2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

off böyle temizlik lafını duyduğumda çatlıcak gibi oluyorum benim temizliğim duruyo daha evsahibi eve petek falan döşetcek bayramdan sonra demişti bnde o yüzden yaptırmadım daha bişey iki defa iş çıkmasın die biran önce yapılsada bnde evimde otursam şöyle temiz temiz..

olsun canım bekle sonra bidaha temizlik derdin olmaz ben yavaş yavaş yapıyorum çünkü artık zor nefes alıyorum ve hemen belim ağrıyo biraz erken başladım ama napim zaten halsizlik var üzerimde bian önce bitirmem lazım
zaten 2 gün silmeyince hemen tozlanıyo evler temizlik yap yap bitmez yinede büyüğünden kurtulunca diğeri gözüme gelmiyo çok fazla

bende 2 yada 3 güde bi süpürge bide toz tamam yaptığım bişeyde yok ama içimde rahat etmio perdeler,halilar,koltuklar,dolaplar ayyy aklıma geldikçee bi tuhaf oluorum.

sende dinlene dinlene yap canım fazla yorma zorlama kendini

bızde bayrama gırmeden esımle beraber bayabı toparladık ortalıgı kızlar perdeler koltuk kılıfları camlar dolaplar bır ıkı raf kıtaplık falan vardı toparlanıcak onları hallettık ama yorulduk yanı baya gercekten zor koca gobekle artık nefeste alınmıyokı

neyse kızlar bn çıkayım azcık kestireyim sonrada evimi toparlayıp 3 gibi arkadaşıma gidicem doğurmadan gidip gezeyim bol bol 1,2 ay sonra çıkamıcaz.

kızımla öptük hepinizi,topiğide boş bırakmayın yaa çok sessizzz..

ah o kramplar zaten özellikle gece oluyo banada fırlıyorum resmen az kaldı az sıkças dişimizi yapçak bişey yok ewet günleri yaklaştı tahmin ettim izin vermiyo pek doktorlar doğunca bebişinle gidersiniz inşallah insan gezerken anlamıyo da ewe gelip oturunca nasıl yorulduğumu anlıyorum eşim diyo senmi hamilesin benmi belli diil bizdede bu hafta temizlik war annem cam siliyo perdeler fln yıkanıyo bi yandan kolay biticek gibi gözükmüyo duvar silmekten fln bahsediyolar bakalım ben pek bişey yapamıyorum dediğin gibi hemen nefes nefese kalıyorum ve zaten yorulunca yine başlıyo su gibi akıntı gelmeye pek kıpırdatmıyolar o nedenle beni ayy ne güzel doktor randevularımız yaklaştı bende cumartesini iple çekiyorum çook özledim kızımı dün gece uyurken çok sancım oldu bağırarak uyandım bisüre de geçmedi ödümüz koptu eşim dedi geliyomu yoksa sabaha kadar ara ara oldu ama çok sık değil bugün de arada sancı giriyo bakalım bu hafta bi geçse...

herkese tünaydınlar herkese hayırlı güzel bol kazançlı sağlıklı bir hafta diliyorum.. sabah işe geldim gelir gelmez açtım kk ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı.. herkes iyidir umarım. elifff üzüldüm cnm bu şekilde olmasına kayınvalidenin kaynanalık yaapcağı tutmuş galiba.. yani söleyiş tarzı biraz ayıp ben elaleme ne derim senin sağlığın daha önemli olsun sen yinede kendini çok germe zaten riskin var bırak olacağına artık napalım. şimdi benim anlayamadığım sen çorludamı doğurcaksın istanbuldamı?? kayınvaliden çorluda dimi? karıştırdım..sizin bulduğunuz o çok güzel hastane zaten silivri tarafında değilmiydi istanbuldamıydı yoksa...

geçmişe bakıp çıkıyorum artık belgünüm,bişe yazasım gelmiyor.yokluğumu bi sen hissetmişin zaten,sağol canım benim:))

farketmez olurmuyum tatlımcım..neden cnm bişi yazasın gelmiyor takipteyimm bakıyorum başka konulara yazıyorsun arada yada bakınıyorsun ama burda yazmıyorsun sensiz olmazzz yaz sen yinede yazmazsan ben sana özelden yazarım:)))sendemi forumun bu halini beğenmeyenlerdensin

ayyy geliyormu yoksaaaaa bebişşşş cnm kasılmaları takibe al nekadr aralıklarla oluyor nekadar zamanda bir düzenliyse aralıkları doktorunu ara ama düzenli değlse yalancı kasılmalarmış zaten.. ayyy alllahım hepimzie sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş... bende perş göreceğim kızımı inşşşş çok sabırsızlanıyorummm

geçmişe bakıp çıkıyorum artık belgünüm,bişe yazasım gelmiyor.yokluğumu bi sen hissetmişin zaten,sağol canım benim:))

şekercim bizde merak ettik ya aşk olsun umarım iyisindir, herşey yolundadır... daha önce bahsettiysen ve ben kaçırdıysam kusura bakma ama taşındınız mı canım ?

belgüncüm, sana da hayırlı, huzurlu, mutlu haftalar canım :)

ay canıım duvarları silmeyi gözüm kesmiyo valla eşime kalsa zaten akşama kadar yatayım bişey yapmayayım onlarda bizi düşünüyo işte ama yapmadanda olmuyo
aman canımcım dikkat et yaa yat dinlen bişicik yapma bugün beklesin kuzucuğun biraz daha

mügecim sağolasın.yok öyle yazasım gelmiyor,yazcak bişe de gelmiyor zaten aklıma.şunu yaptım bunu yaptım demek de istemiyorum.ama herkesi merak ediyorum,okuyup okuyup çıkıyorum ben de.taşınma işimiz kaldı canım bizim.yaza kadar şimdiki evimizde kalıcaz,yaza allah kerim belki diyorum bi gözü karalık yapıp kendi evimizi de alabilir,kendi evimize çıkarız.zaten buraya 1000 lira veriyoruz,1000 lira kira vermektense 2000 lira kredi ödemek daha mantıklı gibi geliyor,bakalım hayırlısı.
herkes ev temizlemekten bahsetmiş,bende de dün temizlikçi vardı,heryer mis gibi oldu,halılarımı da yıkamaya verdim,bikaç gün içinde gelir.
birazdan da kendimi temizleyecem,daha doğrusu temizletecem.kafaya koydum kuaföre gidicem ağda yaptırmaya göbekten bişe göremiyorum zaten,çektiğim acı cabası.en iyisi mi gidim de bi çırpıda bitsin gitsin.
yarın doktor kontrolümüz var,32. haftayı doldurdum eğer bir sorun yoksa 37ye kadar çalışabilir izni alıcam doktordan,ayrılmayı düşünmüyorum erkenden.bukadar işte ben de de.haftasonu da oğlumuzun odası gelcek,onları yerleştirecez.ağrılar,sancılar devam ediyoruz işte.

Selam kizlar uzun bir tatilden sonra bana da okula gitmek zor geliyo valla yoldayim su anda ama ayaklarım geri geri gidiyo...Yarın kızımı görmeye gidicem bakalım doktorum 32 den sonra çalısmama izin vericek mı zaten önce esimle pazarlık yapicam eğer getirip götürürse çalışabilirim yoksa artık arabayla da gitmeme de izin vermiyo bakalım ne olucak ...

canım hayırlısı olsun hakınızda inş. kendi evinize ödemeye başlarsınız yazın 1000 lira baya yüklü bi miktar benim burdaki ev sırf eşyalı diye 925 veriyoruz,gerçi orayla burası bir değil
ya bu temizlik işide ayrı bi sorun oldu ben gidiyorum ağdaya ama sadece bacaklarım için malum bölgeyi yaptıramıyorum zaten canım çok acıyo bacaklarda orayı hiç düşünemiyorum bile sen bi git bakalım belki cesaret alırımda bende giderim artık çok zor oluyo çünkü karnımızdan gözükmüyo ki

aralık annelerinden 7 doğum olmuş ama sadece 1 tanesi kız birde kızlar erken gelir derler erkeklerin maşallahı var baya sabırsızlarmış bizde aralık ayında doğurmaya başlarız artık hayırlısıyla

oo maşallah 7 tane olmuşmu yaa bnde bizden ilk kim doğurcak die merak ediyorum çokk.bide onların samimiyetleri çok hoşuma gidio doğuma hastaneye giderken bile yazıolar ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…