- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.701
Belgün canım ilaçlarımı kullandım düzenli olarak bide genelde oturdum çok ayakta kalmamaya çalıştım ama arada alışverişte ipin ucunun kaçtığı da oldu tabi
Ağrılarım arada oluyo bide artık kızım hareket ettikçe de bazen canımı yakmaya başladı sanırım iyice büyüdü kemikleri batıyo sanki nefes almakta çok zorlaştı
Bu arada o çok beğendiğimiz hastane olayından olaylı bi şekilde vazgeçmek zorunda kaldık yine istanbulda annemlere yakın olan hastaneye devam edicez mecburen
Doğum üzeri tatsızlık çıkmasından iyidir sanırım
selam kızlar... bende de yemeklerden sonra mide yanması ve nefes alamama gibi sorunlar başgösterdi...bebeğim iyi hareketli maşallah ama bu benim nefes alamama durumu ne olacak bilmiyorum.her yemekten sonra renny içiyorum ve az yemeye başladım..belgünüm senin iyi olmana sevindim canım...
ben 4günde bir tam uyuyorum,,,onun dısında 3-4saat uyuyorsam uyuyorum zorlaaaaaaaaa,ya mıdem yanıyor ya uyku tutmuyor,bıde gozumden uyku akıyorr yınede uyuyamıyorummm
çok sınır bozucuu
herkese merhaba herkeste uyku sorunu var bende ise aşırı uyku hali ne olacaksa bu halim bu arada erken doğum riskim var herşeyimi hazırladım 32. haftamızada girdik artık her an bekliyorum bebikimi bu arada açlık kan şekerimde az yüksek çıktı kafama çok takıyorum pazartesi doktorum diyet verebilirim dedi((
gunaydın anneler sımdıden uykular haram oldu bize saga donuyırum tekme sola donuyorum hıckırık kızım kıpır kıpır hıc uyutmuyo zaten yan yatmaktan ellerım kollarım uyusuyo enteresan herkesın ayakları sıser benım sabahları ellerım sıs artık yuzumde sısmeye baslafı galıba burnum aynada gozume kocaman gelıyo.uykusuz geceler sımdıden basladı yanı .tatılde bıttı evde yanlız kalıcaz yıne =( dısarı cıkınca yol yururken bıle zorlanıyorum hızlı yurutcekmısım gıbı gelıyo ama bırden nefesım kesılıverıyo cok sıkayet ettım dımı ama az kaldı hayırlısı ıle bı alsak bebıslerımzı
herkese merhaba biz geldik...
annem yarın hastaneye yatacak boyun fıtığı var biran önce tedavi olayımda torunuma güzel güzel bakayım diyor ne kadar sürer bilmiyoruz inşallah o yokken doğurmam ne güzel her sabah buraya çıkıyorum kahvaltıya iyi alıştım ama yarın annem olmayacak baya sıkılacağım bu süreçte
kızlar bayadır giremiyordum ben... sayfa acılmıyordu bir türlüüü bugün acıldı ama degişik alışamadım.... bayram bitti kociş gitti ben yine yalnız kaldım (gerçi annemdeyim ama kocişin yerini kimse tutmuyor).. bayramda belgüncüm bende senin gibi bol bol gezdim... banada herkez sokaklarda doğuracaksın diyor.. dogumdan sonra cok dısarı cıkamam ilk zamanlar diye simdiden bol bol geziyorum ama hala hastane çantam hazır değil.... bu hafta eksikleri tamamlayıp beklemeye geçmeyi planlıyorum bakalım:))))) hepinizi çok özledim bu aradaaa....
merhaba kızlar tatil bitti valla....ben bu günlerde nefes alma problemi yaşıyorumm ölcem valla nefes alamıyorummmm, sanki kızım midemde duruyor:)))
kimseler varmııı ben kimseyi göremiyorummmmm... offf nefesimde daralıyo benim yaa... yarın kızımı göreceğim heyecandan uyku filan yok
kayınvaldem annemdense kendi evime hastane daha yakın diye annemde kalmama itiraz etti elaleme ne derim ben bebeği alır kaçırır gibi dedi bende sesimi çıkaramadım eşimle tartıştılar annemlerde herşey hazır çünkü kadın 2.yatak bile aldı orda kalıcam diye bebeğin eşyaları dolaplara yerleşti... babamlar da üzmeyin kimseyi olay çıkmasın eski hastaneden de memnundunuz oraya devam edersiniz fln dediler bende istemedim olayların uzamasını kayınvaldemle tartışmayı, zaten olayın ilk olduğu günün gecesi acile gittik tansiyonum çıktı akşam kendime zor geldim o nedenle yine eski hastanemize gidelim dedim eşime o stres bile yetti bana. ama doğumüzeri elalem ne der diye gelip bana konuşmasına çok üzüldüm sağlık nedenleriyle, hastaneyle ilgili bişey dese gam yemezdim ama elaleme ne benden... öyle bi olay da atlattık yani bayramda
canım hiç canını sıkma. buna benzer bir mesele yüzünden arkadaşım erken doğum yaptı... sen nerde rahat ve huzurlu olacaksın orda kal... önemli senin ve dolayısı ile bebişin huzurlu olması !!! böyle bir zamanda "ELALEM" ne derse desin valla...
günaydın kızlarr
elifcim geçmiş olsun kuzum senin kaynananın kaynanalık yapacağı tutmuş
neyseki eşin seni desteklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?