2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cambaz maşallah bebişineee.. biz 36. haftaya girdik yeni daha 2.500 olduk:))

kayınvalidenide cok takma canım... hamilesin artık mutlaka yardımcı olur sana..

ya kızlar herkesten alıntı yapamıyorum,ama anladığım kadarıyla herkesler iyi.
buarada bugün hastanede yanımda bi kadın oturuyordu baktım doğuma gelmiş.valizi yanında,bide poşetler şöyle bi eğildim hemen bakıverdim poşetlere,kapı süsü bebek şekeri filan vardı.annesiyle birlikte bekliyordu.ay onu görünce ben daha da heyecanlandım,kadını aldılar sonra arkadaşlarını filan öptü,zor tuttum kendimi ağlamamak için.
allahım bize de hayılrısıyla göstersin o günleri.

cambaz maşallah bebişineee.. biz 36. haftaya girdik yeni daha 2.500 olduk:))

kayınvalidenide cok takma canım... hamilesin artık mutlaka yardımcı olur sana..

sağol sibelcim,valla öyle artık benden beklemesin bişeyi.ama iş de o da olmuyor ben çünkü onın yaptığı yemekleri yiyemiyorum,tatsız tuzsuz.pek öyle aman aman bişey beceren bi kadın da değil,ee kayınpederimin yanında uzanamıyorum da biraz zor olcak benim için ama katlanıcaz artık..

biliyomusun benim kızdada 2 tur kordon vardı,dün açtığını öğrendik şükür içim rahatladı,bu arada sol tarafına doğru yat uyurken,doktorum öyle söylemişti,bilmiyorum bi etkisi oldumu?...inşallah senin küçük yaramazın da açar kordonunu:))

cnm maaşallah oğluna kayınvalideni takma kafana zaten birşey beklenmez onlardan normal olurda hemen kalkarsın ayağa

merhaba güzel anneler,
bende gecen sene mart annesiydim ,,
gecen seneyi hatırladım sizleri okurkennn....sakın stres yapmayın tadını cıkarın hamileliğinizin...sormak istedikleriniz varsa tecrübeli anne olarak yardımcı olurum :)) kendinize iyi bakın

inşallah açar benimkide.. ama bu haftalarda hareket alanı cok kısıtlı oldugu için doktor sanki pek umutlu konuşmadı ama benim umudum var:) sol tarafıma yatmamı banada söyledi doktor.. elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum bende...

kızlar ben bişe sorucam.. ben hastane için gecelik sabahlık takımı aldım.. iki takımda lohusa pijaması aldım ama evde diğer kıyafetlerle rahat edemeyince iki pijama takımınıda giydim.. nerdeyse eskittim bile.. ama hastaneye giderken yanıma pijama takımıda almayı istiyorum ama bunları götüremem sanıyorum artık.. ve artık kendim masraf yapmakta istemiyorum.. simdi nette bakınırken bi pijama takımı gördüm.. cok ucuz ama pekde kaliteli gözükmüyor sanki.. hiç bunu herhangi bir dükkanda filan göreniniz varmı ? naapsam acaba??

Senfoni hamile pijaması Pijama Dünyası

sakın internetten alma
ben gecen sene doğum için öle bir hata yaptım öyle kötüydüki anlatamam..süzek gibi incecik en sonunda bi kaliteli ve güzel bir yer buldum içime sindi

Sibelcim dediğin pek kaliteli birşeye benzemiyor sanki... Ben Haluk Bayram'ın bir pijama takımını aldım. Penyesi falan çok kaliteli. Pijama Dünyası'nda onun ürünlerine baksan...Belki fiyatı uygun ve kaliteli birşeyler vardır...

herkese merhaba kızlar işe öle dalmışım ki bugün siteye girmeyi unutmuşum cansev arayınca farkettim siteye girmediğimi. şöle bir geçmişe baktım herkes iyi maşallah. bebişlerde tosun gibi. sabah tam kalkmak üzereydim bacağıma acayip kramp girdi çığlık ata ata uyandım nezamandır girmiyordu magnezyumum bitti bir haftadır içmiyorum ondan oldu galiba..bu arada bende yarın gidicem doktora raporum için hemde kızımı göreceğim bakalım bizimkinin kilosu durumu nasıl

Son düzenleme:
mügecim sen hangisini aldın??

belgün canım yarın iyi haberlerle dönersin inşallah... ben hiç magnezyum kullanmadım ama daha hic kramp filanda olmadı.. sanslıyım galiba bu konuda.. sende magnezyumunu ihmal etme.. cok acılı oldugunu duydum o krampların

cnm pek kaliteli gözükmüyor aynı fiyata daha kaliteli ve güzeller var internettede bulabilirsin dışardanda bakabilirsin mesela loya mağzaları varmı sizin orda bilmiyorum ama oraya bayram haftası çok güzel ve uygun fiyata pijama takımları gelmişti. bakabilirsin sibelcim. birde pijama dünyası diye bir site var ordanda bakabilirsin.

kuzum maşallah bebişine normalde 32.haftada ortalama 2 kilo olması gerekiyormuş bebişlerin seninki 2,5 kilo yarım kilo fazla ama maşallah güzel. kayınvalidenlere gelince düşünme cnm daha önce yardımcı olmadı belki ama bu sefer sen hamilesin yardımcı olmak için geliyordur belki. oğluşunu görmenin tadını çıkar sen ve hiç kimsenin bozmasına izin verme canım

evet canım sorma çok acılı oluyor sabah öle kramp girdiki şu anda hala sızlıyor düşün. yani kramp girince geçsede sızısı kalıyor çok şanslısın cnm maşallah iyiki yaşamamışsın bu acıyı.

slm kızlar nasılsınız şöyle bi geçmişe baktım bebişlerini gören arkadaşlar maşallah bebişlerinizebizde cumartesi görücez oğluşumuzu kızlar iyice ağırlaştım artık pc başındada sürekli oturamıyorum bel ağrısından arada bakıp çıkıyorumbenimde bu hafta sezeryan tarihim belli olucak hepimize hayırlı kolay doğum versin rabbim inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

hoşgeldin belgüncüm. aman ilaçlarıı ihmal etme. birkaç kez başıma geldi o kramplar ve çok feci birşey gerçekten....

ne güzel yarın kızını göreceksin. güzel haberlerle gelirsin inşallah :))

mügecim sen hangisini aldın??

sibelcim ben bu takımı aldım 3'lü. internette 79,50. ben 90,00.-TL'ye almıştım (

Eklentiler

• $h(1).webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…