2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar selam, bende ocak ortası yada sonu gibi doğum yapacağım Allah kısmet ederse. ilk bebeğim olduğu için tecrubem de yok, bebek bakım ürünlerimizi almak istiyorum artık ama marka konusunda karar veremiyorum, şampuan kremler vs icin Mustela düşünüyorum. Bu konuda fikir paylasırmısınız benle?

canım öncelikle aramıza hoşgeldin...
ben ilk olarak ıslak mendil uni baby yeni doğan aldım ve şampuanını pişik önleyici kremide aynı marka olsun die uni baby aldım, ama bazı arkadaşlar kullanmış alerji yapabiliomuş eğer ööle olursa nıvea nın düşünüyorum.
ama mustela kullananlarda memnun kaldıklarını söylüyo, bide sebamed vardı sanırım...

ben kendim için yani göbişime sürmek için dalin in mor şişeli bebe yağını aldım şimdiye kadar hiç çatlağım yok inş bundan sonra da olmas

bu arada bilgilerini yaz deniz arkadaşımıs senide listemize eklesin

geçmişolsun diyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum saolun kızlar allaha şükür ii gibiyim şimdilik.

VUSLATYAREN canım güzel haberlerini bekliyorum yarın.

yarın doktora gitcek arkadaşlar varmış onlarda güzel haberlerle dönsün inşallah.

bndede bi habr yok şimdilik uykum geldi yatayım artık:97:

canım bnde çok araştırdım bunu en sonunda sebamed e karar verdim şampuan sabun krem hepsini sebamed aldım.

günaydın arkadaşlar.nasılsınız bakalım.biz iyiyiz çok şükür dört gözle kontrol tarihini bekliyorum ama daha 2 haftamız var.
ben bakım ürünü olarak hamileliğimin başlarında johnsos baby set almıştım.ilk aşamada onu kullanacağım memnun kalırsam devam ederim beğenmezsem sebamedi deneyeceğim.

Hepinize günaydın Mutlu günler Müstakbel anneler.
Bende eşimi ise yolladım simdi.Görümcem dün dışardaydı.Ilk geldiğinde eve mutfakta yemekle ugrasiyordum yanıma gelmedi.Sonra biz yemek yerken o yukarı katta odasındaydi.Dus filan aldı inmedi.Daha sonra gece annemlerın yanına inmişti.Bu seferde ben salona girmedim. Sonuç olarak bi evin içinde sebepsizce hic konuşmadık.Dün eşim vardı gene de bugün tekim ne olacak merak ediyorum.Onun yaptığı gibi hic birşey olmamış gibi günaydın falan der inerim artik

canım salı gunu guzel haberlernı beklıyoruz...
bende salı gunu yanı yarın kontrole gıdecgım.devlet hastanesıne..özeldekı sezeryan yapmak ıstıyor..kordon dolnmıs vs.demıstı..o yuzden yarın devlet hstanesındekı dktoruma gıdecgım..bırde o baksın ıstıyorum..

canım doktora gıdıp gelınce yaz bıze..bebişin kaç kılo olmus...korkma canım..3.500 da olsa çok bırsey farketmıyor doguururken..
oyle soyluyor herkes..

belguncugum..bugun emırı krese goturmeden krem surdum pipiye..antıseptık surup ta ıçtı..amakızarıklık kalmamıs çok sukur..
ılk kez ""çişimi yaparken acımadı anne""dedı sabah..rahat ettı ıçı canım..
su çiçegı aşısı ıçın cocuk doktoruna goturecegım canım..emırde suan çıçek belırtısı yok..ama ben yıned tekrr aşılatmak ıstıyorum...ne olur ne olmaz dıye..bakalım doktor ne der...
sende kendne dıkkat et canım...sancılar nedn çok sık senın..acaba rahım buyudukce kas agrıları olurmus ..o agrılardanmı..nst de nasıl cıkıyor sancıların..

canım beım..benımde ılk dogum normad..ikincıde oyl olur ınşallah..ama sımdıkı doktorum bıraz korkak..daha once devlet hastanesınde dktordu..ordda norma dogumları ebeler yaptırıyor bılıyorsun...bu doktorda sezeryanlere gırıyordu..normal dogum tecrubelerı yok denecek kadar az...sezeryana yoonlendırmeye calısıyor bızı.

mustela guzel seçım..
ben johnsondan memnunum..ıkıncı beeımd jonson alıyorum..

gunaydın bebegıne ne ısım koyuyosun canım..

Son düzenleme:
çok ılgınç...aynı evde kopukluk var..
akşam yemegınde yukarıda duş mu aldı..benım bıldıgım yemeklere sofraya beraber oturulur..gorgu kuralıdır..
ev halkı bırbırnden habersız..çok ılgınç grcekten..yaşının küçüklugunden mı acaba gorumcenın...ergenlık donemınde mı yoksa..

Son düzenleme:
elıften haber varmı kızlar..neden yazımıyor..annesıne mı gıttı acaba..

Son düzenleme:
Ay adilemircim sorma ya .Benden bir yaş büyük 20 yaşında.Dışarda yiyip gelmişler kayınpederimle kpss sınavına girdi.Mutfakta uğraştığıma hoşgeldine çıkamadım oda gelmedi yanıma eşimin yanına uğramış geldik diye.Normalde birlikte yenir yemekler ama bizde kendimize oda yaptık burada simdi bizde yemekten sonra odamıza çekiliyoruz televizyonumuzu çekyatımizi falan getirdik evden.Birde çay içerken odasına çıkmış.Kayınvaldemlere çay falan koymadan gitmiş.Onlarada ben hizmet ettim.Çay faslı bitince aşağı inmiş oturmuş.

Elifin durumuda benden beterdi. Ben geldiğimden beridir yok.İnşallah tatlıya bağlanmıştır.Onun annesi gibi benim annemde bütün hazırlıkları yaptı.Dün kayınpederimle gorümcem yemek yiyip gezmişler.Insan bi çorap alir ya torununa alınır alınır eksikleri daha deyip annemlerden bekliyorlar.Eşimede anlattım.Beni anlıyor ama ne yapabilirki.Herşey hazır onlar öyle hazır torunu sevecekler.Eşime dün dedimki bazen kızımız ikimizden başka kimseyi sevmesin istiyorum çünkü kimse bizi düşünmüyor dedim.Hic birşey demedi.Ay ne cok yazdım gene Bi de bilgisayardan girmiş olsam bütün konuyu ben doldurucam herhalde

kızlar günaydın;
aranızda karnı aşağıda olan varmı?bebeğimin hareketlerini hep göbek deliği hizasında yada daha aşağıda hissediyorum.zaten erken doğum tehlikem var.daha çok korkuyorum.doktorumda karnın aşağıya düşmüş dedi.daha bugün yeni 33.haftaya girdim(((((

Canım benimde karnım aşağıda.Tuvalete oturduğumda(alaturka tuvalet) çıkacakmis bebek gibi baskı ve sancı giriyor nasil kalktığımı bilmiyorum.Ayakta kalmamaya çalış canım

günaydın anneler...yeni hafta hepimize bebeklerimizden güzel haberler getirsin inşallah.
rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.midesi yanan arkadaşlar ayva çok iyi geliyo mide asidini alıyomuş bide ılık süt acaip rahatlatıyo yatmadan önce bi bardak içince rahatlıkla uyuyabiliyorum..bi deneyin isterseniz.belki faydasını görürsünüz.
bizde az sonra kuaföre gitcez oğlumla daha sonrada dr a gitcez.dr amca güzel haberler verir ve dr a gitcek diğer arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah.herkeze iyi günler...

günaydın melek anneler....
gece uyuyamıyorum yaaa saat 2,5 da kalktım 4 de uyudum.. karnımda acıktı ama sadece elme yedimmm zaten bol su içiyorum geceleri bile sonra wc... önceleri hiç hatırlamam gece su için kalktığımı
şimdide kahvaltı yapıcam süt aldım ısıtıyorum size de bi bakayım dedim...
dilekcim hadi gözünaydın geçmiş pipisi de kızartılarda
bence aşıyı şimdi yaptırma biliosun ufakda olsa halsizlik yapıo Allah korusun bebiş biras büyüsün ööle yaptır derim.. ama yine de sen bilirsin....
zapzup ne kadar rahat bi görümcen var herşey senden beklio sadece o değil hepsi ay sende naz yapmayı bilmiosun yok bacağım kasıldı yok ağrım var kasıklarım ağrıo filan deyip yat bi kenara ayağına getirsinler bakalım nasıl oluyo düşünemiyorum görümcen elinde tepsiyle sna yemek getirio odana bebek doğana kadar yap bunu doğumdan sonra da loğusalık başlıo o zamanda bayağ yaparsın kıs bunları bismi sölices elinden geldiğince kendini geri çek birasda onlar yapsınnn...

ahmircim bende tuvalete filan otururken ( alaturka ) zor oluo, sanki sıkışıo da çıkacak gibi oluo:26:
son aylar ya ondandır,bende bazen kasıklarımda kıpırdadığını hissediyorum elleri heralde
senin işin daha zor tabi bide 17 aylık bebişin varmış bütün gün ayakta zor olur Allah bebişlerimisi korusun....

elif den hakkaten ses yok begümde bi geldi gitti oda yok belgun un klavye bozuk başakcım da görünmüo bi haller oldu topiğe :26:

bende şimdi sütün altını kapattım kahvaltımı yapıp gelirim yine görüşürüss kızlar...

çok oluyorum ama peki su gibi akıntısı olan varmı aranızda.demin wc ye gittim renksiz su gelmiş.akıntım olurdu bazen ama bu su gibi emin olamadım.

çok oluyorum ama peki su gibi akıntısı olan varmı aranızda.demin wc ye gittim renksiz su gelmiş.akıntım olurdu bazen ama bu su gibi emin olamadım.

aşkaolsun cnmm tabi sorucaksın bizde burda herşeyi otu .oku soruorus sen bunları mı sormucaksın
canım 33. haftaydı sanırım senin.. bende de çok akıntı oluo telaş yapma internetten bi araştır istersen ama yat dinlen biras derim, inş normal akıntıdır sakın panik yapma rahat ol , %99 normal kıntıdır gibi gelio bana ama dinlen cnm ihmal etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…