2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar,

aralık anneleri doğurmuş demek birden okuyunca heycan bastı inşallah kolay yapar hepimiz kurtuluruz ama sanırım henüz doğuma hazır değilim korktum

oo maşallah 7 tane olmuşmu yaa bnde bizden ilk kim doğurcak die merak ediyorum çokk.bide onların samimiyetleri çok hoşuma gidio doğuma hastaneye giderken bile yazıolar ne güzel.

evet onlar daha sıcak ilk başta bende oraya yazıyordum ama sonra hep buradan devam ettim iş yerinde olunca oraya yetişemiyordum bizim topik kadar sakin değil orası orayı da takip ediyorum ama yazmıyorum
ama bizde yazarız fırsat bulursak ben yazamasam bile eşime söylerim o yazar doğum yaptığımı habersiz bırakmam sizleri kk sevdamı biliyor çünkü :)))

nolcak canım bizde yazarız giderken
inşallahh heyecandan unutmazsın bizide.

evet valla ne zman baksam en az 5 kişi topikte.bizim eski topiktende çoğu orda.

ayyy evet bnde öle yaparım eşime derim o yazsın.

yok canım düzenli değil takip ediyorum arada gelip gidiyolar yalancılar muhtemelen ama yine de insan tedirgin oluyo henüz hazır hissetmiyorum kendimi. Amin canım inşallah hayırlısıyla o günleri de görürüz

aman canım sakın silme zaten bizimkiler temizlikçi kadına sildirmeyi planlıyolar bana zaten hiçbişey yaptırmıyolar bi toparlama fln yapıyorum dolanıyorum ortalıkta sonra fırça yiyorum sen git yat diye herkesi bi korku sardı çünküm. Sen de aman yavaş yavaş yap öyle uzanmalı işlere kalkışma canım zaten orda pek akraban da yok sanırım ew temiz olsun yeter öyle abartmaya da gerek yok

cnm benim 1000 tl kira yüksekmiş bencede alabiliyorsanız kredi çekip ev almak daha mantıklı 12 ayda 1000 tl 12000 havaya gidiyor en azından kendi evine gider. rabbim hayırlısını versin belki bebiş rıskıyla bereketiyle gelir. ayy bu temizlik işi ben haftalarca bekledim en sonunda kuaföre gidecektim ama kuzenim sağolsun eli çok hızlı ve acıtmıyor ben yaparım kuaföre gerek yok dediii arifeden bir gün önce beni ele bir aldı:)))baştan aşağı temizledi sağolsun göbişten aşağısını görmek zor olduğundan işimiz zorlaşıyor. şimdi tertemizim herhangi bir doğum olasılığına evimde bende temizlendik çok şükür. kızım vaktinde gelirse eğer yine son haftalarda yaptırcam ağdamı. benimde perşembe başlıyor doğum iznim gidicem doktora perşembe günü bakalım ne dicek çalışmamam gerektiğini söledi doktorrum daha önce ama perş konuşcaz kesin olarak. aslında çalışmak istiyorum ama çok yorgun düşüyorum yollarda beni maffediyor zor oluyor işte iş yerimlede konuşcam raporumu alcam çalışamaz diye ama istiyorlarsa haftanın iki günü gelcem toparlamak için. oğluşunun odasıda şimdiden hayırlı olsun canım. allahım sağlıklı huzurlu günlerde uyumayı büyümeyi nasip etsin inş.

hoşgeldin manolyacım valla izin telaşına düştük hepimiz zor oluyor artık işe gelip gitmek

ayyy ben en son bayram zamanı bakıp yazmıştım 5 kişiydi 7mi olmuş bizdede aralıkta doğuran olcakmı acabaaa yada ilk kim doğurcak acabaaa ayy çok heyecanlandımm

silivrideydi o beğendiğimiz hastane ben çorludayım kaynanam silivriyle çorlunun ortasında bi beldede evi var bide istanbulda da evi var ikisine de gidip kalıyo görümcemle kaynım istanbulda çalışıyolar çünkü. benim annemlerde istanbulda akraba apartmanı teyzemler dayımlar fln kalabalıklar. Yani çorludada kalsam istanbulda da kalsam kaynanam rahat rahat gelip görebilir, annemlerle de araları iyi. Ama bizim çorluda akrabamız yok sadece kayınvaldemin tarafından var onlarda köylerde zaten bana yakın, yardım edecek gibi değiller. Kayınpederimin akrabaları benim akrabalarım ve en yakınlarımız hep istanbulda. Babam kalp-şeker hastası çalışıyo, liseye giden kardeşim var annem hem gelip beni çorluda bekleyip hem de 40gün lohusalığıma gelemez kadın nasıl bıraksın babamları okadar zaman. Bide görümcemler de hep çalışıyo hepsi sadece haftasonu gelip görmek zorunda kalırlar çok da hevesli hepsi okadar insanı nerde yatırırım günübirlik de onlara zor olur. İstanbulda doğum yapıp kalırsam herkes rahat rahat ve istedikleri zaman gelir görür yeğenini,torununu. Eşim de yıllık iznini kullanmadı doğum için sakladık o da kalabilir. Sadece kaynanamın bazı akrabaları we köylüleri geç görmüş olur zaten sonra hep evimde olucam onlar da biraz geç görüverir önemli olan en yakınlarımız. Kimin ne diyeceği umurumda değil. Mana bulmak isteyen ne yaparsan yap zaten bulur.

temizlik işinde bende artık kendim halledemiyorum 3hafta önce eski kuaförüme gittim komple temizlendim ctesi doktora gitmeden önce tekrar bi gidicem o da doğumluk olur muhtemelen

temizlik işinde bende artık kendim halledemiyorum 3hafta önce eski kuaförüme gittim komple temizlendim ctesi doktora gitmeden önce tekrar bi gidicem o da doğumluk olur muhtemelen

ben hala kendim uğraşıyorum ama gerçekten zor oluyo başkasına da yaptırmk istemiyorm çekiniyorm çünkü yapabildiğim kadr yaparm yoksa kuaför beni bekler

slm kızlar
bayram sonrası tekrar evdeyim
bugün doğum iznine ayrıldım
artık bol bol uyuyup yemek yiycem tek hayalim bu
kızım geldikten sonra zaten uykusuz kalcam
şimdi miskinliğin tam zamanı
umarım herkesin sağlığı ve bebişleri iyidir

tmm cnm şimdi anladım. yani kayınvalidenin dediği olmayacak sen yine istanbulda doğum yapacaksın değilmi doğru anlamışım?? zaten sen nerede rahat edeceksen kalabalık nerdeyse orda olman daha mantıklı sonuçta dediğin gibi annen kardeşin ailen kayınpederinin ailesi görümcen bile herkes istanbuldaymış bir kaç köylüsü ve bir kaç akraba yerine çoğunluğu tercih etmek istmeniz çok normal kayınvaliden düşünmemiş bunları bence hem onunda evi varmış istanbulda sonuçta doktorun istanbuldaysa burda doğum yapman kadar normal bişi yok ve buda yaşadığınız yerdeki kişilere anlatılabilinir. buraya geldiğindede onlar görür. hayırlısı cnmcım sen kendini üzme bozma moralini olur böle şeler. inş sağlıkla sıhatle gelsinde meleğin gerisi boş.

bayramda gectı evde yanlız kaldık sımdı canımız sıkılıyooo kızlar ya

ahh kıyamam evde oturmak hele hele tek zor oluyor gerçektende ama olsun dinlen bol bol tadını çıkarmaya bak şirinecim

ohhh hadi gözün aydın bizde perş alıcaz inş raporumuzu sonra hep evdeyizzz inş..tadını çıkar:))

Kızlar sizi çok özledim.İstanbuldan geldik.Kayınvaldemlerde kalmaya karar verdik eşimle.İki gündürde oradayım net yok nasıl özledim sizi.Cep telefonundan giricem diye çatladım ama giremedim birtürlü.İnşallah iyisiinizdir.Hepinizi çok seviyorum.Mutlu günler

Evet canım eşime de zaten eve gelmem hiç mantıklı gelmiyo ilk çok sinirim bozuldu ama kızım için eşim için takmamaya çalışmam lazım o konularda eşimle muattap olsunlar ben gerilmek istemiyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun artık

hoşgeldin canım :)sanada güzel ve mutlu günler tatlım

elifcim evet kocalar muhattap olsun böle durumlarda en azından biz kötü olmayız. Hayırlısı olsun artık cnm

kızlar herkeze slm.uzun bayram tatilinden sonra herkezin iyi haberlerini almak çok güzel.
ben yarım saat önce bi şok yaşadım.cumartesi günü için randevu alcaktım.muayenehanesini aradım dr umun kolu kırılmış.en az 1 1,5ay çalışamıcakmış.zaten benim doğumuma denk geliyo tam.bu dra da bibuçuk ay önce geçmek zorunda kalmıştım.özel bi hast bi dr a gidiyodum.dr um çalıştığı hast. bırakıp acıbademe geçti.bende oranın mağliyetini karşılayamıcağım için bu dr a geçmiştim.şimdi oda olmuyo ve ben ne yapcam bundan sonra beni kim doğurtcak bilmiyorum.ve sezeryan olmam gerektiğini sölemişti dr çok korkuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…