2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu araadaaa cambazı görüyorum diğer konulardaaa ama burda göremiyorummm nerdesinnn kızzzz kuzumm

Evet canım benim baya az kaldı bide erken doğum riski de zaten var bayramda herkesin gözü bendeydi neyseki kazasız atlattık bayramı bu hafta evimin temizliği de bitsin sonra anneme gidip doğumu bekliycem inşallah kızım o kadar zaman verir

bayramı güzel atlatmana sevindim cnm hadi bakalım kızın sağlıkla kucağına gelsinde zamanın önemi yok

Belgün canım ilaçlarımı kullandım düzenli olarak bide genelde oturdum çok ayakta kalmamaya çalıştım ama arada alışverişte ipin ucunun kaçtığı da oldu tabi
Ağrılarım arada oluyo bide artık kızım hareket ettikçe de bazen canımı yakmaya başladı sanırım iyice büyüdü kemikleri batıyo sanki nefes almakta çok zorlaştı
Bu arada o çok beğendiğimiz hastane olayından olaylı bi şekilde vazgeçmek zorunda kaldık yine istanbulda annemlere yakın olan hastaneye devam edicez mecburen
Doğum üzeri tatsızlık çıkmasından iyidir sanırım

aaaaaaa ne oldu cnm nasıl yani ????

ben yatıyorum kızlar sabah iş varrr uzun zamandan sonra tuhaf gelecek ama olsun son haftam nede olsa. yatimde ancak kalkarım herkesi çok öpüyorum elifcim senin cvbınıda sabah okurum artık.

kimseler varmııı ben kimseyi göremiyorummmmm... offf nefesimde daralıyo benim yaa... yarın kızımı göreceğim heyecandan uyku filan yok

Son düzenleme:
kayınvaldem annemdense kendi evime hastane daha yakın diye annemde kalmama itiraz etti elaleme ne derim ben bebeği alır kaçırır gibi dedi bende sesimi çıkaramadım eşimle tartıştılar annemlerde herşey hazır çünkü kadın 2.yatak bile aldı orda kalıcam diye bebeğin eşyaları dolaplara yerleşti... babamlar da üzmeyin kimseyi olay çıkmasın eski hastaneden de memnundunuz oraya devam edersiniz fln dediler bende istemedim olayların uzamasını kayınvaldemle tartışmayı, zaten olayın ilk olduğu günün gecesi acile gittik tansiyonum çıktı akşam kendime zor geldim o nedenle yine eski hastanemize gidelim dedim eşime o stres bile yetti bana. ama doğumüzeri elalem ne der diye gelip bana konuşmasına çok üzüldüm sağlık nedenleriyle, hastaneyle ilgili bişey dese gam yemezdim ama elaleme ne benden... öyle bi olay da atlattık yani bayramda

suhancım merhaba. bende yaklaşık 1 aydır falan var nefes alamama durumu. ama son zamanlarda daha da fazlalaştı. senin de söylediğin gibi özellikle yemeklerden sonra çok fena oluyorum. bir de yattığım zaman...nefes alışımı düzene sokana kadar uykuya dalamıyorum...

ben 4günde bir tam uyuyorum,,,onun dısında 3-4saat uyuyorsam uyuyorum zorlaaaaaaaaa,ya mıdem yanıyor ya uyku tutmuyor,bıde gozumden uyku akıyorr yınede uyuyamıyorummm
çok sınır bozucuu

uykuuuuu (( bende uyumak istiyorum yaaa (

canım inşallah bebek vaktinde gelir. 36. haftaya kadar beklese bile yeter. 36.haftayı doldurduğunda dünyaya gelen bebekler erken doğmuş sayılmıyorlarmış...şekerinle ilgili de bir problem çıkmaz umarım...

ah o hıçkırıklar ve tekmeler :)) kocacığım o kadar panik oluyor ki bebişi hıçkırık tutunca... "ne oldu acaba" "hala geçmedi mi" "su içsen sen geçmez mi acaba" "limon yesen geçmez mi acaba" :)))hayırlısı ile kucağımıza alsak bebeişlerimizi de rahat etsek :))

denizcim çok geçmiş olsun, annen en kısa zamanda iyileşir umarım...

sibelcim selam, bende bayramda hiç yerimde durmadım desem yeridir. bir de evde de hiç oturamıyorum. temizlik, ütü, çamaşır vs. gece yatmadan önce bile topluyorum öyle yatıyorum. doğumun ne zaman olacağı belli değil, ev de ben de her an hazır olalım istiyorum :)) ama eşim çok kızıyor. zorla bağlayacak beni en sonunda oturayım diye :)) senin doğum için de epey az zamanın kaldı bu arada :) hayırlısı ile sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına canım....

merhaba kızlar tatil bitti valla....ben bu günlerde nefes alma problemi yaşıyorumm ölcem valla nefes alamıyorummmm, sanki kızım midemde duruyor:)))

başakcım selam, benim kızım da o kadar yukarda duruyor ki, midem ağzımdan fırlayacakmış gibi hissediyorum bazen !!! nefes almaksa tam bir işkence... az zamanımız kaldı, Allah yardımcımız olsun...

kimseler varmııı ben kimseyi göremiyorummmmm... offf nefesimde daralıyo benim yaa... yarın kızımı göreceğim heyecandan uyku filan yok

ayyy, ne güzel ya, kızını göreceksin :) ne kadar büyümüştür kimbilir :) güzel haberlerini bekliyoruz :)

canım hiç canını sıkma. buna benzer bir mesele yüzünden arkadaşım erken doğum yaptı... sen nerde rahat ve huzurlu olacaksın orda kal... önemli senin ve dolayısı ile bebişin huzurlu olması !!! böyle bir zamanda "ELALEM" ne derse desin valla...

herkese günaydınnnn
tatil bitti ama kimseler yok :44:
kimisi işte kimisi de yorgunluktan dinleniyor galiba
bende 9 buçuktu kalktığımda, yorgunum yatasım var ama uykum yok karnımda acıktı,
mutfağa giresim yok akşam çok rahatsızlandım bulaşıklar bile duruyo
neyse ben kahvaltımı yapayım işleri yoluna koyayım tekrar gelirimm....

merhaba ocak anneleri bende şubat annelerinde üyeyim doğumum 5 şubata denk geliyor ama belkide ocak anneside olabilirim sezeryanla erken alınıyor çünkü siznde az kaldı inşallah hayırlısı ile sağllıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sizide arada takip ediyorum bakıyorum ben 30. haftamdayım sonraki haftalarda beni neler bekliyor takip ederek öğrenmeye çalışıyorum
hepinize allah kolaylık verisn doğuma yaklaştıkça şikayetlerde artıyor ama az kaldı biraz daha sabretmek lazım eminim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bu çektiklerimzi unutacağız sağlıklı doğsunlarda

herkese merhaba annem için geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
bende sabah 6,45 de uyandım eşime kahvaltı hazırladım beraber kahvaltı yaptık eşimi uğurladıktan sonra geri uyudum tekrar kalktıktan sonra makineya çamaşır attım anneme çıktım ama annem erken gitmiş hastaneye benide kaldırmak istemedi sanırım bende neti açtım abimle babamda çıktı birazdan aşağı iner yoklarım makine durduysa asarım bugün 3 posta bizim çamaşırlar var sonra da kızımın cicilerini yıkacağım hava çok güzel hemen kururlar zaten halen kısa kolluyla geziyorum işe gitmemek değişik bir duygu bir yandan da iş yerindekilerle konuşuyorum :)))

ilk gün çok üzüldüm ama eşim saolsun çok rahatlattı beni keşke durup durup bayramda böyle bişiy çıkarmasaydı hemde erken doğum riskim varken ama herkesin önemsediği konular, öncelikler ayrı demekki... Neyseki şimdilik konuyu kapadık gibi gözüküyo açmaz umarım

günaydın kızlar,

saat 10buçukta kalktım kahvaltımı yaptım öyle bir uyuyasım varki gece hiç uyuyamadım evde iş var bisürü offffffffffff napayımki bn şimdi

evet rastlaşamadık ne zamandır
iyim şükür kramplarla başım dertte ilaçları düzenli aldığım halde fayda etmiyo onun haricinde bi sıkıntım yok canım
bayramda gidemedik dr umuz izin vermedi ama yerimdede durmadım gezdim hep sonra anlamadım ama çok yorulmuşum cumartesi günü akşama kadar yattım ancak atabildim yorgunluğu üzerimdenn ufak ufak temizliğe başladım bende perdeleri falan indirdi eşim yıkadık dün halılarımıda yıkamaya yollamıştım gelmişlerdi ama sermemiştim akşamada onları sereriz hazırlıklara devam işte canımcım
perşembede kontrolumuz var tam 1 ay oldu yaa özledim kuzumu bakalım doğumla ilgili bişeyler söyler artık bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…