine gelince bende aralık sonu gibi doğuracam sanki hakkımızda hayırlısı

bu arada denizcim geçmiş olsun allah şifasını versin anneciğinin fizik tedavi mi olacak ?
sağol canım evet fizik tedavi olacak
bende önceki gece kramplardan uyuyamamıştım dün akşam yatmadan önce ayaklarımı yüksekte baya tuttum krampsız bir gece geçirdim sende bu akşam bir dene
benimde 24 Aralıkta doğurasım var eşimle tanıştığımız gün :))

denyeyim bu akşam bende belki faydasını görürüm
doğarsa güzel bi raslantı olur canım
benimde 25 lerin öenmi çok hayatımda
evlenmeye karar verdiğmizi gün nişanımız düğünümüz evimizin kapı numarası eşimin doğum günü hep 25 :))
oğlumda 25 aralık olsun isterim ama hayırlısı tabi hakımızda
sezeryan olursak ayarlarız belki ozamana yoksa kendi keyiflerine kalmış bebişlerimizin

herkese merhabalar kızlar bayram bitti valla koca tatili devirdik zaman su misali akıp gidiyor bir bakmışız bebişlerimiz kollarımızda..denizcim geçmiş olsun annene..rabbim onları başımızdan eksik etmesin inş.

Bende hiç halsizlik yok maşallah acayip hareketliyim arı gibi çalışıyorum iş yapıyorum geziyorum ne olcak bu halim bilmiyorum hele diyorumki bir süpürim evi yeter nerdeee bir başlıyorum süpür sil toz al banyo temizle mutfak temizle bilmemne derken bütün ev temizlenmiş tabi dinlene dinlene yapıyorum. geçen gün arkadaşlarla dışarı çıktık okadar çok gezdikki tabanlarım ağrıdı sadece hem gezdim hem kendimle dalga geçtim sokaklarda doğurcam galiba diye:))eve geldim kendimi yatağa attım ayak ağrısı mağrısı hiçbişi kalmadı kızım hareketlendi oh be demiştir dünya varmış..gezmesem evde oturamıyorum hemen kendime yapacak bişiler buluyorum engel olamıyorum kendime ne olcak böle sonrada kızıyorum kendime ama çok tezcanlıyım ben hiçbişi ortada kalsın istemiyorum vakitsiz yapılan hiçbişeye hiçbir işe gelemiyorum herşey zamanında olsun sonra oturim istiyorum. yani ben hareketli olmadığım zamanlarda halsizleşiyorum kızlar. oturduğum yerden kalkamıyorum halsizlikten ama hareketli olduğumda halsizlik yorgunluk nedir bilmiyorum. dün de sabah kalktım kocişe kahvaltı hazırladım işe gönderdim sonra bir temizliğe giriştimmm çamaşır bilmemne derken sonra msiafirim geldi eşimin kuzeni eşi falan sağolsun çok iyi anlaşırız yemeklerime yardım etti yedik içtik topladık çayımızı koyduk okeye bir oturduk durmadan yedik durup durup bişi getiriyorum yemeleri için en sonunda belgüncüm biz burda üç gün kalsak ve sana uysak yandık yiye yiye dediler eşim için oğuzdan belli zaten çocuk senden çok kilo aldı dediler hehehehe:))çok acıkıyorum kızlar saatte bir yada iki saatte bir miğdem kazınmaya başlıyor birde bişi kesmiyor sizdede böle oluyormu.. geceleri uykum gelmiyor birtürlü gelene kadar yatağa gitmiyorum uykum geldimide güzel uyuyorum ama çok tuvalete kalktığımdan hep uykum bölünüyor sinir oluyorum. allahtan sonra dalmam kolay oluyor. öle çok bacaklarımda eskisi gibi ağrım kramp olmuyor sadece belim ağrımaya başladı yatakta dönerken falan zorlanıyorum. yani kızlar size şu 9 günün raporunu çıkarsam şuraya okurken yorulursunuz :)))))))) allahım hepimize kolay güzel sağlıklı vakitli doğumlar nasip etsin inş..

belgüncüm çok sağol canım

sanada maşallah ben hemen yoruluyorum dün çıktık çarşıya annemle felaket yoruldum bide benim prensesim aşağıda duruyor çok baskı yapıyor hep tuvaletim gelmiş gibi oluyor

bende netten hastane çantası için listelere bakıyorum ne eksiğim var diye yazıyorum bu hafta hazırlayacağım inşallah

ah canımm benimde kızım öle geçen arakdaşlarla çıktık dedim ya abartısız sölüyorum 15 dk bir wc istedim çok yol yürüdükçe baskı artıyor anladığım kadarıyla ve hemen tuvalet peşinde koşuyorum.. bende eksiklerimi çıkardım dün annem sordu söledim bu hafta işe gidicem perş yada cuma raporumu alcam son inş bu hafta ondan sonrada çantamı hazırlıcaz kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…