2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben hala kararsızım eminönü taraflarında bayağı bir yer varmış ama çalışınca tek cumartesi günü boş kalıyor taşınma işi falan girince her cumartesi bir iş çıktı bir türlü halledemedik :S

slm kızlar
kaç gündür giremedim
inşallah herkes iyidir
ben biraz rahatsızım pazar günü suyum geldi ve acilen sezeryana aldılar
bebeklerim doğdu
birisi yoğunbakımda birisi küvezde.
yoğunbakımda olan solunum cihazına bağlı diğerinde de solunum sıkıntısı var
lütfen dua edin

tatlım ne dicemi bilemedm ben rabbim bebişlerini sana bağışlasın inş tez zamanda iyileşirler dualarım sizinle

Topiğimizin ilk bebekleri doğdu yani !!! Çok çok geçmiş olsun canım Allah bebeklerine sağlık versin inşallah yakın zamanda kendilerini toparlayıp annelerinin kucağına gelirler
Dualarım seninle Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım tüylerim diken diken oldu... topiğimizin ilk bebişleri dünyaya geldi.. bütün dualarım seninle canım... allah bebişlerine güç versin sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebişlerini..

vuslatyaren kullanıcısından alıntı
slm kızlar
kaç gündür giremedim
inşallah herkes iyidir
ben biraz rahatsızım pazar günü suyum geldi ve acilen sezeryana aldılar
bebeklerim doğdu
birisi yoğunbakımda birisi küvezde.
yoğunbakımda olan solunum cihazına bağlı diğerinde de solunum sıkıntısı var
lütfen dua edin

canım gözün aydınn
Allah ım bebişlerini size bağışlasın inş en kısa zamanda güsel haberlerini alırıss....
topiğimizin ilk bebekleri geldi

canım öncelikle hayırlı olsun ve tezelden sağlıklarına kavuşsunlar inşallah üzme kendini eminim onlar çok güçlü bebeklerdir birbirlerinden güç alırlar ve iyileşirler Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle

Vuslatyaren gözün Aydın canım inşallah yakın zamanda toparlar bebislerin Allahim onlara gayret kuvvet versin dualarımız seninle canim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ... Okuyunca tüylerim diken diken oldu Allahim hepimize hayırlı doğumlar versin...

vuslatcıım allahım sana da bebişlerine de acil şifalar versin.dua ediyoruz hep,en kısa zamanda kuzucuklarını kucağına alıp evine çıkacaksın inşallah.
bi taraftan da çok heyecanlandım,topiğimizin ilk bebişleri geldi,allahım bir an önce şifalar versin.

vuslat canımm ınanmıyorum ya cok tuhaf oldum gozun aydın ınsallah en kısa zamanda kucagına alırsın rabbım buyuk yolunda gıdecek hersey dualarım sızınle ıyı haberlerını beklıyoruz

VUSLAT canımm gözünüz aydın inşallah kucağında bebişlerinle çıkıcaksınız.dualrımız bebeklerin için

içim bi garip oldu benim topiğimizin ilk bebişleri geldi.Allah yardımcıları olsun.

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun ilk bebişler doğdu ay çok telaşlandım ben de benim de ikiz bebeklerin eşyaları tamam da benimkiler eksik daha bu hafta halledeyim bari
ay canım benim inşallah bebeklerin en kısa zamnada toplar sen iyisindir inşallah canım erken doğan bebeklerde solunum problemi oluyormuş ama topşuyolarmış kendilerini
canım bu arada kaç kilo doğdu bebişlerin ay çok duygulandım ben ya
topiğin ilk bebekleri

şaşırdım bir anda daha vakit var diye düşünürken ilk melekler annelerine kavuştular demekki.vuslatcım Rabbim onları sana bağışlasın umarım en kısa zamanda toplarlar kendilerini

kızlar ben çok telaşlanmaya başladım ikiz anneleri hep doğurmaya başlamış hatta bir tanesi 32. haftayı görürsen dua et demiş doktoru
ay inanın çok endişelenmeye başladım ya benim bebişler de erkenden gelirse iğnelerimizi vuruluyoruz biz şu anda solunum sıkıntısı yaşamamaları için doktor hala karnın yumuşak açılma da yok suyun da iyi ama ikiz ne olacağı belli olmaz demişti:26:

ayy inanamıyorum gözlerimden yaşlar aktı bir tuhaf oldum.cnm öncelikle hayırlısı olsun gözünüz aydın rabbim analı babalı sağlıkla büyümeyi büyütmeyi nasip etsin inş.. bebişlerin iyi olacak sen güçlü olursan onlarda güçlü olurlar unutma hep beraber tez zamanda çıkacaksınız hastaneden inş. moralini yüksek tutmaya çalış canım rabbim sana bağışlasın bebişlerini inş en kısa zamanda iyi olacaklar bizde senden güzel haberleri alıcaz..

bu arada çok heyecanlandım topiğimizin ilk bebişleri geldi. artık arkası sağlıkla gelir inş. çok tuhaf bir duygu okuması bile ne kadar ilginç geliyor şu anda.

cnm kasma kendini inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebişlerimiz.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bu arada herkese günaydın... anlatacaklarım var ve bugün dualarınıza ihtiyacım var kızlar. akşam işten çıkmadan lavaboya girdim son zamanlarda 3 dk bir wc ye koşuyordum zaten çıkmadan girim dedim yollarda perişan olmamak için bir girdim çamaşırım ıslak ama ne ıslanmak şaşırdım kaldım önce akıntımı değilmi anlayamadım ama baktım sadece renksiz su daha önce düştüğümde geldiği gibi günlük pedim okadar ıslanmışki çıkmış artık düşünün yani neyse sakin ol belgün dedim nede olsa yarın doktora gideceksin. işten çıktım öle durağa gittim otobüs beklerken alttan damla damla bişiler geldiğini hissetmeye başladım annemi aradım hani anneler bilir annem kızım sen delimisin daha önce az az suyun gelmişti biliyorsun neden doktorunu aramıyorsun suyun olabilir dedi bende nebilims ancım falan yok suyum olacağını düşünmüyorum dedim annem kızdı sen yinede doktorunu ara hemen dedi neyse aradım doktorum kaçıncı haftam olduğunu ıslaklığın nasıl olduğunu falan sordu ve hemen acil gidiyorsun hastaneye suyun olabilir bebiş gelebilir dedi beni aldımı bir telaş eşimi aradım arabaya atladığım gibi gittim hastaneye allahtan çok uzak değil gidene kadar kalbim duracak gibiydi gittim doktorumun asistanını buldum hemen doğumhaneeye aldılar herzamanki ebemiz şaşırdı görüncee dedim böle böle gel dedi hemen bakalım neyse altıma bezi koydular kağıtla birlikte biraz dolaş dedi biraz dolaştım yarım saat kadar sonra geldi baktı renk tamamen değişmemiş ama biraz değişim var bana göre şu anda normal dedi doktorumu aradı doktorumda sabaha kadar altımda kalmasını sölemiş yarın zaten raporu için gelcekti geldiğinde bakıcam sabaha kadarda kontrol etsin olası bir durumda bana haber versin demiş. nesye eve geldim kasıklarımda ağrı. streste var tabi. başladım evi toplamaya eşim delirdinmi diyor bana yat diyor:) öle şaşkınlıktan naptımı bilmiyorum ki yattım bütün gece. sabaha kadar kontrollerdeydim sabaha karşı yine wc kalktım renk birden tamamen dönmüş yine ıslanmış şimdi hazırlanıcam hastaneye gidicem bakalım doktorum bakacak ne diyecek. allahım zamanında sağlıkla gelsin kızım lütfen.. benim tahminim doğum yapacak kadar öle suyum değil ama zaten erken doğum riskim vardı daha önce düştüğümden dolayı suyum az az gelmişti tekrarlıyor galiba gizli su olabilir diye düşünüyorum az az kaçıyor işte bilmiyorum neyse doktora gidince öğrencez dua edin kızlar hepinizi öptüm

ay inşallah canım yorumları da okuyunca telaş yapmamak elde değil dün de acayip belim ağrıdı hafif bir karın ağrısı başladı ama ne olduğunu kestiremedim
bel ağrısı siz de de oluyor mu benim ilk defa dün oldu ilaçlarımı aldım ben ama bakalım bugün sanki biraz daha iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…