2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınz yaw bende bi uyuşukluk war anlatamam gribi atlatamadm sanırm hala yazdıklarınızı okuyorm ama elim klawyeye warmıyo bi türlü yazmak için o kadr halsiz hissediyorum kendimi bi kaç gündür güsel uyuyorum ben öle çok uyanmıyormdaa eskisi gibi 2 yada 3 kere uyanıyorm enn fazla umarım sizde güsel güsel uyursunz doğumlarınıza kadr

Günaydın kizlar hoş artık öğlen oldu ama :) Bugun esim de evde bir saat sonra kızımızı görmeye gidicez otdan da alışverişe...Günlerdir aldığımız cicileri yıkıyorum kuruyanlari üst üste biriktirdim Cumartesi annemle arkadasım gelicek birlikte yerleştirirse inşallah ... Bebek odasındaki sifonyerin ustune 40 a 40 bi ayna istemistim dun getirdiler kocaman 80 e 80 olcusunde... Nasil moralim bozuldu taktirmadim zaten cocuklara bugun Geri goturucez tamam tasarımı falan harika olmus ama bebek odası için cok devasa ...

günaydın kızlarr
bebişlerini görenlere maşallah diyelim kocaman olmuş kuzularımız
bende yarın görecem inş.
narı bende yiyorum hemen her akşam 1 tanee bende azaltayım bari son ay gelmezse bol bol yeriz bebişler doğsun diye

deniz canım annen rahatsızmıs sanırım gecmıs olsun cok ıyılesır ınsallah kısa zamanda
sağol canım teşekkür ederim inşallah fazla sürmez tedavisi çok sıkılıyorum kendi evimle annem gil arasında gidip geliyorum
Bu arada denizcim geçen gün İbrahim Saraçoğlu söyledi nar erken doğumu tetikliyormuş,sen yine dikkatli olda
sağol canım zaten her gün yemiyorum 2-3 günde bir dün ama şimdi dedin ya canım çekti :)))

kızlar dün bebişimin cicilerini yıkayacaktım ama paketlerinden çıkar etiketlerini kes ayır ters çevir derken baya zamanımı aldı güneşte gitmişti balkonumdan bende sabah beyazlarını attım serdim onları şimdi de renkliler yıkanıyor çok zevk alıyorum asarken bile balkona kurutmalığı koydum ona astım ama ipten düşerler diye minicikler ya bide sözde çorap ve eldivenler için file kullanacaktım unuttum çoraplar makinanın kapağında duruyorlar :))) çok şekerler ya içim bir hoş oldu

kızlar selam...

denizcim annene cok geçmiş olsun...,

kızlar bende cok nar yiyorum.. antalyadan koca koca narlar getirmişti eşim oturup bir saat ayıklayıp sonra kaşıkla 1 dakikada hepsini yiyorum.. azaltayım bari..

denizcim ütülerkende çok zevkli oluyo ben çok sıkılırım zannetmiştim ama aksi oldu çok zevk aldım mini mini hem seviyosun hem ütülüyosun :))

saolsn benim kayınvalidem ütüyü üstlendi.. bende iki hastane çıkışı birkac tulum filan var gerisini yığdım kayınvalidemin evine o yapıcak ütüleri..normalde zaten daglar kadar ütüm oluyor benim piskopat gibi herseyi ütülüyorum... torununkileri ütülesin babaannesi:)))

kızlar bu arada benim bebeğimin boynuna iki tur kordon dolanmış.. henüz anne karnında nefes almadığı için hiçbir sorun yokmuş... ayrıca bebek cıkartabiliyormuş bazen sonra.. eger bizim kız bir turu cıkarırsa normal doguma engel olmaz dedi doktor ama iki tur kordon kalırsa boynunda sezeryana almak zorunda kalırız dedi.. iki hafta bekliyecegiz bakalım...
iki hafta sonra catı muayeneside olucak ... stresli yani.. anlatırım gelince ayrıntıları artık:)

sağol canım teşekkürler ay o ayıklama işi olmasa bide her saat başı yerim herhalde :)))
denizcim ütülerkende çok zevkli oluyo ben çok sıkılırım zannetmiştim ama aksi oldu çok zevk aldım mini mini hem seviyosun hem ütülüyosun :))
bende bir an önce kurusunlarda ütüleyeyim diye bekliyorum ya da akşam kociş geldikten sonra yaparım oda görsün tek tek :)))
denizcim teşekkür ederim inşalah sende hayırlısıyla bebişini görürsün cnm ...
inşallah canım koca göbekli oldum görenler doğum yakın sanırım diyorlar
tabi bide kız diyince olsun olsun diyorlar ay çıldıracağımmmmm...

canım benim abiminde kordon boynuna 3 keremi ne dolanık çıkmış annemdem evde doğurmuş bide

ya bakınca zaten bi açıdan doktorlarında işine geliyo sanki sezeryan ... o yüzden cok zorlamıyorlar normal için.. normal yada sezeryan aman saglıkla bir dogsunda kuzuşum gerisi önemli değil..

sezeryanda daha çok para kazanıyorlar ya bide işlerine geliyor
tabi en önemlisi bebişlerimiz sağ salim gelsinlerde

kızlar ben evime geçeyim artık bugün tekrar yukarı çıkmam, makine durmuştur onları da sereyim bir güzel kızımın dolabı ve şifonyeri gelecek yarın odasını süpürüp silecem biraz bir kaç tane de açmadığım koli vardı onları açıp yerleştireceğim çok öptük sizi kendinize bebişlere iyi bakın

herkese merhaba
biz doktordan geldik:)) doktor ultrasonu açar açmaz ''ooooo bu tosun olmuş'' dedi,maşallah gelişimi çok iyiymiş.hatta eşşek sıpası şuan 34 haftalık görünüyor,2 hafta önden gidiyor.ve 2 buçuk kiloymuş.doktorumuz haftasına göre gelişimi çok güzel dedi.suyum gayet iyiymiş,kordon dolanması filan yokmuş,sadece benim tansiyonum yüksek çıktı,o da normaldir dedi..çok sevindim oğlumu gördüğüme:))
5 hafta daha çalışabilir raporumu da aldım,aralığın sonuna kadar işe devam.ama bu gidişle benim oğlum ocak ayını bekleyemicek gibi geliyor bana,hadi hayırlısı:))
3 hafta sonra tekrar gidicez,nst ye filan giricekmişim ozaman.
dün de kaynanam aradı perşembe günü biz geliyoz diye,gelin buyrun dedim ben de ama allah biliyor ya,hiç de istemiyor içim onların erkenden gelmesini.geçen sene bi gelmişlerdi,ben işten geliyorum yorgun argın kendisi bi kap çorba yapmamış,herşeyi benden bekledi,canım çıkmıştı yorgunluktan.bakalım bu sefer napıcaz.düşünmemeye çalışıyorum,oğluşuma çok sevindim çünkü:=))

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu o nasıl söz öyleeee.... ben sürekli geçmişe dönemiyorum internet acayip yavaş o yüzden bazı seyleri kacırıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…