- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.261
Arkadaşlar selam, bende ocak ortası yada sonu gibi doğum yapacağım Allah kısmet ederse. ilk bebeğim olduğu için tecrubem de yok, bebek bakım ürünlerimizi almak istiyorum artık ama marka konusunda karar veremiyorum, şampuan kremler vs icin Mustela düşünüyorum. Bu konuda fikir paylasırmısınız benle?
Arkadaşlar selam, bende ocak ortası yada sonu gibi doğum yapacağım Allah kısmet ederse. ilk bebeğim olduğu için tecrubem de yok, bebek bakım ürünlerimizi almak istiyorum artık ama marka konusunda karar veremiyorum, şampuan kremler vs icin Mustela düşünüyorum. Bu konuda fikir paylasırmısınız benle?
canım salı gunu guzel haberlernı beklıyoruz...teşekkürler canım iyim.bebekler iyi cok şükür benim de salı kontrolüm bakalım ne dıyıcek ne kadar olmuş bebişler merak edıyorum benım kontrollerim haftada bıre dusuruldu ikiz oldugu ıcın..bu önümğzdeki haftayıda atlatırsam inş tehlikeyi atlatırım inşş...
canım doktora gıdıp gelınce yaz bıze..bebişin kaç kılo olmus...korkma canım..3.500 da olsa çok bırsey farketmıyor doguururken..ohhh maşallah iyi bakıyorsun bebişee.. bugünlerde benim miğde yanmalarım başladı ne yesemde sonrasında hiç zevk almıyorum.. sürekli istifra ettikten sonraki tahriş hissi var boğazımda.. doktor bi ilaç vermişti abimi yolladım şimdi nöbetçi eczane bulsun diye :))
canım benim en cok korktuğum erken doğumdu allahtan atlattık o dönemi sayılır...darısı başına .. yarın gidicem muhtemelen 3kg ye yakın olmuştur.. hayırlısıyla bir kaç haftaya gelir artık bebişim:)))) doktorum 3.250 gibi doğar dedi.. ben normal doğum istiyorum o yüzden 3.500ü gecmesede olur:)))) sonra dogurmak zor olmasın
belguncugum..bugun emırı krese goturmeden krem surdum pipiye..antıseptık surup ta ıçtı..amakızarıklık kalmamıs çok sukur..herkese slm kızlar pc bozuldu çok zor yazıyorum takipte olcam ama yazamıcam sürekli kusura bakmayın. vuslatcım aklım sende dualarımda sen ve bebişlerinle allahım yardımcınız olsun şifalar versin.
dilek cnm emire çok geçmiş olsun bence uzman bir dr götürün
sibel az kaldı senin çok heyecanlıııııı
güldenim üzülme maşallah bak sı2ı besleniyorsun bak bebişin nasılda tompikleşcek öptüm
benim tüm gün sancım vardı karnımda başladı sonra sol kasığıma geldi ve gitmedi kahvaltım yarıda kaldı yattım ağladım acıdan neyseki geçti iki saat falan önce. şimdi arada yine vuruyor inş yarında sancım olmaz
ayyyyyy bir yazcam on dk oldu yaaa klavye bozuldu kız3ar
canım beım..benımde ılk dogum normad..ikincıde oyl olur ınşallah..ama sımdıkı doktorum bıraz korkak..daha once devlet hastanesınde dktordu..ordda norma dogumları ebeler yaptırıyor bılıyorsun...bu doktorda sezeryanlere gırıyordu..normal dogum tecrubelerı yok denecek kadar az...sezeryana yoonlendırmeye calısıyor bızı.slm kızlar,
sibush zap zup hunny adilemir belgun ve iyi dilekte bulunan dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim
belgun sana da geçmiş olsun inş sancıların artmaz
ben de bugün gidemedim yarın bebişlerime gidecem inş ii haberler getiririm
kızlar ben ilkini normal doğum yapmıştım bu mecburen sezeryan oldu
ama tavsiyem şartlar uygun oldukça normal doğumu deneyin
benim 1hafta oldu ama hala dikişlerim sızlıyo
ama öyle ki bebekleri düşünmekten kendi dikişim çoğu zaman aklıma bile gelmiyo
RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun kendinize dikkat edin hoşçakalın
dualarınızda bizi de unutmayın...
mustela guzel seçım..Arkadaşlar selam, bende ocak ortası yada sonu gibi doğum yapacağım Allah kısmet ederse. ilk bebeğim olduğu için tecrubem de yok, bebek bakım ürünlerimizi almak istiyorum artık ama marka konusunda karar veremiyorum, şampuan kremler vs icin Mustela düşünüyorum. Bu konuda fikir paylasırmısınız benle?
gunaydın bebegıne ne ısım koyuyosun canım..günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım.biz iyiyiz çok şükür dört gözle kontrol tarihini bekliyorum ama daha 2 haftamız var.
ben bakım ürünü olarak hamileliğimin başlarında johnsos baby set almıştım.ilk aşamada onu kullanacağım memnun kalırsam devam ederim beğenmezsem sebamedi deneyeceğim.
çok ılgınç...aynı evde kopukluk var..Hepinize günaydın Mutlu günler Müstakbel anneler.
Bende eşimi ise yolladım simdi.Görümcem dün dışardaydı.Ilk geldiğinde eve mutfakta yemekle ugrasiyordum yanıma gelmedi.Sonra biz yemek yerken o yukarı katta odasındaydi.Dus filan aldı inmedi.Daha sonra gece annemlerın yanına inmişti.Bu seferde ben salona girmedim. Sonuç olarak bi evin içinde sebepsizce hic konuşmadık.Dün eşim vardı gene de bugün tekim ne olacak merak ediyorum.Onun yaptığı gibi hic birşey olmamış gibi günaydın falan der inerim artik
Canım benimde karnım aşağıda.Tuvalete oturduğumda(alaturka tuvalet) çıkacakmis bebek gibi baskı ve sancı giriyor nasil kalktığımı bilmiyorum.Ayakta kalmamaya çalış canım[/QUOTE
sağol canım.elleri nerdeyse bacaklarımda hissediyorum.evde de 17 aylık bebeğim var.onunla uğraşmaktan oturamıyorumki.birde işteyim şuan.doktorum yasakladı işe gitmeyi.ama toparlamam lazım ansızın bırakamam.şu haftayı atlatsaydım.haftaya izne çıkıyorum inş.
çok oluyorum ama peki su gibi akıntısı olan varmı aranızda.demin wc ye gittim renksiz su gelmiş.akıntım olurdu bazen ama bu su gibi emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?