2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yani sezeryaan olucaksın anladığım kadarıyla...sağlıklı olsun da bebişler,önemli diil artık:))

hala normale umudum var aslında... iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna ama iki hafta bekliyelim belki cıkarır dedi.. eger kordon problemi olmazsa normal doğum istiyorum... normal olursa yinede ocaga sarkmaz dedi doktor gelişimine göre:)) bakalım bekliyecegız

ay kızlar siz böyle doğumdan filan bahsettikçe heyacan basıyor beni de,ne güzel ya allahım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.yaa daha dün gibi mide bulantılarından bahsediyorduk,cinsiyetlerimiz belli değildi,hatta kalp atışlarını duyduğumuz zamanki heyecanlardan bahsediyorduk burda.ne çabuk geçti zaman artık gün saymaya başladık.
ben bebek şekerlerimi,kapı süsümü hallettim.bebek şekerlerimi kendim yaptım ama netten araştırdım da hazırdan pahalıya geldi bana.kapı süsümü de hazır aldım oyüzden.yarın fotolarını çeker koyarım ben de.

kızlar şimdi aklıma geldi,benim numaram kimse de yok burdan.valla ani bi doğum filan olsa kimsenin kimseden haberi olmicak,bikaç kişiye verelim numaralarımızı da doğuma gidenlerin durumlarını bildirir diğerleri de.

evet yaa bncede bende sadece begümün telefonu var bi ara alalım birbirimizin telleri nılur nolmaz merak etmeyelim birbirimizi

zapzup hoşgeldin canımm valla özlettin kendini.
slm kızlar nasılsınız oğlumu gördümm sonunda tombulum 2buçuk kilo teyzeleri ama boyunu sormayı unuttumm yaa
maşallah canım oğluşunaaa tosuncuk olcak desene.
sibelcim maşallah kocaman olmuş yaa.artık az kaldı sana.
kızlar merabalar biliyomusunuz ben kendimi aralık annesi olucam diye beklerken bugünkü muayenede doktorum doğumu ocağa kadar sarkıttı... yani aranıza bende sonradan katılabilirim:)))
hoşgeldin canım aramıza:))

demi yaa daha dün gibiydi yok kese,yok kalp sesi,yok tekmeler derken sona az kaldı.bi kaç ay sonrada uykudan gazdan falan konuşuruz artık:))

cambaz sana katılıyorum canım en azından herkes bir kişiye verse bile birbirimizden haberimiz olur. kimsecikler kalmadı galiba iyi geceler hepinize ben yatıyorum öptüm

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız biliyorum çok geç ama yeni evde daha internet bağlanmadı cepten giriyorum o da eşimin cebinden işten gelince yemek vs falan
kızlar doktora gittik bebeklerimin biri 1415 diğeri de 1460 olmuş iki hafta içinde 300+300 gr almışlar yüzlerini de görebildim bebişlerimin sanki benim ve eşimin karışımı bişey gibiler ikimize de benzicekler gibi geldi bana onlar daha çok değişir elbet ama şimdilik kendime de eşime de benzedttim
kızlar 30. haftamı doldurdum ben artık bugün rapaorumuzu aldık işe götürdüm dilekçemi verdim
kızlar iki tane iğne vuruldum ben yarın da vurulucam
bebek erken doğma ihtimaline karşı akciğer gelişimi için vuruluyormuşum bebek ve benim için faydalıymış iğneyi vurulduktan sonra bebişler hareket etmedi epey bi zamn ama akşam hareketlilik başladı onlarda acı hissetti korktular galiba kuzularım benim
kızlar ağdadan konuşmuşsunuz ben de ağda yapıyordum ama göbek artık görünmediği için jilet kullanıyorum eşime yaptırıyorum ağdacıya gitmeye utanıyorum bir de ağda yapılması erken doğumu tetikleyebilirmiş diye duydum bu yüzden riske atmak istemedim zaten ikiz en büyük korkum erken doğum ağdacıya gitmektense eşime yaptırırım daha mantıklı geldi bana ne de olsa bunu yapmaktan tiksinmiyor bebeklerimiz için hiçbişey demiyor jilet çok pürüzsüz temizlemiyor ama ben üstünden makinayla geçiyorum daha rahat oluyor

günaydın kızlar nasılsınız?bebişimi dün gördüm hastanedki usg 2100 gr olmuş bugünde 3 boyutlu usgde görmeye gidicem drum artık erken doğum olsada bi problem çıkmaz dedi çok sağlıklı dedi....umarım herkesin bebişleri iidir...

slm kızlar nasılsınız oğlumu gördümm sonunda tombulum 2buçuk kilo teyzeleri ama boyunu sormayı unuttumm yaa

maşallah bebişe :))

Benim de kontrolüm 8 Aralık'da. Gitmeden birkaç gün önce bende sir yaptıracağım kısmetse tüm vücut. Artık koca göbüşümden birşey göremiyorum :) Birde doğumdan önce giderim kısmetse...

Canım haftasonu bebişi göreceksin ne güzel. Güzel haberlerle gelirsin inşallah...

Bende dün aldım raporumu 37. haftaya kadar çalışabileceğim...Ben kendimi iyi hissedersem 31 Aralık'a kadar çalışacağım. SAT'a göre doğum tarihimiz 17 Ocak. 1 ocak itibariyle evde olurum.

1-2 Hafta sonra bende çantamı hazırlayacağım. Düşündükçe bile heyecan basıyor artık :)

Sibelcim gözün aydın canımm. Maşallah kızına epey büyümüş...Çantanı da çok beğendim bu arada.

Ayyy çatı muayenesinden ben çok korkuyorum ya !!! Sen çatı muayenesi yapıldıktan sonra detayları anlatırsın artık :))

Canım güle güle, iyi günlerde kullanın bebek şekerlerinizi, kapı süsünüzü...

Bende bebek şekerlerimi sipariş ettim. 25 Aralık'da teslim alacağız. Şeker sepetimiz aldım. Çok tatlı yaaa :)) Her akşam bakıyorum aldıklarımıza :)) Acayip güzel birşeymiş anne olmak :))

Bende Sibel ve Begüm'ün numaraları var. Sana da telefonumu mesaj atarım canım. Sende gönderirsen haberleşiriz.

cambaz sana katılıyorum canım en azından herkes bir kişiye verse bile birbirimizden haberimiz olur. kimsecikler kalmadı galiba iyi geceler hepinize ben yatıyorum öptüm

Belgüncüm sende numarıı mesaj atsana şekercim...

selam kızlar...
bende belgüncüme verdim telimi.. şirvanda ve güldende de var..artık hayırlı haberleri ulaştırırız birbirimize inşallah...

günaydın kızlar guzel kızımın tepiklerınden dolayı gece 3ten berı ayaktayım kendımı hayalet gıbı hıssedıyırum gozlerımden uyku akıyor ve şişler.ama hala tekmeler devam edıyor uyuyamıyorum=(umarım herkes ıyıdır ve hersey yolundadır

günaydın kızlar umarım herkes iyidir
gece tuvalete gitmekten fazla uyuyamıyorum uyuyuncada kendimi doğumda buluyorumm nolcak bu halimisss :18:
kendimi paranoyak gibi hissediyorum...
daha çanta hazır değil en iyisi bu hafta hazırlıyım ben onu
bebeişlerini görenler var maşşallah hepisi tosuncuk olucak Allah nazarlardan korusun...

Günaydın herkeseee maşallah bebişlerimize artık kilolardan bahsediyoruz ne güzel dün gibi gramlarını sayıp seviniyoduk kocaman oldular
bizde bugün temizlik var annem kayınvaldem ve gelen kadın hepsi ewin bitarafına dağılmış durumda bi o sesleniyo o nerdeeee bi öteki

canım hayırlısı budur belki de daha iyi bir doktor bulursun inşallah hiç stres yapma bende bu hafta konuşacağım doktorumla özel hastane ve doktor ek ücret istiyormuş bize ağır gelecek bende işten çıktım çünkü devlete ya da tıp fakültesine gideceğim belki de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
denizcin annene geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşllh. havalar yaz günü gibi kış herhelde bebeklerle bir mi gelecek merak ediyorum
cnm moralini bozma herşey istediğin gibi olsun
sağol canım teşekkür ederim kış gelmesede olur buraya alışkınız zaten :))

maşallah canım tosuncuk olacak oğluşun
gözün aydın canım maşallah kızına çatı muayenesini çok merak ediyorum bende detayları anlatırsın artık bize de tecrübe olur
seninde gözün aydın canım bende perşembe günü gideceğim çok merak ediyorum kuzumu bayramdan dolayı uzadı randevumuz

günaydın kızlar,

bebişlerini görenler var maşallah hepsine.benim bugün aşırı derecede belim ağrıyo iş güçte yapmadım hiç anlamadım artık.

anneler merhaba,herkes iyidir umarım.Valla geçmişi okuyana kadar saatler geçti.Bende bir uyku sormayın gece yatıp sabah zor kalkıyorum.Bende haftasonu dr gittim.kızım 2600 ve boyu 49cm olmuş,dr dönüşüde oda takımını aldık emzirmek için sandalye arayanlar avcılar da 300tl ve çok rahat ama benim evde koyucak yer yok o yüzden alamadım.
Artık doğum için benide heyecan bastı,Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaalllaahhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…