- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.801
yani sezeryaan olucaksın anladığım kadarıyla...sağlıklı olsun da bebişler,önemli diil artık:))
kızlar şimdi aklıma geldi,benim numaram kimse de yok burdan.valla ani bi doğum filan olsa kimsenin kimseden haberi olmicak,bikaç kişiye verelim numaralarımızı da doğuma gidenlerin durumlarını bildirir diğerleri de.
zapzup hoşgeldin canımm valla özlettin kendini.Kızlar sizi çok özledim.İstanbuldan geldik.Kayınvaldemlerde kalmaya karar verdik eşimle.İki gündürde oradayım net yok nasıl özledim sizi.Cep telefonundan giricem diye çatladım ama giremedim birtürlü.İnşallah iyisiinizdir.Hepinizi çok seviyorum.Mutlu günler
maşallah canım oğluşunaaa tosuncuk olcak desene.slm kızlar nasılsınız oğlumu gördümm sonunda tombulum 2buçuk kilo teyzeleri ama boyunu sormayı unuttumm yaa
sibelcim maşallah kocaman olmuş yaa.artık az kaldı sana.kızlarr:))))) kızımı gördüm bugün pek mutluyum... 2,5 kilo olmuş.. doktor gelişimi tamamlanmış artık sadece büyüyor her an gelebilir sen hazırlıklı ol dedi.. daha çantam bile hazır değil panik oldum gittim hemen çantamı aldım bu hafta hazırlayacağım artık... artık haftada bir görüşüyoruz doktorla bir hafta nst bir hafta ultrason... iki hafta sonra çatı muayenesi yapıcakmış.. hazırlıklı ol dedi.. şimdide ağda konusunu görünce adam onumu kastetti acaba diye düşündüm:))) bende muayeneden önce giderim artık ağdaya..
hoşgeldin canım aramıza:))kızlar merabalar biliyomusunuz ben kendimi aralık annesi olucam diye beklerken bugünkü muayenede doktorum doğumu ocağa kadar sarkıttı... yani aranıza bende sonradan katılabilirim:)))
ay kızlar siz böyle doğumdan filan bahsettikçe heyacan basıyor beni de,ne güzel ya allahım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.yaa daha dün gibi mide bulantılarından bahsediyorduk,cinsiyetlerimiz belli değildi,hatta kalp atışlarını duyduğumuz zamanki heyecanlardan bahsediyorduk burda.ne çabuk geçti zaman artık gün saymaya başladık.
ben bebek şekerlerimi,kapı süsümü hallettim.bebek şekerlerimi kendim yaptım ama netten araştırdım da hazırdan pahalıya geldi bana.kapı süsümü de hazır aldım oyüzden.yarın fotolarını çeker koyarım ben de.
slm kızlar nasılsınız oğlumu gördümm sonunda tombulum 2buçuk kilo teyzeleri ama boyunu sormayı unuttumm yaa
yusnes maşallah canım tosuncuk olmuş ne güzel oğluşun,bakalım benimki kaç gelicek yarıngidicez biz de doktora:)
zapzupu da bi gördüm kayboldu.
sihirim sen de sıkma canını,burda bursadan arkadaşlarda var,şirinem orda mesela.bi konuş onlarla onların doktoruna gidersin sen de.
bulut da izne ayrılmış,hadi gözün aydın canım.
ve ben ağdadan geldim,valla bi cesaret gittim kuaföre.evde uğraş dur çektiğin acı cabası.daha önce hiç başkasına yaptırmamıştım önce bi utandım ama sonra dedim doğumda zaten herkes açıp bakacak,kuaför kıza mı göstermeyecem:))daha önce gitmediğime pişman oldum,hiç de düşündüğüm kadar acımadı,kaşım ordan fazla acıdı valla.çok şükür bu iş de bitti:))
slm kızlar,
bugün iş başı yaptım,yoğundum,şimdi yazabiliyorum,çalışabilir raporunu da bugün hallettim,son 4 haftaya kadar çalışıcağım,13 Aralık pazartesi benimde doğum iznim başlıyacak inşallah ama sanırım ara ara gelirim yine ,benim işimi benden başka takip edecek olmadığı için birde sağolsunlar bana izin konusunda esnek davranıyorlar o yüzden raporum başlasa bile yüzüstü bırakmak istemiyorum hatta evden bilgisayarıma bağlanıp takip edebildiğim kadar işleri takip etmeye çalışacağım.
Dün aralık annelerinden doğum yapanları okuyunca heleki doğum yapanların çoğunluğunun erkek annesi olduğunu görünce beni bir heyecan sardı ve eşimle hem benim hem oğlumuzun valizini hazırladık ne olur ne olmaz diye.
Bizimde bu hafta sonu kontrolümüz var,oğlum çok hareketli geceleri uykuya dalamıyorum artık nasıl çocuk anlamıyorum hangi arada uyuyor acaba gece gündüz maşallah hareketleri durmuyor,beni uykusuz günler ve yaramaz bir bebek bekliyor galiba
ağda işini ise bu cumartesi halledeceğim zaten rutin olarak gidiyorum birde 39. haftada giderim eğer erken gelmezse velet
kızlarr:))))) kızımı gördüm bugün pek mutluyum... 2,5 kilo olmuş.. doktor gelişimi tamamlanmış artık sadece büyüyor her an gelebilir sen hazırlıklı ol dedi.. daha çantam bile hazır değil panik oldum gittim hemen çantamı aldım bu hafta hazırlayacağım artık... artık haftada bir görüşüyoruz doktorla bir hafta nst bir hafta ultrason... iki hafta sonra çatı muayenesi yapıcakmış.. hazırlıklı ol dedi.. şimdide ağda konusunu görünce adam onumu kastetti acaba diye düşündüm:))) bende muayeneden önce giderim artık ağdaya..
ay kızlar siz böyle doğumdan filan bahsettikçe heyacan basıyor beni de,ne güzel ya allahım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.yaa daha dün gibi mide bulantılarından bahsediyorduk,cinsiyetlerimiz belli değildi,hatta kalp atışlarını duyduğumuz zamanki heyecanlardan bahsediyorduk burda.ne çabuk geçti zaman artık gün saymaya başladık.
ben bebek şekerlerimi,kapı süsümü hallettim.bebek şekerlerimi kendim yaptım ama netten araştırdım da hazırdan pahalıya geldi bana.kapı süsümü de hazır aldım oyüzden.yarın fotolarını çeker koyarım ben de.
kızlar şimdi aklıma geldi,benim numaram kimse de yok burdan.valla ani bi doğum filan olsa kimsenin kimseden haberi olmicak,bikaç kişiye verelim numaralarımızı da doğuma gidenlerin durumlarını bildirir diğerleri de.
cambaz sana katılıyorum canım en azından herkes bir kişiye verse bile birbirimizden haberimiz olur. kimsecikler kalmadı galiba iyi geceler hepinize ben yatıyorum öptüm
canım hayırlısı budur belki de daha iyi bir doktor bulursun inşallah hiç stres yapma bende bu hafta konuşacağım doktorumla özel hastane ve doktor ek ücret istiyormuş bize ağır gelecek bende işten çıktım çünkü devlete ya da tıp fakültesine gideceğim belki de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunkızlar herkeze slm.uzun bayram tatilinden sonra herkezin iyi haberlerini almak çok güzel.
ben yarım saat önce bi şok yaşadım.cumartesi günü için randevu alcaktım.muayenehanesini aradım dr umun kolu kırılmış.en az 1 1,5ay çalışamıcakmış.zaten benim doğumuma denk geliyo tam.bu dra da bibuçuk ay önce geçmek zorunda kalmıştım.özel bi hast bi dr a gidiyodum.dr um çalıştığı hast. bırakıp acıbademe geçti.bende oranın mağliyetini karşılayamıcağım için bu dr a geçmiştim.şimdi oda olmuyo ve ben ne yapcam bundan sonra beni kim doğurtcak bilmiyorum.ve sezeryan olmam gerektiğini sölemişti dr çok korkuyorum ben.
sağol canım teşekkür ederim kış gelmesede olur buraya alışkınız zaten :))denizcin annene geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşllh. havalar yaz günü gibi kış herhelde bebeklerle bir mi gelecek merak ediyorum
cnm moralini bozma herşey istediğin gibi olsun
maşallah canım tosuncuk olacak oğluşunslm kızlar nasılsınız oğlumu gördümm sonunda tombulum 2buçuk kilo teyzeleri ama boyunu sormayı unuttumm yaa
gözün aydın canım maşallah kızına çatı muayenesini çok merak ediyorum bende detayları anlatırsın artık bize de tecrübe olurkızlarr:))))) kızımı gördüm bugün pek mutluyum... 2,5 kilo olmuş.. doktor gelişimi tamamlanmış artık sadece büyüyor her an gelebilir sen hazırlıklı ol dedi.. daha çantam bile hazır değil panik oldum gittim hemen çantamı aldım bu hafta hazırlayacağım artık... artık haftada bir görüşüyoruz doktorla bir hafta nst bir hafta ultrason... iki hafta sonra çatı muayenesi yapıcakmış.. hazırlıklı ol dedi.. şimdide ağda konusunu görünce adam onumu kastetti acaba diye düşündüm:))) bende muayeneden önce giderim artık ağdaya..
seninde gözün aydın canım bende perşembe günü gideceğim çok merak ediyorum kuzumu bayramdan dolayı uzadı randevumuzgünaydın kızlar nasılsınız?bebişimi dün gördüm hastanedki usg 2100 gr olmuş bugünde 3 boyutlu usgde görmeye gidicem drum artık erken doğum olsada bi problem çıkmaz dedi çok sağlıklı dedi....umarım herkesin bebişleri iidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?