- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.821
sağol canım teşekkür ederim inşallah fazla sürmez tedavisi çok sıkılıyorum kendi evimle annem gil arasında gidip geliyorumdeniz canım annen rahatsızmıs sanırım gecmıs olsun cok ıyılesır ınsallah kısa zamanda
sağol canım zaten her gün yemiyorum 2-3 günde bir dün ama şimdi dedin ya canım çekti :)))Bu arada denizcim geçen gün İbrahim Saraçoğlu söyledi nar erken doğumu tetikliyormuş,sen yine dikkatli olda
sağol canım teşekkürler ay o ayıklama işi olmasa bide her saat başı yerim herhalde :)))kızlar selam...
denizcim annene cok geçmiş olsun...,
kızlar bende cok nar yiyorum.. antalyadan koca koca narlar getirmişti eşim oturup bir saat ayıklayıp sonra kaşıkla 1 dakikada hepsini yiyorum.. azaltayım bari..
bende bir an önce kurusunlarda ütüleyeyim diye bekliyorum ya da akşam kociş geldikten sonra yaparım oda görsün tek tek :)))denizcim ütülerkende çok zevkli oluyo ben çok sıkılırım zannetmiştim ama aksi oldu çok zevk aldım mini mini hem seviyosun hem ütülüyosun :))
inşallah canım koca göbekli oldum görenler doğum yakın sanırım diyorlardenizcim teşekkür ederim inşalah sende hayırlısıyla bebişini görürsün cnm ...
kızlar bu arada benim bebeğimin boynuna iki tur kordon dolanmış.. henüz anne karnında nefes almadığı için hiçbir sorun yokmuş... ayrıca bebek cıkartabiliyormuş bazen sonra.. eger bizim kız bir turu cıkarırsa normal doguma engel olmaz dedi doktor ama iki tur kordon kalırsa boynunda sezeryana almak zorunda kalırız dedi.. iki hafta bekliyecegiz bakalım...
iki hafta sonra catı muayeneside olucak ... stresli yani.. anlatırım gelince ayrıntıları artık:)
canım benim abiminde kordon boynuna 3 keremi ne dolanık çıkmış annemdem evde doğurmuş bide
ya bakınca zaten bi açıdan doktorlarında işine geliyo sanki sezeryan ... o yüzden cok zorlamıyorlar normal için.. normal yada sezeryan aman saglıkla bir dogsunda kuzuşum gerisi önemli değil..
canım hayırlısı budur belki de daha iyi bir doktor bulursun inşallah hiç stres yapma bende bu hafta konuşacağım doktorumla özel hastane ve doktor ek ücret istiyormuş bize ağır gelecek bende işten çıktım çünkü devlete ya da tıp fakültesine gideceğim belki de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
teşekkür ederim deniz.dediğin gibi her işte bi hayır vardır.bebişlerimize sağlıkla kavuşalımda hangi dr olursa olsun.eşimde üzülme en kötüsü ağrıların başlarsa falan alır götürürüm özel hast. birine dedi.geri göndermicekler ya doğurtmak zorundalar dedi.hakkımızda en hayırlısı olur inşallah hepimizin.maddiyatta çok önemli çünkü artık bide bebişlerimiz olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?