- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.681
kızlar bayadır giremiyordum ben... sayfa acılmıyordu bir türlüüü bugün acıldı ama degişik alışamadım.... bayram bitti kociş gitti ben yine yalnız kaldım (gerçi annemdeyim ama kocişin yerini kimse tutmuyor).. bayramda belgüncüm bende senin gibi bol bol gezdim... banada herkez sokaklarda doğuracaksın diyor.. dogumdan sonra cok dısarı cıkamam ilk zamanlar diye simdiden bol bol geziyorum ama hala hastane çantam hazır değil.... bu hafta eksikleri tamamlayıp beklemeye geçmeyi planlıyorum bakalım:))))) hepinizi çok özledim bu aradaaa....
selam kızlar,
nasılsınız ben boş boş oturuyorum canım sıkılıyor işmi yapsam acep zaten bir hafta evdeyim doya doya yaparım die tv karişısında pinekliyorum
hoşgeldin..geçmiş olsun bir an önce atlatırsın gribi inş. demek öne geldi doğum tarihin hayırlısı sağlıklı sıhatli doğsunda bebişlerimiz zamanı önemli değil.. stres yapma bol bol dua et.kızlar ben geldim
yorucu bir haftaydı benim için
umarım herkesin bayramı güsel geçmiştir tatilden sonra ewde tek başıma kalmak kötü yaptı beni buarada bayramın ilk gününden beri de gribim buarada doğum tariihim 10 gün öne geldi dr um geç döllenme olabilir demişti ilk werdiği tarih 22 ocaktı şimdi 13 ocak dedi tam bir ay sonra memlekete geri gitcem buradaki işlerimi bitirip iice stres yaptım tarih öne gelince
sizler neler yaptınız nasıldı tatilleriniz
merhaba.aranıza yeni katıldım.31 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihimiz 24 ocak.herkese selamlar...
slm kızlarrrrr
inş herkes iyidir,
uzuuunnn bi tatil onrası tekrar burdayısss....
ama site değişmişş bende beğenmedimm eskisine alışmıştık ne güseldii....
kızlar bu arada ben çok yiyiyorum yaaaa doymak bilmiyorumm
akşam yeömeğini yine çok yedim galiba :18: 2 tabak yemek 2 tabak pilav 1 bardak ayva suyu :26: ay patlıcam şimdi çok rahatsız oldummmm
bendebebeğimin eşyalarının hepsini getirdimm yarın başlarım artık yıkayıp ütülemeye ve çantamı hazırlarım
Allah vaktinde nasip eder inşş ama hiç de belli olmas hazırlanalımda
kızlar bayadır giremiyordum ben... sayfa acılmıyordu bir türlüüü bugün acıldı ama degişik alışamadım.... bayram bitti kociş gitti ben yine yalnız kaldım (gerçi annemdeyim ama kocişin yerini kimse tutmuyor).. bayramda belgüncüm bende senin gibi bol bol gezdim... banada herkez sokaklarda doğuracaksın diyor.. dogumdan sonra cok dısarı cıkamam ilk zamanlar diye simdiden bol bol geziyorum ama hala hastane çantam hazır değil.... bu hafta eksikleri tamamlayıp beklemeye geçmeyi planlıyorum bakalım:))))) hepinizi çok özledim bu aradaaa....
merhaba.aranıza yeni katıldım.31 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihimiz 24 ocak.herkese selamlar...
hoşgeldin..geçmiş olsun bir an önce atlatırsın gribi inş. demek öne geldi doğum tarihin hayırlısı sağlıklı sıhatli doğsunda bebişlerimiz zamanı önemli değil.. stres yapma bol bol dua et.
slm kızlarrrrr
inş herkes iyidir,
uzuuunnn bi tatil onrası tekrar burdayısss....
ama site değişmişş bende beğenmedimm eskisine alışmıştık ne güseldii....
kızlar bu arada ben çok yiyiyorum yaaaa doymak bilmiyorumm
akşam yeömeğini yine çok yedim galiba :18: 2 tabak yemek 2 tabak pilav 1 bardak ayva suyu :26: ay patlıcam şimdi çok rahatsız oldummmm
bendebebeğimin eşyalarının hepsini getirdimm yarın başlarım artık yıkayıp ütülemeye ve çantamı hazırlarım
Allah vaktinde nasip eder inşş ama hiç de belli olmas hazırlanalımda
ıyı aksamlar kızlar..
denızcım annene geçmıs olsun canım
bır an once ıyılessın torununa baksın ınşallah...
bızde bebek sekerı malzemelerımızın sıparısını vermıstık..
gelmıs malzemeler kayınvalıdeme...
aradı benı..
bır gun oturup yapıcaz ınşallah..
herkese merhabalar kızlar bayram bitti valla koca tatili devirdik zaman su misali akıp gidiyor bir bakmışız bebişlerimiz kollarımızda..denizcim geçmiş olsun annene..rabbim onları başımızdan eksik etmesin inş.
Bende hiç halsizlik yok maşallah acayip hareketliyim arı gibi çalışıyorum iş yapıyorum geziyorum ne olcak bu halim bilmiyorum hele diyorumki bir süpürim evi yeter nerdeee bir başlıyorum süpür sil toz al banyo temizle mutfak temizle bilmemne derken bütün ev temizlenmiş tabi dinlene dinlene yapıyorum. geçen gün arkadaşlarla dışarı çıktık okadar çok gezdikki tabanlarım ağrıdı sadece hem gezdim hem kendimle dalga geçtim sokaklarda doğurcam galiba diye:))eve geldim kendimi yatağa attım ayak ağrısı mağrısı hiçbişi kalmadı kızım hareketlendi oh be demiştir dünya varmış..gezmesem evde oturamıyorum hemen kendime yapacak bişiler buluyorum engel olamıyorum kendime ne olcak böle sonrada kızıyorum kendime ama çok tezcanlıyım ben hiçbişi ortada kalsın istemiyorum vakitsiz yapılan hiçbişeye hiçbir işe gelemiyorum herşey zamanında olsun sonra oturim istiyorum. yani ben hareketli olmadığım zamanlarda halsizleşiyorum kızlar. oturduğum yerden kalkamıyorum halsizlikten ama hareketli olduğumda halsizlik yorgunluk nedir bilmiyorum. dün de sabah kalktım kocişe kahvaltı hazırladım işe gönderdim sonra bir temizliğe giriştimmm çamaşır bilmemne derken sonra msiafirim geldi eşimin kuzeni eşi falan sağolsun çok iyi anlaşırız yemeklerime yardım etti yedik içtik topladık çayımızı koyduk okeye bir oturduk durmadan yedik durup durup bişi getiriyorum yemeleri için en sonunda belgüncüm biz burda üç gün kalsak ve sana uysak yandık yiye yiye dediler eşim için oğuzdan belli zaten çocuk senden çok kilo aldı dediler hehehehe:))çok acıkıyorum kızlar saatte bir yada iki saatte bir miğdem kazınmaya başlıyor birde bişi kesmiyor sizdede böle oluyormu.. geceleri uykum gelmiyor birtürlü gelene kadar yatağa gitmiyorum uykum geldimide güzel uyuyorum ama çok tuvalete kalktığımdan hep uykum bölünüyor sinir oluyorum. allahtan sonra dalmam kolay oluyor. öle çok bacaklarımda eskisi gibi ağrım kramp olmuyor sadece belim ağrımaya başladı yatakta dönerken falan zorlanıyorum. yani kızlar size şu 9 günün raporunu çıkarsam şuraya okurken yorulursunuz :)))))))) allahım hepimize kolay güzel sağlıklı vakitli doğumlar nasip etsin inş..
saol tatlım tabi ki de allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
buarada sanada maşallah ama dikkat et yinede çok gezipte kendini fazla zorlama
kilo konusuna gelince çok kilolu gözükmüyosun resimlerinde çok kafana takma ama dikkat et yinede doğumdan sonra çabucak weririz kiloları inş
slm tatlım h.geldin
ne güsel sizler yemek yiyosunuz ben geçen haftaya kadr çok acıkıyodum ama şimdi canım yemek yemek istemiyorrrr bebişim için yiyorum mecburluktan yani
buarada şimdiden kolay gelsin yıka yıka bitmez ciciler ufaklar yaaa
ıyı aksamlar kızlar..
denızcım annene geçmıs olsun canım
bır an once ıyılessın torununa baksın ınşallah...
bızde bebek sekerı malzemelerımızın sıparısını vermıstık..
gelmıs malzemeler kayınvalıdeme...
aradı benı..
bır gun oturup yapıcaz ınşallah..
merhaba kızlar tatil bitti valla....ben bu günlerde nefes alma problemi yaşıyorumm ölcem valla nefes alamıyorummmm, sanki kızım midemde duruyor:)))
Selam kizlar bende de son günlerde bi enerji ki sormayın Belgun un dediği gibi ben de arı gibiyim maşallah:)) Sabahtan esimle birlikte kızımızın eşyalarını poşetlerden çıkardık etiketlerini kestik attık makinaya bir kısmını elimde yıkadım renkleri karışmasın diye su anda evin her yerinde mis gibi dalın kokuyo her yerde bi eşyamız kuruyo :)) Bu hafta hepsini yıkayım ütülerim akşamları Cumartesi de yerleştiririz artık annemle ...Esim sürekli bebek odasında duruyo baktikca heyecanlaniyoruz
Bugün emzirme koltugu baktık odamız için ama hiç begenemedim daha vaktimiz var nasılsa ...
belguncum böyle uzun uzun yzdıgını ılk gorunce sankı doğum hıkayesı anlatmıssın gıbı hıssettımmm :)))) amannn Allah hayırlısı versın de beklesın bebeklerımız 40 haftayı...
Selam kızlar, uzuuun bi tatilden sonra evimize döndük umarım herkes iyidir geçmiş birikmiştir diye düşünerek bakmadım zaten çok değişmiş kk henüz tam çözemedim. Bayramda sözde yatacaktım ama nerdee akraba gezmelerini yaptık abartmadan, alışverişlere gittik gezdik... Cuma günü cuma saatinde hastane çantalarımız da dualarla hazırlandı artık ben nereye çantam oraya... Bugün de istanbuldan erken çıktık yola dönüşte çorludaki fabrika satış mağazalarını gezdik kardeşim kıyafet, ben bebek odası perdesi derdindetaçta daha önce beğendiğim bi perdeyi bulup aldım hemde defosuz we şaka gibi bi fiyata. Haftaya istanbula gidince ordaki perdecimize diktiricem kısmetse. Annem de geldi bizimle bu hafta bende kalıcak temizlik we toparlama yapıcaz kayınvaldem de gelicek, temizlikçi kadın da getiricek 2 gün inşallah bu hafta evim eski temiz günlerine döner. Cumartesi günü de hastanede randevum var, eşyalarımı hazırlayıp artık doğumu beklemek için annemlere gidicez kızım cumartesine kadar sabreder inşallah da sonra istediği zaman gelsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?