2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ben bu takımı daha dün gördüm göztepede... :))))))))) bende 90 civari hatırlıyorum... cok güzeldi güle güle giy bebişin kucagındayken..

bende nettekı senfonı pjamay baktım...ınce gıbı geldı canım..kısa kollu...daha duzgun bırseyler bak bence...
ben sadece 1 gecelık 1 pjama takımı alıcam yanıma...
gecelık ınce kısa kollu..ama yınede koyucam cantaya..
pjama kadıfe kalınca...
ama hastanede sıcak gecelıgıde belkı kullanırım...
bırde oyle çok takım takım pjamalar koymaya gerek yok kızlar..
nasıp olurda normal dogum olursa benım zaten 1 gun kalınıyor...
sampuanda koymuycam ben..sampuanı neden koyuyorsunuz ..
duş almak gerekır dıyemı acaba..
benım ılk dogumda hıç sampuana ıhtıyacım olmamıstı da..

Son düzenleme:

canım bende vazgectim dediğin gibi cok ince gözüküyor.. bendeöyle cok fazla sey götürmeyecegim hastaneye 1 gecelik 1 pijama yeter... ben aslında aldım ama eskittim bile giye giye evde:)))))))))))))
sampuan götürmek banada tuhaf geliyodu ama arkadasım gecenlerde dogum yaptı sezeyandı onunkisi odasında dus vardı doktor sütünün gelmesi ve gaz sancılarının hafiflemesi için ılık duş yapabilirsin demiş.. oda 1 günde 3 kez dus almış:))) beim doğum yapacagım hastane odasındada duş var.. ihtiyc olmadıgı sürece ben gerekli görmüyorum ama yinede küçük bi sampuan koyabilirim..

dilekcim çok sağol canım.
sibel aslında senfoninin pijamaları çok güzel oluyor,ben yıllardır kullanıyorum ne rengi gitti,ne çekti çok güzel.ama iki çeşidi var bazıları çok ince elek gibi oluyor,ben de var bi tane öyle evim çok sıcak diye almıştım çok da rahat giyiyorum.ama diyom ya okadar ince ki içime giydiğim donun puantiyeleri bile belli oluyor:))bi de malum kışın ayazında doğuracaz çok da ince olmasın,az daha kalın bişeye bak sen.

merhaba kızlar.uykudan uyandım sersem gibiyim.geçmişi okuyamadım ama hasta olan varsa geçmiş olsun.bebişini görenlerinde gözü aydın büyüdüler artık yavrularımızhayırlısıyla sağsalim ve sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah.

canım bu sanırım ince olanlardan... vazgectim simdilik bu hafta gidip birkaç magazaya bakayım ... ben evdede klimayla ısınıcam cook sıcak olmuyor... zaten sürekli üşüyen bir tipim:)

aaa ben bu takımı daha dün gördüm göztepede... :))))))))) bende 90 civari hatırlıyorum... cok güzeldi güle güle giy bebişin kucagındayken..

Bende Göztepe'de SANİ İç Giyim'den aldım, orda mı gördün acaba canımcım ??? Teşekkür ederim ayrıca :)

Ben hastanede duş alırım diye götüreceğim yanımda küçük bir şampuan ve duş jeli. Normalde de hergün banyo yapıyorum. Doğumdan sonra da ilk kendimi iyi hissettiğim anda ılık bir duş yapmak isterim ben ! Umarım mümkün olur ! Banyo yapmak takıntı halinde bende çünkü :))

evet mügecim sanide gördüm:))) biz aynı yerlerde dolaşıyoruz habire:))) gelirsen yakınlara gel artık bi kahvemi iç

Son düzenleme:
evet mügecim sanide gördüm:))) biz aynı yerlerde dolaşıyoruz habire:))) gelirsen yakınlara gel artık bi kahvemi iç

haa bu arada bende pijama takımlarımı ordan aldım.. ertesi gün özdilekte 20 tl daha ucuzdu.. bi daha almam bişe ordan

Sibelcim artık buluşup birşeyler yapalım bencede... Birbirimize teğet geçiyoruz sürekli galiba :))

Ben Sani'den bir tane daha pembe bir pijama takımı aldım. Acaba aynı takımı mı aldık ??? Resmini bulursam eklerim şekercim...

selam kizlar Bugun kuzucugumu gördüm 2 kilo olmuş tosunum :))2 hafta sonra raporumu almaya gidicem rahim boyuna bi bakarım da ona göre karar veriririz çalısmana dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…