2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldim
yorucu bir haftaydı benim için
umarım herkesin bayramı güsel geçmiştir tatilden sonra ewde tek başıma kalmak kötü yaptı beni buarada bayramın ilk gününden beri de gribim buarada doğum tariihim 10 gün öne geldi dr um geç döllenme olabilir demişti ilk werdiği tarih 22 ocaktı şimdi 13 ocak dedi tam bir ay sonra memlekete geri gitcem buradaki işlerimi bitirip iice stres yaptım tarih öne gelince
sizler neler yaptınız nasıldı tatilleriniz

selam kızlar,

nasılsınız ben boş boş oturuyorum canım sıkılıyor işmi yapsam acep zaten bir hafta evdeyim doya doya yaparım die tv karişısında pinekliyorum

kızlar bayadır giremiyordum ben... sayfa acılmıyordu bir türlüüü bugün acıldı ama degişik alışamadım.... bayram bitti kociş gitti ben yine yalnız kaldım (gerçi annemdeyim ama kocişin yerini kimse tutmuyor).. bayramda belgüncüm bende senin gibi bol bol gezdim... banada herkez sokaklarda doğuracaksın diyor.. dogumdan sonra cok dısarı cıkamam ilk zamanlar diye simdiden bol bol geziyorum ama hala hastane çantam hazır değil.... bu hafta eksikleri tamamlayıp beklemeye geçmeyi planlıyorum bakalım:))))) hepinizi çok özledim bu aradaaa....

hoşgeldin sibelcim. allah tez zamanda kavuştursun kocişine. aynen bende doğumdan sonra ilk zamanlar çok dışarı çıkamam diye şimdi bol bol stok yapıyorum:)))okadar çok geziyorum sonra eve kendimi attığımda tabanlarım ağrıyor yorgun düşüyorum bu seferde pişman oluyorum ama biraz dinlenim herşey bitiyor yine baştan:)))) bu arada benimde eksiklerim varrr ayy bitmicek bu eksikler galiba..:)

selam kızlar,

nasılsınız ben boş boş oturuyorum canım sıkılıyor işmi yapsam acep zaten bir hafta evdeyim doya doya yaparım die tv karişısında pinekliyorum

boşverr işi tadını çıkar hazır bir haftada evdeymişsin yaparsın cnm sakin sakin.

hoşgeldin..geçmiş olsun bir an önce atlatırsın gribi inş. demek öne geldi doğum tarihin hayırlısı sağlıklı sıhatli doğsunda bebişlerimiz zamanı önemli değil.. stres yapma bol bol dua et.

merhaba.aranıza yeni katıldım.31 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihimiz 24 ocak.herkese selamlar...

hoşgeldin aramıza. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. kızmı erkekmi cinsiyeti.

slm kızlarrrrr
inş herkes iyidir,
uzuuunnn bi tatil onrası tekrar burdayısss....
ama site değişmişş bende beğenmedimm eskisine alışmıştık ne güseldii....
kızlar bu arada ben çok yiyiyorum yaaaa doymak bilmiyorumm
akşam yeömeğini yine çok yedim galiba :18: 2 tabak yemek 2 tabak pilav 1 bardak ayva suyu :26: ay patlıcam şimdi çok rahatsız oldummmm
bendebebeğimin eşyalarının hepsini getirdimm yarın başlarım artık yıkayıp ütülemeye ve çantamı hazırlarım
Allah vaktinde nasip eder inşş ama hiç de belli olmas hazırlanalımda

ii akşamlaar kızlar... hepinizz hoşgeldiniz.. Biz tatiile gidemeyince evin bekçiligini yaptık işte Kızlar bişi sorcam.. Ben şimdi sözleşmeli öğretmenim ya; dogum parası alabiliyor muyum?? Alıysam nasıl, ne kadar? bilgisi olan var MI?

hoşgeldin canımcım bu yeni haline bende alışamadım sitenin...ya al bendende okadaR AZ önce kilo topiğine yazdım hızla kilo alıyoruö ne güzel aynı kiloda takılıp kalmıştım ama toplamda 16 kilo almışım kendime hakim olamıyorum çok acıkıyorum. yiyorum o an doyuyorum sonra çok geçmeden yine acıkıyorum. bir saat önce acıktım bir galete yedim kepekli sonra süt içtim yanında kete yedim bir parça o anda yetti sonra yarım saat falan geçti yine acıktım az önce dayanamadım elma yedim aslında puding almıştım onu yemek istiyordum ama tuttum kendimi.yemeğim pişiyor şu anda yesemiii yemesemmiii akşam yemeği onu düşünüyorum bakalım bu akşamı bu saatten itibaren kaç öğünle kapatıcam:)))))))))))))

çantalarımız hazırlanmaya başladıı ne heyecanlı dimi.allahım vaktiyle nasip etsin evet ama dediğin gibi hiç belli olmaz biz hazırlanalım

hoşgeldin tatlım bende yoktum 1 haftadır yeni geldim kocacğın gitmiş yine allah kawuştursn tatlım tez zamanda inş bencede gez bol bol bende tüm eksiklerimi aldım çanta için ama yıkanmayı bekliyolar sabırsızlıkla hepsini memlekette yapacağım inş aralığın 15den sonra rabbim meleklerimizi sağ salim ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inş

merhaba.aranıza yeni katıldım.31 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihimiz 24 ocak.herkese selamlar...

h.geldin tatlım rabbim sağllıkla doğurmayı nasip etsin inş

hoşgeldin..geçmiş olsun bir an önce atlatırsın gribi inş. demek öne geldi doğum tarihin hayırlısı sağlıklı sıhatli doğsunda bebişlerimiz zamanı önemli değil.. stres yapma bol bol dua et.

saol tatlım tabi ki de allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
buarada sanada maşallah ama dikkat et yinede çok gezipte kendini fazla zorlama
kilo konusuna gelince çok kilolu gözükmüyosun resimlerinde çok kafana takma ama dikkat et yinede doğumdan sonra çabucak weririz kiloları inş

slm tatlım h.geldin
ne güsel sizler yemek yiyosunuz ben geçen haftaya kadr çok acıkıyodum ama şimdi canım yemek yemek istemiyorrrr bebişim için yiyorum mecburluktan yani
buarada şimdiden kolay gelsin yıka yıka bitmez ciciler ufaklar yaaa

ıyı aksamlar kızlar..
denızcım annene geçmıs olsun canım
bır an once ıyılessın torununa baksın ınşallah...

bızde bebek sekerı malzemelerımızın sıparısını vermıstık..
gelmıs malzemeler kayınvalıdeme...
aradı benı..
bır gun oturup yapıcaz ınşallah..

Son düzenleme:

bende son günlerde sürekli şeker bakıyorum internetten bir türlü karar veremiyorum şeker malzemesi mi alsam hazır mı? yoksa çikolata mı alsak:26: Sen nereden aldın malzemelerini nasıl birşey yapıyorsun merakla bekliyorum resimleri

merhaba kızlar tatil bitti valla....ben bu günlerde nefes alma problemi yaşıyorumm ölcem valla nefes alamıyorummmm, sanki kızım midemde duruyor:)))

Selam kizlar bende de son günlerde bi enerji ki sormayın Belgun un dediği gibi ben de arı gibiyim maşallah:)) Sabahtan esimle birlikte kızımızın eşyalarını poşetlerden çıkardık etiketlerini kestik attık makinaya bir kısmını elimde yıkadım renkleri karışmasın diye su anda evin her yerinde mis gibi dalın kokuyo her yerde bi eşyamız kuruyo :)) Bu hafta hepsini yıkayım ütülerim akşamları Cumartesi de yerleştiririz artık annemle ...Esim sürekli bebek odasında duruyo baktikca heyecanlaniyoruz
Bugün emzirme koltugu baktık odamız için ama hiç begenemedim daha vaktimiz var nasılsa ...

belguncum böyle uzun uzun yzdıgını ılk gorunce sankı doğum hıkayesı anlatmıssın gıbı hıssettımmm :)))) amannn Allah hayırlısı versın de beklesın bebeklerımız 40 haftayı...

Selam kızlar, uzuuun bi tatilden sonra evimize döndük umarım herkes iyidir geçmiş birikmiştir diye düşünerek bakmadım zaten çok değişmiş kk henüz tam çözemedim. Bayramda sözde yatacaktım ama nerdee akraba gezmelerini yaptık abartmadan, alışverişlere gittik gezdik... Cuma günü cuma saatinde hastane çantalarımız da dualarla hazırlandı artık ben nereye çantam oraya... Bugün de istanbuldan erken çıktık yola dönüşte çorludaki fabrika satış mağazalarını gezdik kardeşim kıyafet, ben bebek odası perdesi derdinde taçta daha önce beğendiğim bi perdeyi bulup aldım hemde defosuz we şaka gibi bi fiyata. Haftaya istanbula gidince ordaki perdecimize diktiricem kısmetse. Annem de geldi bizimle bu hafta bende kalıcak temizlik we toparlama yapıcaz kayınvaldem de gelicek, temizlikçi kadın da getiricek 2 gün inşallah bu hafta evim eski temiz günlerine döner. Cumartesi günü de hastanede randevum var, eşyalarımı hazırlayıp artık doğumu beklemek için annemlere gidicez kızım cumartesine kadar sabreder inşallah da sonra istediği zaman gelsin hayırlısıyla

evet yinede dikkat etmek lazım cnm ben çok geziyorum hareket ediyorum falan ama tabi hep bir tereddütlerdeyim :) nazar değmesin inş... kilo konusuna gelince resimlerin dışında normaldede aldığım kiloyu göstermediğimi sölüyorlar doktorumda dahil ama yinede dikakt et diyor doktorum anne arkadaşlarım görüştüğümüzde kaç kilo aldın diye soruyorlar ilk sölediğimde inanmıyorlar:) galiba tuzu kesmem avantaj özelliklede tuz ödem yaptığı için şişkinlik olmuyor doğal olarakta vücut kiloyu göstermiyor diye düşünüyorum.

bende bakıyorum hala internetten bir türlü karar veremedim eminönüne gidince karar verebilcem galiba. birde bizim burda bir yer açmışlar kapı süsü bebek şekeri falan yapıyorlarmış kapıya bırakmışlar bir broşür bir ara gidip bakıcam. şekerlerinizi yaptıktan sonra paylaşta bizde görelim

merhaba kızlar tatil bitti valla....ben bu günlerde nefes alma problemi yaşıyorumm ölcem valla nefes alamıyorummmm, sanki kızım midemde duruyor:)))

bu nefes alma problemi hepimizde var galiba artık zaman geçtikçe ve sona yaklaştıkça tıkanmamız normal demekki

sanada maşallah aman nazar değmesin bukadar hareketten sonra hiçbirimize inş mutlu sona sağlıkla sıhatle kavuşalım

belguncum böyle uzun uzun yzdıgını ılk gorunce sankı doğum hıkayesı anlatmıssın gıbı hıssettımmm :)))) amannn Allah hayırlısı versın de beklesın bebeklerımız 40 haftayı...

:)) ben anlatırken bişileri biraz fazla detaya giriyorum galiba eşim hep hikaye gibi anlatıyorsun çok hoş oluyor senin şu kompozisyon yeteneğini çok beğeniyorum der ama bazen abartıyorum galiba:)) rabbim doğum hikayelerimizide anlatmayı nasip etsin inş...

ayy hadi bakalım cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorsundur şimdi. sen hepimizden önce kavuşcan bebişine galiba. çok heyecanlı. allahım kolay güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin sanada hepimizede. bu arada dinlenmen gerekirken gezmişsinnn ilaçlarını içiyorsun değilmi canım. nasıl sancıların birazdaha iyisin galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…