- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.741
oo maşallah 7 tane olmuşmu yaa bnde bizden ilk kim doğurcak die merak ediyorum çokk.bide onların samimiyetleri çok hoşuma gidio doğuma hastaneye giderken bile yazıolar ne güzel.
oo maşallah 7 tane olmuşmu yaa bnde bizden ilk kim doğurcak die merak ediyorum çokk.bide onların samimiyetleri çok hoşuma gidio doğuma hastaneye giderken bile yazıolar ne güzel.
inşallahh heyecandan unutmazsın bizide.nolcak canım bizde yazarız giderken
evet onlar daha sıcak ilk başta bende oraya yazıyordum ama sonra hep buradan devam ettim iş yerinde olunca oraya yetişemiyordum bizim topik kadar sakin değil orası orayı da takip ediyorum ama yazmıyorum
ama bizde yazarız fırsat bulursak ben yazamasam bile eşime söylerim o yazar doğum yaptığımı habersiz bırakmam sizleri kk sevdamı biliyor çünkü :)))
ayyy geliyormu yoksaaaaa bebişşşş cnm kasılmaları takibe al nekadr aralıklarla oluyor nekadar zamanda bir düzenliyse aralıkları doktorunu ara ama düzenli değlse yalancı kasılmalarmış zaten.. ayyy alllahım hepimzie sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş... bende perş göreceğim kızımı inşşşş çok sabırsızlanıyorummm
ay canıım duvarları silmeyi gözüm kesmiyo valla eşime kalsa zaten akşama kadar yatayım bişey yapmayayım onlarda bizi düşünüyo işte ama yapmadanda olmuyo
aman canımcım dikkat et yaa yat dinlen bişicik yapma bugün beklesin kuzucuğun biraz daha
mügecim sağolasın.yok öyle yazasım gelmiyor,yazcak bişe de gelmiyor zaten aklıma.şunu yaptım bunu yaptım demek de istemiyorum.ama herkesi merak ediyorum,okuyup okuyup çıkıyorum ben de.taşınma işimiz kaldı canım bizim.yaza kadar şimdiki evimizde kalıcaz,yaza allah kerim belki diyorum bi gözü karalık yapıp kendi evimizi de alabilir,kendi evimize çıkarız.zaten buraya 1000 lira veriyoruz,1000 lira kira vermektense 2000 lira kredi ödemek daha mantıklı gibi geliyor,bakalım hayırlısı.
herkes ev temizlemekten bahsetmiş,bende de dün temizlikçi vardı,heryer mis gibi oldu,halılarımı da yıkamaya verdim,bikaç gün içinde gelir.
birazdan da kendimi temizleyecem,daha doğrusu temizletecem.kafaya koydum kuaföre gidicem ağda yaptırmaya göbekten bişe göremiyorum zaten,çektiğim acı cabası.en iyisi mi gidim de bi çırpıda bitsin gitsin.
yarın doktor kontrolümüz var,32. haftayı doldurdum eğer bir sorun yoksa 37ye kadar çalışabilir izni alıcam doktordan,ayrılmayı düşünmüyorum erkenden.bukadar işte ben de de.haftasonu da oğlumuzun odası gelcek,onları yerleştirecez.ağrılar,sancılar devam ediyoruz işte.
Selam kizlar uzun bir tatilden sonra bana da okula gitmek zor geliyo valla yoldayim su anda ama ayaklarım geri geri gidiyo...Yarın kızımı görmeye gidicem bakalım doktorum 32 den sonra çalısmama izin vericek mı zaten önce esimle pazarlık yapicam eğer getirip götürürse çalışabilirim yoksa artık arabayla da gitmeme de izin vermiyo bakalım ne olucak ...
aralık annelerinden 7 doğum olmuş ama sadece 1 tanesi kız birde kızlar erken gelir derler erkeklerin maşallahı var baya sabırsızlarmış bizde aralık ayında doğurmaya başlarız artık hayırlısıyla
herkese tünaydınlar herkese hayırlı güzel bol kazançlı sağlıklı bir hafta diliyorum.. sabah işe geldim gelir gelmez açtım kk ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı.. herkes iyidir umarım. elifff üzüldüm cnm bu şekilde olmasına kayınvalidenin kaynanalık yaapcağı tutmuş galiba.. yani söleyiş tarzı biraz ayıp ben elaleme ne derim senin sağlığın daha önemli olsun sen yinede kendini çok germe zaten riskin var bırak olacağına artık napalım. şimdi benim anlayamadığım sen çorludamı doğurcaksın istanbuldamı?? kayınvaliden çorluda dimi? karıştırdım..sizin bulduğunuz o çok güzel hastane zaten silivri tarafında değilmiydi istanbuldamıydı yoksa...
temizlik işinde bende artık kendim halledemiyorum 3hafta önce eski kuaförüme gittim komple temizlendim ctesi doktora gitmeden önce tekrar bi gidicem o da doğumluk olur muhtemelen
silivrideydi o beğendiğimiz hastane ben çorludayım kaynanam silivriyle çorlunun ortasında bi beldede evi var bide istanbulda da evi var ikisine de gidip kalıyo görümcemle kaynım istanbulda çalışıyolar çünkü. benim annemlerde istanbulda akraba apartmanı teyzemler dayımlar fln kalabalıklar. Yani çorludada kalsam istanbulda da kalsam kaynanam rahat rahat gelip görebilir, annemlerle de araları iyi. Ama bizim çorluda akrabamız yok sadece kayınvaldemin tarafından var onlarda köylerde zaten bana yakın, yardım edecek gibi değiller. Kayınpederimin akrabaları benim akrabalarım ve en yakınlarımız hep istanbulda. Babam kalp-şeker hastası çalışıyo, liseye giden kardeşim var annem hem gelip beni çorluda bekleyip hem de 40gün lohusalığıma gelemez kadın nasıl bıraksın babamları okadar zaman. Bide görümcemler de hep çalışıyo hepsi sadece haftasonu gelip görmek zorunda kalırlar çok da hevesli hepsi okadar insanı nerde yatırırım günübirlik de onlara zor olur. İstanbulda doğum yapıp kalırsam herkes rahat rahat ve istedikleri zaman gelir görür yeğenini,torununu. Eşim de yıllık iznini kullanmadı doğum için sakladık o da kalabilir. Sadece kaynanamın bazı akrabaları we köylüleri geç görmüş olur zaten sonra hep evimde olucam onlar da biraz geç görüverir önemli olan en yakınlarımız. Kimin ne diyeceği umurumda değil. Mana bulmak isteyen ne yaparsan yap zaten bulur.
bayramda gectı evde yanlız kaldık sımdı canımız sıkılıyooo kızlar ya
slm kızlar
bayram sonrası tekrar evdeyim
bugün doğum iznine ayrıldım
artık bol bol uyuyup yemek yiycem tek hayalim bu
kızım geldikten sonra zaten uykusuz kalcam
şimdi miskinliğin tam zamanı
umarım herkesin sağlığı ve bebişleri iyidir
tmm cnm şimdi anladım. yani kayınvalidenin dediği olmayacak sen yine istanbulda doğum yapacaksın değilmi doğru anlamışım?? zaten sen nerede rahat edeceksen kalabalık nerdeyse orda olman daha mantıklı sonuçta dediğin gibi annen kardeşin ailen kayınpederinin ailesi görümcen bile herkes istanbuldaymış bir kaç köylüsü ve bir kaç akraba yerine çoğunluğu tercih etmek istmeniz çok normal kayınvaliden düşünmemiş bunları bence hem onunda evi varmış istanbulda sonuçta doktorun istanbuldaysa burda doğum yapman kadar normal bişi yok ve buda yaşadığınız yerdeki kişilere anlatılabilinir. buraya geldiğindede onlar görür. hayırlısı cnmcım sen kendini üzme bozma moralini olur böle şeler. inş sağlıkla sıhatle gelsinde meleğin gerisi boş.
kızlar sizi çok özledim.istanbuldan geldik.kayınvaldemlerde kalmaya karar verdik eşimle.iki gündürde oradayım net yok nasıl özledim sizi.cep telefonundan giricem diye çatladım ama giremedim birtürlü.inşallah iyisiinizdir.hepinizi çok seviyorum.mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?