- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.841
cambaz maşallah bebişineee.. biz 36. haftaya girdik yeni daha 2.500 olduk:))
kayınvalidenide cok takma canım... hamilesin artık mutlaka yardımcı olur sana..
hala normale umudum var aslında... iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna ama iki hafta bekliyelim belki cıkarır dedi.. eger kordon problemi olmazsa normal doğum istiyorum... normal olursa yinede ocaga sarkmaz dedi doktor gelişimine göre:)) bakalım bekliyecegız
cnm maaşallah oğluna kayınvalideni takma kafana zaten birşey beklenmez onlardan normal olurda hemen kalkarsın ayağaherkese merhaba
biz doktordan geldik:)) doktor ultrasonu açar açmaz ''ooooo bu tosun olmuş'' dedi,maşallah gelişimi çok iyiymiş.hatta eşşek sıpası şuan 34 haftalık görünüyor,2 hafta önden gidiyor.ve 2 buçuk kiloymuş.doktorumuz haftasına göre gelişimi çok güzel dedi.suyum gayet iyiymiş,kordon dolanması filan yokmuş,sadece benim tansiyonum yüksek çıktı,o da normaldir dedi..çok sevindim oğlumu gördüğüme:))
5 hafta daha çalışabilir raporumu da aldım,aralığın sonuna kadar işe devam.ama bu gidişle benim oğlum ocak ayını bekleyemicek gibi geliyor bana,hadi hayırlısı:))
3 hafta sonra tekrar gidicez,nst ye filan giricekmişim ozaman.
dün de kaynanam aradı perşembe günü biz geliyoz diye,gelin buyrun dedim ben de ama allah biliyor ya,hiç de istemiyor içim onların erkenden gelmesini.geçen sene bi gelmişlerdi,ben işten geliyorum yorgun argın kendisi bi kap çorba yapmamış,herşeyi benden bekledi,canım çıkmıştı yorgunluktan.bakalım bu sefer napıcaz.düşünmemeye çalışıyorum,oğluşuma çok sevindim çünkü:=))
biliyomusun benim kızdada 2 tur kordon vardı,dün açtığını öğrendik şükür içim rahatladı,bu arada sol tarafına doğru yat uyurken,doktorum öyle söylemişti,bilmiyorum bi etkisi oldumu?...inşallah senin küçük yaramazın da açar kordonunu:))
kızlar ben bişe sorucam.. ben hastane için gecelik sabahlık takımı aldım.. iki takımda lohusa pijaması aldım ama evde diğer kıyafetlerle rahat edemeyince iki pijama takımınıda giydim.. nerdeyse eskittim bile.. ama hastaneye giderken yanıma pijama takımıda almayı istiyorum ama bunları götüremem sanıyorum artık.. ve artık kendim masraf yapmakta istemiyorum.. simdi nette bakınırken bi pijama takımı gördüm.. cok ucuz ama pekde kaliteli gözükmüyor sanki.. hiç bunu herhangi bir dükkanda filan göreniniz varmı ? naapsam acaba??
Senfoni hamile pijaması Pijama Dünyası
kızlar ben bişe sorucam.. ben hastane için gecelik sabahlık takımı aldım.. iki takımda lohusa pijaması aldım ama evde diğer kıyafetlerle rahat edemeyince iki pijama takımınıda giydim.. nerdeyse eskittim bile.. ama hastaneye giderken yanıma pijama takımıda almayı istiyorum ama bunları götüremem sanıyorum artık.. ve artık kendim masraf yapmakta istemiyorum.. simdi nette bakınırken bi pijama takımı gördüm.. cok ucuz ama pekde kaliteli gözükmüyor sanki.. hiç bunu herhangi bir dükkanda filan göreniniz varmı ? naapsam acaba??
Senfoni hamile pijaması Pijama Dünyası
herkese merhaba
biz doktordan geldik:)) doktor ultrasonu açar açmaz ''ooooo bu tosun olmuş'' dedi,maşallah gelişimi çok iyiymiş.hatta eşşek sıpası şuan 34 haftalık görünüyor,2 hafta önden gidiyor.ve 2 buçuk kiloymuş.doktorumuz haftasına göre gelişimi çok güzel dedi.suyum gayet iyiymiş,kordon dolanması filan yokmuş,sadece benim tansiyonum yüksek çıktı,o da normaldir dedi..çok sevindim oğlumu gördüğüme:))
5 hafta daha çalışabilir raporumu da aldım,aralığın sonuna kadar işe devam.ama bu gidişle benim oğlum ocak ayını bekleyemicek gibi geliyor bana,hadi hayırlısı:))
3 hafta sonra tekrar gidicez,nst ye filan giricekmişim ozaman.
dün de kaynanam aradı perşembe günü biz geliyoz diye,gelin buyrun dedim ben de ama allah biliyor ya,hiç de istemiyor içim onların erkenden gelmesini.geçen sene bi gelmişlerdi,ben işten geliyorum yorgun argın kendisi bi kap çorba yapmamış,herşeyi benden bekledi,canım çıkmıştı yorgunluktan.bakalım bu sefer napıcaz.düşünmemeye çalışıyorum,oğluşuma çok sevindim çünkü:=))
mügecim sen hangisini aldın??
belgün canım yarın iyi haberlerle dönersin inşallah... ben hiç magnezyum kullanmadım ama daha hic kramp filanda olmadı.. sanslıyım galiba bu konuda.. sende magnezyumunu ihmal etme.. cok acılı oldugunu duydum o krampların
herkese merhaba kızlar işe öle dalmışım ki bugün siteye girmeyi unutmuşum cansev arayınca farkettim siteye girmediğimi. şöle bir geçmişe baktım herkes iyi maşallah. bebişlerde tosun gibi. sabah tam kalkmak üzereydim bacağıma acayip kramp girdi çığlık ata ata uyandımnezamandır girmiyordu magnezyumum bitti bir haftadır içmiyorum ondan oldu galiba..bu arada bende yarın gidicem doktora raporum için hemde kızımı göreceğim bakalım bizimkinin kilosu durumu nasıl
mügecim sen hangisini aldın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?